παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 18:37
  Εντάξει μώρε, κάποιες φορές παίρνουμε πολλά πράγματα για δεδομένα και μας ταρακουνάει όσο χρειάζεται. (Λέω τώρα, αφού έχω φάει το αγγούρι... )
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 18:29
  labtec, για να φτάσει στα σώβρακα ο αναδρομούα, έχει πάρει ήδη όλα τα υπόλοιπα ρούχα...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 18:01
  Infernal, ποια ρέστα?? Δεν έχει δώσει ρέστα! Αντίθετα μας έχει πάρει και τα σώβρακα (sic)!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 17:54
  toxovolos LOL
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (13.03.2013)
  Starhicker @ 14.03.2013 17:14
  Αγαπώ κοινό μου! @marina v, αυτή η εβδομάδα είναι κυριολεκτικά εύφλεκτη. Λιγότερο ...πυρηνικό αλλά κρίσιμο είναι το διάστημα μέχρι και τις 8/7, όπου και τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο Σκορπιό. ΟΜΩΣ!!!!!! Ο Κρόνος θα είναι στο Σκορπιό (τομέα του ωροσκοπίου σου που αφορά τον έρωτα) για 2μιση περίπου χρόνια. Και τί κάνει ο Κρόνος στις διελεύσεις του από τους διαφόρους τομείς/οίκους; ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ. Ο ίδιος; Όχι, βάζει εσένα να διορθώσεις λάθη σου. Πώς; Φέρνοντάς σε ξανά και ξανά και ξανά στο μη περαιτέρω, ώσπου (α) να καταλάβεις τί κάνεις λάθος και (β) να το αλλάξεις. Ασφαλώς καταλαβαίνεις πως το να μπλέκουμε την καριέρα με τα ερωτικά μας είναι μάλλον λάθος. Οπότε;
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (13.03.2013)
  Stardome* @ 14.03.2013 15:56
  Starhicker, βρήκες το μπελά σου...
   
  Το κοινό σου σε αποζητά!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 15:21
  LimaIndiaAlpha, καλησπέρα για αρχή!
   
  Η συναστρία ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου δεν έχει καμία ουσιαστική διαφοροποίηση από τη συναστρία μεταξύ ατόμων διαφορετικών φύλων. Η σεξουαλική χημεία πάντα θα φαίνεται από τις εκατέρωθεν σχέσεις Άρη και Αφροδίτης. Η συναισθηματική χημεία από τη σχέση των Σεληνών. Η συμφωνία χαρακτήρων (σε βασικό επίπεδο) από τη συμφωνία Ζωδίων - Ωροσκόπων....
   
  Νομίζω πάντως ότι σ' αυτές τις συναστρίες πρέπει να δίνει κάποιος λίγη παραπάνω σημασία στις Σελήνες των δύο προσώπων. Χωρίς να αποτελεί δόγμα αυτό που θα πω, οι περισσότερες γυναίκες ανταποκρίνονται συχνά περισσότερο στα χαρακτηριστικά της Σελήνης τους παρά του Ήλιου τους όταν σχετίζονται με άλλες γυναίκες σε οποιοδήποτε επίπεδο (φιλικό, επαγγελματικό, ερωτικό). Επομένως θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να κάνατε μια μικρή αναζήτηση και να βρείτε τη Σελήνη σας και τη Σελήνη της άλλης κοπέλας. Αυτό θα μας έδινε περισσότερες και πιο σημαντικές πληροφορίες για τη χημεία σας.
   
  Για οποιαδήποτε απορία είμαστε εδώ! Καλή συνέχεια!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 15:10
  laspogovios για αρχή συγχαρητήρια για το nickname!
   
  Σε ότι αφορά την ερώτηση σου, ναι φυσικά και πιάνεται για σύνοδος. Αρκεί βέβαια να μην ξεχνάς ότι σε χάρτες Ηλιακής επιστροφής σημασία έχουν οι πλανήτες που βρίσκονται σε γωνιακή θέση. ΟΚ?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 15:08
  eve06, το δόγμα όσο πιο στενή, τόσο πιο σημαντική, ισχύει και για τους composite χάρτες, όπως και για τους γενέθλιους. Τώρα ανοχές, νομίζω μια ανοχή έως 8 μοίρες για τα φώτα και τις γωνίες του χάρτη και έως 5 μοίρες για τις υπόλοιπες κύριες όψεις, νομίζω ότι είναι αρκετές. Για δευτερεύουσες όψεις 1 μοίρα και τέλος.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 14.03.2013 14:55
  mairyblue, όταν έχουμε διέλευση Άρη από το ζώδιο μας, μιλάμε για μια περίοδο που κύριο λόγο έχει η δράση, το κυνήγι των επιθυμιών μας, το σπάσιμο δεσμών με το παρελθόν! Γι' αυτό δεν είναι ασυνήθιστο με διελεύσεις Άρη να έρχεται κανείς σε ρήξεις, να κόβει σχέσεις και συνεργασίες και με ταχύτητα να εισέρχεται σε καινούργιες.
   
  Πάντως νομίζω ότι πιο σημαντικές θεωρώ τις εκλείψεις την ίδια περίοδο (Σεληνιακή σε Σκορπιό 25/4 και Ηλιακή στο Ταύρο 9/5)... Περισσότερα γι' αυτά, εκείνη την περίοδο όμως!

έχουν γενέθλια 283 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ολυμπία, Άννα, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...