παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 03.12.2010 23:32
  krikri31, είναι δικαιολογημένες οι απορίες σου και η αγανάκτησή σου. Λάβε υπόψη σου όμως τα εξής: 
   
  1. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να απαντήσουμε. 
  2. Θέλουμε να απαντάμε και σε άτομα που γράφουν πρώτη φορά ερώτηση και είναι νέα μέλη, και όχι μόνο σε αυτούς που έχουν ήδη γράψει και έχουν λάβει κάποια στιγμή απάντηση, έχουν γνώσεις αστρολογίας και λαμβάνουν επίσης απαντήσεις από άλλα μέλη. 
  3. Αν υποθέσουμε ότι ανεβαίνουν 10 ερωτήσεις την ημέρα, οι 5 είναι σίγουρα από μέλη με ελλιπή στοιχεία, και άρα δεν έχουμε το χάρτη τους για να τους απαντήσουμε σε θέματα που τους απασχολούν. Άρα έχουμε 2 επιλογές: ή να τους αγνοήσουμε για να μην απαντάμε συνεχώς "συμπληρώστε τα στοιχεία σας" ή να επαναλαμβανόμαστε αλλά να μπορέσουμε να βοηθήσουμε με αυτό τον "κουραστικό" τρόπο. 
  4. Ενώ οι οδηγίες του stardome ότι δεν απαντάμε σε συναστρίες είναι σαφείς, οι υπόλοιπες 3 από τις 10 ερωτήσεις αφορούν συναστρίες. 
  5. Είναι όντως δύσκολη η επιλογή των ερωτήσεων και οι ερωτήσεις σας είναι πάρα πολλές. Το μόνο σίγουρα είναι ότι αν μπορούσαμε να τις απαντήσουμε όλες, θα το κάναμε, γιατί, το ξαναλέω, δεν υπάρχει σίγουρα κακή διάθεση για κανένα. 
  ΄
  Ελπίζω να σε έβαλα λίγο στο κλίμα, και να δώσεις τόπο στην οργή μέρες που είναι...  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 03.12.2010 23:05
  vikaki88, ο Ουρανός εκφράζεται με γεγονότα -αναπάντεχα, κατά κύριο λόγο- όταν είναι ακριβώς στις μοίρες με έναν άλλο πλανήτη ή με παρορμητικούς οίκους. Όταν μπει στον Κριό θα είναι ακόμα στον 5ο οίκο σου, και μάλιστα όταν κάνει σύνοδο με τον Άρη σου (μέσα Ιουνίου 2012) τότε μπορούμε να πούμε ότι θα σε επηρεάσει σε ερωτικό επίπεδο, ότι θα μπορέσει να εκφράσεις τα ταλέντα σου, τις ιδέες και τις δυνατότητές σου και να σταθείς στα πόδια σου ή να ανεξαρτητοποιηθείς στην εργασία σου (Άρης: κυβερνήτης 6ου οίκου σου=εργασία). Όσο κινείται μέσα στον 5ο οίκο, θα προετοιμάζει τις καταστάσεις που πρέπει να αλλάξουν και φέρνει στο φως στοιχεία των σχέσεών σου που δεν πρέπει να εθελοτυφλείς. Δεν υπάρχει κάτι το τόσο τρομακτικό στον Ουρανό, εκτός κι αν έχεις δει σημάδια στη ζωή σου από νωρίτερα και δεν έχεις κάνει μόνη σου κάποιες αλλαγές. Τότε, ναι, τα γεγονότα σε προλαβαίνουν και σε ξαφνιάζουν. 
   
  Μην ανησυχείς από τώρα, είναι νωρίς!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 03.12.2010 22:50
  VENDETTA, ανέφερες στο μήνυμά σου για τα δώρα του Δία που δεν ήρθαν ποτέ. Σ΄αυτό το σημείο θα ήθελα να πω για το Δία ότι θεωρείται όντως πλανήτης της εύνοιας, αλλά όχι μόνο για να φέρνει "δώρα" αλλά και για να μας γλιτώνει από καταστάσεις που θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ χειρότερα και εκεί να είχαμε πραγματικά πρόβλημα. Δηλαδή η εύνοιά του φαίνεται πολλές φορές και από το "μη χειρότερα" και το αν τα πράγματα έγιναν για καλό ενδέχεται να φανεί αργότερα. Από τον Ιούλιο που αναφέρεις ο Δίας γύρισε ανάδρομος οπότε η ενέργειά του έγινε περισσότερο εσωτερική και ήταν διάστημα θετικό για αναθεώρηση κάποιων σχέσεων ή καταστάσεων. Τώρα λοιπόν που έχει γυρίσει ορθόδρομος, θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται και πάλι, και να βγαίνουν από τη στασιμότητα, ειδικά από το νέο έτος. 
   
  Αλλά μη βιαστείς να κρίνεις τα αποτελέσματα. Στα μέσα Απριλίου ο Δίας θα κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Πλούτωνα, οπότε να περιμένεις σημαντικές αλλαγές σε ερωτικό επίπεδο, που είτε θα τελειώσουν σχέσεις που δεν έχουν κάτι παραπάνω να δώσουν είτε θα ξεκινήσουν σχέσεις σε νέες βάσεις, αλλά που θα σε οδηγήσουν σε νέα πιστεύω και θα σε γεμίσουν με νέα όνειρα για το μέλλον. 
   
  Πιο αναλυτικά, για όλο το έτος, θα τα πούμε και με τις ετήσιες προβλέψεις! 
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardhomme @ 03.12.2010 13:36
  didimoula, επειδή έχεις πολλούς πλανήτες αλλά και ωροσκόπο στους Διδύμους, θα βρεθείς την επόμενη διετία σε μία διαδικασία έντονων εξελίξεων και αλλαγών. Η Σεληνιακή έκλειψη σε βάζει στο κλίμα να αρχίσεις να σκέφτεσαι τους τομείς πάνω στους οποίους απαιτούνται αλλαγές αφού ένα ξανικό γεγονός είναι ικανό να σε κάνει να πάθεις ένα σοκ συνειδητοποίησης. Υπάρχουν ταυτόχρονα και άλλα γεγονότα στο χάρτη σου που δείχνουν πως σχέσεις σου με αρεσνικές φιγούρες περνούν σε άλλη διάσταση και αυτό θα μπορούσε να εφαρμοστεί τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.
  Να θυμάσαι πως από εδώ και πέρα θα πρέπει να κατανοήσεις πως παίρνεις το τιμόνι στα χέρια σου και ταυτόχρονα συνειδητοποίεις πως το μέλλον που ονειρεύεσαι έχει και μία πρακτική σημερινή διάσταση που μπορεί να χρειαστεί να τη λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη σου...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Starface @ 03.12.2010 10:10
  krios4, σε ποια πόλη; (Αν θες να δεις και το γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη, συμπλήρωσε αυτά τα στοιχεία στο προφίλ σου) 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 02.12.2010 22:18
  VENDETTA, επειδή τα στοιχεία στο προφίλ σου (ημερομηνία, ώρα, τόπος γέννησης) είναι ελλιπή δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε με βάση τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σου. Αν μπορείς λοιπόν να εισάγεις τα στοιχεία που λείπουν (3ο κουμπάκι κάτω αριστερά) έτσι ώστε να ξαναδούμε αυτά που μας ρωτάς! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Starface @ 02.12.2010 22:11
  komni86, χρειάζεται να εισάγεις όλα τα στοιχεία σου (ημερομηνία, ώρα, τόπο γέννησης) στο προφίλ σου κι έτσι θα έχεις τη σαφή απάντηση που ψάχνεις! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardhomme @ 02.12.2010 18:28
  verdeojos, η επιστροφή Κρόνου αναφέρεται στη διέλευση του Κρόνου από το σημείο που ήταν όταν γεννήθηκες, άρα από το σημείο που βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη σου. Η επιστροφή Κρόνου συμβαίνει κάθε 28-30 χρόνια και συμβολίζει μία φάση ωρίμανσης. Επιστροφή πλανητών υπάρχει και με όλους τους υπόλοιπους, αλλά επειδή ο Κρόνος είναι αργός πλανήτης και ταυτόχρονα τα αποτελέσματα του είναι μακροχρόνια, η επιρροή του μπορεί να φτάσει ακόμα και σε διάστημα +-10 μοιρών. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και στα μέσα του Ζυγού που βρίσκεται είναι πιθανό να σε επηρεάζει. Βέβαια στο επόμενο διάστημα θα γυρίσει και ανάδρομος και θα φτάσει και πάλι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου (μέχρι τη 10η μοίρα) με αποτέλεσμα να μην έχεις ξεμπερδέψει με την επιρροή του.
   
  Το θέμα είναι πως βρίσκεσαι σε ένα γενικότερο πλανητικό σκηνικό που βάλει την εργασιακή σου κατάσταση (είχες ή έχεις προβλήματα) αλλά και τις σχέσεις σου (αφού οι όροι προσωπική ελευθερία και δέσμευση αποκτούν άλλη διάσταση) . Πιθανότητες που μπορείς να αντιμετωπίσεις είναι να χάσεις τη δουλειά σου, να έχεις οικονομικά προβλήματα λόγω δυστοκίας στη δουλειά, να σκεφτείς το εξωτερικό ως λύση, αλλά και να γνωρίσεις κάποιο άτομο που μπορεί να φέρει ερωτική ή επαγγελματική ευκαιρία στη ζωή σου (ο Δίας θα είναι μαζί σου το Φεβρουάριο).
   
  Θα πρέπει να προσέξεις τη Σεληνιακή έκλειψη της 21/12 που μπορεί να σε βάλει σε υποψίες σχετικά με οικονομικά ζητήματα και τη δουλειά σου, αλλά ταυτόχρονα δε θα πρέπει να αμελείς και τη υγεία σου. Η ζωή σου θα δεις πως το επόμενο διάστημα θα κάνει μία στροφή που θα πρέπει να είναι προς τον τομέα που σου δίνει όραμα και ανοικτό ορίζοντα γιατί ο Δίας ειδικά το 2012 θα είναι μαζί σου...
   
  Να είσαι καλά!! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardhomme @ 02.12.2010 14:49
  Alaia, η απώλεια γενικότερα έχει να κάνει με τους πλανήτες που αναφέρεις. Στη δική σου περίπτωση το γεγονός πως ο Πλούτωνας τετραγώνισε τη Σελήνη σου και κυβερνά το Σκορπιό που βρίσκεται στον 3ο οίκο σου, ναι θα μπορούσε αυτό το γεγονός να οδηγήσει σε απώλεια της αδερφής σου όπως αναφέρεις. Αλλά, το θέμα με τα γεγονότα δεν είναι τόσο απλό, χρειάζονται τρεις τουλάχιστον πλανητικές ενδείξεις για να έχεις ένα γερό γεγονός και δεν αναφέρομαι απλά σε διελεύσεις, αλλά και σε χάρτες progressed αλλά και solar arc/ solar return. Και προσπαθώ μέσα από τις απαντήσεις μου να περιλαμβάνω όλα τα παραπάνω στοιχεία....
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardhomme @ 30.11.2010 10:10
  olgita, αυτό που βίωσες τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο είναι εξαιρετικά επώδυνο αφού είχες να αντιμετωπίσεις μία επιστροφή Κρόνου και την πορεία του Πλούτωνα πάνω από τη Σελήνη σου. Έχοντας όμως έντονο Πλούτωνα στο χάρτη σου (σύνοδος με Ήλιο που λέει πως έχεις-είχες έναν έντονα Πλουτώνιο γονιό που σε έμαθε να αντέχεις τα δύσκολα και να μεταμορφώνεσαι μέσα από αυτά) είσαι σε θέση να καταλάβεις πως η αναγέννηση έρχεται μέσα από την καύση.
   
  Στα μελλοντικά τώρα γεγονότα, με το Δία στον Κριό από τον Ιανουάριο και τη Σεληνιακή έκλειψη του τέλους Δεκεμβρίου 2010, θα δεις την ερωτική σου ζωή να εξελίσσεται είτε με οριστικό τέλος σε μία σχέση είτε με μία νέα γνωριμία που είναι εξαιρετική για να την αφήσεις στην τύχη της. Επίσης, καλό θα ήταν να σκεφτείς άλλους τρόπους επαγγελματικής εξέλιξης και αυτό ίσως να περιλαμβάνει και σπουδές ή επιμόρφωση που θα σε φέρουν κοντά σε κάτι που μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί να εντάξεις στη ζωή σου...
   
  Να είσαι καλά και να διατηρήσεις την αισιοδοξία και το δυναμισμό σου γιατί αυτό είναι το φάρμακο σου!!!!

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...