παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 19.02.2014 15:31
  nefelips90, στέλνεις ένα e-mail με το αίτημα σου στο support@stardome.gr και προχωρούμε σε άμεση απενεργοποίηση όλων των στοιχείων που σχετίζονται με το λογαριασμό σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 19.02.2014 12:48
  Μερικές φορές απλά δε λειτουργεί, τι να κάνουμε? Αλλά είσαι Διδύμι, παιδί των εμπειριών και της περιέργειας! Θα βρεις και άλλα πρόσωπα να ασχολήθεις! Δε χρειάζονται στεναχώριες για αυτούς που δεν μας επιλέγουν. Αυτοί χάνουν, έτσι?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 19.02.2014 10:50
  Να είσαι καλά Feggaraki. Καλημέρα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 19.02.2014 10:07
  geminicious, κατανοητή η ανάγκη σου ως Δίδυμος να σκέφτεσαι και να προσπαθείς να ερμηνεύσεις και να εξηγήσεις (ειδικά και σε περίοδο ανάδρομου Ερμή), όμως εδώ τα πράγματα είναι μάλλον απλά. Δοκίμασε να δει αν του βγει (και τις δύο φορές), δεν του βγήκε, δεν είχε και μάλλον και τακτ για να αποσυρθεί σωστά (ή δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να εξηγήσει), οπότε καταλήγουμε κάπου εδώ... Με συγχωρείς που δεν επεισέρχομαι σε αστρολογικές εξηγήσεις, αλλά νομίζω ότι είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζονται.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargunner @ 18.02.2014 17:18
  Nandin, αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να βρούμε μια "αντικειμενικά καλή" ημέρα (με βάση τα κριτήρια που θέσαμε) και τους προσωπικους χάρτες τους βλέπουμε σε δεύτερο χρόνο κι αν και εφόσον.
   
  Αντιλαμβάνομαι πως ψάχνεις για μια οποιαδήποτε ημέρα μέχρι και τον Ιούλιο. Ο γάμος θα γίνει που αν μου επιτρέπεις να ρωτήσω;
 • 10 λόγοι για να ερωτευτείς με Κριό
  Stardome* @ 18.02.2014 14:21
  Να είσαι καλα IridaKapa!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 18.02.2014 14:09
  (Ότι στις τελευταίες 3 παραγράφος το γύρισα στο πληθυντικό ευγενείας ρίξτε το στον ανάδρομο. Ευχαριστώ. )
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 18.02.2014 14:05
  lilikamitsos, καλό θα ήταν να μην έπεφταν υπογραφές σε περίοδο ανάδρομου καθώς υπάρχει η τάση μετά την επιστροφή του σε ορθή πορεία να βγουν στην επιφάνεια θέματα που καταρρίπτουν εμφατικά τις εντυπώσεις που μας δημιουργήθηκαν στη περίοδο του ανάδρομου. Από την άλλη πλευρά, η επιλογή παραμένει δική σας προφανώς και αν αισθάνεστε τόσο σίγουρος/η, ό, τι κι αν πούμε εμείς είναι μάλλον περιττό.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 18.02.2014 14:00
  FEGGARAKI, επανερχόμενος στη χθεσινή σου ερώτηση θα απαντήσω σε δύο σκέλη, το θεωρητικό (περί ηλιακής επιστροφής) και το προσωπικό, περί της δικής σου και των γενικότερων θεμάτων. Πάμε με τα θεωρητικά πρώτα...
   
  Μια ηλιακή επιστροφή είναι ο χάρτης που σχεδιάζεται κάθε χρόνο για την στιγμή που Ήλιος βρίσκεται στην ίδια θέση με την γενέθλια θέση του Ήλιου μας. Και ας ξεκαθαρίσουμε ότι όταν μιλάμε για ακριβή θέση, μιλάμε με ακρίβεια λεπτού της μοίρας! Γι' αυτό ένας χάρτης Ηλιακής επιστροφής πρέπει να διαβάζετε με προσοχή και μόνο σε περιπτώσεις που η ακρίβεια της ώρας γέννησης μπορεί να έχει απόκλιση λεπτών. Σε περίπτωση ανθρώπων που λένε "γεννήθηκα κάπου μεταξύ 2.30 και 4.00 το πρωί", ακόμη κι αν ο ωροσκόπος μπορεί να υπολογιστεί με μια σχετική ακρίβεια, η ηλιακή επιστροφή ίσως και να έχει αποκλίσεις που την καθιστούν μη λειτουργική. Ο χάρτης λοιπόν σχεδιάζεται για εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή κάθε χρόνια και έχει ισχύ μέχρι τα επόμενα γενέθλια μας (αν και κάποιοι αστρολόγοι εξετάζουν την περίπτωση να έχει και ισχύ λίγο μεγαλύτερη από αυτή).
   
  Τι μας δείχνει ένας χάρτης ηλιακής επιστροφής; Ποια είναι τα σημαντικά θέματα που θα αντιμετωπίσουμε μέσα στη χρονιά, ποια είναι η αίσθηση που κουβαλά η χρονιά μαζί της, ποιες περιοχές της ζωής μας έχουν βαρύνουσα σημασία μέχρι τα επόμενα γενέθλια μας. Εδώ πρέπει να τονίσουμε όμως δύο σημαντικά σημεία: (1) η Ηλιακή επιστροφή είναι χρήσιμο να λειτουργεί σα επικουρική/παράλληλη τεχνική και να συνδυάζεται με άλλες μεθόδους πρόβλεψης για να την επιβεβαίωση. Εκτός και αν υπάρχει εκτεταμένο ιστορικό αρχείο Ηλιακών και Σεληνιακών επιστροφών, όποτε θα μπορούσε να λειτουργήσει και αυτόνομα. (2) Σημαντικά στοιχεία που παρατηρούμε σε ένα χάρτη ηλιακής επιστροφής είναι ο ωροσκόπος και σε ποιο γενέθλιο οίκο του χάρτη βρίσκεται, πλανήτες στο χάρτη ηλιακής επιστροφής που ενδεχομένως βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους, δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη της Ηλιακής επιστροφής.
   
  Πάμε να δούμε τώρα το δικό σου χάρτη ηλιακής επιστροφής ως παράδειγμα και απάντηση στο ερώτημα σου. Παρατηρούμε στο χάρτη Ηλιακής επιστροφής τα εξής:
  1. Ωροσκόπος Σκορπιός και Κρόνος στον 1ο οίκο.
  2. Stellium Ήλιου, Ερμή, Ποσειδώνα, Χείρωνα στο 4ο οίκο
  3. Επιπλέον ο Ωροσκόπος Σκορπιός του Solar βρίσκεται στον 5ο οίκο του γενέθλιου χάρτη σου.
   
  Από αυτά τα στοιχεία λοιπόν μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει τα εξής: Το στοίχημα της χρονιάς φαίνεται να είναι η προσπάθεια για μια συνολική συναισθηματική και ψυχική μεταμόρφωση, μια μετάβαση από μια προηγούμενη κοινωνική ζωή σε μια νέα. Το ζώδιο του Σκορπιού συνδέεται με εσωτερικές/ψυχολογικές μάχες, με επούλωση συναισθηματικών πληγών, με απομόνωση και βουβή ένταση/πόνο. Όμως επίσης και με επιθετικότητα, διεκδίκηση και επιθυμία να ξεπεράσω τον εαυτό μου/το παρελθόν μου. Ο Κρόνος στο 1ο οίκο μας δείχνει πως αυτή η μετάβαση είναι δύσκολη. Σαν να γεννιέται μεν ένας νέος εαυτός, σα να κάνεις βήματα μπροστά όμως αυτή η γέννα να είναι δύσκολη. Ο Κρόνος υπονοεί φυσικά και την κοινωνική διάσταση της ζωής που φαίνεται να είναι σημαντική φέτος. Συχνά συναντάμε μια τέτοια όψη σε σημαντικές αλλαγές καριέρας ή σε χρονιές μετάβασης από ένα κοινωνικό ρόλο σε άλλο. Πχ ένας γονιός που επιστρέφει μετά από χρόνια στην εργασία, ένας εργαζόμενος που γίνεται και οικογενειάρχης, ένας σύζυγος που βγαίνει από ένα γάμο και στα μάτια της κοινωνίας είναι πλέον ελεύθερος/χωρισμένος. Συνεπώς κρατάμε αυτή τη πληροφορία ως την πρώτη σημαντική που μας δίνει ο χάρτης. Ας την πάμε τώρα ένα βήμα παρακάτω...
  Ο Ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής τοποθετείται στον 5ο οίκο του γενέθλιου χάρτη σου. Και αυτός είναι ένας οίκος παγίωσης ταυτότητας, έκφραση και επιθυμίας να δημιουργήσουμε. Συνεπώς το στοίχημα που περιγράψαμε πιο πάνω βρίσκει πάτημα/έκφραση στη ζωή σου ως την ανάγκη να εκφραστείς πραγματικά για εσένα, να ξεχωρίσεις, να μην είσαι δεύτερος ρόλος στη ταινία της ζωής. Και αυτό είναι ένα στοίχημα μάλλον δύσκολο γιατί στο γενέθλιο 5ο οίκο σου συναντάμε τον Ποσειδώνα ο οποίος εδώ και ένα χρόνο βιώνει την επιρροή του Κρόνου (και ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα). Με απλά λόγια κάποια όνειρα/φαντασιώσεις μονιμότητας/διάρκειας έληξαν (ίσως μια μακρόχρονη συνεργασία/σχέση ή μια προσωπική επιχείρηση/εργασία που αποτελούσε δικό σας δημιούργημα) και τώρα πρέπει να αλλάξεις ριζικά στάση ζωής με επίκεντρο τη πρακτική φιλοσοφία ζωής και την σκληρή δουλειά. Επίσης θέματα παιδιών (αν υπάρχουν) επηρεάζονται σκληρά από αυτή τη διέλευση.
  Τέλος, η ανάγκη να ξεφύγεις από το παρελθόν, να σπάσεις δεσμά αλλά και η νοσταλγία και η αντίληψη ότι παρελθόν αποτελεί ανοιχτή πληγή, αντικατοπτρίζονται πλήρως από το Stellium στον 4ο οίκο και ιδιαίτερα από τη παρουσία του ανάδρομου Ερμή σε αυτόν. Εντός σου θα πολεμάς με το παρελθόν και τις αναμνήσεις όλη τη χρονιά αλλά αυτό φαίνεται να είναι μια απαραίτητη για εσένα διαδικασία για να προχωρήσεις. Άλλωστε αυτό επιβεβαιώνει σα στάση ζωής και ο γενέθλιος ωροσκόπος Καρκίνος σου.
   
  - Όλα αυτά που βιώνεις σε επίπεδο ηλιακής επιστροφής πάμε τώρα να δούμε αν επιβεβαιώνονται και από άλλες τεχνικές και πως διαφοροποιούν την εικόνα που περιγράψαμε πιο πάνω. Το θέμα του Κρόνου στον Ωροσκόπο επιβεβαιώνεται πλήρως στον προοδευμένο χάρτη σου, όπου ο Ήλιος σου σχηματίζει μέσα στη χρονιά ακριβείας όψη εξαγώνου με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι η στάση σου απέναντι σε νέες ευθύνες και μια νέα εργασία ή ένα νέο κοινωνικό ρόλο είναι θετική. Υποδέχεσαι την αλλαγή με υπομονή και αποφασιστικότητα και αυτό λειτουργεί θετικά. Συνεπώς κυνηγάς την αλλαγή και εσύ με το τρόπο σου.
   
  - Ο Ωροσκόπος Σκορπιός της Ηλιακής επιστροφή αποτυπώνεται στην σημαντικότερη ίσως διέλευση της χρονιάς που ακολουθεί και είναι η σύνοδος του Πλούτωνα με την Αφροδίτη σου στον Αιγόκερω και επιπλέον η σύνοδος του με τον 7ο οίκο σου. Κάθε πλανήτης που περνάει από τον 6ο στον 7ο οίκο, περνάει πάνω από την γραμμή του ορίζοντα στο χάρτη, γίνεται πλέον φανερός. Με άλλα λόγια, οι εσωτερικές μάχες, η συναισθηματική ένταση και επιθυμίες σου δε μένουν πλέον στην αφάνεια. Από φέτος ξεκινάς να τις εκφράζεις, να τις προβάλλεις και να δείχνεις σταδιακά ένα πιο άγριο, επιθετικό πρόσωπο σε όποιον/α επιχειρήσει να σε απειλήσει/περιορίσει. Το γεγονός ότι η όψη αγγίζει συνδυαστικά Αφροδίτη και 7ο οίκο σου (που έχει για φυσικό κυβερνήτη την Αφροδίτη) δείχνει ότι ήδη κάποιες σχέσεις που θεωρούσες ζωής, έχουν μπει σε τροχιά διάλυσης. Μήπως είναι αυτές οι σχέσεις που αποτυπώνονται ταυτόχρονα και στη μάχες με το παρελθόν που υπονοεί ο ανάδρομος Ερμής και το Stellium της ηλιακής επιστροφής; Πιθανό...
   
  - Η περίοπτη θέση του Χείρωνα στην Ηλιακή επιστροφή τονίζεται στο γενέθλιο χάρτη από την επιστροφή Χείρωνα που βιώνεις ήδη. Η επιστροφή Χείρωνα είναι μια από τις σημαντικές αστρολογικές/ψυχολογικές κρίσεις που βιώνουμε στην ηλικία που περίπου βρίσκεσαι. Συχνά παίρνει τη μορφή προβλημάτων υγείας αλλά στη περίπτωση σου, με τον Χείρωνα να βρίσκεται στον 9ο οίκο, μια σημαντική έκφραση του ενδέχεται να είναι η απουσία αυτοπεποίθησης και δυναμισμού - ένα αίσθημα απογοήτευσης, θλίψης για καταστάσεις ή αποφάσεις που δεν έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε. Η θέση του Χείρωνα στον 4ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής δείχνει ότι αυτό το αίσθημα σε συντροφεύει όλη τη χρονιά παρά την προσπάθεια σου να αντισταθείς σε αυτό.
   
  - Ανάγκη να ξεχωρίσεις και να εκφραστείς (ωροσκόπος του Solar στον 5ο οίκο σου) ενισχύεται και από την είσοδο της προοδευμένης Σελήνης στον 5ο οίκο του προοδευμένου χάρτη. Δεν είναι μόνο ανάγκη επιβίωσης (ωροσκόπος Σκορπιός στον 5ο οίκο) αλλά και συναισθηματική ανάγκη (Σελήνη).
   
  Τι είναι αυτό που δεν φαίνεται, εκ πρώτης όψεως στο χάρτη Ηλιακής επιστροφής αλλά θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο; Ο Δίας!
   
  Ο Δίας που στο γενέθλιο χάρτη σου κάνει διέλευση από τον ωροσκόπο σου και θα καλύψει όλο το 1ο οίκο σου και μέρος του 2ου οίκου σου μέσα στη ως τα επόμενα γενέθλια σου. Και επιπλέον τον συναντάμε προοδευμένο να περνά πάνω από το γενέθλιο μεσουράνημα σου. Ο Δίας λοιπόν στο χάρτη του Solar Return βρίσκεται στον οίκο του (9ο) και προφανώς σε θέση έξαρσης (αφού βρίσκεται στο Καρκίνο) αλλά ανάδρομος. Τι μας λέει αυτό; Η ευκαιρία για αλλαγές και ρίσκο υπάρχει και οδεύει προς πραγματοποίηση. Όμως για κάποιο λόγο, στο μυαλό σου, στη ζωή σου φέτος, σα να μην υπάρχει πίστη σε αυτή την ευκαιρία. Αμφιβολία; Ψυχική/Συναισθηματική κούραση; Ίσως κάτι από όλα αυτά…
   
  Αίσθηση μου είναι ότι η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία (από 6/3) και το εκ νέου πέρασμα του από τον ωροσκόπο σας στα τέλη της άνοιξης θα είναι μια θετική εξέλιξη στο κομμάτι της επαγγελματικής πρότασης που με ρωτήσατε.
   
  Ελπίζω να κάλυψα όλα τα σκέλη της ερώτησης σας με την απάντηση μου.
   
  Καλή σας μέρα!
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (17.02.2014)
  Stardhomme @ 17.02.2014 20:45
  Ο Βόρειος Δεσμός στο Ζυγό συμβολίζει εξ ορισμού την είσοδο του στον Ηλιακό 12ο οίκο των Σκορπιών. Οπότε, το ξεκαθάρισμα, οι ενοχικές αποστολές απέναντι σε αποφάσεις που δεν ελήφθησαν όσο βρισκόταν στο ζώδιο σας, οι σκιές που μεγαλώνουν και ίσως να φοβίζουν πλέον, είναι σημάδια πως υπάρχουν κι άλλες αφορμές για αυτομαστίγωμα. Από την άλλη όμως πλευρά, για Σκορπιούς που τόλμησαν το περασμένο διάστημα να αλλάξουν ταχύτητα και κατεύθυνση στη ζωή τους, από εδώ και πέρα, και μάλιστα μέχρι και τον Ιούλιο που ο Άρης θα είναι στο Ζυγό, είναι μία εξαιρετική εποχή για όργωμα του εδάφους (καρδιά, ψυχή αλλά και σώμα) αφού το έχετε καθαρίσει από ζιζάνια. Οι πραγματικοί Σκορπιοί έχουν τη δυνατότητα το επόμενο πεντάμηνο να φέρουν στην επιφάνεια πλούτο που έκρυβαν από τρόμο μήπως τους ληστέψουν, και να μετατρέψουν σε οικοδόμημα με ακλόνητα θεμέλια από τον Αύγουστο και μετά...

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διονύσης, Διονυσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...