παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 20.05.2024 έως 26.05.2024
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να σε προβληματίζει σχετικά με τις πρωτοβουλίες που καλείσαι να αναλάβεις ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να θεωρήσεις πως καλείσαι να δράσεις γνωρίζοντας πως είναι καιρός να σπάσεις τα στεγανά τα οποία υπάρχουν γύρω σου και σε εμποδίζουν από το να είσαι ο εαυτός σου. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιείς πως είσαι μόνος/η μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις τις οποίες καλείσαι να λάβεις και να υποστηρίξεις σε βάθος χρόνου, πως δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς το γεγονός πως είναι η ώρα που θα χρειαστεί να ξεκινήσεις ένα ταξίδι που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να αισθανθείς πως μπορείς να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, πως είσαι σε θέση να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε ένα νέο επαγγελματικό αντικείμενο, έχοντας όμως την υποχρέωση να εκπαιδευτείς πάνω σε αυτό.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 22.05.2024 έως 28.05.2024
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Ο Μάιος οδεύει προς το τέλος του, Κριαράκι μας φλογερό – και καθώς τελειώνει, ο Ήλιος, η Αφροδίτη αλλά και ο Δίας περνούν, ο ένας μετά τον άλλον, στο ζώδιο των Διδύμων! Από εκεί θα τονώσουν την επικοινωνία σου, θα πληθύνουν οι ευχάριστες γνωριμίες και οι τυχερές αλλά και ρομαντικές συναντήσεις ενώ η σύνοδος της ερωτικής Αφροδίτης με τον Δία ...
 • Κριέ, σήμερα δεν κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα όσο και αν σε πιέσουν! Δεν είμαστε για χασούρες πλέον…
 • Μάιος

  Το βασικό χαρακτηριστικό του Μαΐου είναι η έμφαση στο ζώδιο του Ταύρου, και άρα στο οικονομικό σου και, μοιραία, στο αίσθημα ασφάλειας ή ανασφάλειας που προκύπτει από την οικονομική σου κατάσταση.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ούτως ή άλλως οι μέρες του Μαΐου εξακολουθούν να κυλούν στον απόηχο της θεαματικής συνόδου του Δία με τον Ουρανό: στην εκπληκτική αυτή όψη έρχονται να προστεθούν τα ιδιαίτερα θετικά πλανητικά δρώμενα του τελευταίου μήνα της άνοιξης. Στον Ταύρο, καταρχάς, βρίσκεται πλέον η Αφροδίτη που ευνοεί πολύ τα οικονομικά σου ενώ ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, έχει περάσει στο ζώδιο το δικό σου: Αφροδίτη και Άρης στα ζώδια της κυριαρχίας τους σχηματίζουν ένα ανίκητο ερωτικό δίδυμο. Ο Άρης σού χαρίζει υγεία, θάρρος, αυτοπεποίθηση και δύναμη ενώ η Αφροδίτη σε προικίζει με μαγνητισμό και γοητεία, αισθησιασμό αλλά και τύχη στα οικονομικά σου ζητήματα τα οποία όπως προείπαμε βελτιώνει θεαματικά. Ο μήνας ξεκινά βέβαια με μια σκληρή της όψη με τον Πλούτωνα, όψη η οποία ενδέχεται να φέρει ζήλιες και παιχνίδια εξουσίας εάν δεν είσαι πολύ προσεκτικός. Στις 3 του μήνα όμως το εξάγωνο του κυβερνήτη σου με τον Πλούτωνα είναι μια όψη απίστευτης ενέργειας και δύναμης που μπορεί να σε ωθήσει να κατορθώσεις… το ακατόρθωτο! Δεν αποκλείεται να βιώσεις μια ριζική, δυναμική αλλαγή στη ζωή σου ενώ ταυτόχρονα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου αλλά σε ορθή πλέον πορεία, θα δεις τις καθυστερήσεις να τελειώνουν και τα εμπόδια να εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο. Προς το τέλος του μήνα θα απολαμβάνεις μια όμορφη καθημερινότητα με αγαπημένα πρόσωπα, ευκαιρίες για ευχάριστα ταξιδάκια κι εκδρομές, όμορφες συζητήσεις και πολύ ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Η 23η Μαΐου, ημέρα και της πανσελήνου, στέφεται από θαυμάσιες και άκρως τυχερές όψεις όπως είναι το θεαματικό εξάγωνο του τυχερού Δία με τον Ποσειδώνα: είναι όψη αγάπης, τύχης, τρυφερότητας και χαράς που σηματοδοτεί ένα πολύ όμορφο και κυρίως πολύ τυχερό καλοκαίρι!

  1 Μαΐου 2024
  Αφροδίτη 2° 06’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 2° 06’ Υδροχόου
  3 Μαΐου 2024
  Άρης 2 ° 06’ Κριού εξάγωνο με Πλούτωνα 2° 06’ Υδροχόου
  7 Μαΐου 2024
  Ήλιος 17° 10’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 17° 10’ Ιχθύων
  13 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Ήλιου και Ουρανού 23° 06΄Ταύρου
  Αφροδίτη 17° 40’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 17° 40’ Ιχθύων
  17 Μαΐου 2024
  Ερμής 2° 03’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 2° 03’ Υδροχόου
  18 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Αφροδίτης και Ουρανού 23° 24΄Ταύρου
  Σύνοδος Ήλιου και Δία 28° 18’ Ταύρου
  19 Μαΐου 2024
  Ήλιος 29° 26’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 29° 26’ Ιχθύων
  23 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Αφροδίτης και Δία 29° 23’ Ταύρου
  Αφροδίτη 29° 30’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνας 29° 30’ Ιχθύων
  25 Μαΐου 2024
  Αφροδίτη 1° 59’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 1° 59’ Υδροχόου
  27 Μαΐου 2024
  Ερμής 18° 34’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 18° 34’ Ιχθύων
  31 Μαΐου 2024
  Σύνοδος Ερμή και Ουρανού 24° 08’ Ταύρου

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  08/05/2024, ώρα Ελλάδας 06:22, στις 18° 02’ Ταύρου
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ                                                                 
  23/5/2024 , ώρα Ελλάδας 16:53, στις 02° 57’ Τοξότη (πανσέληνος των λουλουδιών) 

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2024

  Πορεία προς το μέλλον σου
  Το 2024 μοιάζει να είναι μία έντονα καρμική χρονιά ειδικά για τους/ις εκπροσώπους του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου και ωροσκόπου, λόγω της παραμονής του Βόρειου Δεσμού στον Κριό για όλη τη χρονιά και παράλληλα τις εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού. Καλείσαι να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αρπάξεις τις ευκαιρίες της προηγούμενης χρονιάς και να επιμείνεις να περπατάς σε ένα μονοπάτι που σε εκφράζει, χωρίς να προχωράς σε δικαιολογίες και παρερμηνείες των υποσχέσεων σου. Μπορεί κάποιες φορές να μοιάζεις με το πρόσωπο που προχωρά αντίθετα με την κοινή γνώμη και τους υπολοίπους, μπορεί να νιώθεις πως περπατάς στο σκοτάδι ή πως είσαι αυτός που επαναστατεί χωρίς να υπάρχουν σύμμαχοι γύρω σου, αλλά την ίδια στιγμή νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Ίσως πάλι να προσπαθείς να χτίσεις τη νέα σου επαγγελματική βάση πάνω σε θεμέλια που κατανοείς πως είναι σαθρά και δεν μπορούν να αντέξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και επιμένεις να λειτουργείς με γνώμονα την προσωπική σου άποψη, αφού δεν εμπιστεύεσαι το σύστημα γύρω σου.
  Ειδικά τον Μάιο και τον Ιούνιο μπορεί να αισθανθείς πως έχεις μία μεγάλη ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στη ζωή σου, να τολμήσεις να προχωρήσεις σε επιλογές και πράξεις που σε κάνουν να παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την αλαζονεία της εγωιστικής στάσης απέναντι στα πράγματα και θα καταφέρεις να λάβεις αποφάσεις που μοιάζουν πολύ χρήσιμες για το μέλλον σου. Στο τέλος του έτους, από το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου και μετά, ο κυβερνήτης σου Άρης θα γυρίσει ανάδρομος στο Λέοντα, οπότε φρόντισε να κατεβάσεις ταχύτητα και να είσαι έτοιμος/η να δεχτείς το γεγονός πως κάποιοι μπορεί να είναι ικανότεροι από εσένα. Αυτό το τελευταίο δεν είναι κάτι που δέχεσαι εύκολα, αλλά μήπως να σκεφτείς πως υπάρχουν πράγματα που μπορείς να μάθεις από τους γύρω σου;

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Ταύρο και 2ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 25 Μαΐου οπότε και θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του έτους. Η παραμονή του Δία στον Ταύρο σηματοδοτεί μία κινητικότητα στον οικονομικό τομέα, την ευκαιρία να εξαργυρώσεις τις προσπάθειες και τα ανοίγματα που έγιναν το πρώτο μισό του 2023. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως λαμβάνεις την απόφαση να προχωρήσεις στην αποδοχή μίας επαγγελματικής πρότασης η οποία θα σου ανοίξει νέα δεδομένα, αφού συνοδεύεται από καλύτερες χρηματικές απολαβές. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως πατάς καλύτερα στα πόδια σου και μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερο χώρο στον εργασιακό τομέα, πως είσαι σε θέση να υποστηρίξεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου απέναντι σε αντιπάλους που βρίσκονται απέναντι σου. Ίσως τέλος να εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου και να προχωράς σε κάποιες αγορές και επενδύσεις που θεωρείς πως θα βελτιώσουν τη ζωή σου, πως θα κάνουν την καθημερινότητα σου καλύτερη το επόμενο χρονικό διάστημα.
  Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο τον Απρίλιο, αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στην παραπάνω σύνοδο τον Μάιο, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στον οικονομικό τομέα το παραπάνω διάστημα του διμήνου. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό φρόντισε να στοχεύεις σε αυτό το δίμηνο για να δεχτείς επαγγελματικές προκλήσεις. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε προτάσεις κάποιων αγορών που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα στο σπίτι σου ή που θα μπορούσαν να σε βάλουν σε ένα νέο φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον, κάτι που βέβαια σημαίνει πως θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και συνήθειες που απηχούν ένα παρελθόν. Τέλος, είναι πιθανό να θέλεις να υποστηρίξεις με μεγάλη θέρμη και αποφασιστικότητα το νέο τρόπο σκέψης σου, να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και αυτό να δημιουργεί συνθήκες αποσταθεροποίησης σε σχέσεις και συνεργασίες σου θεωρούνται δεδομένες και παγιωμένες.
  Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 25 Μαΐου και η παραμονή του σε αυτό το ζώδιο όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, δείχνει πως είσαι πλέον έτοιμος/η να υποστηρίξεις το νέο τρόπο σκέψης σου. Μπορεί να αδειάζεις το μυαλό σου από παλιές απόψεις και σκέψεις, να μαθαίνεις μία νέα γλώσσα, να εκπαιδεύεσαι στις νέες τεχνολογίες. Ίσως να έχεις την ανάγκη και να βρίσκεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να δημιουργήσεις νέες φιλίες. Ίσως τέλος να έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με άτομα του συγγενικού σου κύκλου και να δημιουργήσετε κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που μοιάζει να προσεγγίζει τη νέα γενιά.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθείς, το 12ο Ηλιακό σου οίκο, για όλο το 2024 αποτελεί μία καλή θέση εφόσον δεν προκαλεί φανερές δυσκολίες στη ζωή σου, αλλά παράλληλα και μία απειλητική ματιά απέναντι στην καθημερινότητα σου με έντονο παρασκήνιο και αόρατους αντιπάλους και εχθρούς. Αυτό που καλείσαι να συνειδητοποιήσεις, ειδικά το χρονικό διάστημα του Μαρτίου και του Απριλίου, είναι πως οι σωματικές και πνευματικές σου αντοχές δεν είναι απεριόριστες και πως μπορεί να σε οδηγούν στα όρια σου. Ίσως να πάσχεις από έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, να συνειδητοποιείς πως κάποιοι λειτουργούν με δόλιο τρόπο έμμεσα απέναντι σου, πως χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στη διαχείριση των διαπροσωπικών σου σχέσεων στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική του κλεισίματος ενός κύκλου της ζωής σου, πως δεν υπάρχουν άλλες αντοχές από την πλευρά σου στο να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε μία πραγματικότητα που έχει πάψει να σου παρέχει υλικές αλλά και συναισθηματικές παροχές. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με τον τομέα της υγείας σου, να καταλάβεις πως είναι καιρός να δεις τον εαυτό σου μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, να προσπαθήσεις να ενταχθείς σε ένα νέο καθημερινό πρόγραμμα που ταιριάζει πολύ περισσότερο με τις σωματικές και πνευματικές σου αντοχές και αναζητήσεις.

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του έτους στις 25 Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου και ωροσκόπου σου μέσα από τριγμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να νιώσεις πως υπάρχουν σκιές στην υπάρχουσα σχέση σου, πως δε σε καλύπτει το άτομο που έχεις απέναντι σου, πως δυσκολεύεσαι να βρεις κοινό κώδικα επικοινωνίας και συνύπαρξης με ένα πρόσωπο που μέχρι πριν από λίγο καιρό αποτελούσε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Ίσως να μπλέκεσαι λόγω μίας νέας γνωριμίας που έρχεται στη ζωή σου και παράλληλα σηματοδοτεί την αφορμή για να καταλάβεις πως σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Απριλίου στη 19η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Χείρωνα και το Βόρειο Δεσμό, σε βάζει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν πρακτικά ζητήματα που κάνουν τη ζωή σου πιο δύσκολη από όσο φανταζόσουν. Μπορεί να χρειαστεί να καταλάβεις πως όσο επιτρέπεις σε κάποιους/ες να ορίζουν τις αποφάσεις σου, τόσο βρίσκεσαι δεμένος/η σε σχέδια και πλάνα τρίτων που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες και τις προθέσεις σου. Μπορεί πάλι να εγκλωβίζεσαι σε ένα μοτίβο καθημερινότητας που έχει πάψει να σε ευχαριστεί, που σου προκαλεί περισσότερα προβλήματα και δυσκολίες παρά ευκαιρίες και ανέσεις. Ίσως να καταλάβεις πως κάνεις κακό στον εαυτό σου, πως φθείρεσαι μέσα από έναν τρόπο ζωής που δεν ταιριάζει με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου και αυτό να σημαίνει πως θα χρειαστεί να αλλάξεις τις υποσχέσεις που έδωσες πριν από λίγο καιρό σε ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς το επόμενο χρονικό διάστημα.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Διδύμους που θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα γύρω σου και καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως είναι καιρός να αποδεχτείς το γεγονός πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις και να συνεννοηθείς με πρόσωπα που έχουν τραβήξει ένα διαφορετικό δρόμο στη ζωή τους και εσύ επιμένεις να θεωρείς πως διατηρείτε μία συγκεκριμένη μορφή επικοινωνίας. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως η απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους που νοιάζονται και τους γύρω τους και σε αυτούς που λειτουργούν με εγωιστική ματιά μεγαλώνει και εσύ καλείσαι να επιλέξεις το στρατόπεδο στο οποίο θα βρεθείς και θα ανήκεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου στη 10η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει να σε αναγκάζει να πάρεις θέση σε γεγονότα και καταστάσεις που θα επηρεάσουν τη θέση σου μέσα στο οικογενειακό και επαγγελματικό πλαίσιο που κινείσαι. Μπορεί να γίνεις δυσάρεστος/η απέναντι σε κάποιους/ες αφού λαμβάνεις απόσταση από τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά παράλληλα είσαι σε θέση να επιχειρηματολογήσεις και να προσπαθήσεις να εξηγήσεις αυτά που εκφράζεις. Μπορεί το μυαλό και η καρδιά να μη λένε τα ίδια πράγματα, κάτι που σε αποσταθεροποιεί, αλλά παράλληλα σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να διαλέξεις αυτό που θα ακούσεις πριν να κάνεις το επόμενο βήμα, πριν να προχωρήσεις στην επιλογή του μονοπατιού της ζωής σου.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σου για όλο το 2024 σηματοδοτεί την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον πραγματικό σου εαυτό και τις ανάγκες σου, ειδικά αν ανήκεις στα δύο πρώτα δεκαήμερα του ζωδίου ή ωροσκόπου του Κριού. Ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιο σου θα ανοίξει πόρτες για να καταφέρεις να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες, να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου μέσω αποστολών που περιλαμβάνουν τις έννοιες της τόλμης, της περιπέτειας και της αποφασιστικότητας. Μπορεί να θελήσεις να εστιάσεις καταρχάς στον εαυτό σου και να αναρωτηθείς αν είσαι καλά μέσα στις σχέσεις και συνεργασίες που βρίσκεσαι, αν μπορείς να θεωρήσεις πως πατάς καλά στα πόδια σου ή χρειάζεται να στηρίζεσαι σε ένα άλλο άτομο που αποτελεί τη στήριξη σου. Μπορεί να κάνεις την αυτοκριτική σου και να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους θέλεις να επιστρέψεις σε σχέσεις του παρελθόντος σου για να πάρεις απαντήσεις, να δώσεις συγχώρεση ή να λύσεις απορίες που σε κρατούν δέσμιο/α σε ένα παρελθόν που δεν αποτελεί κομμάτι πλέον της ζωής σου.
  Το χρονικό διάστημα του Φεβρουαρίου μέχρι τον Απρίλιο μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να επιδιορθώσεις πληγωμένες σχέσεις και συνεργασίες, να ανακαλύψεις άρρωστα κομμάτια του εαυτού σου, να συνειδητοποιήσεις πως κάτι αλλάζει και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως τίποτα δεν παραμένει αναλλοίωτο μέσα στην έννοια του χρόνου. Τον Μάιο θα θελήσεις να εκμεταλλευτείς το χρόνο και να διορθώσεις λανθασμένες πορείες, να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να την οδηγήσεις προς την κατεύθυνση που θεωρείς πως ταιριάζει με τις προθέσεις και επιθυμίες σου. Κάτι νέο μπορεί να ξεκινά, αφήνοντας πίσω ό,τι παραμένει άρρωστο και σαθρό, κουβαλώντας όμως πλέον μαζί σου τη σοφία της θεραπείας ή επιδιόρθωσης της κατάστασης που είχε επηρεαστεί από το χρόνο που πέρασε από πάνω της. Τέλος, το δίμηνο Σεπτέμβριος-Οκτώβριος θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο ανεκτικός/η στη διαφορετικότητα της άλλης πλευράς. Θα μπορέσεις να βελτιώσεις κομμάτια της σχέσης σου, εφόσον είσαι διατεθειμένος/η να θέσεις στο περιθώριο το εγωιστικό κομμάτι του εαυτού σου που επιμένει να θεωρεί πως γνωρίζει τα πάντα.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Warren Beatty

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...