παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stargazer @ 13.09.2011 13:42
  VI1980, δεν είναι μόνο το ότι ο Ήλιος στην ακμή του 7ου δείχνει μια προσωπικότητα που θέλει να εκφραστεί μέσω των άλλων. Ο Ήλιος θεωρείται αποδυναμωμένος εκεί, γιατί η ακμή του 7ου είναι το σημείο της δύσης. Του Ήλιου, όπως καταλαβαίνεις, δεν του αρέσει να δύει. Προτιμά να ανατέλλει, γιατί βγαίνει από τα σκοτάδια και το καλύτερό του είναι το μεσημέρι, εκεί κοντά στο Μεσουράνημα. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα "κακό" ή "δύσκολο", γιατί θα εξαρτηθεί από τον γενικότερο προσανατολισμό του χάρτη σου. Αν "γέρνει" προς τους άλλους, αν ο σκοπός της ζωής σου, οι σημαντικές εμπειρίες σου "πρέπει" να έρθουν μέσω των άλλων, τότε καλύτερα που είναι εκεί, γιατί αν τον είχες στον 1ο οίκο, μπορεί να σου δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα, τραβώντας το σκοινί στη δική σου μεριά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται προσοχή. Καλοί είναι οι άλλοι, πόσω μάλλον όταν αυτός είναι και ο σκοπός του χάρτη μας, αλλά να μη χαθεί τελείως και το εγώ.
   
  Όσο για το Yod, επειδή είναι μια φρέσκια ανακάλυψη και επειδή προς το παρόν δεν έχω βρει προσωπικά κάτι που να το εξηγεί πειστικά σε πρακτικό επίπεδο, θα προτιμούσα να μην τοποθετηθώ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Starface @ 12.09.2011 14:35
  gosteraki, όσον αφορά στις προβλέψεις αυτό που θα διαβάζεις πάντα είναι το ζώδιό σου και ο ωροσκόπος σου, δηλαδή τον Καρκίνο και τον Τοξότη. Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας που βρίσκονται στον ωροσκόπο και 1ο οίκο σου, προσθέτουν σημαντικά στοιχεία στον χαρακτήρα σου, όπως βέβαια και όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες. πολύ περισσότερο δε επειδή βρίσκονται σε γωνιακό οίκο (1ο). Λίγο ή πολύ επηρεάζεσαι από όλους τους πλανήτες στο ωροσκόπιό σου ανάλογα με τη θέση του καθενός, το ζώδιο, τον οίκο και τις όψεις που κάνει με άλλους πλανήτες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να διαβάζεις όλα τα ζώδια για να βγάλεις συμπεράσματα. Το ζώδιο και ο ωροσκόπος είναι τα πρώτα που προσέχουμε και αυτά διαβάζουμε στις προβλέψεις, αλλά όλα τα υπόλοιπα συνθέτουν μία πολύ περίπλοκη εικόνα που αποτελεί το χαρακτήρα σου. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 12.09.2011 11:06
  virgi902, σύνοδο με Πλούτωνα, εξάγωνο με Ποσειδώνα 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stargazer @ 10.09.2011 20:11
  icebee, να το θέσω αλλιώς. Ο καθένας μας μοιράζεται τις ίδιες πλανητικές θέσεις με όλους τους ανθρώπους που γεννήθηκαν την ίδια χρονική στιγμή με μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι τέσσερις γωνίες του ωροσκοπίου έρχονται και συνδυάζουν αυτή τη χρονική στιγμή με τον τόπο της γέννησης και κατά μία έννοια "γειώνουν" τους πλανήτες σε έναν συγκεκριμένο τόπο και καθιστούν τον χάρτη απείρως πιο προσωπικό, διότι οι πλανήτες "παίρνουν θέση" τελείως διαφορετική από αυτή των υπολοίπων ανθρώπων που γεννήθηκαν την ίδια στιγμή. Επομένως, είναι αυτές που ξεχωρίζουν ένα άτομο και είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Οποιοσδήποτε πλανήτης βρίσκεται πάνω στις γωνίες αυτομάτως ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, γιατί ο συγκεκριμένος χάρτης σ'αυτόν δίνει προβάδισμα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 01.09.2011 11:49
  cristianaer, τόσο ο true node όσο και ο mean node αφορούν το ίδιο πράγμα: το Βόρειο Δεσμό. Η διαφορά τους είναι πολύ μικρή και η επιλογή είναι καθαρά αστρολογικού προγράμματος ή αστρολογικής εφημερίδας. Ο true κινείται με πολύ άτακτο ρυθμό, σε πολύ συχνή ορθόδρομη, ανάδρομη ή στατική πορεία, και για το λόγο αυτό επιλέγεται ο mean που είναι ένας μέσος όρος της κίνησης του Β.Δ., η θέση του στη αρχή του κάθε μήνα, και πάντα σε ανάδρομη κίνηση. Πάντως όποιο κι αν τύχει να δεις, η ουσιαστική διαφορά τους είναι ασήμαντη. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 01.09.2011 11:37
  Irenestar, η αμοιβαία υποδοχή αφορά μόνο το ζώδιο στο οποίο είναι κυβερνήτης κάποιος πλανήτης, και όχι αυτό που είναι σε έξαρση. Η αμοιβαία υποδοχή δεν είναι όψη, είναι απλά δυο πλανήτες ο καθένας στο ζώδιο κυριαρχίας του άλλου, ο ένας στο φυσικό περιβάλλον του άλλου. Αυτό τους δίνει επιπλέον δύναμη για να εκφραστούν και η θέση τους αυτή θεωρείται ευνοϊκή για την εκδήλωση των ιδιοτήτων και των δύο. Δηλαδή στο πρώτο παράδειγμα, ο Ερμής στον Κριό εκφράζεται πιο έντονα και παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του ατόμου, και το ίδιο και ο Άρης στους Διδύμους. Δεν λειτουργούν αυτόνομα, αλλά μάλλον βοηθάει ο ένας τον άλλον "χαρίζοντας" του κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Βέβαια, σε όλο αυτό το σκηνικό παίζει ρόλο και η όψη που σχηματίζουν αυτοί οι δύο πλανήτες αλλά και το αν βρίσκονται σε ζώδιο έξαρσης, κυριαρχίας, αδυναμίας ή πτώσης. 
 • Μια σύντομη εισαγωγή στην Ωριαία Αστρολογία
  Stargazer @ 24.08.2011 18:10
  gb488, έχουμε και λέμε:
  1ος οίκος εσύ, και η Σελήνη ασφαλώς εκτός αν είναι απασχολημένη αλλού.
  7ος οίκος ο αντίδικος.
  2ος οίκος, τα λεφτά σου, ο δικηγόρος σου, οι μάρτυρές σου.
  10ος οίκος ο δικαστής και γενικά η ακροαμαμτική διαδικασία και
  4ος οίκος η ετυμηγορία.
  8ος οίκος τα λεφτά του άλλου.
  Οι βασικοί οίκοι είναι αυτοί. Δουλεύουμε με το ίδιο σκεπτικό, όπως και στις ερωτήσεις σχέσεων. Ποιος θέλει ποιον δηλαδή. Μας ενδιαφέρει κυρίως ο δικαστής προς τα πού γέρνει και ποιος από τους δύο θα φτάσει γρηγορότερα (η πρώτη όψη) στον κυβερνήτη του 4ου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 23.08.2011 20:58
  Οι ηλιακές επιστροφές και ιδιαίτερα οι σεληνιακές επιστροφές (γιατί ο Ήλιος έχει περισσότερο να κάνει με την ουσία, ενώ η Σελήνη περισσότερο με το γεγονός) κάποιες φορές περιγράφουν με ανατριχιαστική ακρίβεια το όποιο γεγονός, αλλά συνήθως δεν είναι λαλίστατες. Γι'αυτό προτείνω πρώτα να κοιτάμε τις προόδους, μετά τις επιστροφές και τελευταίες τις διελεύσεις.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 23.08.2011 20:33
  Κοιτάξτε, άποψή μου είναι ότι δεν θα πρέπει να υπερεκτιμώνται οι ηλιακές επιστροφές και οι διελεύσεις. Πόσα είναι τα συνταρακτικά γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή ενός ανθρώπου; Λίγα. Από κει και πέρα, όντως, κάποιες χρονιές είναι πιο ευχάριστες, άλλες πιο δυσάρεστες, αλλά συνήθως δεν έχουμε μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Ό,τι κι αν δείχνει ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής, αν δεν το εμπεριέχει ο γενέθλιος ως δυναμικό, δεν πρόκειται να γίνει.
  Magneto, η περιπτωσή σου φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, αλλά φρόντισε να συνδυάσεις την ηλιακή επιστροφή και με τις προόδους.
  Kokopuff, υπάρχει κάτι στην ηλιακή επιστροφή που να "βγάζει μάτι"; Τι γίνεται με τις προόδους σου; Συνδυαστική δουλειά πρέπει να γίνει.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 23.08.2011 19:56
  Magneto, εκ πρώτης όψεως για πλουτώνια χρονιά την κόβω. Ο χάρτης της επιστροφής έρχεται και εφάπτεται του γενεθλίου, άρα είναι μια χρονιά που θα του επιτρέψει να εκφράσει το δυναμικό του. Έχεις έτσι κι αλλιώς Πλούτωνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο κι έρχεται ο ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής να σχηματίσει ακριβή σύνοδο μ'αυτόν. Εφόσον έχουμε τις ίδιες γωνίες, ενεργοποιείται και η Αφροδίτη, η κυβερνήτης του ωροσκόπου σου που βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο γενέθλιο. Στον χάρτη της επιστροφής έχουμε επιπλέον Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα.
  Ενδιαφέρον επίσης έχει ο Άρης σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της ηλιακής επιστροφής, όπου Άρης, κυβερνήτης 7ου. Πλουτώνια σχέση, μήπως;

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...