παρακαλώ περιμένετε...
 • Όψεις Ήλιου - Δία σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 15.10.2013 00:55
  @zapatina, σίγουρα θα έχετε κάτι καλό στο χάρτη σας. Δεν υπάρχει χάρτης που να έχει μόνο αρνητικά ή μόνο θετικά στοιχεία. Αν και οι όροι "θετικά" και "αρνητικά" και πάλι σχετικοί είναι, καθώς οι δυσαρμονικές όψεις είναι αυτές που τις περισσότερες φορές μας κινητοποιούν και μας εξελίσσουν. Είναι αυτές που μας ακονίζουν το μυαλό και μας κάνουν πιο επιδέξιους στο να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα της ζωής. 
   
  Οπότε, μπορείτε να πάτε στο εικονίδιο που δείχνει τη Γη, κάτω αριστερά, να βάλετε τα στοιχέα σας και να φτιάξετε με τη βοήθεια του λογισμικού του Stardome* τον προσωπικό σας γενέθλιο χάρτη. Μετά, αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να ανατρέξετε στα άρθρα της Βιβλιοθήκης και να διαβάσετε για καθεμία όψη ή ζώδιο ή πλανήτη, και να μάθετε πάρα πολλά για τον αστρολογικό σας χάρτη! Καλή αναζήτηση, λοιπόν! 
 • Όψεις Ήλιου - Δία σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 15.10.2013 00:51
  @alice16, ναι, πιάνεται ως αντίθεση, απλώς το γεγονός ότι δεν είναι στα αντίθετα ζώδια αλλά ο ένας πλανήτης βρίσκεται στο διπλανό από αυτό που έπρεπε να βρίσκεται, κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις ιδιότητες των ζωδίων να συγκεραστούν. 
 • Όψεις Ήλιου - Δία σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 15.10.2013 00:45
  @manini, μου πέρασε πολλές φορές αυτό το παιδάκι από το μυαλό μου, όταν έγραφα το άρθρο! You got me!  
 • Όψεις Ήλιου - Δία σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 15.10.2013 00:44
  @crblts, γενικά όταν υπάρχουν ανάδρομοι πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη μας σημαίνει ότι η ενέργεια αυτού του πλανήτη εκφράζεται μάλλον εσωτερικά και πολλές φορές αργούμε να τη συνειδητοποιήσουμε στη ζωή μας. Υπάρχει ένα σχετικό άρθρο στη βιβλιοθήκη του Stardome* που τα εξηγεί αναλυτικά. http://www.stardome.gr/library/c55,%CE%9F%CE%B9_%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9_%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%82.html
   
  Όταν πάλι είναι σε αδυναμία, δεν χάνεται η όψη. Οι ιδιότητες της επαφής του Ήλιου με τον Δία ισχύουν, απλά αλλάζουν τρόπο έκφρασης ανάλογα με το ζώδιο. 
 • Η Μητέρα Ζυγός
  Stardome* @ 14.10.2013 10:01
  scorpidi καθώς πλησιάζουμε στο μήνα του Σκορπιού, θα ακολουθήσει άρθρο και για τις μητέρα Σκορπιό και για τα παιδιά Σκορπιούς. Stay tuned. Το actavesta*baby μόλις τώρα αρχίζει να παίρνει φόρα!
 • Η Μητέρα Ζυγός
  Stareas @ 12.10.2013 11:45
  athoa ζορικη η εικόνα που περιγράφεις.. ναί, η ενέργεια του Ζυγού ωθεί συχνά έναν άνθρωπο να παραμένει στην επιφάνεια και να αποφεύγει να βαθύνει τις σχέσεις του.. όμως για όλες τις συμπεριφορές υπάρχει ένας λόγος που είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε να μάθουμε / να ερμηνεύσουμε / να αποδεχτούμε.. 
   ζορικη η εικόνα που περιγράφεις.. ναί, η ενέργεια του Ζυγού ωθεί συχνά έναν άνθρωπο να παραμένει στην επιφάνεια και να αποφεύγει να βαθύνει τις σχέσεις του.. όμως για όλες τις συμπεριφορές υπάρχει ένας λόγος που είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε να μάθουμε / να ερμηνεύσουμε / να αποδεχτούμε.. 
 • Η Μητέρα Ζυγός
  Stareas @ 12.10.2013 11:38
  Hypatia Φυσικά, η συναστρία δεν ειναι μόνο ερωτική ή επαγγελματική! η συναστρία μεταξύ γονιού και παιδιού είναι μεγάλη βοήθεια και για τους δύο! 
   Φυσικά, η συναστρία δεν ειναι μόνο ερωτική ή επαγγελματική! η συναστρία μεταξύ γονιού και παιδιού είναι μεγάλη βοήθεια και για τους δύο! 
 • Η Μητέρα Ζυγός
  Stareas @ 12.10.2013 11:34
  MidnightRain πολύ σωστά..  το μητρικό στιλ καθε γυναίκας σκιαγραφείται από πολλά διαφορετικά πράγματα σε ένα χάρτη - στατικά ή εξελισσόμενα. Ένα από τα βασικότερα είναι η Σελήνη.
   πολύ σωστά..  το μητρικό στιλ καθε γυναίκας σκιαγραφείται από πολλά διαφορετικά πράγματα σε ένα χάρτη - στατικά ή εξελισσόμενα. Ένα από τα βασικότερα είναι η Σελήνη.
 • Η Μητέρα Ζυγός
  Stareas @ 12.10.2013 11:30
  Infernal  ε, δεν θα την πληρώνει ακριβως...

  Αν βοηθήσεις έναν Ζυγό να μάθει να διαχειρίζεται την ανισορροπία του, βοηθάς το κοινό σας μέλλον σας. Είναι κάπως σαν τη Κινέζικη παροιμία με το ψάρεμα.. 
 • Όψεις Ήλιου - Δία σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 10.10.2013 14:47
  @aquarina, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας τώρα για 0,32 μοίρες... Ούτε θα τα ζυγίζουμε όλα τύπου "4.32 βγήκε, να τ' αφήσω;"... Οι μοίρες ανοχής είναι βαθμοί ένδειξης μίας όψης και πολλές φορές μπορεί να ρίξουμε και μία ματιά σε +/-1 μοίρες. Μην ψυχαναγκαζόμαστε κιόλας.  
   
  Φυσικά και είσαι μέσα στο εξάγωνο. 

έχουν γενέθλια 298 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αργύρης, Αργυρό

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...