παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 10.10.2010 18:08
  newflame, αναφέρεις λοιπόν κι άλλα γεγονότα με έντονο πλουτώνιο χαρακτήρα. Αυτομάτως, αυτό δίνει πόντους στον Ζυγό, γιατί αν έχεις ωροσκόπο Παρθένο, η σύνδεση Πλούτωνα/ωροσκόπου εξασθενεί σημαντικά.
  Επίσης, αλλάζοντας τον ωροσκόπο, αλλάζουν πιθανότατα κι άλλες ακμές οίκων. Αναφέρεις για παράδειγμα τον θάνατο του πατέρα σου το 2004 και πόσο καταλυτική επίδραση είχε αυτό το γεγονός σε σένα. Ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του 4ου οίκου σου, ο πατέρας σου είναι ή Δίας στον Τοξότη ή Κρόνος στους Διδύμους. Το 2004 ο Πλούτωνας σχημάτιζε αντίθεση διαρκείας με τον Κρόνο αυτόν. Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα, γιατί αλίμονο αν μια απλή διέλευση Πλούτωνα προκαλούσε τόσο εύκολα τον θάνατο. Δεν θα είχε μείνει ψυχή ζώσα στον κόσμο αυτόν.
  Παρατηρώντας όμως και τον χάρτη της ηλιακής επιστροφής για το 2004 βλέπουμε τα εξής: Κρόνος σε αδυναμία στον Καρκίνο στον 1ο οίκο. Δύσκολος Κρόνος και πάνω σε σένα. Όπου Κρόνος κυβερνήτης του 8ου οίκου (μεταξύ άλλων και θάνατος) της ηλιακής επιστροφής. Άρα ο "θάνατος" έρχεται σε σένα (1ος οίκος). Θα μπορούσε βέβαια αυτό να σήμαινε κι άλλα πράγματα, ένας ψυχολογικός θάνατος π.χ. Τι είναι όμως ο Κρόνος στον γενέθλιο χάρτη σου; Πατέρας. Ο Κρόνος σου λοιπόν (πατέρας) αποκτά σημαντικό ρόλο εκείνη τη χρονιά και συνδέεται με τον 8ο οίκο του θανάτου. Η δε σεληνιακή επιστροφή για εκείνο τον μήνα μας βγάζει Σελήνη (τον βασικότερο πλανήτη μιας σεληνιακής επιστροφής βεβαίως) σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ακριβώς πάνω στην ακμή του 8ου οίκου! Έχουμε τέλος και τη διέλευση του Πλούτωνα απέναντι από τον Κρόνο να πατάει τη σκανδάλη, να προκαλεί δηλαδή το γεγονός.
  Όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση ότι για σένα είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο Πλούτωνας, λόγω της συνόδου με τον ωροσκόπο. Και ότι Κρόνος για σένα ίσον πατέρας. Αν πατέρας ίσον Δίας, δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 09.10.2010 21:59
  To "chart rectification" είναι μια πολύπλοκη υπόθεση και φοβάμαι ότι πολλές φορές δεν αρκούν 4-5 γεγονότα. Π.χ. εσύ θα έχεις κάποιους λόγους (κάποιες διελεύσεις υποθέτω) για να θεωρείς ότι ο ωροσκόπος σου αλλάζει ζώδιο. Παρόλ'αυτά, στην ημερομηνία που έδωσες, η έτσι κι αλλιώς στενή σύνοδος Πλούτωνα/ωροσκόπου ήταν ακριβής (στο προοδευμένο ωροσκόπιο), ΕΑΝ ο ωροσκόπος σου είναι 1ο και 39΄του Ζυγού, δηλαδή αν γεννήθηκες 08:46.
  Το γεγονός αυτό ταιριάζει με τον Πλούτωνα, γιατί ο Πλούτωνας σκοτώνει εμάς τους ίδιους μόνο όταν πλέον δεν έχουμε κανένα λόγο ύπαρξης. Τις περισσότερες φορές, το μάθημα που μας δίνει είναι ότι η ζωή είναι γεμάτη από θανάτους και απώλειες και δεν επιτρέπεται να ζούμε σε ροζ συννεφάκια ευτυχίας. Κάτι που συνέβη αναμφίβολα και σε σένα.
  Δεν ισχυρίζομαι ότι από αυτό και μόνο το γεγονός θα προχωρήσουμε μπροστά τον ωροσκόπο σου. Απλά, όπως βλέπεις, κάποια γεγονότα μπορεί να σε θέλουν με ωροσκόπο Παρθένο και κάποια άλλα με Ζυγό. Χρειάζεται πολλή δουλειά και πολλή συζήτηση με έναν αστρολόγο για να μπορέσει να γίνει με ασφάλεια η όποια διόρθωση.
 • Η Ανάδρομη Αφροδίτη
  Stardome* @ 08.10.2010 18:29
  LIONWOMAN, θα έπρεπε να συνέτρεχαν κι άλλες ενδείξεις για αυτό το γεγονός. Από μόνη της η ανάδρομη Αφροδίτη δεν προκαλεί τέτοιες απώλειες... Δεν θεωρώ πως θα συμβεί κάτι ανάλογο στο παρόν. Ηρέμησε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 07.10.2010 21:08
  Για να μην το μπλέξουμε το πράγμα, θα δεχτούμε μόνο συνόδους και αυτές με μία μοίρα ανοχή, όχι παραπάνω.
   
  Είναι γενικά ένα φαινόμενο που χρειάζεται μελέτη όσον αφορά στη γενέθλια αστρολογία, γιατί στην ωριαία έχει αποδείξει τη χρησιμότητά του. Με αυτή τη λογική, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε συναστρίες, αν και, κατά τη γνώμη μου, στις συναστρίες, πέρα από πού είναι η Σελήνη του ενός και ο Ήλιος του άλλου, παίζει το σημαντικότερο ρόλο τελικά αυτό που λέμε temperament (κράση, ιδιοσυγκρασία). Έχω σκοπό να γράψω ένα άρθρο γι'αυτό κάποια στιγμή, γιατί όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο πείθομαι για τη σπουδαιότητά του. 
   
  Θα μπορούσε επίσης να γίνει μία εκτίμηση των διελεύσεων πάνω σε αντισκιές. Π.χ. Ο Κρόνος από τις τελευταίες μοίρες της Παρθένου όταν ήτανε, επηρέαζε με αντισκιά αυτούς που έχουν τον Ήλιο ή άλλο πλανήτη στις πρώτες μοίρες του Κριού. Πριν δηλαδή μπει στον Ζυγό, είχε μια πιο υπόγεια επίδραση. Αξίζει να εξεταστεί αν πράγματι εδώ υπάρχει κάτι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 07.10.2010 16:16
  Έχει ξανατεθεί το ερώτημα, αλλά καλό είναι ίσως να το εξηγήσουμε παραπάνω, για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις αντισκιές και τις κοντραντισκιές στις αναλύσεις τους.
   
  Η αντισκιά στην ουσία λειτουργεί ως ένα άλλο ειδος όψης ή παράλληλης θέσης ενός πλανήτη. Κάθε σημείο του ζωδιακού συνδέεται με ένα άλλο βάσει της ίσης ποσότητας φωτός. Γι'αυτό και χρησιμοποιούμε τον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Δηλαδή:
   
  Η Οο Καρκίνου είναι το σημείο με το περισσότερο φως στο Βόρειο Ημισφαίριο. Όταν μπαίνει ο Ήλιος στον Καρκίνο έχουμε τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Αντίστοιχα, όταν μπαίνει ο Ήλιος στον Αιγόκερω έχουμε τη μικρότερη μέρα. Το ανάποδο συμβαίνει στο Νότιο Ημισφαίριο, βεβαίως. Τα δύο σημεία λοιπόν που έχουν ΙΣΗ απόσταση από τον άξονα 0ο Καρκίνου/0ο Αιγόκερου, έχουν ίση ποσότητα φωτός και λέμε πως συνδέονται με αντισκιά. Π.χ.
   
  Η 29ο των Διδύμων και η 1ο του Καρκίνου έχουν ίση απόσταση από το 0ο Καρκίνου, δηλαδή 1 μοίρα. Αυτά τα δύο σημεία συνδέονται με αντισκιά. Αν λοιπόν έχω έναν πλανήτη στην 29ο των Διδύμων και έναν άλλον στη 1ο του Καρκίνου, αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς συνόδου.
   
  Τα ζώδια που συνδέονται με αντισκιά είναι τα εξής:
  Κριός-Παρθένος
  Ταύρος-Λέων
  Δίδυμος-Καρκίνος
  Ζυγός-Ιχθύες
  Σκορπιός-Υδροχόος
  Τοξότης-Αιγόκερως
   
  Οπότε, ένας πλανήτης που έχω στην 5η του Ζυγού έχει την αντισκιά του στους Ιχθύες, αλλά στην 25η του ζωδίου αυτού.
   
  Η κοντραντισκιά έχει να κάνει με τα ζώδια της αργής ή γρήγορης ανόδου, αλλά για να μη σας μπερδέψω και με νέα θεωρία, κρατήστε μόνο αυτό: Ότι η κοντραντισκιά βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την αντισκιά. Έτσι, ο πλανήτης στην 5η Ζυγού έχει αντισκιά στην 25η των Ιχθύων και κοντραντισκιά στην 25η της Παρθένου.
   
  Συνεπώς, βλέπουμε πώς κάποιοι πλανήτες μας, ενώ φαινομενικά δεν συνδέονται, έχουν ωστόσο μια "κρυφή", "σκιώδη" σύνδεση ανάμεσά τους. Ενώ, κοιτώντας τον χάρτη, βλέπουμε πως έχουμε μια χαρά Αφροδίτη που δεν έχει καμία σχέση με τον Κρόνο, αναρωτιόμαστε πώς γίνεται και αντιδρούμε με κρόνιο τρόπο στα ερωτικά μας. Αν το ψάξουμε, μερικές φορές θα δούμε ότι ο Κρόνος πέφτει με αντισκιά πάνω στην Αφροδίτη μας.
   
  Στην ωριαία αστρολογία οι αντισκιές/κοντραντισκιές έχουν πολύ σημαντική θέση και πολλές φορές έχουν δώσει τη σωστή απάντηση στο ερώτημα.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 07.10.2010 14:28
  Δεν είναι τόσο ευχάριστο να πρέπει να κόψεις εξαρτήσεις από τους γύρω σου. Οι σχέσεις μπαίνουν σε κρίση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και δεν είναι όλοι έτοιμοι εκεί έξω ν' αναλάβουν την ευθύνη των θέλω τους...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 07.10.2010 13:52
  Επειδή αυτή η απορία επαναλαμβάνετε συνεχώς: η ανάδρομη Αφροδίτη δεν έχει καμία σχέση με νέα ξεκινήματα/νέες δραστηριότητες/νέα βήματα. Πουθενά δεν έχουμε πει κάτι παρόμοιο κι αν το έχουμε πει, παρακαλώ να μου το επισημάνετε για να το διαγράψω ακαριαία. Η Αφροδίτη μιλάει για πάντα για την προσωπική ευχαρίστηση, την προσωπική ικανοποιήση, την προσωπική αίσθηση χαράς, αρμονίας, διάθεσης, πως απολαμβάνω τη ζωή. Όταν γυρίζει ανάδρομη μπαίνουμε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης, γινόμαστε πιο εκλεκτικοί, κρίνουμε τον εαυτό μας μέσα στις σχέσεις μας αλλά και τους ανθρώπους που ήδη σχετιζόμαστε. Καλούμαστε να παραμείνουμε 100% πιστοί στα δικά μας θέλω και να μην επηρεαζόμαστε από τα θέλω των άλλων. Υπό αυτό το πρίσμα αν ξεκινήσουμε μια δραστηριότητα/εργασία/σχέση μέσα σε ανάδρομη Αφροδίτη θα πρέπει να ικανοποιεί πρωτίστως και πάνω από όλα εμάς, να ταιριάζει στα δικά μας γούστα και τη δική μας αίσθηση του ωραίου, γοητευτικού, ικανοποιητικού.
  Κατανοητή η λειτουργία της ανάδρομης?
  (Μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουμε ανεβάσει και ένα άρθρο για την ανάδρομη Αφροδίτη, πως λειτουργεί και πως μας επηρεάζει. Περισσότερες πληροφορίες εκεί!)
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 07.10.2010 12:12
  Δεν έπρεπε να λέει "μοιχεία" αλλά "μύχια"... Φροϋδικό ολίσθημα. Με συγχωρείτε αγαπημένοι/ες Σκορπιοί...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 06.10.2010 15:42
  orsalena, έχεις όντως όπως λες Κρόνο, Αφροδίτη, Χείρωνα και Β.Δ. στον Κριό, αλλά μόνο ο Κρόνος και η Αφροδίτη είναι στον 6ο οίκο και μάλιστα σε σύνοδο. Ο Χείρωνας και ο Β.Δ. είναι πολύ μακριά και μάλιστα στον 5ο οίκο. 
   
  Ο Κρόνος και η Αφροδίτη λοιπόν στον 6ο δεν αφορά ή την υγεία ή την εργασία ή την καθημερινότητα, αλλά όλα μαζί. Δεν είναι ούτε θετικό ούτε αρνητικό, απλά ο Κρόνος θα σε κρατάει προσγειωμένη σε θέματα επαγγελματικά, και μάλιστα εργασιακών σχέσεων (σύνοδο με Αφροδίτη) έτσι ώστε να εργάζεσαι σκληρά όσα εμπόδια και να συναντήσεις, να προσέχεις την υγεία σου και να εφαρμόζεις ένα σταθερό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, το οποίο θα σε βοηθάει να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 06.10.2010 15:04
  Και τις μηνιαίες τι τις έχουμε;  
  http://www.stardome.gr/forecasts/month/virgo.html
   
  (Με το Δία στον 7ο, μην ανησυχείς για τις σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες... σε καλό θα βγει...  
  Με τον Κρόνο στο 2ο, κάνε οικονομία, φαντάζομαι ξέρεις τα μυστικά της αποταμίευσης, Παρθένος πράμα...
  Με Πλούτωνα στον 5ο, ειδικά οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου, έχουν να ζήσουν πολλά πάθη ακόμα στα ερωτικά τους αλλά και με γεμάτες μπαταρίες μπορούν να κάνουν πολλά...) 

έχουν γενέθλια 190 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δανιήλ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...