παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 12.09.2010 07:52
  Οι απλανείς αστέρες (fixed stars) ναι μεν είναι σταθεροί όπως λέει και το όνομά τους, αλλά λόγω του φαινομένου της μετάπτωσης των ισημεριών φαίνεται να μετακινούνται 1 μοίρα κάθε 72 χρόνια περίπου. Ειδικά για τον Regulus που ρωτάς, θα περάσει πλέον στην Παρθένο περίπου στο τέλος του 2012.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Starface @ 12.09.2010 01:42
  Πολύ ωραία προσέγγιση - ειδικά η φράση για "το αστέρι που κρύβεται μέσα μας" είναι μεγάλη αλήθεια!  
   
  Καλή σου νύχτα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Starface @ 12.09.2010 00:25
  Όταν θα εισάγεις τα στοιχεία σου για να προκύψει ο γενέθλιος χάρτης σου, πρέπει να βάλεις, ημερομηνία, ώρα κα ιτόπο γέννησης. Δοκίμασέ το ξανά, από το τρίτο κουμπάκι κάτω αριστερά! Είσαι Ταύρος με ωροσκόπο Δίδυμοι, αλλά δοκίμασέ το και μόνη σου για να μπορέσεις να δεις όλο το χάρτη σου. Κρίμα είναι, αφού σου δίνεται η δυνατότητα!  
  Μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το κουμπί της θερινής ώρας! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 11.09.2010 21:11
  Να το διαγράψω, σίγουρος?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardhomme @ 11.09.2010 20:57
  icebee, σωστά τα λες πως οι διελεύσεις από τον Κρόνο σου είναι σημαντικές αφού είσαι Αιγόκερως. Αυτό που αναφέρεις θα γίνει περίπου το Φεβρουάριο του 2011, και επίσης θα έχεις και αντίθεση Δία αφού οι γενέθλιοι Δίας και Κρόνος είναι σε σύνοδο στο χάρτη σου. Μέχρι εκείνη την εποχή θα έχεις βιώσει την πρώτη επιστροφή Κρόνου (κάπου μέσα στον Οκτώβριο για πρώτη φορά) και θα ετοιμάζεσαι για τα επόμενα δύο περάσματα του Κρόνου από τη γενέθλια σύνοδο Δία/Κρόνου στο χάρτη σου. Όλο το παραπάνω θέμα για εμένα περιστρέφεται γύρω από τη δουλειά σου. Είσαι Αιγόκερως με αποτέλεσμα να έχεις εξ ορισμού υψηλές επαγγελματικές φιλοδοξίες. Επιπλέον έχεις ένα φορτωμένο 10ο οίκο, οπότε η essence Αιγόκερου στο χάρτη σου πολλαπλασιάζεται. Η πρώτη κρίση λοιπόν γύρω από το σωστό σου επαγγελματικό σου προσανατολισμό καταφθάνει. Επειδή μιλάμε για ενεργοποίση του άξονα 6ου/12ου οίκου, να αναμένεις κοντά σου άτομα με έντονη καρμική χροιά που θα έρθουν να σου μάθουν κάποια πράγματα. Αν επιμένεις να είσαι δεμένος σε μία εργασία, τότε προβλήματα με συναδέλφους θα κάνουν την εμφάνιση τους. Αν πιέζεσαι και δεν κάνεις το βήμα να φύγεις από τη δουλειά σου, τότε μία απόλυση μπορεί να είναι το συμπαντικό καμπανάκι πως κάτι δεν κάνεις καλά. Επίσης, η όψη αυτή δείχνει πως θα πρέπει να βάλεις σε μία ισορροπία τις έννοιες σώμα/πνεύμα. Γυμνάζεσαι, διαβάζεις, παρακολουθείς επαγγελματικά σεμινάρια, προσέχεις τη διατροφή σου; Οι παραπάνω ασχολίες θα χρειαστούν τακτοποίηση μέσα στο χρόνο σου ώστε να μην μπατάρει προς τη μία πλευρά η παραπάνω ισορροπία. Να σου υπενθυμίσω απλά, πως πριν από τη διέλευση του Δία που αναφέρεις, θα έχεις μία Ηλιακή έκλειψη στο μεσουράνημα σου στις 4/1 και μία ενεργοποίηση των εκλείψεων του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου μέσα στο Δεκέμβριο 2010-Ιανουάριο 2011 με στόχο να κινηθούν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, τη δουλειά σου και τους γονείς σου.
   
  Σε κάθε περίπτωση, η ιδέα να μετακινηθείς είτε επαγγελματικά είτε από το σπίτι σου (σχέση, οικογένεια) θα γίνει έντονη, κάτι που δε θα είναι και πολύ εύκολο να πράξεις.... 
   
  Ελπίζω να διαφωτίστηκες σε κάποιο βαθμό!!
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 11.09.2010 18:06
  Δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουμε αντικρουόμενες ανάγκες θες να μου πεις piggy? Δεν θέλουμε ή δεν μας συμβαίνουν ταυτόχρονα τελείως ετερόκλιτα πράγματα? Όλα καταλήγουν σε ένα ζήτημα επιλογής στο τέλος...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 11.09.2010 13:16
  lilith πρώτα από όλα ποιος σου είπε να διαβάσεις προβλέψεις για την Σελήνη σου?? Το αναφέρουμε ρητά από την αρχή του stardome*: κοιτάς ζώδιο και ωροσκόπο. Τελεία.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 10.09.2010 14:58
  Χωρίς να έχω την ώρα γέννησης του δεν μπορώ να προσφέρω σημαντική βοήθεια. Το μόνο που φαίνεται από μια πρώτη ματιά μόνο από όψεις πλανητών, είναι πως την διετία 2008-2010 ο Κρόνος σχημάτιζε αρνητικές όψεις με τους πλανήτες του στον Τοξότη (καθυστερήσεις σίγουρα, επαγγελματικά αδιέξοδα, περιορισμένοι πόροι) και ο Ποσειδώνας βρισκόταν σε τετράγωνο με τον Δία του στον Ταύρο (χαμήλη αυτοπεποίθηση, έλλειψη θέληση/πίστης στις δυνατότητες μας).... Και πάλι αυτά που λέω με μεγάλη επιφύλαξη. Χωρίς ώρα πηγαίνω στα τυφλά.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 10.09.2010 14:48
  Εννοείται ότι αστειεύομαι έτσι...? Μην το πάρετε στα σοβαρά!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 10.09.2010 13:30
  Χωρίς να δίνεται ημερομηνία και ώρα γέννησης σας ή χωρίς να έχετε καταχωρήσει αυτά τα στοιχεία στον προσωπικό σας χάρτη πως περιμένετε να απαντήσω σ' αυτή την ερώτηση; Να κοιτάξω στη μαγική μου σφαίρα ή να διαβάσω εντόσθια ψαριών όπως ο μάντης στο Asterix?

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...