παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 13.09.2021 έως 19.09.2021
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα αποτελεί μία μετάβαση για εσένα, αφού καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι σε μία χρονική στιγμή που τα πράγματα και οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται από εσένα, αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα από σήμερα θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις σε αιτήματα τρίτων.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Με τον Άρη να περνά στο Ζυγό στα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να δεις γύρω σου ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να αντιπαρατεθούν μαζί σου, να θελήσουν να εκφράσουν τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις τους ώστε να βρείτε κοινούς κώδικες ή να απομακρυνθείτε. Βέβαια, ίσως όλο το παραπάνω να είναι ακόμα θολό για εσένα, να μην είσαι σε θέση να κατατάξεις τους συγκεκριμένους ανθρώπους σε κατηγορίες, να υπάρχουν αρκετές ασάφειες που σε δυσκολεύουν ώστε να ξεχωρίσεις την αλήθεια από την ουτοπία. Προσπάθησε λοιπόν να ξυπνήσεις το μυαλό σου, να διατηρήσεις τη λογική σου σε εγρήγορση και να αποφύγεις να πέσεις σε συναισθηματικούς εκβιασμούς, για να μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στο κοντινό μέλλον.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Ερωτική πρόβλεψη: 15.09.2021 έως 21.09.2021
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
The Love DiariesΚοίτα να δεις, Κριέ – η εβδομάδα μας είναι λίγο βαριά. Όχι βαριά τύπου «πώς δενότανε το ατσάλι» αλλά ξέρεις, κάπως σαν να πήρες δεύτερο κομμάτι πορτοκαλόπιτα έπειτα από μεσημεριανό με αρνί. Ε, όσο να πεις, δε νιώθεις και πετροκότσυφας μετά!  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της ...
 • Ε, Κριέ; Κατάλαβα... Δεν θες να σου μιλάμε και πολύ σήμερα. Εντάξει. Αφοσιώσου στις σκέψεις σου καθώς εκτελείς τη συνηθισμένη σου ρουτίνα κι αν χρειαστείς τίποτα ξέρεις που θα βρεις τον αστρολόγο σου...
 • Σεπτέμβριος

  Ο Σεπτέμβριος, Κριέ μου, ενδέχεται να ξεκινήσει κάπως θολά και παραπλανητικά χάρη στην αρνητική εμπλοκή του Ποσειδώνα. Το πρώτο πενθήμερο, λοιπόν, καλό θα είναι να αποφύγεις να λειτουργείς ενστικτωδώς και παρορμητικά αλλά να σκέπτεσαι τα πράγματα διεξοδικά ή, όπου αυτό είναι εφικτό, να τα βάζεις σε αναμονή. Από τις 6/9 ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, ενεργοποιεί εξαιρετικά θετικά τον πανίσχυρο Πλούτωνα που βρίσκεται στο Μεσουράνημά σου, στον τομέα δηλαδή του «φαίνεσθαι», στον τομέα της επιτυχίας, της διάκρισης και της καταξίωσης.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό καθώς θα δεις πολλές ενέργειές σου να δικαιώνονται και πολλές σου προσπάθειες να αποδίδουν καρπούς. Ίσως σου ανατεθούν νέα καθήκοντα ή μια θέση ευθύνης, που όμως θα συνοδεύεται από ακριβώς αυτό: ευθύνη κι αυξημένες υποχρεώσεις. Ωστόσο, ό, τι καλό ανατείλει κι εδραιωθεί τώρα θα έχει αντοχή στο χρόνο και στις αντιξοότητες. Το πρώτο κομμάτι του μήνα μοιάζει να αφορά αμιγώς την καριέρα σου και επαγγελματικά ζητήματα – από τα μέσα του μήνα και μετά, όμως, ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, περνά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου κι από εκεί οι τόνοι ανεβαίνουν, οι διαφωνίες είναι συχνές και οι εντάσεις καθημερινό φαινόμενο. Εάν η σχέση έχει τις βάσεις και τη δύναμη να αντέξει τους κλυδωνισμούς και να παραμείνει στη ζωή σου αυτό θα το δείξει το πολύ θετικό τρίγωνο Άρη – Κρόνου στις 25 του μήνα. Εάν πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, το τέλος του μήνα είναι ιδανικό μιας κι ο Ερμής (συζητήσεις, διαπραγματεύσεις) θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού, στο ζώδιο του «μαζί» και της αρμονίας. Έτσι, εκμεταλλεύσου την μακρά αυτή περίοδο για να ακούσεις, να διορθώσεις εντυπώσεις και συμπεράσματα και για να ζυγίσεις τα πράγματα ξανά. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, με τον Ερμή να είναι στον Ζυγό, η σαφήνεια και ο ξεκάθαρος λόγος είναι οι μεγάλοι σου σύμμαχοι.


  Η Νέα Σελήνη του μήνα ενδέχεται να φέρει ξαφνικές νέες σχέσεις ή ακόμα και μία ουρανοκατέβατη αλλά συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση!
  Η Πανσέληνος στον 12ο οίκο σου φέρνει μεγάλη εσωστρέφεια και μυστικοπάθεια, ενώ δεν είναι απίθανο να σκάσουν μύτη ιστορίες, ερωτικές ή μη, από το παρελθόν…

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  2 Σεπτεμβρίου 2021
  Άρης 22° 06’ Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 22° 06’ Ιχθύων
  4 Σεπτεμβρίου 2021
  Ερμής 7° 54’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 7° 54’ Υδροχόου
  5 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 24° 32’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 32’ Αιγόκερω
  6 Σεπτεμβρίου 2021
  -Άρης 24° 32’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° 32’ Αιγόκερω
  -Αφροδίτη 25° 01’ Ζυγού τρίγωνο με Δία 25° 01’ Υδροχόου
  -Ήλιος 14° 40’ Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 14° 40’ Ταύρου
  14 Σεπτεμβρίου 2021
  Ήλιος 21° 47’ Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 21° 47’ Ιχθύων
  16 Σεπτεμβρίου 2021
  Ήλιος 24° 24’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° 24’ Αιγόκερω
  17 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 7° 20’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 7° 20’ Υδροχόου
  20 Σεπτεμβρίου 2021
  Ερμής 23° 32’ Ζυγού τρίγωνο με Δία 23° 32’ Υδροχόου
  22 Σεπτεμβρίου 2021
  Ερμής 24° 22’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 22’ Αιγόκερω
  23 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 14° 19’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 14° 19’ Ταύρου
  25 Σεπτεμβρίου 2021
  Άρης 07° 04’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 07° 04’ Υδροχόου
  29 Σεπτεμβρίου 2021
  -Αφροδίτη 21° 22’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα Ιχθύων
  -Ήλιος 06° 59’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 06° 59’ Υδροχόου
  30 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 22° 49’ Σκορπιού τετράγωνο με Δία 22° 49’ Υδροχόου

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

  06/10/2021 ώρα Ελλάδας 14:04, στις 13° 24’ Ζυγού
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  21/09/2021 ώρα Ελλάδας 02:53, στις 28° 13’ Ιχθύ

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2021

  Η ζωή μετά την επικίνδυνη στροφή που πήρες

   

  Το 2021 μοιάζει με μία χρονιά που έχει αποφασίσει να σου συμπεριφερθεί τουλάχιστον συμπαθητικά, μετά από μία τριετία που αντιμετώπισες μεγάλες προκλήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

  Η παραμονή του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, είναι μία ένδειξη πως θα χρειαστεί να κοιτάξεις περισσότερο την κοινωνική σου ζωή, να εξετάσεις εκ νέου τον κύκλο των γνωριμιών σου και να αξιολογήσεις κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος/η από τις φιλικές σου συναναστροφές. Μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις ενδιαφέροντα, κάτι που θα σε φέρει κοντά σε άλλα άτομα και θα σε απομακρύνει από τους υπάρχοντες φίλους σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αναθερμάνεις σχέσεις με γνωστά σου πρόσωπα, να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σου ζωή και να αφήσεις στην άκρη τις επαγγελματικές ανησυχίες. Παράλληλα, οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων/Τοξότη (κατά κύριο λόγο) λειτουργούν ως εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη νέα σου ζωή, δίνοντας σου τροφή ώστε να μιλήσεις μία νέα γλώσσα, να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, να περάσεις χρόνο μακριά από το οικείο περιβάλλον σου.

  Αν όμως ανήκεις στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και στις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου, τότε η επιρροή του Χείρωνα και του Πλούτωνα είναι ακόμα παρούσα πάνω σου. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, κάτι που όμως μπορεί να έχει τις ρίζες του στο γεγονός πως δεν τολμάς να κοιτάξεις το μέλλον σου αλλά παραμένεις στάσιμος/η σε ένα γνώριμο παρόν που σε αρρωσταίνει. Τόλμησε να κάνεις μία επαγγελματική στροφή που σε μεταμορφώνει και θα δεις πως θα αρχίσει να ανοίγεται ένας νέος κόσμος μπροστά σου. Αν πάλι αλλάζει ο ρόλος σου μέσα στην οικογένεια, τότε στο τέλος του έτους φρόντισε να είσαι έτοιμος/η να παραδώσεις τη σκυτάλη σε άλλα άτομα, λαμβάνοντας αποστάσεις από το περιβάλλον που αρχίζει να μη σε χωρά πλέον. 


  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 11ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

  Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Υδροχόο προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κοινωνικά και φιλικά ανοίγματα, να ασχοληθείς με την είσοδο σου σε ομάδες εργασίας που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ρόλο σου. Ίσως να αποφασίζεις να εξαργυρώσεις τις εξελίξεις της περασμένης χρονιάς, μέσα από μία επαγγελματική αλλαγή που είναι πιθανό να σε οδηγεί και προς νέο αντικείμενο ή ακόμα και τη μετακόμιση σου σε έναν τόπο πολύ μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να δημιουργήσεις ένα εργασιακό σχήμα μέσα στο οποίο θα υπάρχουν διαφορετικά μεταξύ τους πρόσωπα, τα οποία όμως είναι σε θέση να χτίσουν ένα περιβάλλον που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κοινωνία που βρίσκεσαι. Ίσως πάλι να πηγαίνεις σε μία νέα δουλειά μέσα στην οποία καλείσαι να συναναστραφείς άτομα που κουβαλούν μία διαφορετική προσωπικότητα από τη δική σου, κάτι που μπορεί να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρόκληση για εσένα.

  Το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς, δοκιμαστικά καταρχάς το διάστημα Μάιος-Ιούλιος και οριστικά από τέλος Δεκεμβρίου, σημαίνει πως είναι καιρός να εξετάσεις τι πρέπει να πετάξεις από τη ζωή σου ώστε να έχεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να ασχολείσαι με ότι πραγματικά αξίζει. Ίσως να έχεις μαζέψει πολλές ασχολίες, κάτι που κάνει την καθημερινότητα αρκετά δυσβάστακτη. Ίσως πάλι να έχεις γίνει ιδιαίτερα υλιστής, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνεις κάτι και για την πνευματική σου υγεία. Φρόντισε λοιπόν να ασχοληθείς με το πνεύμα, να εμπλακείς σε ομίλους και ομάδες που φροντίζουν τους αδύναμους και να νιώσεις πως προσφέρεις ασφάλεια και φροντίδα σε όσους το έχουν ανάγκη


  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2021 είναι σίγουρα μία καλύτερη θέση σε σχέση με όσα πέρασες την τριετία 2018-2020, αφού απλά μοιάζει να πρέπει να χτίσεις από την αρχή το κοινωνικό σου περιβάλλον. Μετά από μεγάλες, ίσως και βίαιες αλλαγές, στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να σταθείς εκ νέου στα πόδια σου και να διαμορφώσεις μία νέα αντίληψη σχετικά με τη δημόσια εικόνα σου. Ίσως να αποφασίζεις να χρησιμοποιήσεις τα μαθήματα που έλαβες και να αποκτήσεις ένα ρόλο εκπαιδευτή ή μέντορα απέναντι σε άτομα νεαρής ηλικίας που αναζητούν τα πατήματα τους μέσα σε μία κοινωνία που δεν έχει πλέον καμία σχέση με το παρελθόν. Θα μπορούσες λοιπόν να φορτωθείς στους ώμους σου τις ευθύνες και υποχρεώσεις για την επιτυχία και εξέλιξη κάποιων άλλων, αναγνωρίζοντας στον εαυτό σου κομμάτια αυθεντίας και εμπειρίας.

  Η παρουσία του Κρόνου όμως στον Υδροχόο είναι και μία υπενθύμιση πως οι κοινωνίες προχωράνε μπροστά και εσύ δεν μπορείς να παραμένεις στάσιμος/η απέναντι στο χρόνο. Μπορεί να αλλάζουν οι φιλίες σου και να έρχεσαι κοντά με πρόσωπα που έχουν διαφορετική οπτική από εσένα και αυτό να είναι μία φυσιολογική εξέλιξη της ζωής. Ίσως να χρειαστεί να έρθεις πιο κοντά με το χρόνο και τις σωματικές σου αντοχές, να συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι πλέον νέος/α και πως καλείσαι να διαχειρίζεσαι με διαφορετικό τρόπο τον εαυτό σου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως η δύναμη σου μπορεί να έρχεται και από το μυαλό σου και θα καταλάβεις πως δεν μπορείς να συνεχίζεις να τρέχεις ώστε να φτάσεις ανθρώπους που δεν έχετε πλέον κοινές καταβολές, αλλά πως είναι καιρός να αποκτήσεις την περπατησιά ανθρώπων που θα αποτελέσουν το νέο σου κοινωνικό περιβάλλον συμβίωσης. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων της χρονιάς ξεκινά στις 26 Μαΐου με τη Σεληνιακή έκλειψη στην 5η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς, κάτι που μοιάζει να μπερδεύει τη σκέψη σου. Ίσως να αναζητάς μία διέξοδο διαφυγής από ένα περιβάλλον που σε κουράζει με τις συχνές του επαναλήψεις, να προσπαθείς να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που επιμένουν να έρχονται μπροστά σου και να σου δημιουργούν μία μορφή ασφυξίας. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή, ακόμα και με πρόσωπα που γνωρίζεις και δε θεωρείς πως έχετε και πολλά κοινά μεταξύ σας, θα μπορούσε να αποτελέσει μία πολύ καλή αφορμή ώστε να αλλάξεις την ιεραρχία των σκέψεων σου, να διώξεις από το μυαλό σου ότι είναι σε θέση να σε βραχυκυκλώνει. Ίσως πάλι να κλείνει ένας επαγγελματικός κύκλος και να χρειαστεί να αποχαιρετήσεις πρόσωπα που συνήθισες να έχεις γύρω σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείς να διατηρήσεις κάποια από αυτά τα άτομα στη ζωή σου. Μπορεί να έχεις δημιουργήσει συνδέσμους μαζί τους που είναι πέρα από το εργασιακό πλαίσιο, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως ανοίγεις τον κοινωνικό σου κύκλο και ξανοίγεσαι σε περιοχές που μπορεί να είναι ξένες για εσένα, αλλά θα σου φέρουν συνδέσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

  Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στη 19η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μοιάζει να θέλει να σε κάνει να επανεξετάσεις τις συζητήσεις που έκανες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να είναι απαραίτητο να γίνει μία κουβέντα που δεν οδήγησε εκεί που πίστευες πως θα σε φτάσει, αφού υπάρχουν θολά σημεία τα οποία χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στα διαβάσματα σου, να μελετήσεις περισσότερες ώρες και μέσω διαφορετικού συστήματος, αφού είναι αρκετά πιθανό να μπερδεύεσαι σε μονοπάτια που δε σε βοηθούν να καθαρίσεις τη σκέψη σου. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή χρειάζεται προσοχή αφού μπορεί να μην είναι καλά σχεδιασμένο ή να σε φέρει σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αναταραχή στη ζωή σου.

  Το δεύτερο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο, που μοιάζει να σε προειδοποιεί πως καλείσαι να επιδιορθώσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου. Ίσως να συνειδητοποιείς πως ξοδεύεις χρήματα σε λανθασμένες κατευθύνσεις, πως επιμένεις να παραμένεις ενεργός/η σε ομάδες ή συστήματα που δε σου αποφέρουν υλικά οφέλη. Ίσως να έρθεις αντιμέτωπος/η με αιτιάσεις φιλικών σου προσώπων που ζητούν από εσένα χρηματική στήριξη, κάτι που θέλει προσοχή αφού μπορεί να έχεις απέναντι σου άτομα που είναι αποφασισμένα να εμπλακούν στη ζωή σου χωρίς να είσαι σε θέση να υψώσεις τα απαραίτητα τείχη. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να διαχωρίσεις το προσωπικό σου όφελος από το όφελος μίας ομάδας στην οποία ανήκεις, αφού αυτά τα δύο στοιχεία δεν είναι βέβαιο πως συνδέονται με υγιή τρόπο μεταξύ τους.

  Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να προσπαθεί να προσγειώσει τις υψηλές σου προσδοκίες. Ίσως να χρειαστεί να εξετάσεις πολύ καλύτερα το οικονομικό σκέλος ενός ταξιδιού και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε παρορμητικές πράξεις που θα αυξήσουν τα έξοδα σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να συζητήσεις μία επαγγελματική πρόταση με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να σε προσγειώνει και να λειτουργεί με τρόπο που πολλές φορές σε κάνει να θεωρείς πως σε περιορίζει και πως δημιουργεί εμπόδια γύρω σου. Προσπάθησε να αποφύγεις να επενδύσεις σε σχέδια ή σε προτάσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα γύρω σου, γιατί είναι εύκολο αυτή την περίοδο να σου γεννηθούν υψηλές προσδοκίες, μέσα από λόγια ανθρώπων που καταφέρνουν να μανιπιουλάρουν το μυαλό σου.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων όλη τη χρονιά, και κατά συνέπεια ο Νότιος Δεσμός στον Τοξότης, κάτι που σημαίνει πως έχεις μπροστά μία περίοδο που μπορεί να λειτουργήσει με άκρως εκπαιδευτικό τρόπο για εσένα. Καλείσαι να ανοίξεις το μυαλό σου ώστε να μπορείς να συνεννοείσαι με άτομα που μπορεί να είναι αρκετά πιο νέα από εσένα, αλλά την ίδια στιγμή μοιάζουν να μιλούν τη γλώσσα του μέλλοντος. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με δράσεις που απαιτούν μία περίοδος εκπαίδευσης για εσένα, που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης της πραγματικότητας. Μοιάζει σαν να μπαίνεις σε ένα σχολείο που είναι διαφορετικό σε σχέση με τη συγκεκριμένη έννοια που έχεις στο μυαλό σου, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να βλέπεις τους συμμαθητές σου με υπεροπτική ματιά. Η συγκεκριμένη χρονιά θα σε βοηθήσει να πετάξεις από το μυαλό σου ότι παραμένει εκεί μέσα και έχει τις ρίζες του σε μία πραγματικότητα που έχει πλέον πεθάνει. Αν θέλεις να είσαι ένα ενεργό μέλος της νέας κοινωνίας που διαμορφώνεται, τότε καλείσαι να ανοίξεις τα βιβλία που σου δίνουν και να ξεκινήσεις να μαθαίνεις μία νέα αλφάβητο. Κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει εξαιρετικά ενθαρρυντικό για εσένα, αφού περνάς πολύ καλά όταν βρίσκεσαι κοντά σε άτομα νεαρής ηλικίας, αλλά την ίδια στιγμή αναλαμβάνεις και κάποιες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν σε εξετάσεις μπροστά σε ένα κοινό δασκάλων που μπορεί να είναι νεότεροι από εσένα. Αντέχεις κάτι τέτοιο ή θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από τους γύρω σου;

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Jenna Jameson

έχουν γενέθλια 221 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...