παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 21.02.2010 15:59
  Κανείς δεν εγγυάται ευτυχία ή ευκολία σε αυτή τη ζωή MissHavisham - να μην τα λέω εγώ, είστε και Αιγόκερως!
  Όμως το σίγουρο είναι η εμπειρία και η σοφία αν έχει κανείς ανοιχτά τα μάτια του, non?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 21.02.2010 15:57
  roditsa, κανένας δεν πρόκειται να σου πει αν θα πρέπει να παλέψεις ή όχι για έναν έρωτα. Είναι προσωπική σου απόφαση και όποιος προσπαθήσει να σε κατευθύνει για ζητήματα της δικής σου καρδιάς είναι τουλάχιστον ανόητος.
  Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι ποιες θα είναι οι δικές σου διακυμάνσεις και απαιτήσεις στο επόμενο διάστημα...
  Πρώτα από όλα υπάρχει από την μεριά σου μια απογοήτευση που δεν μπορείς ακόμη να την διαχειριστείς. Αυτή έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν βιώνεις (όπως ίσως συνέβαινε στο παρελθόν) ικανοποίηση από τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα αυτό που ζητάς αυτή την εποχή είναι ίσως να πιστέψεις πως το συναίσθημα πραγματικά υπάρχει, ότι μπορείς να αγαπηθείς όπως παλιά, ότι δεν είναι όλα μια φάρσα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο Κρόνου - Πλούτωνα σε κάνει να βιώνεις την σχέση σου με ένα σχεδόν τρομακτικό γκάζι - φρένο. Από τη μια ο Κρόνος σε σύνοδο με την Αφροδίτη σου έρχεται και σου δείχνει πως η σχέση στην οποία βρίσκεσαι δεν έχει στέρεες βάσεις ή δεν είναι μια σχέση που μπορείς να οικοδομήσεις μακροχρόνια όμως ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Κρόνο σου και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη σου σε κάνει να νιώθεις τρόμο στην ιδέα ενός χωρισμού. Είναι λες και όλη η ισορροπία της ζωής σου εξαρτάται από το αν θα επιβιώσει η σχέση σου.
  Αίσθηση μου είναι πως το ζήτημα αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά στο διάστημα Μαΐου - Ιουνίου 2010 γιατί εκεί θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις και τον δύο σας. Μέχρι τότε χρειάζεσαι υπομονή και να επιδείξεις αντοχή.
  Ελπίζω να σε βοήθησα να ξεκαθαρίσεις λίγο το τι μέλη γενέσθαι. Καλό απόγευμα και για οποιαδήποτε άλλη απορία επανέρχεσαι με ποστ...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 21.02.2010 15:42
  liana3, καλώς ήρθατε στο stardome.
  Θα σας παρακαλούσα να είστε λίγο πιο συγκεκριμένη στο τι ρωτάτε. Επιθυμείτε μια ανάλυση χάρτη για το επόμενο χρονικό διάστημα; Να αναφέρω ποια είναι τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο χάρτης σας γενικά; Έχετε κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα που σας απασχολεί; Όσο πιο καλά διατυπωμένη είναι η ερώτηση σας, τόσο πιο στοχευμένη και χρήσιμη θα είναι η απάντηση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 21.02.2010 15:36
  Miss Havisham, πάντα ένας Ήλιος στον 8ο δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς αναδύεται (υδάτινος ο 8ος, μην ξεχνιόμαστε) μέσα από τις κρίσεις... Άλλωστε αίτημα του είναι οι σχέσεις που εμβαθύνουν και όχι απρόσωπη κοινωνικότητα. Μπορεί να κουράζει συχνά ο προορισμός, όμως μέσα από το ταξίδι σας κερδίζετε σε βάθος και ουσία - και αυτό πρέπει να είναι μεγάλη ανταμοιβή...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 21.02.2010 15:30
  HARISB, καλησπέρα και καλώς ήλθατε στο Stardome.
  Σχετικά με το ζήτημα των επαγγελματικών σας δύο λόγια...
  Βρίσκεστε σε φάση επιστροφής Κρόνου, αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στην ζωή μας (στην ηλικία 28-30), που καλούμαστε να αναλάβουμε για πρώτη φορά, ουσιαστικά και χωρίς καμία έξωθεν υποστήριξη, την ευθύνη του εαυτού μας. Καλούμαστε να επιλέξουμε επαγγελματικούς στόχους μας και να αντιμετωπίσουμε υπερβολικές ευθύνες και δυσκολίες στην υλική σφαίρα της ζωής. Στην περίπτωση σας το μενού της επιστροφής Κρόνου πρέπει να περιλαμβάνει οικονομική δυσπραγία, αβεβαιότητα για το μέλλον (είστε σε μια δουλειά που δεν αισθάνεστε σίγουρη; Ή μήπως είναι άσχετη με αυτό που έχετε σπουδάσει ή ονειρευόσαστε; Ή στο διάστημα Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2009 δηλώσατε παραίτηση ή υπήρξε σημαντική κρίση στον εργασιακό σας χώρο?) και ίσως ανασφάλεια για το αν πρέπει να μείνετε εδώ ή να δοκιμάσετε την τύχη σας στο εξωτερικό.
  Τα επαγγελματικά ζητήματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν οριστικά στο διάστημα Μαΐου - Ιουνίου φέτος με τον Κρόνο να περνά για τελευταία φορά από την γενέθλια θέση του και τον Άρη (κυβερνήτη της καριέρας σας) να επιστρέφει επίσης στη γενέθλια θέση του εκείνη την περίοδο. Μέχρι τότε προφανώς δεν μένετε ανενεργή. Ο ανάδρομος Άρης στον Λέοντα απαιτεί να διαφημίσετε τον εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε. Διορθώστε το CV σας, στέλνετε βιογραφικά σε εταιρίες, ψάξτε συνεργάτες ή χρηματοδότες στην περίπτωση που είστε ελεύθερη επαγγελματίας...
  Εύχομαι τα καλύτερα. Για οποιαδήποτε άλλη απορία επανέλθετε με κάποιο ποστ...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 21.02.2010 15:13
  Αυτή η συζήτηση είναι η τρανή απόδειξη για πιο λόγο Αιγόκερως και Δίδυμοι κάνουν χιαστί όψη στο ζωδιακό...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 20.02.2010 03:50
  JenHart σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνετε έχετε ξεκάθαρα ωροσκόπο Δίδυμο. Επομένως δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπλέκουμε το ζώδιο του Ταύρου στην κουβέντα. Ίσως ο λόγος που δεν σας ταιριάζουν απόλυτα τα χαρακτηριστικά του Διδύμου είναι η ακριβείας σύνοδος του Ερμή (που είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου σας) με τον Πλούτωνα στον Σκορπιό - μια σύνοδος που προσθέτει μεγάλο συναισθηματικό βάθος, δυναμισμό και ένα τόνο μυστικοπάθειας και συστολής στον τρόπο που αντιμετωπίζεται την ζωή (το βασίλειο μου για τις σκέψεις σας....! Ναι, ναι ξέρω, δεν θα πάρω απάντηση).
  Όσο για το "θεματάκι" που σας απασχολεί, τα ζευγαρώματα Άρη - Αφροδίτης είναι εξαιρετική συνταγή για ερωτική συναστρία και το συν στην υπόθεση είναι πως έχετε και Σελήνη στον Τοξότη. Όμως και εσείς και εκείνος με αυτές τις πλανητικές θέσεις που περιγράφετε, έχετε ένα μείζων ζήτημα ιδιωτικότητας και ανεξαρτησίας. Όσο υπάρχει σεβασμός στην ελευθερία των απόψεων και των επιλογών του άλλου, τότε όλα λειτουργούν ρόλοι. Μόλις όμως η σχέση γίνει πολύ κοντινή ή ένας από τους δύο προσπαθήσει να ελέγξει ή να πιέσει τον άλλο, τότε ο ουρανός σκοτεινιάζει και αρχίζουν τα αστραπόβροντα. Όπως και να έχει εύχομαι καλή επιτυχία..
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 20.02.2010 03:37
  RiaMar, καλημέρα και συγχαρητήρια για τον επικείμενο γάμο σας. Καθώς τον δικό σας χάρτη μπορώ να δω στο site μπορώ να απαντήσω για τα γεγονότα από αυτή τη σκοπιά.
  Το momentum που επιλέγεται για να παντρευτείτε μαρτυρά πως είστε διατεθειμένη να το κάνετε να πετύχει ο κόσμος να χαλάσει. Έχοντας ήδη περάσει την επιστροφή Κρόνου (διάστημα Μάρτιος 2009 - Ιούνιος 2009) που μάλλον συνδυάζεται είτε με μια καινούργια δουλειά είτε με την ολοκλήρωση σπουδών, και με τον Πλούτωνα σε σύνοδο με την Σελήνη όλη εκείνη την περίοδο (συναισθηματική μεταμόρφωση, πάθος, προσδοκία για δημιουργία πετυχημένης οικογένειας), έχετε κερδίσει ένα επίπεδο ωριμότητας και εσωτερικής αντοχής για να αντεπεξέλθετε σε αυτό το μεγάλο βήμα. Ανησυχητικό σημείο είναι η σύνοδος του Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Ερμή σας (που είναι και κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων) και μιλάει ίσως για υψηλές προσδοκίες ή ελπίδες ή ακόμη και για οικονομικές δυσκολίες του συντρόφου σας αυτή την εποχή που πιθανόν προσθέτουν άγχος και ανασφάλεια στο εγχείρημα. Το σημαντικό είναι να κρατήσετε και τα δυο πόδια γερά στη Γη. Τώρα και για τα επόμενα δύο χρόνια χρειάζονται μικρά και σίγουρα βήματα στην κοινή σας ζωή και όχι μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.
  Τώρα σχετικά με τον σύντροφο σας, τα στοιχεία που παρέχετε είναι ελάχιστα όποτε καλύτερα να μην προβώ σε γενικότητες.
  Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο... Για οτίδηποτε άλλο στη διάθεση σας...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 20.02.2010 03:11
  marmaria, μόνο από το ζώδιο και τον ωροσκόπο είναι δύσκολο να απαντηθεί μια συναστρία καθώς συνολικά οι χάρτες και των δύο προσώπων συνθέτουν το μοτίβο της σχέσης. Πάντως για να σας δώσω ένα tip είναι χρήσιμο να κοιτάτε το ζώδιο που είναι η Σελήνη σας και το ζώδιο της Σελήνης του άλλου και να παρατηρήσετε κατά πόσο ταιριάζουν με το ζώδιο, τον ωροσκόπο σας ή και μεταξύ τους. Για παράδειγμα εσείς έχετε Σελήνη στον Ζυγό, αν αυτός που σας ενδιαφέρει έχει για παράδειγμα Σελήνη σε ζώδιο του αέρα (Δίδυμο ή Υδροχόο) ή Σελήνη στον Καρκίνο (που είναι το ζώδιο σας) τότε αυτές είναι καλές ενδείξεις για αρχή.
  Σε δεύτερη φάση κοιτάτε την Αφροδίτη και τον Άρη και των δύο.. Κάντε λίγη έρευνα και επανέλθετε με ένα ποστ ξανά και το θέμα μπορεί να συζητηθεί πιο αναλυτικά.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 20.02.2010 03:05
  catrin1681 τον χάρτη σας μπορείτε να τον δείτε όταν επιλέξετε πάνω δεξιά στο μενού μέλους την επιλογή "Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΥ".
  Επίσης αναφέρετε πως είστε ωροσκόπος Λέων ενώ στον χάρτη σας φαίνεται ο ωροσκόπος Καρκίνος. Προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος με την ζώνη ώρας. Παρακαλώ διορθώστε το χάρτη σας με την πρώτη ευκαιρία για να κοιτάξουμε το θέμα σας.

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...