παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 30.01.2011 19:54
  manini, αν η φίλη σου σου είπε "κάνε μου μια ωριαία, να δούμε", τότε αυτή είναι η ερωτούσα, άρα 1ος οίκος. Αν το ερώτημα το έθεσες εσύ σε μια άλλη στιγμή, με δική σου πρωτοβουλία, χωρίς καμία συμμετοχή της φίλης σου, τότε η φίλη σου είναι ο 11ος, εφόσον μιλάς για¨"κολλητή φίλη".
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 28.01.2011 13:42
  pny, αν ο χάρτης που βλέπω στο λογαριασμό σας είναι σωστός , δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας μέχρι να επιστρέψει το χαμόγελο. Με τον Κρόνο αυτή τη στιγμή σε αντίθεση με το Δία σας (κυβερνήτης του ζωδίου σας θυμίζω...) προφανώς και έξω στον κόσμο βλέπετε προβλήματα και εμπόδια. Όμως καθώς με την ανάδρομη κίνηση του θα απομακρυνθεί από την ακριβή όψη αντίθεσης, θα αφήσει μόνο του τον Δία στο Κριό (που είναι για εσάς και επιστροφή Δία) να παίξει μπάλα. Από τέλη Φλεβάρη το σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 28.01.2011 12:10
  @triunk: έγραψα αυτό που έβλεπα. Φυσικά και είναι αναμενόμενο να μην ισχύουν πάντα για όλους τα tip. Να μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα. Καλή σας μέρα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 26.01.2011 10:28
  Ένα email στο παρακάτω link και υπομονή κάποιες μέρες μέχρι να το δει ο υπεύθυνος admin...
  http://www.stardome.gr/contact.html
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 20.01.2011 16:00
  Πήγαινε στο γλωσσάρι μας, στο link που σου δίνω παρακάτω, στο γράμμα Μ.
   
  http://www.stardome.gr/library/glossary.html
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 20.01.2011 15:54
  Siria, επειδή δεν ασχολούμαι προσωπικά καθόλου με τους αστεροειδείς, θα σου απαντήσω σε σχέση με τους πλανήτες που αναφέρεις στο σύνθετο χάρτη.
   
  1. Δείγμα θετικό σε ότι έχει σχέση με Ήλιο στον 7ο οίκο του composite. Είναι από μόνη της ικανή θέση για να δώσει στο εγχείρημα του γάμου υπόσταση (πόσω μάλλον στο Ζυγό).
   
  2. Με μπέρδεψες με τον Άρη. Την μια λες είναι στο στέλιουμ του 7ου οίκου και στο τέλος ότι είναι στον 12ο. Τι από τα δύο ισχύει; Είναι εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο να το ξεκαθαρίσουμε ειδικά αν ο Άρης είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου του composite.
   
  3. Ο Ουρανός στον 7ο είναι λίγο παράξενη θέση. Η σχέση κουβαλάει κάτι το ιδιαίτερο όπως: το οικογενειακό περιβάλλον ενός εκ των δύο δεν εγκρίνει τη σχέση, τα μέλη έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας ή η απόφαση έχει παρθεί με μεγάλη ταχύτητα μετά τη γνωριμία (ένας Άρης στον 7ο οίκο ενισχύει μια τέτοια πιθανότητα).
   
  4. Το βασικότερο δεν μας είπες: που είναι η Σελήνη οεο;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 20.01.2011 13:57
  Συγχαρητήρια!!! 
  Και για περαιτέρω πληροφόρηση έχουμε και άρθρο. Διαβάζεις το κομμάτι που λέει "Αντίθεση Ήλιου - Σελήνης". Αυτό σε αφορά.

  Οι όψεις του Ήλιου - Μέρος 1ο
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 19.01.2011 11:39
  spyspy, δεν ξέρω σε ποιο link αναφέρεσαι. Η μέθοδος πάντως είναι απλή. Θα σου την περιγράψω πολύ συνοπτικά:
  Ο Ήλιος της βρίσκεται στις 6 μοίρες του Λέοντα και ο δικός σου βρίσκεται στις 3 μοίρες του Καρκίνου. Ο Ήλιος της σχέσης λοιπόν (ή το ζώδιο της σχέσης) θα βρίσκεται στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στους δύο Ήλιους. Ξεκινάμε από τον Ήλιο που συναντάμε πρώτο δηλαδή τον Ήλιο στις 3 μοίρες του Καρκίνου. Αυτός είναι το σημείο εκκίνησης. Πόσο απέχει ο άλλος Ήλιος (στις 6 μοίρες Λέοντα) από τον πρώτο, σε απόλυτη τιμή μοιρών; 33 μοίρες. Ποιο είναι το μισό των 33 μοιρών; 16,5 μοίρες. Άρα προσθέτεις στις μοίρες του Ήλιου που έχουμε για εκκίνηση αυτές τις μοίρες και έχεις τη θέση του Ήλιου της σχέσης. Δηλαδή στις 19 μοίρες (και κάτι ψιλά) του Καρκίνου.
  Το ζώδιο της σχέσης είναι Καρκίνος.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 19.01.2011 10:44
  Το ζώδιο της σχέσης είναι Λέων.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 14.01.2011 15:28
  Το ζώδιο μιας σχέσης προκύπτει από το μεσοδιάστημα των Ήλιων των δύο ατόμων που σχετίζονται. Στην περίπτωση σας το ζώδιο της σχέσης είναι Παρθένος.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...