παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 20.02.2013 00:39
  Σε συναστρία δεν θα έδινε κάποιος μεγαλύτερη ανοχή από 5 μοίρες για εξωκρόνιους. Βέβαια, μερικές φορές, ειδικά αν απουσιάζουν άλλες στένες όψεις, μπορεί η ανοχή να μεγαλώσει λίγο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 20.02.2013 00:37
  infernal, δεν αλλάζουν όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Θα ξαναγίνουν τέτοια ποστ στο Stardome*. Θα το φέρουμε στα ίσια του πλοίο. Σε διαβεβαιώ γι' αυτό. Λίγη υπομονή και βήμα βήμα θα ισιώσει.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 20.02.2013 00:36
  Ariete79, επέτρεψε μου να συνεισφέρω τα εξής στην κουβέντα γιατί ένας Ουρανός στον Asc δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχουμε απέναντι μας ένα έντονο, φωναχτό, επαναστατημένο άτομο...
  Ζήτημα1ο: Τι σημαίνει ωροσκόπος; Είναι βασικά ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Αυτό που ο κόσμος μου αποδεικνύει συνέχεια ότι πρέπει να περιμένω απ' αυτόν. Με τον Ουρανό στον ωροσκόπο, αυτό που μου δείχνει ο κόσμος είναι το πρόσωπο της αλλαγής. Δεν υπάρχει ασφάλεια, δεν υπάρχει σταθερότητα, όλα ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν. Και στη περίπτωση αυτή οι φορείς των αλλαγών και της ανασφάλειας είναι οι άνθρωποι που σχετίζομαι (Ζυγός, δηλαδή σχέσεις πρόσωπο με πρόσωπο).
   
  Ζήτημα 2ο: Σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο όλο το σύνολο των πλανητών που βρίσκονται στο Ζυγό και ο ωροσκόπος, χρωματίζονται από την Αφροδίτη. Και έχουμε μια Αφροδίτη στην Παρθένο. Και εδώ έχουμε μια πρώτη αίσθηση της δυναμικής αυτού του συμπλέγματος του ωροσκόπου. Οι άλλοι είναι οι φορείς του χάους/της αντίδρασης/της επανάστασης/της αλλαγής και ζητούν από εμένα μια δράση (ωροσκόπος). Ποια είναι η δράση που πρέπει να αναλάβω; Να ταξινομήσω, να προγραμματίσω και βασικά, όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, να λύσω τα προβλήματα που δημιουργούνται. Δεν θα μου προξενούσε εντύπωση αν το συγκεκριμένο άτομο απασχολείται σε ένα τομέα που πρέπει να παρέχει στήριξη ή να επιλύει προβλήματα ή να παρέχει υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο.
   
  Ζήτημα 3ο: Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ουρανός σαν αρχετυπική ενέργεια δεν εκφράζει μόνο την αντίδραση, την ρήξη στερεότυπων και την ανανέωση. Ο Ουρανός δίνει εξίσου συχνά μαύρα πρόβατα, ανθρώπους που έχουν την τάση να απομονώνονται από το κοινωνικό σύνολο, που αισθάνονται ότι δεν θα τους καταλάβει κανένας ή ότι δεν ταιριάζουν πραγματικά σαν αντίληψη και φιλοσοφία ζωής με τη μάζα. Θυμήσου το Προμηθέα που υποφέρει αβοήθητος από θεούς κι ανθρώπους στο δέσμιος στο βράχο. Αυτή είναι μια βαθιά εντυπωμένη εικόνα (με την ψυχολογική έννοια) στο χαρακτήρα πολλών ουράνιων ατόμων.
   
  Ζήτημα 4ο: Παρακαλώ πολύ μη ξεχνάμε τα βασικά! Η ενέργεια του Ουρανού έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και αυτή είναι πάντα στον οίκο που κυβερνά ο Υδροχόος. Σε αυτό το χάρτη ο Υδροχόος κυβερνά το ναδίρ! Το πιο προσωπικό και ιδιωτικό από όλους τους οίκους μας. Συγνώμη, αλλά εδώ μιλάμε για ένα πρόσωπο πολύ εσωτερικό, που λαμβάνει πολύ προσωπικά και επηρεάζεται συναισθηματικά (4ος οίκος) από ότι παρατηρεί και συμβαίνει στο περιβάλλον του (ωροσκόπος). Επίσης, να τονίσουμε ότι και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του 4ου οίκου, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Κρόνος, βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Ξανά εσωτερική διαχείριση, μυστικότητα, συναισθηματικά φίλτρα και, επειδή μιλάμε για Κρόνο, άμυνες.
   
  Ελπίζω να έδωσα λίγη τροφή για σκέψη!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (13.02.2013)
  Stardome* @ 19.02.2013 18:35
  Infernal, τα σημερινά ότι βγαίνουν από το φούρνο... Τα ψήσαμε και τα ροδίσαμε...
 • Γίνε μέλος της ομάδας του Stardome.gr - Παράταση υποβολής μέχρι Κυριακή 17/3
  Stardome* @ 17.02.2013 21:10
  Δυστυχώς δεν έχουμε αρχηγείο στη Θεσσαλονίκη ακόμη... Θα βρούμε μια άλλη φόρμα όμως. Θέληση να υπάρχει. Τώρα κάνουμε την αρχή.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.02.2013 20:43
  ΟΚ, πάντως το πιάνετε πως πάει. Ότι απαιτεί συμφωνία και συμβόλαια (γραπτά κείμενα κτλ) καλό είναι να γίνεται πριν τον ανάδρομο. Τώρα για τα διαδικαστικά, στην Ελλάδα ζούμε, έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαιναν ρολόι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.02.2013 20:07
  *Έχουν υπογραφεί... (σόρι για το λάθος)
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.02.2013 19:57
  Έχουμε υπογραφεί προσύμφωνα ή τελικά συμβόλαια; Καλό θα ήταν αυτά να γίνουν πριν τον ανάδρομο. Κατά τα άλλα, ότι ολοκληρωθεί μέσα στον ανάδρομο θα έχει καθυστερήσεις. Υπομονή χρειάζεται...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 17.02.2013 17:55
  Φυσικά και στεκόμαστε στην σύνοδο Σελήνης - Σελήνης που μιλά για ταύτιση συναισθηματικών εκφράσεων, αναγκών, επιθυμιών και έντονη, αυτόματη οικειότητα. Αυτό είναι το δυνατό χαρτί της σχέσης εκ πρώτης όψεως, αλλά...
  Το ένα μεγάλο αλλά είναι το τετράγωνο του Ποσειδώνα του πρώτου μέλους προς και τις δύο σελήνες (αφού βρίσκονται σε σύνοδο). Φυσικά και μιλάμε για πολύ έντονη συναισθηματική οικειότητα αλλά τι προσδοκίες, ελπίδες αλλά και όνειρα προβάλλονται σε αυτή τη σχέση τελικά; Φυσικά και ο οίκος που συναντάμε τον Ποσειδώνα του μέλους Α θα μας μιλήσει για αυτό. Ειδικά αν πρόκειται για γωνιακό Ποσειδώνα ή σε υδάτινο οίκο, ίσως τελικά το μεγάλο ατού της σχέσης να γίνει και η μεγάλη της παγίδα. Μπορείς ο ένας να αντέξει τα σφάλματα και τα λάθη του άλλου; Just wondering...
  Επίσης εντύπωση κάνει το τετράγωνο του Πλούτωνα του Α προς τον Άρη του Β μέλους. Ειδικά δε όταν το μέλος Β συνεισφέρει σαν αντίστοιχα δύσκολη όψη προς τον Άρη του Α ένα τετράγωνο με Ερμή. Με άλλα λόγια κάθε ανεξάρτητη κίνηση ή άποψη του Β προξενεί στο μέλος Α έντονες Πλουτώνιες φοβίες και συναισθήματα που δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορεί να τα διαχειριστεί. Το μέλος Β από την άλλη με την επικοινωνία, τη συζήτηση, το μπλα μπλα (όπως θέλετε πείτε το) δείχνει να προσπαθεί να κατευνάσει κάθε έντονη αντίδραση του Α. Όμως μπορεί αυτό να χτιστεί πάνω σε εμπιστοσύνη; Οι υπόλοιπες όψεις πλανητών του Α προς τον Ερμή του Β δεν βοηθάνε και πολύ: Δίας αντίθεση, Αφροδίτη τετράγωνο, Κρόνος χιαστί... Εδώ η επικοινωνία εμφανέστατα παρουσιάζει ζητήματα προς επίλυση.
   
  Αυτά μου ήρθαν εμένα με μια ματιά... Δεν ξέρω... Η krikri31 μπορεί να μας πει μια άποψη επίσης πάνω σε όλα αυτά.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 17.02.2013 17:43
  Χρόνια πολλά και καλά! Υγεία και άφθονη αντισυμβατική τρέλα!

έχουν γενέθλια 270 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κυριάκος, Κυριακή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...