παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 27.09.2010 15:04
  sgouromallousa, αν παρατηρήσεις το κάτω κουτάκι λέγεται "Βασικές πόλεις" και το έχουμε προσθέσει για να μπορεί κάποιος με την μια να επιλέγεις τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Αυτό το κουτάκι by default είναι στην επιλογή "Ελλάδα, Αθήνα" ανεξαρτήτως της πόλης που μπορεί να έχεις επιλέξει επάνω, που αυτή είναι πάντα η καταχωρημένη πόλη γέννησης. Αν η πόλη γέννησης δεν είναι μια από αυτέ τις πόλεις της λίστας τότε πατάς στο πάνω κουτάκι το μπλε πλαίσιο που λέει "Εύρεση" και μπαίνεις στην αναζήτηση πόλεων από όλο τον κόσμο, αφού έχουμε εισάγει την κατάλληλη βάση δεδομένων.
  Τώρα γιατί βρίσκεις τον ωροσκόπο στις 20 μοίρες και 57 λεπτά της Παρθένου. Αυτός είναι ο ωροσκόπος που προκύπτει αν διατηρείς επιλεγμένο το κουτάκι της θερινής ώρας όταν εισάγεις τα στοιχεία γέννησης για την krikri, που όμως είναι καταφανέστατα λάθος αφού μέσα στο καταχείμωνο, 1η Ιανουαρίου, δεν έχουμε θερινή (δηλαδή καλοκαιρινή ώρα). Συνεπώς ο ωροσκόπος δεν βγαίνει λάθος γιατί είναι λάθος η βάση δεδομένων μας αλλά γιατί επιλέγεις μια παράμετρο που δεν ισχύει για αυτή την ημερομηνία γέννησης.
  Επομένως η σωστή σειρά είναι:
  1)εισάγεις ημερομηνία, ώρα γέννησης και επιλέγεις την πόλη γέννησης. Η καταχωρημένη πόλη γέννησης είναι πάντα αυτή που φαίνεται στο αντίστοιχο κουτάκι. 
  2) αν είσαι γεννημένος μετά το 1975 και ανάμεσα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο Μαρτίου και το τελευταίο Σαββατοκύριακο Οκτωβρίου εκείνης της χρονιάς, ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ το κουτάκι της θερινής ώρας. Αν είσαι γεννημένος πριν το 1975 ή αν έχεις γεννηθεί μετά το 1975 αλλά εκτός του διαστήματος Μαρτίου - Οκτωβρίου που προαναφέρθηκε ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ το κουτάκι θερινής ώρας.
   
  Ελπίζω να έλυσα τις απορίες σχετικά με το μενού του χάρτη. Δοκίμασε λοιπόν να εισάγεις ξανά τα στοιχεία του μέλους krikri, με τις σωστές παραμέτρους. Θα δεις ότι ο σωστός ωροσκόπος είναι στις 2 μοίρες του Ζυγού. Μετά κάνε το ίδιο σε όποιο άλλο site στο internet θέλεις, πάντα με τις σωστές παραμέτρους και σύγκρινε τα αποτελέσματα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 27.09.2010 14:48
  aniaania, με μια τρομερή πολυαστρία στον Ζυγό μέσα στον 7ο οίκο σου είναι προφανές πως είτε το κάνεις συνειδητά είτε ασυνείδητα, για εσένα καμία σχέση δεν τελειώνει ποτέ εκτός κι αν ο άλλος κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας. Από την άλλη με Ήλιο στον Αιγόκερω και το 10ο οίκο σου, στην καριέρα σου ρέπεις με μεγαλύτερη ευκολία προς πιο σταθερές αποφάσεις.
  Όσο για τον παρορμητισμό και στους δύο τομείς, έχει 4 πλανήτες στο Ζυγό και 2 στον Αιγόκερω... Υπογραφή χάρτη στις ποιότητες είσαι παρορμητική. Σε εξιτάρει περισσότερο ο στόχος και λιγότερο η διαδικασία. Η ανανέωση και λιγότερο η στασιμότητα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 27.09.2010 14:09
  Στον πίνακα με τους οίκους γράφει:
  AC 2 li 53'
  Αυτό σημαίνει ότι ο ωροσκόπος σου (AC = Ascendant) είναι στις δύο μοίρες και 53 λεπτά του Ζυγού. Αν δεν διαβάζεις αυτό τότε μάλλον διαβάζεις άλλο χάρτη...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 27.09.2010 13:56
  Δεν υπάρχει ιδανικός συνδυασμός από τη στιγμή που ακόμη κι αν έχεις όλους τους πλανήτες σου και τους οίκους στις φυσικές τους θέσεις, μεταξύ τους θα συγκρούονται αμείλικτα... Παράδειγμα, έστω ότι έχω Σελήνη στον Καρκίνο και Κρόνο στον Αιγόκερω. Και οι δύο είναι σε θέση κυβερνήτη όμως κάνουν αντίθεση μεταξύ τους, άρα δημιουργούν εσωτερικές αντιφάσεις και προβλήματα σ' αυτόν που έχει έναν τέτοιο συνδυασμό.
  Σκοπός της αστρολογίας δεν είναι ν' απαντήσει στο ερώτημα ποιος είναι ο τέλειος άνθρωπος. Η αστρολογία μας βοηθά σε πρώτο επίπεδο να κατανοήσουμε ποιοι είμαστε εμείς και να βρούμε μια ανεκτή ισορροπία ανάμεσα στα ετερόκλιτα στοιχεία του χαρακτήρα μας και τις εξωτερικές συνθήκες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 27.09.2010 13:43
  Καθώς θυμάμαι ότι σου είχα απαντήσει εγώ, σου είχα πει εκείνη τη φορά πως καλό θα ήταν να έχεις στο μυαλό σου πως ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ να έχει αλλάξει ζώδιο ο ωροσκόπος σου και πως αυτό μπορείς να το τεστάρεις σε βάθος χρόνου και με άλλες διελεύσεις. Μέχρι να το ελέγξουμε ξανά με κάποιο σημαντικό γεγονός, δεν έχει νόημα να προβληματίζεσαι. Κράτα για την ώρα τον ωροσκόπο που ήξερες ότι έχεις αφού με αυτόν πορευόσουν ως τώρα... ΟΚ? Δεν έχει νόημα να χάνουμε την ψυχραιμία μας; (Ουπς, πολύ Ζυγίσιο δεν ακούγεται αυτό ξαφνικά; )
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 27.09.2010 13:35
  krikri, αν η ημερομηνία που έδωσες (1/1/1977) είναι σωστή, η πόλη γέννησης η Θεσσαλονίκη και η ώρα γέννησης τα μεσάνυχτα (όπως τα έχεις ορίσει στο χάρτη σου εδώ στο stardome) τότε ο ωροσκόπος σου είναι στις 2 μοίρες και 53 λεπτά του Ζυγού και το τσέκαρα και με το λογισμικό Solar Fire για να έχουμε επιβεβαίωση.
  Αν κάποιο από αυτά τα στοιχεία δεν είναι σωστό τότε να μου πεις ποια είναι τα σωστά να ξανακάνω τον έλεγχο.
  sgouromallousa, το σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τους χάρτες εδώ έχει να κάνει με τ' ότι πολλοί δεν καταχωρούν σωστά την πόλη γέννησης τους. Κατά τα άλλα δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα με τους χάρτες μας. Αν έχεις εντοπίσει κάποιο μπορείς να μας το επισημάνεις σε κάποιο ποστ να το κοιτάξουμε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 27.09.2010 13:34
  Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Τόσο ο χάρτης του stardome όσο και χάρτες από άλλα site σε δείχνουν με ωροσκόπο στις 2 μοίρες του Ζυγού. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starface @ 27.09.2010 09:57
  Ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στον Καρκίνο (0 μοίρες). Αν έχεις γεννηθεί λίγο νωρίτερα πας στους Διδύμους. Μπορείς να βάλεις τα σωστά σου στοιχεία στο προφίλ σου (τρίτο κουμπάκι κάτω αριστερά) και να δεις όλο το χάρτη σου. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 26.09.2010 19:30
  Όχι, είναι και οι δυο καμμένοι, combust. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο της έξαρσής της, οπότε δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ ο Ερμής δυσχεραίνεται ακόμα περισσότερο η ήδη δύσκολη θέση του, καθώς βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας και της πτώσης του. Αυτό, αν θεωρήσουμε ότι πράγματι έχουν αξία όλα αυτά.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 26.09.2010 19:20
  O Ήλιος σε ποιες μοίρες είναι ακριβώς; Αυτό είναι το ζητούμενο.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...