παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 23.08.2011 18:01
  magneto, ή σε μένα παίζει παιχνίδια ο ανάδρομος ή σε σένα. Με βάση τον χάρτη που υπάρχει στο προφίλ σου, που πράγματι έχει ωροσκόπο στις 22ο και 30΄ του Ζυγού, ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής για φέτος (2011-2012) σου βγάζω Αιγόκερω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 23.08.2011 00:33
  Ειδικά όταν ο ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής είναι όμοιος με τον γενέθλιο ωροσκόπο, θεωρείται μια σημαντική χρονιά (ειδικά αν υπάρχουν πλανήτες σε γωνιακούς οίκους). Δεν είναι δύσκολο να καταλήξει κανείς σ' αυτό το συμπέρασμα αφού είναι σαν να έχεις τον γενέθλιο χάρτη επί δύο. Επισημαίνω για ακόμη μια φορά πως στο χάρτη ηλιακής επιστροφής μας ενδιαφέρουν κυρίως οι πλανήτες που βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 21.08.2011 16:12
  Journey, εύχομαι κι εσένα ένα δημιουργικό και όμορφο φθινόπωρο (δεν μπορώ να μιλήσω για Χειμώνα ρε παιδί μου... Δεν γίνεται!). Παραθέτω τις προσωπικές μου απόψεις σε σχέση με τα ερωτήματα σου.
  Σε σχέση με τη συσχέτιση οίκων - όψεων αρχικά. Ο οίκος όπως γνωρίζεις απαντά στην ερώτηση "που;" - σε ποια σφαίρα της ζωής αισθανόμαστε την ενέργεια και παίρνουμε τα μαθήματα του κάθε πλανήτη. Αυτό σημαίνει πως η συγκεκριμένη σφαίρα είναι σαφέστατα σημαντική για τον κάθε πλανήτη και οι όψεις ανάμεσα σε πλανήτες μπορούν φυσικά να αναλυθούν και σαν συμπλοκές ανάμεσα σ' αυτές τις διαφορετικές σφαίρες της ζωής μας. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η δράση μιας όψης περιορίζεται μόνο στα ζητήματα των οίκων που συμμετέχουν οι πλανήτες. Κι αυτό γιατί οι πλανήτες συμβολίζουν αρχετυπικές ενέργειες που μας καθορίζουν σαν προσωπικότητες. Έτσι, μια σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα, είτε βρίσκεται στον 1ο, είτε στον 3ο, είτε στον 12ο οίκο μας λέει πάντα κάτι για τον τρόπο που σχετιζόμαστε. Η τάση για να εξαπατήσουμε ή να εξαπατηθούμε που συμβολίζει ο Ποσειδώνας βρίσκει κανάλι έκφρασης μέσα από την Αφροδίτη, ανεξαρτήτως του οίκου. Όταν βάλω τον οίκο στον παιχνίδι της ανάλυσης θα δώσω απλά πιο λεπτές αποχρώσεις. Αν είναι για παράδειγμα στο 3ο οίκο θα ξεκινήσω από τις φιλικές σχέσεις ή τις σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς, όπου εκεί θα είναι η ρίζα, η απαρχή του συμπλέγματος εξαπάτησης. Αυτή τη συμπεριφορά που έμαθε το άτομο να υιοθετεί σ' αυτές τις σχέσεις είναι σχεδόν βέβαιο πως θα το μεταφέρει στο σύνολο των σχέσεων του. Άλλωστε φυσικός οίκος της Αφροδίτης είναι ο 7ος; Όλες οι όψεις της Αφροδίτης μας αντικατοπτρίζονται, λιγότερο ή περισσότερο έντονα σ' αυτό τον οίκο του χάρτη μας.
  Προχωρώντας παρακάτω, αν διαβάσεις πιο προσεκτικά την τελευταία παράγραφο, θα δεις ότι σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζω εγώ αρμονική ή δυσαρμονική την όψη Σελήνης - Ποσειδώνας. Εξηγώ εξ αρχής πως ο χαρακτηρισμός μιας συνόδου μ' αυτούς τους όρους σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο ρεύμα μέσα στην Αστρολογία και εξηγώ πως ακριβώς κατέληξε αυτό το ρεύμα να χαρακτηρίζει κάποιες συνόδους "καλές" και άλλες "κακές". Προσωπικά απεχθάνομαι την κατάχρηση των όρων "καλό" και "κακό" στην αστρολογία καθώς αποπροσανατολίζει από την αληθινή της αποστολή που δεν είναι άλλη από την αυτογνωσία και την προσπάθεια ανάλυσης της προσωπικότητας μας.
  Στα ζητήματα που θέτεις για τον 7ο οίκο τώρα, γιατί τελικά εκεί κατέληξαν οι παρατηρήσεις σου. Ο 7ος οίκος στον πυρήνα του είναι ο οίκος της προβολής, ως απέναντι οίκος από τον ωροσκόπο. Δηλαδή όποιος πλανήτης βρίσκεται σ' αυτό τον οίκο, έχουμε την τάση να τον προβάλλουμε, δηλαδή να τον αντιμετωπίζουμε μέσα από γεγονότα ή σχέσεις. Μπορεί κανείς να μου εγγυηθεί πως θα προβάλλω μόνο τις θετικές ποιότητες του πλανήτη; Μπορεί κανείς να μου εγγυηθεί πως αν ένας πλανήτης στον 7ο έχει μόνο αρμονικές όψεις με βοηθά να προβάλλω μόνο τις θετικές του ποιότητες. Ένας Κρόνος στον 7ο μπορεί να συμβολίζει σταθερές σχέσεις αλλά θα μπορούσε να συμβολίζει και την επιλογή συντρόφων που είναι συναισθηματικά ψυχροί, απόμακροι και σκληροί. Αν αυτός ο Κρόνος έκανε τρίγωνο με τον Ήλιο μου στον 11ο θα μπορούσε να σημαίνει πως η σκληρότητα που αντιμετωπίζω στις σχέσεις (Κρόνος) με σπρώχνει να σχηματίζω συνεχώς καινούργιες φιλίες και να συμμετέχω σε πολλές παρέες (Ήλιος). Μια δυσκολία σε μια σφαίρα της ζωής μου με σπρώχνει να υιοθετήσω μια πιο ζωντανή στάση σε μια άλλη σφαίρα. Αυτό τώρα τι είναι, θετικό ή αρνητικό; Ποιος μπορεί να πει; Η άποψη μου είναι πως δεν υπάρχουν απόλυτα στην αστρολογία.
  Για να γυρίσω στο Ποσειδώνα τώρα. Κανείς δεν θα αρνηθεί πως κάποιος με Ποσειδώνα στον 7ο οίκο έχει την τάση να εμπλέκεται σε σχέσεις εξαπάτησης. Όμως σε καμία περίπτωση προσωπικά δεν δέχομαι "αδιάψευστους κανόνες" που καταλήγουν σε τετελεσμένες ερμηνείες. Και θα απαντήσω πάνω ακριβώς πάνω στο θέμα της κακεργεσίας του Ποσειδώνα στον 7ο. Ο Ποσειδώνας δεν δηλώνει μόνο την εξαπάτηση. Συμβολίζει επιπλέον την απόλυτη αφοσίωση, την τυφλή εμπιστοσύνη, τη θυσία, την ψυχική ένωση... Ένας γάμος στη διάρκεια του οποίου κάποιος μ' αυτή τη θέση καταφέρνει να αισθανθεί την απόλυτη ψυχική ένωση με τον σύντροφο του, ο τελευταίος γίνεται αυτομάτως ακατάλληλη επιλογή αν αυτός ο γάμος κάποτε τελειώσει; Κάποιος που θυσιάζει τις ευκαιρίες και τα όνειρα του για έναν γάμο και το κάνει με όλη του την καρδιά, αυτομάτως λέμε ότι εξαπατήθηκε όταν ο γάμος τελειώσει; Η λογική μου λέει πως το να δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη στους άλλους είναι αφελές, αλλά μπορείς να αγαπάς αληθινά χωρίς να είσαι αφελής;
  Το συμπέρασμα που εγώ προσωπικά καταλήγω είναι πως σε μια σχέση υπάρχουν πάντα ΔΥΟ (συνεπώς η ευθύνη κατανέμεται και στους δύο) και πάντα επιλέγουμε με βάση τα κριτήρια, τις ανάγκες και τις απόψεις του παρόντος, έχοντας στο μυαλό πως μελλοντικά μπορεί να αποδειχθεί πως κάναμε λάθος. Γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν και μάλιστα αλλάζουν διαφορετικά και εξελίσσονται διαφορετικά (αυτός είναι βασικός κανόνας και της ζωής και της αστρολογίας). Κάποιος με Ποσειδώνα στον 7ο ίσως να μην θέλει την αλλαγή και να πληγώνεται από αυτή πιο βαθιά, αλλά υπόκειται σ' αυτή όπως και κάποιος με Άρη, Ερμή, Αφροδίτη, Πλούτωνα κοκ στον ίδιο οίκο. Αν οι επιλογές μας δεν φθείρονταν ή δεν αποδεικνύονταν λανθασμένες, τότε δεν θα είμαστε άνθρωποι.
  Υ.Γ: Ο Γιώργος Πανόπουλος αναφέρθηκε πρόσφατα ακριβώς σ' αυτό το θέμα που συζητούμε και πιστεύω αξίζει να διαβάσεις την άποψη του ( http://www.stardome.gr/tribes/scorpio/25851.html ). Είναι όπως πάντα ακριβής και περιεκτικός.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 21.08.2011 14:07
  icebee, νομίζω πως χρειάζεται να προχωρήσεις σε μια διαφοροποίηση των φράσεων για να κατανοήσεις σωστά την λειτουργία των όψεων. Νομίζω πιο σωστές λέξεις για τις όψεις είναι "αρμονικές" και "δυναμικές ή δυσαρμονικές " αντί για "θετικές" και "αρνητικές". Όταν έχουμε μια όψη, μια οποιαδήποτε όψη, το πρώτο ζήτημα που κρίνουμε είναι ο συνδυασμός των πλανητών που λαμβάνουν χώρα. Για παράδειγμα μια όψη Αφροδίτης - Ποσειδώνα έχει μια γκάμα χαρακτηριστικών που αφορούν στην ανάμιξη των συμβολισμών των επιμέρους πλανητών. Αν η όψη ανάμεσα τους είναι αρμονική, σημαίνει πως το άτομο δεν έχει πρόβλημα να εκφράσει τα χαρακτηριστικά της όψης, του προκύπτουν φυσικά. Έτσι, για το ίδιο παράδειγμα, αν η όψη Αφροδίτης - Ποσειδώνα είναι αρμονική, το άτομο θα θεωρεί αυτονόητο πως πρέπει στις σχέσεις του (Αφροδίτη) να υποχωρεί σε σημείο θυσίας των θέλω του (Ποσειδώνας) και φυσικά απαιτεί το ίδιο και από τους γύρω του. Ταυτόχρονα όμως θα θεωρεί και αυτονόητο πως μέσα στις σχέσεις (Αφροδίτη) μπορεί να εξαπατήσει και να εξαπατηθεί (Ποσειδώνας).
  Αν όμως η σχέση των πλανητών είναι δυσαρμονική, τότε το άτομο δεν αισθάνεται οικεία στην έκφραση των χαρακτηριστικών της όψης ή δεν μπορεί να αναμίξει σωστά τα υλικά που έχει στη διάθεση του. Στο παράδειγμα μας, μια δυσαρμονική όψη Αφροδίτης - Ποσειδώνα, θα μπορούσε να δηλώνει πως το άτομο στις σχέσεις του (Αφροδίτη) περιμένει πάντα από τους άλλους να θυσιάζονται για τα θέλω του (Ποσειδώνας) ή θα μπορούσε η συμπεριφορά του να φτάνει στο άλλο άκρο και να θεωρεί και την παραμικρή υποχώρηση που κάνει το ίδιο για τους άλλους σαν θυσία. Αντίστοιχα θα μπορούσε να είναι αυτό που συνεχώς εξαπατά στις σχέσεις ή μόνο αυτό που εξαπατάται από τους άλλους (Ποσειδώνας). Πως ξέρουμε αν συμβαίνει το ένα ή το άλλο; Δεν μπορούμε να το ξέρουμε απόλυτα εκ των προτέρων, παρά μόνο αν επικοινωνήσουμε μ' αυτό το άτομο. Πάντως σίγουρα σημαντικές ενδείξεις είναι η θέση των πλανητών. Για παράδειγμα αν η Αφροδίτη είναι σε ζώδιο που κυβερνά (πχ Ταύρο ή Ζυγό) μάλλον θα επικρατεί η εγωιστική πλευρά του ατόμου, ενώ αν βρίσκεται σε θέση αδυναμίας ή πτώσης (πχ Σκορπιό ή Παρθένο) ενδεχομένως να επικρατεί τάση για αυτοθυσία. Πάντως αυτοί είναι εμπειρικοί κανόνες και δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει πως ισχύουν πάντα.
  Τέλος, σε ότι αφορά την σύνοδο, έχουν μια ιδιαίτερη περίπτωση. Η σύνοδος συμβολίζει την πλήρη ανάμιξη των επιμέρους ενεργειών, σε σημείο που δεν διακρίνονται η μια από την άλλη για το άτομο. Με άλλα λόγια, για το άτομο δεν υπάρχουν εναλλακτικές θεωρήσεις σε σχέση με τις ενέργειες αυτές. Στο παράδειγμα μας, αν θεωρήσουμε μια σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα, τότε για το άτομο όλες οι σχέσεις (Αφροδίτη) είναι σχέσεις αυτοθυσίας (Ποσειδώνας) και ΜΟΝΟ. Εναλλακτικά οι σχέσεις θεωρούνται η πηγή της απόλυτης, υπερβατικής, σχεδόν θεϊκής ευτυχίας - γι' αυτό και το άτομο απογοητεύεται γρήγορα όταν έρχεται αντιμέτωπο με τις ατέλειες των άλλων και προσπαθεί είτε να τις αγνοεί (εξαπάτηση) είτε να τις διορθώσει σύμφωνα με τα δικά του κριτήριο (σχέσεις εξάρτησης). Αυτές είναι μόνο δύο εναλλακτικές θεωρήσεις φυσικά. Πρακτικά για κάθε όψη μπορεί κανείς να γράφει σελίδες...
  Τέλος, σε σχέση με το ότι κάποιες σύνοδοι θεωρούνται αρμονικές και κάποιες άλλες δυσαρμονικές, αυτό είναι μάλλον μια εμπειρική προσέγγιση που έχει τις ρίζες της στη New Age θεώρηση της αστρολογίας, που θεωρεί ότι η αστρολογία είναι η γλώσσα που μας δείχνει το δρόμο προς την ευτυχία, την ευδαιμονία κτλ... Αυτό που πρακτικά συμβαίνει είναι πως οι συμβολισμοί ενός πλανήτη συνδυάζονται καλύτερα με συγκεκριμένους πλανήτες και κάκιστα με άλλους. Ένα παράδειγμα, ο Ποσειδώνας ας πούμε. Συμβολίζει, μεταξύ άλλων, την αυτοθυσία, την ανάγκη να υπερβούμε τη εμπειρική, ρεαλιστική πραγματικότητα, να αισθανόμαστε, να αποζητούμε την πνευματική λύτρωση. Ένας τέτοιος πλανήτης συνδυάζεται το λιγότερο παράξενα με τον Άρη (που συμβολίζει την διεκδίκηση των θέλω, τον πόλεμο, τον εγωισμό) και τον Κρόνο (που συμβολίζει την ανάγκη να είμαστε ρεαλιστές, να θέτουμε όρια, να πετύχουμε στην πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και το νου μας). Σίγουρα όμως μια σύνοδος με τη Σελήνη (που συμβολίζει το συναισθηματικό μας υπόβαθρο, τις συναισθηματικές μας ανάγκες και το ένστικτο μας) δηλώνει μια πολύ πιο εύκολη ανάμιξη.
  Ελπίζω να απάντησα στις απορίες σου περί όψεων και συνόδων. Καλή συνέχεια!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 21.08.2011 13:34
  zoe19, δες την τρίτη ερώτηση στις FAQ του Stardome. Σου παρέχω το link παρακάτω:
   
  http://www.stardome.gr/library/faq.html
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 21.08.2011 13:32
  hermitage, πρώτ' απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ηλιακή επιστροφή είναι μια τεχνική που δεν στέκεται μόνη της. Πρέπει να συνδυαστεί με τον γενέθλιο χάρτη απαραίτητα. Πάντως για να σου δώσω μερικές γενικές κατευθύνσεις σε σχέση με τις ερωτήσεις σου.
  1. Ο Ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής σου δείχνει αφενός τις ποιότητες που καλείσαι να αναπτύξεις για να ανταπεξέλθεις στη γενέθλια χρονιά σου. Έτσι με ωροσκόπο Ταύρο θα μπορούσαν να είναι μερικές από τις ακόλουθες: υπομονή, πείσμα, ρεαλισμός, εγωισμός, σταθερότητα, ηδονισμός, ανάγκη να οικοδομήσεις για το μέλλον.....
  2. Είναι πολύ σημαντικός ο οίκος του γενέθλιου χάρτη στον οποίο βρίσκεται ο ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής. Σ' αυτό τον οίκο θα έχεις την περισσότερη δράση όλη τη χρονιά, αυτός είναι που ζητά την προσοχή σου.
  3. Η Σελήνη στον 7ο οίκο της ηλιακής επιστροφής θα μπορούσε να συμβολίζει τόσο την ανάγκη για εξάρτηση από τις υπάρχουσες προσωπικές σου σχέσεις (προσωπικές και επαγγελματικές) αλλά ταυτόχρονα και τη μεγάλη κυκλοθυμία που θα αντιμετωπίσεις όλη τη χρονιά σ' αυτές. Αν υπάρχουν αντίστοιχα δυνατές διελεύσεις από τον 7ο οίκο του γενέθλιου χάρτη θα μπορούσε να είναι ένδειξη μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 21.08.2011 13:22
  libra24, αν έπρεπε να ξεχωρίσει κανείς ποιες κινήσεις είναι σημαντικότερες αυτή την εποχή στο χάρτη σου θα ξεχώριζε σίγουρα την παρουσία του Κρόνου στον 1ο οίκο σου και επίσης την αντίθεση του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη σου - ειδικά η τελευταία σηματοδοτεί μια διεργασία που μόλις ξεκίνησε φέτος και θα σε απασχολεί για τον επόμενο ενάμιση χρόνο τουλάχιστον, πότε εντονότερα και πότε λιγότερο.
  Για τον Κρόνο στον 1ο οίκο (και στο ζώδιο σου) δεν έχουν μείνει και πολλά περισσότερα να πούμε. Ο Κρόνος μας φέρνει αντιμέτωπους με ευθύνες, υποχρεώσεις και εμπόδια καθώς θέλει να μας κάνει περισσότερο σοβαρούς, υπεύθυνους και ρεαλιστές. Συνεπώς, ναι σίγουρα θα αισθάνεσαι πως η καθημερινότητα σου εξελίσσεται βασανιστικά αργά, τα προβλήματα ξαφνικά φαντάζουν πιο σύνθετα κι εσύ έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου. ΟΚ, η ζωή δεν είναι παιδική χαρά αυτή την εποχή, αλλά κι αυτό είναι ένα χρήσιμο μάθημα για το μέλλον. Καλή υπομονή σε ότι αφορά τον Κρόνο λοιπόν...
  Ο Ποσειδώνας τώρα είναι ένα άλλο κεφάλαιο και πολύ μεγάλο. Πιάνοντας φέτος τη μηδενική μοίρα των Ιχθύων ήρθε σε απόσταση αναπνοής από την ακριβή αντίθεση με την Αφροδίτη σου. Όμως από το Φεβρουάριο που μας έρχεται, όχι μόνο θα επανέλθει, αλλά θα εντείνει την επιρροή του. Τώρα θα σου δώσω την περίληψη του τι μπορείς να αναμένεις. Η Αφροδίτη μας είναι ένας σημαντικότατος πλανήτης. Συμβολίζει όχι μόνο τη συμπεριφορά που υιοθετούμε στις σχέσεις μας αλλά και ποια στοιχεία, πρόσωπα και ποιες καταστάσεις αυτής της ζωής μας κάνουν ευτυχισμένους και μας παρέχουν απόλαυση. Ο Ποσειδώνας από την άλλη πλευρά έχει την τάση να διαβρώνει όποια στοιχεία της προσωπικότητας μας θεωρούμε σταθερά, ό, τι θεωρούμε σίγουρο για εμάς. Καθώς στην αστρολογία 1+1 κάνει πάντα 2, αν συνδυάσεις αυτές τις πληροφορίες καταλήγουμε πως, για το διάστημα που ανέφερα, τα πρόσωπα και οι περιστάσεις που σου παρείχαν ως εκείνη τη στιγμή αισθήματα χαράς και ικανοποίησης δεν θα σε ικανοποιούν πια. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που θα μπορούσε να εκφραστεί αυτή η διέλευση. Μερικοί από αυτούς είναι: 1. Μια σχέση που καταλήγεις να καταπατάς τον εγωισμό σου ή το σύστημα αξιών σου για τον σύντροφο σου. 2. Αίσθηση αποξένωσης, απομόνωσης από το κοινωνικό σου περίγυρο. 3. Απογοήτευση από μια επαγγελματική συνεργασία που είχες επενδύσει πολλά ή από μια σχέση (θα μπορούσε να είναι και φιλική) χρόνων. 4. Λαχτάρα για έναν σύντροφο που θα σε σώσει από την καθημερινότητα σου/ λαχτάρα για έναν έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου.
  Προφανώς και δεν θα συμβούν ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω, ίσως ένα μόνο ή δύο. Το σημαντικό είναι να κατανοήσεις πως μ' αυτή τη διέλευση θα αισθάνεσαι πως θ' αλλάξεις πλήρως στάση απέναντι στα πράγματα που σε έκαναν ευτυχισμένη ως τώρα, μόνο που δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις εύκολα με τι να τα αντικαταστήσεις.
  Αυτά για την ώρα. Για άλλες απορίες, μπορείς να επανέλθεις μελλοντικά. Καλό μεσημέρι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 21.08.2011 12:57
  elena55, για να μην αγχώνεσαι (γιατί το άγχος επηρεάζει πολύ περισσότερο μια σχέση από τον ανάδρομο, trust me) ρίξε μια ματιά στις FAQ του Stardome, θα δεις ότι υπάρχει απάντηση του Γιώργου Πανόπουλου σχετικά με το ανάδρομο Ερμή. Είναι η δεύτερη ερώτηση. Σου δίνω και το link.
  http://www.stardome.gr/library/faq.html
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 21.08.2011 12:51
  fame, η ευνοϊκή όψη Δία (εξάγωνο) και Άρη (τρίγωνο) με τον Ήλιο σου συνηγορούν πως η παρούσα συγκυρία είναι ευνοϊκή για εσένα. Ειδικότερα η παρουσία του Άρη στον 6ο οίκο σου αυτή την περίοδο είναι σαφής ένδειξη πως τώρα πρέπει να κινητοποιηθούν αλλαγές που αφορούν τον εργασιακό σου χώρο και την επαγγελματική σου ρουτίνα.
  Υ.Γ: Πράγματι, το γεγονός ότι έχεις γεννηθεί με ανάδρομο διευκολύνει αυτή την εποχή τις αποφάσεις σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 22.07.2011 20:29
  culetchemise, ναι πράγματι, ο Λίλυ το έλεγε αυτό, αλλά όχι μόνο για τον Ταύρο, αλλά και για τον Τοξότη, τους Ιχθύς και τον Καρκίνο. Η τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην ωριαία αστρολογία πάντως είναι να διαβάζονται κανονικά οι χάρτες και σε τέτοιες περιόδους, γιατί μπορεί οι υπόλοιπες ενδείξεις στον χάρτη να δείχνουν έντονα ότι θα υπάρξει γεγονός και να αναιρούν την κενή πορείας Σελήνη. Εξάλλου, όπως λέει κι ο Frawley, δεν ακινητοποιείται το σύμπαν κάθε φορά που η Σελήνη είναι κενή πορείας.

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...