παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 28.11.2022 έως 04.12.2022
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δοκιμάζει τη μάχη ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, να τεστάρει κατά πόσο είσαι σε θέση να διαχωρίσεις την ευκαιρία της στιγμής από την πρόταση που έχει βάσεις και μπορεί να αντέξει στο χρόνο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα βρεθείς σε συζητήσεις στις οποίες είναι εύκολο να ανέβουν οι τόνοι, να προκύψουν λεκτικές εντάσεις και διαφωνίες που δείχνουν πως έχεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε εκθέσει σε βάθος χρόνου, αφού δεν είναι ακόμα σίγουρο πως μπορείς να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου, αφού είναι εύκολο να δώσεις υποσχέσεις τις οποίες δε θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας με την πάροδο των ημερών. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να βλέπεις πως υπάρχει γόνιμο έδαφος ώστε να περάσεις κάποιες από τις σκέψεις σου στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, να δημιουργήσεις ένα κλίμα ασφάλειας σε κοντινά σου πρόσωπα, ακόμα και αν όσα πεις δεν είναι αυτά που ακριβώς θα εφαρμόσεις όταν έρθει η στιγμή των πράξεων.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 30.11.2022 έως 06.12.2022
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Καθώς οι πλανήτες συσσωρεύονται σιγά-σιγά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που μιλά για ορίζοντες κι εξέλιξη, κι ο Δίας όπου να ‘ναι θα περάσει πανηγυρικά στο ζώδιό σου, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι θα έχεις μπροστά σου ένα πολύ μεγάλο διάστημα που θα είναι η χαρά του γκαζιού, Κριάρι μας αγαπημένο. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για ...
 • Κριέ, σήμερα απέφυγε την οποιαδήποτε εμπλοκή σε συζητήσεις ή εντάσεις ανάμεσα σε συνεργάτες σου, ειδικά αν δεν σε αφορούν και καλείσαι να παίξεις το ρόλο του διαιτητή. Σκύψε το κεφάλι, κλείσε τον κόσμο απ' έξω και κάνε τη δουλειά σου.
 • Νοέμβριος

  Ο Νοέμβριος θα λέγαμε ότι είναι ένας αρκετά κρίσιμος μήνας ιδίως για τα οικονομικά ζητήματα και ιδίως μέχρι τα μέσα του μήνα: η παρουσία πολλών πλανητών στο Σκορπιό αλλά και η πανσέληνος/έκλειψη στον Ταύρο στις 8/11 σε φέρνουν αντιμέτωπο με τις ευθύνες σου και με τις επιλογές που είχες κάνει παλιότερα.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στον Σκορπιό βρίσκονται σε αντίθεση με τον πανίσχυρο και απρόβλεπτο Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας ένα περιβάλλον αστάθειας αλλά και ανατροπών και αψυχολόγητων αντιδράσεων. Από τα μέσα του μήνα και μετά η κατάσταση βελτιώνεται πολύ γιατί πρώτα η Αφροδίτη, έπειτα ο Ερμής και τέλος ο Ήλιος περνούν στον Τοξότη: εστιάζεις ξανά στις φιλοδοξίες σου, σε σχέδια και όνειρα που είχαν μείνει στο «περίμενε» και τώρα σού δίνονται οι ευκαιρίες και τα κλειδιά να τα προχωρήσεις όπως θέλεις κι όπως πρέπει. Βέβαια, ο ανάδρομος Άρης σε περιορίζει ως προς την ανάληψη πρωτοβουλιών και ίσως αναβληθεί ένα μεγάλο ή σημαντικό ταξίδι που το θέλεις πολύ και αυτό είναι κάτι που και θα σε απογοητεύσει και θα σε εκνευρίσει. Όλο τον μήνα είναι ενεργό ένα τετράγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Ποσειδώνα, κι αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να μην έχεις όλες τις πληροφορίες για ένα ζήτημα που σε αφορά, ή οι πληροφορίες να είναι ψευδείς ή συγκεκχυμένες. Ο μήνας ωστόσο ολοκληρώνεται με ένα θαυμάσιο τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Κρόνου: είναι μια όψη που είχε επαναληφθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου και σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, κρατώντας σε στον σωστό δρόμο για μία πολύ σημαντική προσπάθεια.
  Πανσέληνος  στον Ταύρο: money money money! Να ΄ναι καλά το φεγγαράκι, φέρνει άμεσες λύσεις που σου λύνουν τα χέρια.
  Νέα Σελήνη στον Τοξότη: η χαρά και η φιλοδοξία μιας νέας αρχής (Νέα Σελήνη) πρέπει να παντρευτεί με τη φρόνηση και τη λογική (τρίγωνο Άρης-Κρόνος) για να μην κλαίμε ακόμα ένα εύκολο σχεδιάκι πλουτισμού του Κριαριού που ναυάγησε.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)
  5 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 17° 03’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 17° 03’ Ταύρου
  7 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 18° 47’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 18° 47’ Υδροχόου
  8 Νοεμβρίου 2022 Σύνοδος Ήλιου με Ερμή 16° 15’ Σκορπιού
  9 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 16° 55’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό στις 16ο 54’ του Ταύρου                                    Ήλιος 16° 54’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 16° 54’ Ταύρου
  10 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 18° 52’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 18° 52’ Υδροχόου
  Αφροδίτη 22° 48’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 48’ Ιχθύων
  11 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 18° 54’ Σκορπιό τετράγωνο με Κρόνο 18° 54’ Υδροχόου
  12 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 22° 46’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 46’ Ιχθύων
  13 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 26° 25’ Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 25’ Αιγόκερω
  14 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 26° 27’ Σκορπιό εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 27’ Αιγόκερω
  Ήλιος 22° 45’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 45’ Ιχθύων
  15 Νοεμβρίου 2022 Αφροδίτη 28° 55’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 55’ Ιχθύων
  16 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 28° 53’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 53’ Ιχθύων
  18 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 26° 31’ Σκορπιού εξάγωνο Πλούτωνα 26° 31’ Αιγόκερω
  19 Νοεμβρίου 2022 Άρης (ανάδρομος) 22° 42’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 42’ Ιχθύων
  20 Νοεμβρίου 2022 Ήλιος 28° 49’ Σκορπιού τρίγωνο με Δία 28° 49’ Ιχθύων
  21 Νοεμβρίου 2022 Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 7° 06’ Τοξότη
  28 Νοεμβρίου 2022 Άρης (ανάδρομος) 19° 43’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 19° 43’ Υδροχόου
  29 Νοεμβρίου 2022 Ερμής 19° 18’ Τοξότη αντίθεση με Άρη (ανάδρομο) 19° 18’ Διδύμων
  Ερμής 19° 48’ Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 19° 48’ Υδροχόου

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  08/11/2022 13:02 ώρα Ελλάδας, στις 16° 00’ του Ταύρου (Blood Moon και έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  24/11/2022, 00:57 ώρα Ελλάδας, στις 01° 37’ Τοξότη

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2022

  Ποιος είναι ο λόγος που συνεχίζεις να ζεις;

   

  Το 2022 μοιάζει να είναι μία χρονιά που θέλει να δοκιμάσει κατά πόσο θα ξεβολευόσουν από συνθήκες και δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί την περασμένη διετία στη ζωή σου. Με τον Κρόνο να παραμένει στον Υδροχόο όλο το έτος, φαίνεται πως δε βάλλεσαι από δύσκολες καταστάσεις, από αποφάσεις τις οποίες καλείσαι να λάβεις και δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο. Παράλληλα, το γεγονός πως οι εκλείψεις της χρονιάς λαμβάνουν χώρα στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, μοιάζει σαν να δοκιμάζει την αντοχή σου απέναντι σε οικονομικά ταρακουνήματα, κατά πόσο θα μπορούσες να αποφασίσεις να διώξεις από πάνω σου αποκτήματα και κτήσεις που νιώθεις να σε βαραίνουν. Την ίδια στιγμή, θα χρειαστεί να επιδείξεις κατανόηση της πραγματικότητας και να παραμείνεις σε ένα επαγγελματικό σχήμα που δε σε καλύπτει πλήρως, αλλά ταυτόχρονα σε βοηθά να διατηρείς μία συγκεκριμένη οικονομική ασφάλεια την οποία έχεις ανάγκη. Το μεγάλο όμως θέμα της χρονιάς, είναι η παραμονή του Δία στους Ιχθείς τη μεγαλύτερη περίοδο του 2022, με μία δοκιμαστική είσοδο στο ζώδιο σου από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο. Θα χρειαστεί να αναλογιστείς μήπως είναι καιρός να ετοιμάζεις το επόμενο βήμα στον τομέα της καριέρας ή της προσωπικής σου ζωής, φροντίζοντας να φέρεις το μυαλό και την καρδιά σε μία ισορροπία. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως αναζητάς ψυχολογική υποστήριξη, πως συμμετάσχεις σε φιλανθρωπικές δράσεις που μαλακώνουν την ψυχή σου, πως εξετάζεις το ενδεχόμενο να αποδράσεις από τη γήινη καθημερινότητα ώστε να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες. Όλα τα παραπάνω θα ενταθούν στο τέλος της χρονιάς, όταν το τετράγωνο του Δία από τους Ιχθείς με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους θα μάχονται να βάλουν σε επικοινωνία το μυαλό και την καρδιά σου, ώστε μπαίνοντας στο 2023 να είσαι σε θέση να προχωρήσεις σε ενάρξεις που θα μπορούσαν να σοκάρουν τους γύρω σου.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου υποδηλώνει πως το 2022 είναι μία πολύ καλή χρονιά για να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο και να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη θέματα που επηρεάζουν τις ασυνείδητες επιλογές σου. Μπορεί να αφοσιωθείς σε μία δράση που στοχεύει στο να θεραπεύσει την ψυχή σου, είτε αυτή έχει να κάνει με το φιλανθρωπικό τομέα, είτε με μία στοχευμένη ψυχολογική θεραπεία που θα ήθελες να ανοίξει κομμάτια της ψυχής σου που παραμένουν κλειστά. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθείς να βρεις πατήματα ώστε να κάνεις τα επόμενα βήματα στη ζωή σου, και αυτά θα προέλθουν μέσα από τις τονωτικές ενέσεις αισιοδοξίας που αναζητάς. Ίσως να έρθεις αρκετά κοντά σε ένα πρόσωπο που έχει την ικανότητα να σου προσφέρει όραμα και ελπίδα, που θα μπορούσε να ανοίξει νέους δρόμους σκέψης ή να σε βοηθήσει να εστιάσεις με διαφορετικό τρόπο στο προσωπικό σου μέλλον. Ίσως πάλι να συμμετέχεις σε μία ομαδική προσπάθεια που έχει ως στόχο να βοηθήσει αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη ή σε μία επαγγελματική πρόκληση που θα μπορούσε να διαλύσει τις ατομικές σου επιδιώξεις μέσα σε έναν κοινό στόχο. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να πάψεις να εστιάζεις σε εσένα και να προσπαθήσεις να ενωθείς με τους γύρω σου, θέλοντας να διαλύσεις φοβίες και εμμονές που κουβαλάς και είναι δύσκολο να ξεπεράσεις. Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στο ζώδιο σου από τις 10 Μαΐου και μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως ανοίγονται νέα μονοπάτια μπροστά σου, πως έχεις την ευκαιρία να σπάσεις ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο χάνεσαι και να βρεις κατεύθυνση στη ζωή σου. Με τον Δία στο ζώδιο σου, θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε εκκινήσεις τις οποίες έχεις ανάγκη για να νιώσεις πως ξεκολλάς από καταστάσεις που σε έχουν βαλτώσει και καθηλώσει. Ειδικά το χρονικό διάστημα από το τέλος Μαΐου μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, με την αρωγή του Άρη από το ζώδιο σου, θα αναγνωρίσεις στοιχεία δύναμης, διάθεσης, ερωτισμού και δημιουργίας συνθηκών πρόκλησης, τα οποία δεν μπορείς να συγκρατήσεις. Να θυμάσαι βέβαια πως δεν μπορείς να προχωρήσεις σε πολλές και παράλληλες εκκινήσεις, αφού μετά το καλοκαίρι επιστρέφεις σε μία περίοδο με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να κλείσεις, πριν να προχωρήσεις στις νέες εκκινήσεις της ζωής σου.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το έτος είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να σταθεροποιήσεις τη θέση σου μέσα σε κοινωνικές ομάδες και δραστηριότητες που είναι σε θέση να δημιουργήσουν μία νέα δημόσια εικόνα για εσένα. Μπορεί να αισθάνεσαι πως δεν είσαι ένα ισότιμο μέλος μίας ομάδας στην οποία προσπαθείς να λάβεις μέρος, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως δεν υπάρχει απόλυτη ταύτιση των μελών της ομάδας, οπότε οι ρόλοι είναι διαφορετικοί. Ίσως να μη λαμβάνεις ικανοποίηση από τις αρμοδιότητες που σου έχουν δοθεί και να θελήσεις να εκφράσεις τις διαφωνίες σου, έχοντας όμως στο μυαλό σου πως η βάση του προβληματισμού σου μπορεί να είναι στο θέμα του στόχου της συγκεκριμένης ομάδας. Μπορεί η έναρξη της προσπάθειας να βασίστηκε σε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το όραμα που υπάρχει αυτή τη χρονική στιγμή και να αναγνωρίζεις πως βρίσκεσαι σε ένα σύνολο που έχει αλλάξει τη φιλοσοφία του. Δε χρειάζεται να επαναστατήσεις και να γίνεις ο/η γραφικός/η, αλλά να προσπαθήσεις να μιλήσεις για αυτή τη δυσαρμονία στόχου και πράξεων, με λόγια που έχουν μαζί τους επιχειρήματα. Αν δε γίνεσαι κατανοητός/η, τότε ίσως να νιώσεις μοναξιά μέσα σε αυτό το σύνολο και η λύση να είναι η έξοδος από αυτό. Σε περισσότερο πρακτικό επίπεδο, η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο σηματοδοτεί την ανάγκη να προχωρήσεις σε εκκαθαρίσεις στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων, την απαίτηση να λάβεις αποστάσεις από κάποια άτομα με τα οποία φαίνεται να μην έχεις συνδέσεις πλέον. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα απομακρυνθείς από πρόσωπα που έχετε διατηρήσει μία μακροχρόνια σχέση, κυρίως επειδή βλέπετε τη ζωή μέσα από διαφορετική ματιά ή λόγω του γεγονότος πως έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, δημιουργείς περισσότερο ελεύθερο χρόνο και χώρο για εσένα, με στόχο να έρθεις σε επαφή με τις δικές σου ανάγκες, μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο που βρίσκεται σε εποχή αναγέννησης και αλλαγής των συντεταγμένων του.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Η πρώτη έκλειψη του έτους είναι η Ηλιακή έκλειψη στις 30 Απριλίου στη 10η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό, θέλοντας να τεστάρει τη σταθερότητα σου στον οικονομικό τομέα. Ίσως να συνειδητοποιείς πως δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο του οχήματος της ζωής σου, πως δεν είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα στον επαγγελματικό τομέα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς να βρεθείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ακολουθήσεις την πορεία που επιβάλουν άλλοι. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα να λειτουργήσεις σπασμωδικά και χωρίς πλάνο, γιατί είναι εύκολο με αυτό τον τρόπο να χαθείς και να θέσεις σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, δεν μπορείς να αγνοήσεις την πρόκληση ενός νέου επαγγελματικού ξεκινήματος, να κλείσεις τα μάτια και τα αυτιά στις σειρήνες που υπάρχουν γύρω σου και σε καλούν να αποφασίσεις να αποδράσεις από ένα επαγγελματικό ή ερωτικό πλαίσιο που δε σε ικανοποιεί πλέον. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 15 Μαΐου στην 25η μοίρα του Σκορπιού σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, δηλώνει πως δεν είναι εύκολο να παραμένεις σε ένα περιβάλλον στο οποίο υποβαθμίζεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Ίσως να κλείνει ένας επαγγελματικό κύκλος και να καλείσαι να πάρεις στις αποσκευές σου μαθήματα και εμπειρίες που αποκόμισες και θα σου φανούν χρήσιμα στο επόμενο βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις. Η ανάγκη να βρεις τον εαυτό σου είναι μεγάλη και δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός πως θα ήθελες να αναλάβεις προσωπική πρωτοβουλία ώστε να χτίσεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα. Στον προσωπικό τομέα, υπάρχουν δυσκολίες συνεννόησης και σύμπλευσης σε μία σχέση που σε στενεύει, οπότε φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τα αισθήματα σου και να διαχωρίσεις τη σαρκική απόλαυση από την ανάγκη για μία ουσιαστική σχέση. Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου στη 2η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με την Αφροδίτη και σε quincunx με τον Δία από το ζώδιο σου, θέλοντας να δοκιμάσει την ισορροπία σε μία σχέση ή επαγγελματική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί. Είναι η ώρα που θα κάνεις ταμείο σχετικά με την προσπάθεια που έχει γίνει το τελευταίο εξάμηνο και θα θελήσεις να καταγράψεις τα υπέρ και τα κατά μίας ερωτικής σχέσης που δοκιμάζει την προσωπικότητα σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που βαλτώνει, τότε μία γνωριμία που προκύπτει θα μπορούσε να αποτελέσει τον καταλύτη για τη λήξη της σχέσης. Αν πάλι προκύπτουν οικονομικά ζητήματα σε μία επαγγελματική συνεργασία, τότε καλύτερα να πάψεις να σκέφτεσαι και να λειτουργείς εγωιστικά και να εξετάσεις το όφελος που σου παρέχει μία συνεργασία. Δεν μπορείς ακόμα να λειτουργήσεις αυτόνομα και αυτό είναι ένα μάθημα που καλείσαι να λάβεις σε όλη τη διάρκεια του έτους. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 8 Νοεμβρίου στη 16η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό, σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, δηλώνει πως καλείσαι να μάθεις από τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται γύρω σου. Θα παρατηρήσεις νέες συμμαχίες, θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι βάζουν το χρηματικό όφελος πάνω από κάθε προσωπική βούληση και θα μάθεις πως κάποιες συνεργασίες δε βασίζονται στην κοινή σκέψη, αλλά στο κοινό συμφέρον. Αν αντέχεις να παραμείνεις σε ένα σχήμα που σου παρέχει μία μορφή ασφάλειας, τότε φρόντισε να είσαι σε θέση να υποστηρίξεις την ανάγκη να υποβαθμίσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες. Αν πάλι είσαι έτοιμος/η να αποδράσεις, τότε προετοιμάσου για να χαρίσεις κάποια κεκτημένα σου, αρκεί αυτή η πράξη να σου προσφέρει την απαραίτητη προσωπική ελευθερία που αναζητάς.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό, στις 18 Ιανουαρίου σηματοδοτεί μία χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου. Με την ταυτόχρονα παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο και του Κρόνου στον Υδροχόου, αυτό που χρειάζεται να πράξεις είναι να καταλάβεις αν μπορείς να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και ικανότητες ή θα λειτουργήσεις μέσα σε σύνολο, σε ομάδα. Ίσως να αισθανθείς πως περιορίζεσαι όντας μέλος μίας ομάδας που κινείται με συγκεκριμένη ταχύτητα, τη στιγμή που εσύ επιδιώκεις να λειτουργήσεις με εντελώς διαφορετικό ρυθμό. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να διώξεις από πάνω σου κτήσεις και κεκτημένα ετών τα οποία σε βαραίνουν, τα οποία αποτελούν τροχοπέδη για την προσωπική σου εξέλιξη. Αυτά μπορεί να είναι ακίνητα τα οποία έχεις στην κατοχή σου από τους γονείς σου, μπορεί να είναι αντικείμενα μίας παλιότερης εποχής τα οποία δεν έχεις πλέον ανάγκη, μπορεί να είναι πολύτιμα δεδομένα τα οποία θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ώστε να έχεις περισσότερα χρήματα στην κατοχή σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία κομβική εποχή σχετικά με την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να αποφύγεις τον απόλυτο εγωισμό και να κοιτάξεις και το άλλο πρόσωπο στα μάτια, θέλοντας να συνειδητοποιήσεις κατά πόσο έχεις μία σχέση που σε βοηθά να στέκεσαι καλύτερα στα πόδια σου. Στην περίπτωση που νιώθεις εγκλωβισμένος/η, τότε μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να προκύψουν προκλήσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις και είναι σε θέση να επιτρέψουν να εισβάλει και ένα τρίτο πρόσωπο στη ζωή σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί, τότε το επόμενο βήμα σε αυτή μπορεί να προκύψει εντελώς απρόσμενα, οπότε προετοιμάσου για εξελίξεις στη ζωή σου που θα σε οδηγήσουν σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον στο τέλος του έτους.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Alessandra Ambrosio

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...