παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.05.2023 έως 04.06.2023
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με θέματα οικονομικού περιεχομένου, να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να κάνεις μία κίνηση που θα ανακατέψει την τράπουλα που κρατάς στα χέρια σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να δελεαστείς ώστε να προχωρήσεις σε μία αγορά που μοιάζει κάπως επικίνδυνη και προκλητική, να θελήσεις να σπάσεις τη στασιμότητα και την αδράνεια που χαρακτηρίζει τη ζωή σου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε μία επαγγελματική απόφαση που θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να μετακινηθείς, να κάνεις ένα βήμα που δείχνει πως έχεις την ανάγκη να ανατρέψεις κάποιες υπάρχουσες ισορροπίες που σε έχουν κουράσει. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να προσπαθείς να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ιδιωτικότητα και την κοινωνικότητα, να παλεύεις ώστε να επενδύσεις χρόνο στον εαυτό σου χωρίς όμως να γίνεσαι αγενής και απόλυτος/η απέναντι στις αιτιάσεις τρίτων σχετικά με τη στήριξη σου σε προβλήματα τους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 24.05.2023 έως 30.05.2023
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Αγαπημένο μου πλάσμα, η ερωτική σου εβδομάδα έχει μπόλικη και θετική ενέργεια από τον Άρη που σε κυβερνά, οπότε στα ψυχοφάρμακα θα πέσουν οι άλλοι κι όχι εσύ – αν μη τι άλλο. Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* ...
 • Ο αστρολόγος σου πραγματικά θα επιθυμούσε να σου επιφύλασσε ένα πιο ευχάριστο tip για σήμερα. Όμως η ένταση μέσα στον εργασιακό σου χώρο ή η τσαντίλα/απογοήτευση σε περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά, είναι τα αισθήματα που κυριαρχούν…
 • Μάιος

  Ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας. Καταρχάς, ένας μήνας ο οποίος στο πρώτο του ήμισυ φιλοξενεί την ανάδρομη πορεία του Ερμή αλλά και τη μετάβαση του πλανήτη Δία από το ζώδιό σου στο ζώδιο του Ταύρου δεν μπορεί παρά να είναι ρευστός και μεταβατικός.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο σημαντικό. Όπως είπαμε, ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της ευημερίας, περνά στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει μέχρι τέλος του έτους. Ωστόσο, με το «καλημέρα» σας αυτής της εισόδου του Δία σχηματίζεται ένα ιδιαίτερα σκληρό και δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο μπορεί να βάλει σε πολύ άσχημες περιπέτειες τα οικονομικά σου, ιδίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες τρεις μέρες του ζωδίου σου. Είναι ένας μήνας λοιπόν όπου καλό είναι να αποφευχθούν οι αγοραπωλησίες και οι σημαντικές οικονομικές κινήσεις καθώς και η εμπλοκή φίλων ή/και του/της αγαπημένου/ης σας στα οικονομικά σας. Το «ναρκοπέδιο» των οικονομικών πυροδοτεί και η έκλειψη της 5/5 και οι οικονομικές διαφωνίες και τα προβλήματα να δηλητηριάσουν μια πολύ σημαντική σχέση. Κατά τα άλλα, τόσο ο ανάδρομος Ερμής όσο και ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, που βρίσκεται στο μάλλον αφιλόξενο για την πύρινη ενέργειά του ζώδιο του Καρκίνου φέρνουν αργές εξελίξεις σε φλέγοντα ζητήματα, νωθρότητα και πεσμένο ανοσοποιητικό. Ωστόσο, ο Άρης από τη θέση του αυτή θα σου επιτρέψει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να συσφίξεις τους δεσμούς με την οικογένειά σου. Μην φοβηθείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Από τις 15 του μήνα και μετά το πεδίο είναι ελεύθερο για να κυνηγήσεις και τους επαγγελματικούς σου στόχους.

   

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  1 Μαΐου 2023 Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομου) 11° 20’ Ταύρου
  4 Μαΐου 2023 Αφροδίτη 26° 50’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 26° 50’ Ιχθύων
  5 Μαΐου 2023 Αφροδίτη 27° 19’ Διδύμων εξάγωνο με Δία 27° 19’ Κριού
  9 Μαΐου 2023 Ήλιος σύνοδο με Ουρανό 18° 56’ Ταύρου
  12 Μαΐου 2023 ανάδρομος Ερμής 6° 09’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 6° 09’ Ιχθύων
  15 Μαΐου 2023 Άρης 27° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 07’ Ιχθύων
  17 Μαΐου 2023 Δίας 00ο 18’ Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 00ο 18’ Υδροχόου
  18 Μαΐου 2023 Ήλιος 27° 11’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° 11’ Ιχθύων
  19 Μαΐου 2023 Ερμής 6° 30’ Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 6° 30’ Ιχθύων
  20 Μαΐου 2023 Άρης 00° 16’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 16’ Υδροχόου
  21 Μαΐου 2023 Ήλιος 00° 16’ Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 00° 16’ Υδροχόου
  22 Μαΐου 2023 Ήλιος 00° 55’ Διδύμων εξάγωνο με Άρη 00° 55’ Λέοντα
  23 Μαΐου 2023 Άρης 01ο 28’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 01ο 28’ Ταύρου
  26 Μαΐου 2023 Αφροδίτη 19° 53’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 19° 53’ Ταύρου
  28 Μαΐου 2023 Ήλιος 6° 52’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 6° 52’ Ιχθύων

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  05/05/2023 στις 20:24 ώρα Ελλάδας στις 14° 58’ του Σκορπιού (Πανσέληνος των Λουλουδιών και έκλειψη)
  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  19/05/2023, στις 18:59 ώρα Ελλάδας, στις 28° 25’ Ταύρου

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023

  Πως ξεκινάς από την αρχή;

  To 2023 μοιάζει να είναι μία κομβική για εσένα χρονιά, αφού ο Δίας θα βρεθεί στο ζώδιο σου μέχρι τις 16 Μαΐου, ενώ από τις 17 Ιουλίου υποδέχεσαι και τον Βόρειο Δεσμό. Παράλληλα, οι εκλείψεις έχουν ξεκινήσει στον άξονα του ζωδίου σου, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που η ζωή σου αλλάζει ρότα. Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου ή ωροσκόπου, τότε είναι πιθανό να ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου, σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο, ή να βρεθείς στο επίκεντρο προκλήσεων που σε αναγκάζουν να αποχωρήσεις από ένα περιβάλλον που θεωρούσες πως είναι μόνιμο. Καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να πάψεις να επιτρέπεις σε τρίτους να σε οδηγούν εκεί που θέλουν.
  Βέβαια σε όλο το παραπάνω σκηνικό υπάρχουν δύο κίνδυνοι. Ο πρώτος έχει να κάνει με τις παρορμητικές επιλογές και κινήσεις που θα γίνουν τους πρώτους τέσσερις περίπου μήνες του έτους και οι οποίες μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία πλάνη την οποία αντιλαμβάνεσαι τον Ιούλιο και Αύγουστο του έτους. Μπορεί να καταλάβεις πως κάποιοι έπαιξαν μαζί σου ή να ξεφουσκώσει ο αρχικός ενθουσιασμός και να θελήσεις να αποχωρήσεις από ένα σχήμα ή περιβάλλον στο οποίο έχεις ενταχθεί. Ο δεύτερος κίνδυνος είναι η δύναμη της συνήθειας που δε σου επιτρέπει να δοκιμάσεις να ζήσεις σύμφωνα με τις διαθέσεις σου, με αποτέλεσμα να παραμένεις σε μία σχέση ή επαγγελματική συνεργασία, υπογράφοντας τη συνέχιση τους το διάστημα του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του συγκεκριμένου έτους.

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παραμονή του Δία στο ζώδιο σου μέχρι τις 16 Μαΐου θα αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να πραγματοποιήσεις μία νέα αρχή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων που σε έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό. Με το Δία σύμμαχο, μπορείς να χτυπήσεις επαγγελματικές πόρτες που φοβόσουν να αντικρίσεις μέχρι σήμερα, να εκφράσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου και να ακουστούν, να γίνεις αυτός/η που δίνει λύσεις τη στιγμή που το καράβι φαίνεται να έχει προσαράξει στα αβαθή νερά. Επίσης, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να ταξιδέψεις, είτε για επαγγελματικούς λόγους κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με μία εκπαιδευτική δράση, είτε για λόγους αναψυχής, κάτι που έχεις μεγάλη πλέον ανάγκη. Επίσης, μπορεί να φυσήξει ένας φρέσκος άνεμος ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή, μέσα από ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες ή μέσα από την απόφαση να κάνεις την επόμενη κίνηση στη σχέση σου. Έχεις την ανάγκη να αποδράσεις από μία σχέση που σε έχει κάνει να μην μπορείς να πάρεις καθαρό αέρα, αλλά παράλληλα μπορεί να λειτουργήσεις πολύ αλαζονικά και να δώσεις υποσχέσεις σε πολλά πρόσωπα την ίδια χρονική στιγμή. Η ορμή σου όμως είναι κάτι που δεν μπορείς να συγκρατήσεις, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μέτρο σε όσα είσαι διατεθειμένος/η να πράξεις. Να θυμάσαι πως η βιασύνη και η παρόρμηση σε κάθε τομέα της ζωής σου μπορεί να αποβεί μοιραία, ειδικά το χρονικό διάστημα του Μαρτίου όταν και αισθάνεσαι παντοδύναμος/η και αποφασισμένος/η να ρισκάρεις υπέρμετρα.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και η παραμονή του μέχρι το τέλος του έτους θα αποτελέσει την ευκαιρία σου ώστε να βελτιώσεις τα πράγματα στον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως να έχεις την ανάγκη να παγιώσεις κάποιες κεκτημένα σου, να εξαργυρώσεις τις κινήσεις που έκανες και σε έχουν φέρει κοντά στο να αισθανθείς πως διαθέτεις την ευκαιρία να εξασφαλιστείς οικονομικά. Μπορείς να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη, να επενδύσεις σε δεδομένα που μοιάζουν να σου παρέχουν την ασφάλεια που αναζητάς ή να προχωρήσεις σε κάποια αγορά που φαίνεται να την έχεις ανάγκη. Ίσως να θελήσεις να αποκτήσεις ένα οικόπεδο ή ένα σπίτι, κάτι που φαίνεται να έχεις μεγάλη ανάγκη και ειδικά την περίοδο του Μαΐου αλλά και του Σεπτεμβρίου να μοιάζει πως έχει φτάσει η ώρα να αποκτήσει σάρκα και οστά. Τέλος, αν βρίσκεσαι σε επαγγελματικές συζητήσεις, τότε δώσε βάση στα οικονομικά οφέλη και προσπάθησε να μεγιστοποιήσεις το κέρδος σου.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεσαι στο τελικό στάδιο των εκκαθαρίσεων στο φιλικό και κοινωνικό τομέα που λαμβάνουν χώρα την τελευταία τριετία. Μπορεί να βλέπεις πως βρίσκεσαι σε μία κοινωνία που γίνεται ολοένα και πιο σκληρή και απόλυτη, σε ένα κοινωνικό σύστημα που ευνοεί αυτούς που συσπειρώνονται γύρω από τον ισχυρό. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε έχει κάνει περισσότερο συντηρητικό/η στις απόψεις σου, να έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα την επαναστατική σου ματιά απέναντι στα πράγματα και να προσπαθείς να πλεύσεις σύμφωνα με τα νερά που ορίζονται από τους ισχυρούς. Μπορεί να θεωρείς πως βρίσκεσαι σε μία κοινωνία που γίνεται ολοένα και περισσότερο σκληρή, που μετατρέπεται σε μία ζούγκλα που κυριαρχεί ο νόμος του ισχυρού και αυτού που διαθέτει τα απαραίτητα υλικά εφόδια ώστε να βγει νικητής. Παράλληλα, μπορεί να προσπαθείς να γίνεις μέλος μίας ομάδας που είναι σε θέση να ορίσει τα πράγματα στην κοινωνία, μίας ομάδας που κυριαρχεί μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο το οποίο ξεχνά την έννοια του ανθρωπισμού και της στήριξης των αδυνάτων.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου που θα συνειδητοποιήσεις πως η ανθρωπότητα βαδίζει σε καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε εξεγέρσεις. Μπορεί να καταλαβαίνεις πως κάποιοι μπαίνουν στο περιθώριο και η συμπεριφορά απέναντι τους είναι πλέον απάνθρωπη, αποτελεί λόγο για να επαναστατήσεις. Μπορεί να θελήσεις να πάρεις μέρος σε ανθρωπιστικές δράσεις, να γίνεις υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να αφοσιωθείς σε ένα σκοπό που μέχρι πριν από λίγο καιρό δε θεωρούσες προτεραιότητα σου. Σε καθαρό προσωπικό επίπεδο, μπορεί να βρεθείς σε μία εσωτερική αναμέτρηση με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, αφού μπορεί να παραμένεις εγκλωβισμένος/η σε μία δουλειά που παρέχει οικονομική ασφάλεια, αλλά σε κάνει να χάνεις την προσωπική σου ταυτότητα. Η αναμέτρηση με τον εαυτό σου θα αποτελέσει την ευκαιρία να φέρεις στην επιφάνεια κρυμμένες επιθυμίες και φιλοδοξίες αλλά και να ξορκίσεις τα κακώς κείμενα των προηγούμενων γενιών σου και να αποδράσεις από τα δεσμά που κουβαλάς χωρίς να τα έχεις επιλέξει. Αυτό βέβαια απαιτεί μεγάλη δύναμη ψυχής και διάθεση να ψυχαναλυθείς, κάτι που δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς και να κοροϊδεύεις.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!


  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας έντονα τους/ις εκπροσώπους των τελευταίων πέντε ημερών του ζωδίου σου. Θα καταλάβεις πως βρίσκεσαι κοντά σε μία εποχή που θα αλλάξει πολλά δεδομένα στη ζωή σου, καθώς πιέζεσαι να ακολουθήσεις πορείες στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα τις οποίες δεν έχεις επιλέξει. Ίσως πάλι να βιώνεις δύσκολες καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, να συνειδητοποιείς πως απομακρύνεσαι από κοντινά σου πρόσωπα που έχουν μεγαλώσει και δεν μπορούν πλέον να ακολουθήσουν τον τρόπο σκέψης σου και τον τρόπο δράσης σου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που χρειάζεται να έχεις κατά νου είναι πως η ανάγκη σου να ορίσεις τη ζωή σου, βρίσκει εμπόδια σε κοινωνικά στερεότυπα, τα οποία δεν είναι εύκολο να καταπνίξεις, αφού συνδέονται με την οικονομική ασφάλεια που μπορεί να σου παρέχεται. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί, στις 5 Μαΐου στη 15η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να ταρακουνήσει θέματα οικονομικού περιεχομένου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές επιλογές, να ζυγίσεις τα δεδομένα που έχεις μπροστά σου και να καταλάβεις πως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Μην τρέξεις να αρπάξεις μία ευκαιρία που έχει παρουσιαστεί, αφού μπορεί να εμπεριέχει μεγάλη δόση ρίσκου. Την ίδια όμως στιγμή, καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να σκέφτεσαι το κλείσιμο ενός κύκλου στη ζωή σου, να εξετάσεις το ενδεχόμενο να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα ύδατα στην προσωπική σου ζωή, εφόσον έχει επέλθει ο κορεσμός της σχέσης σου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από το ζώδιο σου και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και η οποία επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου και του ωροσκόπου σου. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, θέλοντας να βρεις τις ισορροπίες σε μία σχέση που είναι ικανή να αλλάξει το στάτους της ζωής σου. Ίσως να θεωρείς πως είναι καιρός να πάψεις να ζεις μέσα από τον εαυτό σου και να θελήσεις να μοιραστείς κάποια κομμάτια της ζωής σου με ένα άτομο το οποίο μπορεί να γεμίσει τα κενά σου. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση ή συνεργασία που σε ευνουχίζει, τότε μοιάζεις έτοιμος/η να τη διακόψεις και να προχωρήσεις παρακάτω έχοντας λάβει σημαντικά μαθήματα τα οποία καλείσαι να εφαρμόσεις στην επόμενη στροφή της ζωής σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικού περιεχομένου. Ίσως να δυσκολεύεσαι να φέρεις βόλτα τις νέες καταστάσεις που έχουν προκύψει, να ζορίζεσαι ώστε να χωρέσεις μέσα στη ζωή σου τα δεδομένα όπως αυτά έχουν προκύψει, αφού καλείσαι να δείξεις εμπιστοσύνη σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορεί να θεωρείς πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που διεκδικεί κομμάτια της ζωής σου, αλλά την ίδια στιγμή είναι πιθανό να έχεις δίπλα σου το συγκεκριμένο άτομο που θέλει να μοιραστείτε το χρόνο σας. Στον επαγγελματικό τομέα, ξεκαθάρισε τις οικονομικές εκκρεμότητες και μην αφήνεις θέματα του παρόντος να γίνουν επιζήμιες εκκρεμότητες του μέλλοντος.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στο Σκορπιό, θέλοντας να τονίσει τις ανάγκες να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου. Μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στον τομέα της δουλειάς σου και να χρειάζεται να συνηθίσεις τα νέα δεδομένα, να αφομοιώσεις τις ανακατατάξεις στην αμοιβή σου και να φροντίσεις να τακτοποιήσεις τα χρέη σου. Ειδικά το δεύτερο μισό του Μαρτίου και το πρώτο μισό του Απριλίου μπορεί να βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις επενδύσεων, συμφωνιών και αγορών που φαίνεται να δημιουργούν νέα δεδομένα στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική σου ασφάλεια και απόφυγε να βιαστείς ή να λάβεις παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες δείχνουν πως θέλεις απλά να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Μετά τις 17 Ιουλίου ο Βόρειος Δεσμός θα περάσει στο ζώδιο σου, και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στο Ζυγό, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου. Θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση στον προσωπικό τομέα, που μπορεί να δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις και να κυνηγήσεις το όνειρο σου για μία σχέση που σε εξιτάρει. Ίσως πάλι να θελήσεις να δημιουργήσεις τη δική σου δουλειά, δίνοντας σάρκα και οστά στα όνειρα σου και πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα πάψεις να εξαρτάσαι από τρίτους σχετικά με την αμοιβή σου. Την ίδια όμως στιγμή, και ειδικά την περίοδο του Σεπτεμβρίου, θα χρειαστεί να δώσεις απαντήσεις σχετικά με το κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να κινηθείς ατομικά και εγωιστικά και θα αφήσεις πίσω σου ανθρώπους που έχουν σταθεί στο πλάι σου για πολλά χρόνια. Μήπως σκέφτεσαι να βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση σου και να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές επαγγελματικές σου φιλοδοξίες; Μήπως η δύναμη της συνεργασίας είναι τελικά μεγαλύτερη από την προσωπική πρόκληση που αντιμετωπίζεις και σε κρατήσει δεμένο/η σε μία σχέση ή συνεργασία που δε μοιάζεις έτοιμος/η να τη σπάσεις;

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Εβελίνα Παπούλια

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...