παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 22.01.2014 17:25
  Θα με συγχωρέσετε για την παρέμβαση αλλά νομίζω έχει υπάρξει μια παρεξήγηση εδώ...να τη λύσουμε...
   
  trisdiastati, ο Stardome* λέει πως όταν χρησιμοποιούμε τις διελεύσεις ως εργαλείο πρόβλεψης αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το τι όψεις σχηματίζουν με τους γενέθλιους πλανήτες κυρίως οι πιο αργοί πλανήτες (συνήθως απο Δία "και πάνω", σε κάποιες περιπτώσεις απο Άρη). Πράγματι έτσι είναι.
   
  Υποπτεύομαι όμως ότι εσύ εδώ μιλάς για άλλο πράγμα, αν κατάλαβα σωστά. Σχεδίασες το χάρτη επιστροφής Αφροδίτης (Venus Return) και αυτόν περιγράφεις παραπάνω; Διότι όπως η (γνωστή στους περισσότερους εδώ φαντάζομαι) Ηλιακή Επιστροφή καθώς και οι Σεληνιακές Επιστροφές έτσι και οι Επιστροφές Αφροδίτης, Άρη χρησιμοποιούνται επίσης ως εργαλεία πρόβλεψης.  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 22.01.2014 12:05
  trisdiastati, οι επιστροφές πλανήτων ενδιαφέρουν συνήθως από τον Δία και πέρα σε ό, τι αφορά διελεύσεις. Η επιστροφή Αφροδίτης θα μας ενδιέφερε σημαντικά μόνο σε προοδεύμενο χάρτη αν ηταν ανάδρομη και περνούσε ορθή από τη γενέθλια θέση της κι αντίστροφα. Συνεπώς θα σας συνιστούσα να κοιτάξετε για άλλα σημαντικότερα θέματα που ίσως συμβαίνουν στο χάρτη πάρα στην επιστροφή της Αφροδίτης.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 22.01.2014 12:01
  xrisopsaro, ο Χείρωνας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση σε ό, τι αφορά της διελεύσεις του. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Χείρωνα όπως η αίσθηση της ανίατης πληγής, η αίσθηση ότι δεν έχω τη δυνατότητα/ικανότητα/δύναμη να αντιμετωπίσω τη ζωή και τις καταστάσεις της είναι στο επίκεντρο σε κάθε διέλευση του. Όμως τα οχήματα και ο τρόπος που εκφράζεται διαφέρει σημαντικά από άτομο σε άτομο.
  Στην προκειμένη περίπτωση, είσαι Ιχθύς άρα μιλάμε για την διέλευση του Χείρωνα από τον Ήλιο σου. Ο Ήλιος είναι πρωτίστως χαρακτήρας, είναι το καύσιμο για να ζω με τον δικό μου τρόπο και με τις δικές μου δυνάμεις. Ο Χείρωνας λοιπόν αναδεικνύει όλες τις πληγές που έχουμε αντιμετωπίσει στη προσπάθεια να γίνουμε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι ή τις πληγές που δημιουργήσαμε στον εαυτό μας γιατί δεν ακολουθήσαμε αυτό το μονοπάτι. Αν λοιπόν όλη η αίσθηση ταυτότητας προβάλλεται σε ένα σύζυγο/σύντροφο/γάμο τότε ο Χείρωνας θα αναδείξει όλες τις πληγές αυτής της σχέσης και θα επαναφέρει το άτομο στον δρόμο της αυτονομίας και της αναξαρτησίας. Αν η αίσθηση ταυτότητας προβάλλεται εξ ολοκλήρου σε μια καριέρα που έχει όμως επιλεγεί με κριτήρια ανασφάλειας ή για την ικανοποίηση των γονιών, ο Χείρωνας έχει την ικανότητα να την κλονίσει από τα θεμέλια. Από την άλλη πλευρά ο Χείρωνας φέρνει στην επιφάνεια και τη θνητότητα μας και συχνά συνδέεται με θέματα υγείας, αλλά θα πρέπει να συντρέχουν και άλλοι παράγοντες στο ωροσκόπιο εκτός αυτής της διέλευσης για να μας προϊδεάσουν.
   
  Ελπίζω να έλυσα κάποιες απο τις απορίες σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starhicker @ 20.01.2014 21:04
  @nina17, δε μου αρέσει η λέξη "καταδίκη" - έχουμε όμως πει, για την ακρίβεια έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, μην ξεκινάτε ιστορίες μέσα σε ανάδρομο Ερμή ή, βεβαίως, ανάδρομη Αφροδίτη. Ενδέχεται - στην περίπτωση του Ερμή- η ασυνεννοησία να πάρει το πάνω χέρι. Σε μία συναστρία, σύνθετο χάρτη ή χάρτη γάμου, ο Ερμής είναι ένας πλανήτης που μου αρέσει πολύ να εξετάζω, γιατί πάει πέρα από το προφανές της έλξης. Για συναστρία ρωτάνε, προφανώς υπάρχει έλξη - με συνεννόηση, συνομιλία, επικοινωνία (Ερμής) τί γίνεται, όμως; Είναι σημαντικότατος!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starhicker @ 20.01.2014 20:57
  @FEGGARAKI, η πρώτη και σημαντικότερη συμβουλή που θέλω οπωσδήποτε να ακούσεις, είναι να ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ οποιονδήποτε, αστρολόγο ή όχι, που θα σου πει ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
  Η δεύτερη, είναι να προσπαθήσεις να κατανοήσεις ότι δεν είσαι σε καμία ιδιαίτερη μοίρα, η σούπερ άτυχη πχ - όοοολοι οι άνθρωποι, λίγο έως πολύ, αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Εκεί ξεκινάς να απελευθερώνεσαι σιγά σιγά από το να σε ορίζουν τα προβλήματα και οι καταστάσεις. Από όλα θα περάσεις - και συναισθηματικά κενή, και άνεργη, και ευτυχισμένη, κι από όλα.. Και μη νομίσεις ότι σου μιλάω από κανένα βάθρο, έχασα τη δουλειά που είχα από το 2001 φέτος το καλοκαίρι, πχ.
  Από κει και πέρα, συνεχίζεις με την πεποίθηση πως όλοι έχουμε έρθει στον κόσμο για να κάνουμε κάτι, και για να περάσουμε από όλες τις καρέκλες.
  Πιο επισταμένα, στο χάρτη σου, θα μου επιτρέψεις να ρίξω μια ήρεμη ματιά και να επανέλθω μια από τις ερχόμενες ημέρες σε προσωπικό μήνυμα.
  Και χαμογέλα, ε;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Starhicker @ 20.01.2014 19:24
  (1) Αρκτικό κύκλο να δω τα πάντα παγωμένα όσο είναι ακόμα παγωμένα.
  (2) Ασία με μοτοσυκλέτα, μέχρι τα Ιμαλάια - κι από κει με τα πόδια προς τα πάνω, όσο πάω.
  (3) Νότιο Ειρηνικό με ιστιοφόρο.
  Αυτά!
  υ.γ.: fall in love, quit your job, buy a ticket, never return. Όχι, δεν είναι δικό μου, αλλά το ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ!
  υ.υ.γ.: Τί ωραία ερώτησις, όμως, Gem!
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 7ο)
  Stargunner @ 16.01.2014 09:45
  alice16 Θα φοβόμουν ότι ίσως ένας Κρόνος στον 4ο δε θα περιέγραφε ακριβώς ένα "ευτυχισμένο" σπιτικό. Ενδεχομένως υπονοεί μια κάποια ψυχρότητα στο κλίμα που επικρατεί
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (15.01.2014)
  Starhicker @ 15.01.2014 12:59
  @Shera μου γλυκιά, ναι, σαφέστατα - και να βγει και πολύ υπέρ σου το ραντεβού, που έχεις Σελήνη στον Κριό επίσης. Ίσως είναι ένα ραντεβού/κομβικό σημείο (μία συζήτηση, μία συγκυρία) από την οποία να βγάλεις πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και να αποφασίσεις τρόπο πλεύσης! Σε φιλώ!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (08.01.2014)
  Starhicker @ 09.01.2014 23:13
  @JennyLon, με ανθρώπους να έχουν κερατώσει (κατ΄εξακολούθηση) την Uma Therman, με άνθρωπο να έχει χωρίσει τη Μόνικα#mia_einai, με το Jude Law να κερατώνει τη Sienna Miller με τη νταντά των παιδιών τους, καταλαβαίνεις πως η ομορφιά είναι να ΄χαμε να λέγαμε.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (08.01.2014)
  Starhicker @ 09.01.2014 19:02
  Περαστικά στη @dubia μας και έναν Αιγόκερω στη @Charline, έφτασεεεεεεεε (@Charline θέλω feedback για την Αιγο-εβδομάδα που περιμένεις διακαώς, ε!)

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...