παρακαλώ περιμένετε...
 • Άνγκελα Μέρκελ: Η Σιδηρά Καγκελάριος
  Stardome* @ 07.06.2012 22:05
  sideways, το λάθος οφείλεται σε εμένα που ανέβασα το κείμενο. Το εντόπισα νωρίς και έχω περάσει το διορθωμένο κείμενο ήδη. Απλά θέλουν λίγη ώρα για να ανέβουν οι διορθώσεις. Σε λίγα λεπτά δεν θα υπάρχει πια το θέμα αυτό.
 • Η Ανάδρομη Αφροδίτη
  Stardome* @ 07.06.2012 14:55
  hesg, η ανάδρομη Αφροδίτη πιάνει από την 23 μοίρα των Διδύμων έως και την 7η. Αν υπάρχει ακμή οίκου σ' αυτό το διάστημα, τότε αυτός είναι ο οίκος που δέχεται την μεγαλύτερη επιρροή. Πολύ σημαντικό επίσης στοιχείο ότι η ανάδρομη Αφροδίτη θα συνδέσει θέματα δύο οίκων όταν συμβαίνει αυτό. Για παράδειγμα, έστω ότι έχω στις 14 μοίρες Διδύμων την ακμή του 7ου οίκου μου. Η ανάδρομη θα περάσει από αυτή τη μοίρα και θα επιστρέψει στον 6ο οίκο. Σωστά; Σ' αυτή την περίπτωση λοιπόν η ανάδρομη Αφροδίτη μου θέτει ένα καίριο ερώτημα: "Ο τρόπος που σχετίζομαι (Αφροδίτη) και αυτά που απαιτώ από τις σχέσεις που έχω στο παρόν (7ος οίκος) μπορούν να καλυφθούν υπό το πρίσμα της εργασιακής μου ρουτίνας (6ος οίκος); Μήπως αφοσιώνομαι τόσο στα θέλω των Άλλων (7ος οικος) που φορτίζομαι υπερβολικά το πρόγραμμα μου και το σώμα μου με κούραση (6ος οίκος);
  Και για να απαντήσω στη abgb (με λίγη καθυστέρηση), αν δεν υπάρχει καμία ακμή οίκου στο διάστημα 23 μοιρών - 7 μοιρών Διδύμων, τότε η ανάδρομη περιορίζεται σε έναν μόνο οίκο, αυτόν που περιλαμβάνει τις συγκεκριμένες μοίρες. Άρα το ζητήματα του συγκεκριμένου οίκου θα αναδειχτούν μέσα από προβλήματα στις σχέσεις μας...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 07.06.2012 14:12
  makaloudi, η παρουσία ενός ανάδρομου πλανήτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο είναι ένα απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο, ειδικά για τους πλανήτες από τον Δία και πέρα που είναι κάθε χρόνο ανάδρομοι για μια διάρκεια περίπου 5-6 μηνών. Η διέλευση του Δία από το ζώδιο σου δεν έχει άμεση σχέση με την κατάσταση του Δία στο γενέθλιο. Και για να γίνω και πιο συγκεκριμένος, η διέλευση Δία από το ζώδιο μας αυξάνει τον αριθμό των ευκαιριών, επιλογών, πιθανοτήτων που βλέπουμε στη ζωή μας, ενώ ο γενέθλιος Δίας δείχνει ποια είναι η ανταπόκριση σου στις ευκαιρίες, τι θεωρείς ευκαιρία και πως αντιδράς σε αυτές.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 07.06.2012 14:03
  You' re welcome manini!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 07.06.2012 14:02
  Από το άρθρο του Stardome, "Η Ανάδρομη Αφροδίτη" :
   
  Θα πρέπει να τονίσουμε ευθύς εξ αρχής πως τα μαθήματα που
  προκύπτουν μέσα από τις σχέσεις μας σε καιρό ανάδρομης Αφροδίτης είναι αυστηρά
  προσωπικά για τον καθένα μας και είναι πρακτικά ανόητο να γενικευθούν. Η σωστή
  στάση κάποιου/ας που ασχολείται με την αστρολογία είναι να επιστήσει την
  προσοχή του στον οίκο που λαμβάνει χώρα το σύνολο της ανάδρομη πορείας γιατί
  εκεί είναι που θα βιώσει τις περισσότερες αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεται...
   
  1ος Οίκος (ή ωροσκόπος): Πως
  σχετίζομαι άμεσα/ενστικτωδώς με ανθρώπους που δεν γνωρίζω, πως ανταποκρίνομαι στις
  πρώτες γνωριμίες μου, πόσο πολύ διεκδικώ το σεβασμό της προσωπικότητας και της αυτονομίας
  μου μέσα στις στενές μου σχέσεις.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 07.06.2012 13:39
  Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ανδρικό χάρτη θα μπορούσε να δίνει κάποια (ή όλα) από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά στις γυναίκες που τον ελκύουν: γυναίκες με έντονο Εγώ (επιτυχημένες επαγγελματικά, δυναμικές από τη φύση τους, με συγκεκριμένα θέλω και απαιτήσεις - όχι γυναίκες που γουργουρίζουν και υποχωρούν στα θέλω των Άλλων), γυναίκες με πλούσια ή αριστοκρατική καταγωγή, γυναίκες εξωστρεφείς και δραστήριες, αισιόδοξες και όχι γκρινιάρες, γυναίκες που δεν συμβιβάζονται με τα κεκτημένα τους, γυναίκες που έχουν ταμπεραμέντο και προκαλούν με την εμφάνιση τους (που πρέπει να είναι προσεγμένη). Ο Λέοντας είναι ζώδιο της λάμψης - κάποιος με Αφροδίτη στο Λέοντα αναζητά μια γυναίκα που λάμπει και επιβάλλει την παρουσία της σε όποιο χώρο βρίσκεται.
  Να τονίσω πάντως πως οι όψεις και ο οίκος της Αφροδίτης είναι πολύ σημαντικά στοιχεία που δεν έχουμε λάβει υπόψη σ' όλα τα παραπάνω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 07.06.2012 13:32
  summerfunk, αν πρόκειται να μιλήσουμε για διελεύσεις πρέπει πρώτα από όλα να μην είμαστε εκλεκτικοί. Για παράδειγμα γιατί να σταθείς μόνο στα εξάγωνα που δέχεται η Αφροδίτη σου και δεν στέκεσαι καθόλου στο γεγονός πως τόσο ο Δίας, όσο και η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζουν όψη αντίθεση με τη σύνοδο Δία - Ουρανού που έχεις στις πρώτες μοίρες του Τοξότη; Και επιπλέον γιατί δεν στέκεσαι λίγο στο μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στα πύρινα ζώδια από τη γενέθλια Αφροδίτη σου (Λέοντας), τη σύνοδο Δία - Ουρανού (Τοξότης) και τον διελαύνον Ουρανό (Κριός).
   
  Με άλλα λόγια, το γενέθλιο τρίγωνο Αφροδίτης - Δία/Ουρανού αυτή την περίοδο είναι πλήρως δραστηριοποιημένο στο χάρτη σου. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και θετικά, αλλά, αν δεν το χειριστείς σωστά, μπορεί να σε βλάψει. Πάμε να το δούμε...
   
  Πρώτα από όλα, όταν βλέπουμε πλανήτες σε τρίγωνο στα πύρινα ζώδια οι πρώτες λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό είναι διάθεση για ζωή, δράση, φαντασία! Έμφαση στα πύρινα ζώδια δίνει πάντα ανθρώπους που προσπαθούν να μετουσιώσουν στη ζωή εκεί έξω αυτά που σχεδιάζουν/ονειρεύονται. Το δικό σου πύρινο τρίγωνο βρίσκεται όμως μέσα στους υδάτινους οίκους του χάρτη σου (12ο και 4ο). Αυτό προσθέτει έναν επιπλέον συναισθηματικό χαρακτήρα στα παραπάνω. Ενδεχομένως είσαι από τους ανθρώπους που αισιοδοξούν μέσα από τις σχέσεις (είτε ερωτικές, είτε οικογενειακές) και αισθάνονται ικανοί να πετύχουν θαύματα αν παίρνουν και δέχονται συναισθηματική τροφή. Επιπλέον όμως, λόγω του πύρινου χαρακτήρα του τριγώνου, τείνεις μάλλον να δίνεις περισσότερα (σε ένταση και μέγεθος) συναισθήματα και προσοχή στους άλλους από ενδεχομένως παίρνεις πίσω. Κι αυτό είναι που πιθανόν σε εξαντλεί ή σε απογοητεύει κατά περιόδους.
   
  Ίσως η ενεργοποίηση του τριγώνου αυτού από την ανάδρομη Αφροδίτη να σε προκαλεί να αναλογιστείς ακριβώς αυτή την ισορροπία "πόσα προσφέρω - πόσα μου προσφέρουν" που συχνά μεταφράζεται στη ερώτηση "Παίρνω όσα αξίζω;".
   
  Όταν έχουμε μια διέλευση λοιπόν, πρακτικά ανακινείται ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη συμπεριφορά μας και προβάλλεται κάθε φορά σε διαφορετική πτυχή της ζωής μας. Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στον 10ο οίκο σου, που συνδέεται με τους κοινωνικούς ρόλους που έχεις αναλάβει. Άρα τα ερωτήματα που θέτει εσωτερικά (ή και με εξωτερικά γεγονότα) σχετίζονται με τη θέση σου στην κοινωνία: "Στη δουλειά που βρίσκομαι σέβονται την προσφορά μου;" ή "Μήπως σε όλες τις δουλειές που έχω βρεθεί ως τώρα, υποχωρώ πολύ εύκολα, αναλαμβάνω όλες τις αγγαρείες και άλλοι δρέπουν τους καρπούς δικών μου κόπων; Στην επόμενη δουλειά μου μήπως πρέπει να γίνω περισσότερο εγωίστρια;". Όμως κοινωνικός ρόλος είναι να είσαι παράδειγμα και σύζυγος. Μήπως η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια αφορμή να αναρωτηθείς αν είσαι έτοιμη ή αν σου ταιριάζει αυτός ο ρόλος; Και μην ξεχνάς ο Δίας και ο Ουρανός, ο καθένας από τη σκοπιά του, συμβολίζουν την ανάγκη μας να υπερβαίνουμε τα όρια μας, να αναζητούμε το τέλειο... Και όταν συνδυάζονται με την Αφροδίτη σου στο 12ο αυτό που πρέπει να είναι τέλειο είναι η πραγματικότητα μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες (Αφροδίτη) - μια πραγματικότητα που πρέπει να μιλά για από κοινού θυσίες και μηδέν εγωισμούς (12ος οίκος). Εξ ου και τα ερωτήματα που τέθηκαν πιο πάνω. Μήπως τελικά μόνο εσύ τηρείς τους όρους της ανιδιοτέλειας μέσα στις σχέσεις σου; 
   
  Ίσως και ο Ουρανός από τον Κριό που αυτή την περίοδο βρίσκεται στον 8ο οίκο σου, απαιτεί ακριβώς αυτό: να δεις αντικειμενικά και από απόσταση τη συμπεριφορά σου στις σχέσεις (ξεκινώντας από τις ήδη υπάρχουσες). 
   
  Επομένως, μπορεί τελικά να μην τίθεται άμεσα ζήτημα ραψίματος νυφικού (αλλά αν στ' αλήθεια θέλεις κάτι τέτοιο γενικά από τη ζωή σου) ή κουστουμιού για τη νέα υπέροχη δουλειά σου (αλλά αν η όποια δουλειά σου μπορεί να είναι υπέροχη αν δεν αλλάξεις στάση). Φυσικά και ο πύρινος χαρακτήρας σου (αισιοδοξία, ανάγκη για υψηλούς στόχους, πρωτοτυπία, δημιουργικότητα, μίσος απέναντι σε ό, τι είναι συμβατικό/επίπεδο/μηχανικό) δεν μπορεί να χαθεί. Όμως ίσως μπορεί να γίνει λίγο πιο λειτουργικός κι αυτό να σου ανοίξει όντως περισσότερες πόρτες και ευκαιρίες τώρα που έρχεται ο Δίας...
   
  Ελπίζω να διαφώτισα λίγο τον τρόπο που λειτουργούν οι διελεύσεις και πιο συγκεκριμένα αυτές που αναφέρεις στο χάρτη σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 06.06.2012 16:03
  ROVERANDOM_A.S, ξανακοίταξα στο διαχειριστικό έτσι για να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι... Βλέπω την καταχώρηση σου στις ερωτικές των Παρθένων στις 11.09 το πρωί. Δεν βλέπω κάτι στους Λέοντες. Όμως για να είσαι σίγουρη ότι καταχώρησες, θα το κοιτάξουμε κι άλλο. Απλά θα πάρει λίγο χρόνο παραπάνω. Για την ώρα πάντως το μόνο σχόλιο σου που είναι καταχωρημένο στο διαχειριστικό είναι αυτό που ανέφερα...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 06.06.2012 15:48
  Shark, θα επαναλάβω αυτό που είπα και στην Roverandom, δεν έχουμε κάνει άλλη επέμβαση στο site σήμερα πέρα από τη απενεργοποίηση ενός μέλους μετά από δική του απαίτηση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 06.06.2012 15:46
  Roverandom_A.S. καλησπέρα!
  Δεν ξέρω σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι. Έψαξα να το βρω και στο διαχειριστικό μας και δεν υπάρχει ούτε εκεί. Η μόνη περίπτωση είναι να έχει διαγραφεί από εσένα κατά λάθος ή να μην καταχωρήθηκε ποτέ. Εμείς δεν έχουμε πάντως επέμβει καθόλου.

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...