παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 24.02.2020 έως 01.03.2020
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η αντίσταση που θα επιδείξεις απέναντι στις αιτιάσεις τρίτων είναι το κύριο θέμα της νέας εβδομάδας. Θα προσπαθήσεις να μην παρασυρθείς από τα λεγόμενα των ανθρώπων που είναι γύρω σου και θέλουν να ακολουθήσεις τις διαθέσεις τους, θα θελήσεις να διαφοροποιηθείς ώστε να μην πέσεις στην παγίδα να γίνεις ένα με τους υπολοίπους. Ίσως να θυμώσεις, να υψώσεις αντιστάσεις και ενστάσεις, να δημιουργηθούν δύσκολες ισορροπίες σε σχέσεις που δοκιμάζονται. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να ακολουθήσεις τη δική σου μοναδική πορεία, αφήνοντας στην άκρη άτομα που πιστεύουν πως ανήκετε στην ίδια ομάδα, αλλά εσύ να επιδιώκεις να τραβήξεις μία διακριτή πορεία.

 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι αποφασίσεις να ακολουθήσεις το ρυθμό που δίνουν οι άλλοι, τότε είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί να επενδύσεις πολύ χρόνο στην καθημερινότητα, με στόχο να επιλύσεις ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί και σε αναγκάζουν να χάνεις τον ύπνο σου. Αν όμως λειτουργήσεις με αυτό τον τρόπο, φρόντισε να αποδείξεις πως έχεις τη διάθεση να ακούς τους ανωτέρους σου και όχι να γίνεις η φωνή της κριτικής και της αντίδρασης.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

 

Ερωτική πρόβλεψη: 26.02.2020 έως 03.03.2020
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Ο ανάδρομος Ερμής καλά κρατεί και τα πρώτο πράγμα που κάνει για να σε συγχίσει (διότι άλλη έννοια δεν έχει ο ανάδρομος, πώς να τσαντίσει τους Κριούς – όλοι το ξέρουν αυτό) είναι να κάνει τα πράγματα να κυλάνε πιο αργά κι από πλάνα του Αγγελόπουλου.  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. ...
 • Αν καταφέρεις η μέρα να κυλήσει ομαλά, δηλαδή να εργαστείς και όχι να σκοτωθείς κι αντί να επιμένεις (που πάντα σου δημιουργεί νεύρα) απλά να αδιαφορείς για τις διαφωνίες των γύρω σου, τότε θα είναι τέτοια η αίσθηση ηρεμίας που θα νιώσεις, που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη!
 • Φεβρουάριος
  Ο Φεβρουάριος ξεκινά αρκετά αινιγματικά, μιας και υπάρχει και πολλή συσσωρευμένη κούραση, σωματική και ψυχική, αλλά και αρκετό παρασκήνιο, μυστικές κινήσεις και ομιχλώδεις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν και σε τίποτα να σας αποθαρρύνει και να σας απογοητεύσει – κάτι άλλο επίσης σίγουρο είναι πως το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας απογειώνεται και παίρνει τα πάνω του… Αλλά, ας τα πάρουμε με τη σειρά: Στις αρχές του μήνα και πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος, αναμένεται να λάβετε πολύ σημαντικές πληροφορίες και μάλιστα θα σας δοθούν είτε μυστικά και «εμπιστευτικά», είτε με πολύ ανορθόδοξο τρόπο. Χρήσιμο θα είναι εσείς να μη δώσετε καμία πληροφορία και να μην ξεκινήσετε καμία τέτοια συζήτηση – ακούστε απλά, και σωπάστε.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

   

  Σε λίγες μέρες ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και από τη μία κόβει κάθε γέφυρα γόνιμης επικοινωνίας ενώ από την άλλη λίγο θέλει να σας συμπαρασύρει σε ένα γαϊτανάκι κουτσομπολιού και κακοήθειας. Η κοινωνικότητα καλά κρατεί αν και ενδέχεται να δείτε τον κύκλο των φίλων σας να συρρικνώνεται. Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κακό: λίγοι και καλοί, σωστά; Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και σας χαρίζει εύνοια και εκπληκτικές στιγμές με το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας. Ο μήνας είναι ιδιαίτερα ερωτικός, ενισχύεται πολύ το πάθος και τα έντονα, βαθιά συναισθήματα ενώ δεν θα λείψουν στον τομέα αυτό και οι πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! Στα μισά του μήνα περνά και ο κυβερνήτης σας στον Αιγόκερω, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, όπου φέρνει πολλές επιπλέον ευθύνες αλλά σας δικαιώνει και σας βοηθά να προβληθείτε και να ξεχωρίσετε.
  Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και καθιστά όλη αυτή την περίοδο πολύ ερωτική. Επικρατεί το πάθος και η διάθεση για διασκέδαση και χαρά, ενώ γίνεστε πιο διεκδικητικός από ποτέ. Στο τέλος του μήνα, η Νέα Σελήνη έχει διαφορετικές απαιτήσεις και σας ωθεί να χαλαρώσετε και να απομονωθείτε λιγάκι ώστε να κρίνετε και να αξιολογήσετε καταστάσεις και πρόσωπα.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα) 

   

  ▸2 Φεβρουαρίου 2020
  Αφροδίτη 23° 28’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 23° 28’ Αιγόκερω
  ▸3 Φεβρουαρίου 2020
  Αφροδίτη 25° 22’ Ιχθύων εξάγωνο με Κρόνο 25° 22’Αιγόκερω
  ▸5 Φεβρουαρίου 2020
  Ερμής 2° 55’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 2° 55’ Ταύρου
  ▸20 Φεβρουαρίου 2020
  Δίας 17° 45’ Αιγόκερω εξά γωνο με Ποσειδώνα 17° 45’ Ιχθύων
  ▸21 Φεβρουαρίου 2020
  Άρης 3° 22’ Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 3° 22’ Ταύρου
  ▸22 Φεβρουαρίου 2020
  Ήλιος 3° 25’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 3° 25’ Ταύρου
  ▸23 Φεβρουαρίου 2020
  Αφροδίτη 18° 21’ Κριού τετράγωνο με Δία 18° 21’ Αιγόκερω
  ▸24 Φεβρουαρίου 2020
  Ήλιος 5° 55’ Ιχθύων εξάγωνο με Άρη 5° 55’ Αιγόκερω
  ▸25 Φεβρουαρίου 2020
  Ήλιος σύνοδο με Ερμή 6° 44’ Ιχθύων (ανάδρομος)
  ▸26 Φεβρουαρίου 2020
  Ερμής 6° 44’ Ιχθύων (ανάδρομος) εξάγωνο με Άρη 6° 44’ Αιγόκερω
  ▸28 Φεβρουαρίου 2020
  Αφροδίτη 24° 14’ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 14’   Αιγόκερω
  Ερμής 3° 40’ Ιχθύων (ανάδρομος) εξάγωνο με Ουρανό 3° 40’   Ταύρου
   
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

  09/02/2020 ώρα Ελλάδας 09:33, στις 20° 00’ του Λέοντα
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  23/02/2020 ώρα Ελλάδας 17:30, στις 04° 28’ των Ιχθύων

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

   

   

 • 2020

  Σε ποια ηλικία αρχίζει άραγε η πραγματική ζωή;

  Το 2020 είναι μία χρονιά μετάβασης ανάμεσα σε ένα παρελθόν που αφήνεις πίσω σου και ένα μέλλον που καλείσαι να διαμορφώσεις μέσα από την οπτική που μπορείς να αποκτήσεις αν αποφασίσεις να συναναστραφείς ανθρώπους που βλέπουν τον κόσμο μέσα από εντελώς νέα προοπτική. Από τη μία πλευρά, έχεις την υποχρέωση να ολοκληρώσεις το κλείσιμο του κύκλου που έχει ξεκινήσει από τo 2019, να τραβήξεις την πόρτα πίσω σου καθώς βγαίνεις από ένα οίκημα στο οποίο έχεις περάσει αρκετά χρόνια. Δε χωρούν συναισθηματισμοί, αφού είναι πλέον αναγκαίο να μπορέσεις να εφαρμόσεις τα μαθήματα που έλαβες στο χτίσιμο μίας νέας πραγματικότητας. Μπορεί να δημιουργείς την οικογένεια σου, παίρνοντας αποστάσεις από το μοτίβο διαβίωσης στο οποίο εκπαιδεύτηκες όταν ήσουν νεότερος/η. Μπορεί να χτίζεις την καριέρα σου βασιζόμενος/η στον εαυτό σου και μακριά από ένα μοντέλο εργασίας μέσα σε μία εταιρία, όπως έκανες τόσα χρόνια. Μπορεί πάλι να διαλύεις μία σχέση ή μία συνεργασία αφού θεωρείς πως καταπιέζεσαι και χάνεις την ευκαιρία να εκφράσεις τον εαυτό σου. Μετά το καλοκαίρι όμως, είναι πιθανό να είσαι έτοιμος/η να αναιρέσεις όλα τα παραπάνω για να επιστρέψεις σε ένα παρελθόν που έχει αφήσει ένα όμορφο ίχνος στην καρδιά ή το μυαλό σου, έχοντας όμως ξεχάσει όλες τις μάχες έδωσες μαζί του.
  Αυτό που έχει σημασία, ειδικά από το δεύτερο εξάμηνο του έτους και μετά, είναι να μπορέσεις να μιλήσεις την ίδια γλώσσα με τους ανθρώπους που επιλέγεις να αποτελούν το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι. Αν χρειάζεται να κάνεις κάποια ταχύρρυθμα μαθήματα ώστε να επικοινωνήσετε στην ίδια βάση, τότε τόλμησε το χωρίς να ντρέπεσαι. Αν όμως απλά επιλέγεις να συναναστραφείς νέους ανθρώπους για να μπορέσεις να απαρνηθείς την ταυτότητα σου που λέει πως μεγαλώνεις, τότε να θυμάσαι πως σύντομα θα φανεί η διαφορά σου από τα άτομα που αποφασίζεις να έχεις γύρω σου. Και είναι κρίμα να θέλεις να ζήσεις μία ζωή μακριά από τις νόρμες του σώματος και του μυαλού σου, αφού θέλεις να εναντιωθείς στο χρόνο, κάτι που είναι αδύνατο και θα το καταλάβεις μέσα από τη μάχη με τον εαυτό σου το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Νοέμβριο του 2020.

  Κεφάλαιο Δίας
  Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Αιγόκερω για σχεδόν ολόκληρο το 2020, και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Υδροχόο, δηλώνει πως βρίσκεσαι σε μία χρονιά που επιδιώκεις να αποκομίσεις ορατό όφελος στον τομέα της καριέρας, ώστε να αλλάξει η δημόσια εικόνα σου. Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σου προσφέρει την ευκαιρία της επαγγελματικής εξέλιξης, μέσα από μία προαγωγή που σε βάζει στο τιμόνι των εξελίξεων, έχοντας όμως την ευθύνη να οδηγήσεις μία ομάδα προς την επιτυχία. Ίσως πάλι να σε οδηγήσει σε μία επαγγελματική μετακίνηση σε ένα μέρος που βρίσκεται σε απόσταση σε σχέση με την υπάρχουσα δουλειά σου, θέλοντας να δοκιμάσει την ικανότητα σου να εγκλιματίζεσαι σε μέρη που απέχουν από τον τρόπο σκέψης και έκφρασης σου. Ίσως πάλι να τολμάς να κάνεις ένα επαγγελματικό βήμα που σχεδιάζεις πολλά χρόνια και αφορά μία δική σου δουλειά, έχοντας όμως την υποχρέωση να οργανώσεις πολλά πράγματα μόνος/η, βασιζόμενος/η σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και σχέδιο δράσης.
  Η  παρουσία όμως του Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει και εξελίξεις στον προσωπικό τομέα, αφού είναι αρκετά πιθανό να αλλάζει το στάτους σου, μέσα από μία μονιμοποίηση της σχέσης σου ή μία διάλυση ενός γάμου με τρόπο όμως που μοιάζει με λυτρωτική κίνηση. Καλείσαι να υποστηρίξεις το νέο στάτους σου, να αποδείξεις πως μπορείς να οδηγήσεις με ασφάλεια τα μέλη της οικογένειας που έχεις διαμορφώσει προς μία διαβίωση που δεν εμπεριέχει απειλές. Να θυμάσαι πως έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις δρόμο εφόσον βρισκόσουν σε ένα μονοπάτι που σε πίεζε τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά, αρκεί να έχεις πλέον μάθει πως δεν μπορείς να είσαι απόλυτος/η και χρειάζεται να έχεις και τον/ην κατάλληλο/η συνοδηγό στη ζωή.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παρουσία του Κρόνου στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερου τα χρονικά διαστήματα 1/1-22/3 και 1/7-17/12 σηματοδοτεί την προσπάθεια των εκπροσώπων του τρίτου κυρίως δεκαημέρου να αποδείξουν την αξία τους και να χτίσουν ένα οικοδόμημα που έχει πολύ γερά θεμέλια. Θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με άτομα που διαθέτουν εξουσία στα χέρια τους και μοιάζουν να θέλουν να σου επιβάλουν έναν τρόπο σκέψης, έκφρασης και δράσης που δεν ταιριάζει με τα δικά σου θέλω και μπορώ. Θα μπορούσες λοιπόν να συγκρουστείς μαζί τους και να οδηγηθείς σε μία οριστική ρήξη, που διαλύει μία σχέση ή συνεργασία, ή να κάνεις υπομονή και να προσπαθήσεις να διδαχθείς από αυτή την εμπειρία. Σαφώς και η πρώτη προοπτική μοιάζει πιο εύκολη, αφού ανήκεις σε εκείνα τα άτομα που προτιμούν να έρχονται σε ρήξη παρά να υπομένουν την πίεση. Το τίμημα όμως μίας τέτοιας επιλογής δεν είναι και τόσο απλό, αφού καλείσαι να πληρώσεις ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης για αυτό που θα συμβεί, κάτι που θα μπορούσε να έχει επιρροή όχι μόνο σε εσένα, αλλά και σε άτομα που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σου. Αν όμως επιλέξεις να παραμείνεις και να εργαστείς σκληρά ώστε να μαλακώσεις τις σκληρές γωνίες σε μία σχέση ή συνεργασία που παλεύει να σταθεί όρθια, τότε ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, θα έχεις κερδίσει ένα μεγάλο ποσοστό προσωπικής αυτοεκτίμησης. Θα καταφέρεις να ωριμάσεις μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να αντιληφθείς πως ο όρος ηγεσία δεν καλύπτει μόνο το να είσαι η κεφαλή μίας προσπάθειας, αλλά εμπεριέχει και την έννοια της ανάληψης ευθυνών που αρνούνται άλλοι. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι εξαιρετικά δίκαιος, αρκεί να αποδείξεις πως αντιλαμβάνεσαι τα όρια σου, σέβεσαι τους γύρω σου και επενδύεις στα θεμέλια των νέων οικοδομημάτων παρά στην εικόνα τους.
  Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο το διάστημα 22/3-1/7 αποτελεί την πρώτη πρόβα σχετικά με την εκκαθάριση του φιλικού σου κύκλου, αφού έχεις πλέον αντιληφθεί πως έχεις αλλάξει με αποτέλεσμα να μη βρίσκεις πολλά κοινά με άτομα που συνήθισες να έχεις γύρω σου. Σε αυτή την περίοδο εκκαθάρισης όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και κάποιες γνωριμίες που μπορούν να κρατήσουν στη διάρκεια του χρόνου, αρκεί να είσαι ειλικρινής με τα άτομα που συναντάς. Αντιλαμβάνεσαι πως ο χρόνος είναι πλέον πολύτιμος, με αποτέλεσμα να μην έχεις καθόλου διάθεση να τον σπαταλήσεις σε γνωριμίες και δραστηριότητες που δεν έχουν καμία προοπτική σε βάθος χρόνου. Ίσως να γίνεσαι απόλυτος/η στις απόψεις σου, αλλά έχοντας πλέον πάρει προσωπικά μαθήματα, δεν μπορείς να παραμείνεις το ίδιο άτομο που γνώριζαν μέχρι πρόσφατα τα πρόσωπα του κοινωνικού σου κύκλου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στις 10 Ιανουαρίου και πρόκειται για Σεληνιακή έκλειψη στην 20η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας άμεσα του εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να κλείνει ένα κεφάλαιο σχέσης ή συνεργασίας και να ρίχνει την αυλαία με τρόπο που μοιάζει απόλυτος. Καλείσαι να αντιληφθείς πως χρειάζεται να προχωρήσεις σε έναν αποχαιρετισμό που μπορεί να σε τρομάζει, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να αποτελέσει και λύτρωση. Ο ρόλος σου μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον θα αλλάξει και θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος/η να ανταπεξέλθεις σε νέα δεδομένα, που δείχνουν μετάβαση από μία εποχή στην επόμενη. Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου στη 15η μοίρα του Τοξότη, σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους και τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σε αναγκάζει να αναζητήσεις ένα διαφορετικό τρόπο έκφρασης και σκέψης απέναντι σε μία περίσταση που δεν μπορείς να την οδηγήσεις εκεί που επιθυμείς. Να θυμάσαι πως μπορεί να αναβάλεις ένα ταξίδι, να επαναπροσδιορίσεις ένα επαγγελματικό πλάνο ή να αμφιβάλεις για μία σχέση, αφού τα πράγματα δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν με αυτό που σου παρουσιάζουν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να ενθουσιαστείς με μία νέα προοπτική ερωτικού ή επαγγελματικού περιεχομένου και να επιμείνεις να αμφιβάλεις.
  Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου και σε quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο δηλώνει πως είναι ώρα να ξεκολλήσεις από ένα έδαφος που δεν είναι φιλικό προς εσένα και πάνω στο οποίο δεν μπορείς να χτίσεις το ασφαλές σου καταφύγιο. Μπορεί να φοβάσαι να ανοίξεις τα φτερά σου στη νέα πραγματικότητα, αφού νιώθεις ξένος/η μεταξύ αγνώστων, αλλά είναι καιρός να τολμήσεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Το δίλημμα του επόμενου επαγγελματικού βήματος είναι παρόν και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις πλέον μεγαλώσει και μοιάζεις έτοιμος/η να απογαλακτιστείς από ένα σπίτι ή γραφείο που έχουν φορέσει την επιγραφή της ενοικίασης ή πώλησης στον επόμενο ένοικο τους. Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουλίου στη 13η μοίρα του Αιγόκερου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Καρκίνο και σε τετράγωνο με το Χείρωνα από το ζώδιο σου μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια την πληγή του να πάρεις αποφάσεις που αφορούν και άλλα πρόσωπα της ζωής σου. Ίσως να διστάζεις να αφήσεις πίσω σου ένα άτομο ή μία ζωή που κλείνει, να μην είσαι σε θέση να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις που γνωρίζεις πως θα πληγώσουν οικεία σου πρόσωπα. Ίσως πάλι να μην ικανοποιείσαι από τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου και αφορούν τον τομέα του σπιτιού και της δουλειάς σου, με αποτέλεσμα να βρίσκεις εμπόδια εκεί που άλλοι αναγνωρίζουν ευκαιρίες. Θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με τις δικές σου ανασφάλειες και να αφήσεις στο περιθώριο τα εμπόδια που θεωρείς πως τίθενται από τρίτους και αποτελούν λόγους για να γκρινιάζεις.
  Το τελευταίο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου στην 8η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με την Αφροδίτη από το Σκορπιό, που δείχνει την ανάγκη να αποφασίσεις αν τολμάς να κοιτάξεις το μέλλον ή παραμένεις δέσμιος/α στο παρελθόν. Η ευκαιρία μίας επαγγελματικής ανανέωσης δε συμβαδίζει με την ασφάλεια των οικονομικών απολαβών, με αποτέλεσμα να αμφιταλαντεύεσαι πάνω σε ένα δίλημμα. Μία νέα  γνωριμία δε μοιάζει ικανή να σβήσει την υπάρχουσα σχέση σου, αφού η ασφάλεια του σήμερα είναι σημαντικός παράγοντας δειλίας απέναντι στις φρέσκες ευκαιρίες. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου στην 23η μοίρα του Τοξότη όμως, σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα πρέπει να σου δώσει ώθηση ώστε να εστιάσεις στο νέο τρόπο σκέψης και δράσης που χτίζεις. Ένα ταξίδι αυτή την περίοδο θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να έρθεις σε επαφή με φρέσκα μυαλά, αλλά την ίδια στιγμή δηλώνεις πως είσαι έτοιμος/η να κλείσεις την πόρτα του σήμερα πίσω σου. Αν πάλι υπογράφεις το συμβόλαιο της νέας σου ζωής, τότε πρόσεξε τα ψιλά γράμματα γιατί υπάρχουν όροι τους οποίους δεν κατανοείς πλήρως και μπορούν να αποτελέσουν παγίδες στο μονοπάτι που αποφασίζεις να ακολουθήσεις.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Καρκίνο (και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω) μέχρι τις 5 Μαΐου του 2020, επηρεάζονται κατά κύριο λόγο του εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου. Με τη συγκεκριμένη θέση του άξονα των Δεσμών της Σελήνης, καλείσαι να προχωρήσεις στις τελικές σου κινήσεις όσον αφορά την ισορροπία σπίτι/δουλειά, οικογένεια/καριέρα, εσωτερικός κόσμος/δημόσια εικόνα. Καλείσαι να βάλεις γερά και ασφαλή θεμέλια στον τομέα της ζωής σου που βρίσκεται κάτω από μεταμόρφωση και να μην τρομάξεις να προχωρήσεις σε κλείσιμο κάποιων κύκλων που έχουν καταντήσει βάρη στους ώμους σου. Ίσως πάλι να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να ρίξεις το ενδιαφέρον σου στον τομέα της οικογένειας και να πάρεις κάποιες αποστάσεις από την καριέρα, αφού η πληρότητα που νιώθεις όταν γυρίζεις σπίτι σου, όταν βρίσκεσαι κοντά σε αγαπημένα άτομα, όταν περνάς χρόνο με το πρόσωπο που κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον, δε συγκρίνεται με καμία άλλη στιγμή.
  Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη στις 5 Μαΐου (Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους και Νότιος Δεσμός στον Τοξότη) μοιάζει να ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και να σε βοηθά να πάρεις κάποιες ανάσες που έχεις ανάγκη. Ανοίγει μία νέα περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα εκπαιδευτικού περιεχομένου με στόχο να έρθεις πιο κοντά στη φιλοσοφία των νέων ανθρώπων και τον τρόπο έκφρασης των ατόμων που σε κάνουν να αισθάνεσαι μικρότερος/η. Μπορεί πάλι να ξεκινά μία περίοδος μετακινήσεων που είναι σε θέση να προσφέρουν νέα ταχύτητα στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς θα μπορέσεις να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να πουλήσεις καλύτερα το μυαλό σου. Τέλος, να θυμάσαι πως ίσως να είναι καιρός να συζητήσεις την προοπτική μίας μετακόμισης σε έναν τόπο που σφύζει από ζωή, απομακρυνόμενος/η από το μέρος που καταφέρνει να βαραίνει την καρδιά και το μυαλό σου.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

   

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Alec Baldwin

έχουν γενέθλια 66 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...