παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 10.06.2013 17:38
  skorpina77 παρακαλούμε αποστείλετε ένα e-mail συμπληρώνοντας την κατάλληλη κατηγορία για τίτλο και θα σας τις αποστείλουμε το συντομότερο δυνατό
   
  http://www.stardome.gr/contact.html
   
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (10.06.2013)
  Stardome* @ 10.06.2013 12:56
  airlove, το αν κάποιος είναι περισσότερο ή λιγότερο εσωστρεφής γενικά έχει να κάνει με το ίδιο το ωροσκόπιο (το γενέθλιο χάρτη).  Δεν μπορεί κανείς να περιμένει πως όλοι οι Δίδυμοι είναι αποκλειστικά και μόνο εξωστρεφείς και μες την καλή χαρά ή αποζητούν τις εμπειρίες που έχουν ανάγκη μόνο από τον εξωτερικό κόσμο και από εξωτερικά ερεθίσματα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 10.06.2013 12:49
  vikaki88 ανάμεσα στα όσα περιγράφει πολύ ωραία ο συνεργάτης και φίλος μας Γιώργος Σοφιάνης (μέσα από το ποστ που σου έδωσε ο moisture πιο κάτω), θα ήθελα να παραθέσω μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον κύκλο του Βόρειο Δεσμού και του Κρόνου για να καταλάβουμε λίγο τη πιο βαθιά σημασία και των δύο.
   
  Πρώτα από όλα είναι σημαντικό να αντιληφθούμε τη σημασία του Βόρειο Δεσμού και τις ψυχολογικές αλλά και σε ένα βαθμό σχεδόν πνευματικές/μεταφυσικές προεκτάσεις που έχει. Όπως φαντάζομαι γνωρίζεις ήδη ότι ο άξονας των δεσμών είναι το αστρονομικό εκείνο σημείο όπου η εκλειπτίκη του Ήλιου (δηλαδή η φαινόμενη τροχιά του Ήλιου όπως τη παρατηρούμε από τη Γη) και η τροχιά της Σελήνης τέμνονται. Συμβολικά θα λέγαμε ότι είναι τα σημεία εκείνα που η Γη (ο κόσμος της ύλης), ο Ήλιος (το πνεύμα, η συνείδηση, ο σκοπός) και η Σελήνη (το παρελθόν, η ψυχή) ενώνονται. Θα μπορούσε κανείς να μιλά για ώρες για τη σημασία που έχει τόσο για τη παραδοσιακή όσο και για τη σύγχρονη αστρολογία αυτό το σημείο στο χάρτη, όμως ήδη μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως η βασική του ερμηνεία είναι πως ενώνει 3 φύσεις (ύλη, πνεύμα, ψυχή) - είναι με άλλα λόγια ένα σημείο ενότητας στο χάρτη, ένα χώρος του χάρτη στον οποίο προσβλέπουμε, που τα αντίθετα καταλύονται και γίνονται ένα. Εξ ου και ο Βόρειος Δεσμός είναι ένας προορισμός (η κυριολεκτική του μετάφραση είναι ascending node ή ανατέλων δεσμός) ενώ ο Νότιος Δεσμός είναι μια αφετηρία (αντίστοιχα λέγεται δύων δεσμός). Εξ ου και τους έχει αποδοθεί στις ανατολικές παραδόσεις η σύνδεση με την έννοια του "κάρμα" και την επαφή με γεγονότα τεράστιας συμβολικής σημασίας για τη ζωή του ατόμου, είτε πρόκειται για την αναμέτρηση με το παρελθόν του (στη περίπτωση του δύοντα δεσμού) είτε για την πρόκληση του μέλλοντος του (στη περίπτωση του ανατέλλοντα).
   
  Αντίστοιχα ο συμβολισμός του Κρόνου έχει τεράστιες προεκτάσεις και ιδιαίτερα ο κύκλος του στο ωροσκόπιο. Ο Κρόνος είναι εκείνος ο πλανήτης που φέρει το συμβολισμό του μεγάλο δασκάλου - είναι με άλλα λόγια ο συμβολισμός των εμπειριών, των μαθημάτων και των γεγονότων που πρέπει να μάθουμε για να έρθουμε σε επαφή με την ανθρώπινη φύση που συνδέεται με προσπάθεια, κόπο και συχνά με πόνο. Όμως είναι ακριβώς αυτά μαθήματα που όταν τα περνάμε που κερδίζουμε μια γνήσια αίσθηση ταυτότητας, αυτοεκτίμησης και δύναμης που κανένας δε μπορεί να μας στερήσει παρά μόνο ο θάνατος (και αν...).
   
  Οι σύνοδοι του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό είναι ακριβείς για λιγότερο από δύο μήνες (ο Βόρειος Δεσμός δε σταματά τη κίνηση του, δεν γυρίζει στις ίδιες μοίρες) και επαναλαμβάνονται κάθε περίπου 11 χρόνια. Η σφαίρα της ζωής που ακουμπά αυτή η σύνοδος (όπως συμβολίζεται από τον οίκο που θα λάβει χώρα αλλά και τους πλανήτες που θα ακούμπησει) θα έλεγε κανείς πως πράγματι είναι ενδεικτική ενός 11ετή κύκλου (που για τα μέτρα της ανθρώπινης ζωής είναι πράγματι ένας μεγάλος κύκλος) που βιώνουμε μια ακατανόητη έλξη για να την εκφράσουμε και να την εξερευνήσουμε. Είναι λες και οι άνθρωποι που συναντούμε και τα γεγονότα που ελκύουμε μας σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι προφανώς πολύ δύσκολο να εξηγήσεις με λογικούς όρους, ειδικά στο σύγχρονο Δυτικό άνθρωπο που είναι ταγμένος στην λογική ερμηνεία των φαινομένων και των γεγονότων, από που πηγάζει αυτή η ακατανοήτη έλξη προς συγκεκριμένες συμπεριφορές και ενδιαφέροντα όπως αυτά απεικόνιζονται σε κάθε 11ετια αυτού του κύκλου.
   
  Ενδεικτικά αναφέρω ότι οι προηγούμενες σύνοδοι έλαβαν χώρα τις εξείς περιόδους:
   
  Μάιος - Ιούνιος 2002 που η σύνοδος λαμβάνει χώρα στις 18 μοίρες των Διδύμων.
   
  Ιανουάριος 1991 που η σύνοδος λαμβάνει χώρα στις 28 μοίρες του Αιγόκερω
   
  Ιούλιος 1979 όπου Κρόνος και Βόρειος Δεσμός συναντιούνται στις 10 μοίρες της Παρθένου
   
  Επίσης δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως όπου βρίσκεται κάθε φορά ο άξονας των Δεσμών έχουμε εκλείψεις. Οπότε οι χρονιές αυτής της συνόδου είναι οι χρονιές που γίνονται εκλείψεις με άμεση εμπλοκή του Κρόνου στον άξονα των Δεσμών. Εξ ου και η μεγέθυνση της αίσθησης μοιραίου που συνοδεύει αυτές τις συνόδους και τις χρονιές που συμβαίνουν.
   
  Οπότε ίσως έχει λιγότερο ενδιαφέρον να προσπαθήσει κανείς να αναζητήσει συγκεκριμένα γεγονότα τη στιγμή που θα συμβεί η σύνοδος (που δεν αποκλείεται, αλλά δεν είναι και απαραίτητο να συμβεί) αλλά κυρίως να εντοπίσει τον οίκο του χάρτη και τους πλανήτες που επηρεάζονται και να παρατηρεί σε βάθος χρόνου συναντήσεις και γεγονότα που λαμβάνουν χώρα όταν ενεργοποιείται από διέλευση αυτό το σημείο του χάρτη. Μέχρι φυσικά την επόμενη 11ετιά...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 09.06.2013 15:22
  Καλή μας Κυριακή! Διδακτική πάντα ...
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 09.06.2013 13:14
  Κρυφολιόνταρο;;;; Άμα λες τέτοια, Stardome,  πώς να μας πιστέψουν μετά άμα τους λέμε ότι δεν έχουμε σχέση με αυτό που φαίνεται, ε;
   
  Είσαι ένα στυγνός διαβολέας των προφιλ!  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 07.06.2013 14:26
  Nice... Σε ευχαριστούμε newflame!
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (??????? 2013)
  Stardome* @ 06.06.2013 12:31
  Κοίτα να δεις που καμιά μέρα θα βάλουμε όλοι οι admins τα κανονικά μας ζώδια και δεν θα μας καταλάβει κανένας.
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (??????? 2013)
  Stardome* @ 06.06.2013 12:30
  Κρυφολιόνταρο Starface!
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 06.06.2013 10:12
  @Farsalakia. Νταξ',το σχόλιό σου είναι το σχόλιο του μήνα! Δεν υπάρχεις! 
   
  "με πατάτε εκεί που πονάω"...χαχαχαχα! 
  (By the way, δεν είμαι Λιοντάρι, και δεν έχω τίποτα στο Λιοντάρι -πέρα από έναν Βόρειο Δεσμό-, αλλά κι εγώ τα λατρεύω εξίσου) 
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (??????? 2013)
  Starface @ 05.06.2013 00:33
  Τώρα νιώθω σαν τη διαφήμιση με το Ζουγανέλη που λέει "Ααααα, τώρα η μπάλα γυρίζει, αλλά η Γη δε γυρίζει, ε;;;..." 
   
  Όταν τον προηγούμενο μήνα σας έλεγα ότι κοιτάτε αλλού' ντ' αλλου, ότι πρέπει να αλλάξετε προτεραιότητες, ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ενδιαφέρονται για εσάς, αλλά εσείς κοιτάτε τα πρέπει σας και τις υποχρεώσεις σας, ότι προσέξτε μην επενδύσετε σε λάθος άνθρωπο, σφυρίζατε αμέριμνοι, και κάνατε ότι δεν καταλαβαίνατε τι λέω και που το πάω. 
   
  Αχ, Αιγόκεροι, δεν χρειάζεται να πιστέψετε σε θαύματα. Χρειάζεται να πιστέψετε στην αλήθεια που ξέρετε ήδη πολύ καλά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού σας: ότι ξέρετε την αλήθεια και το σωστό, και τι κατάληξη θα έχει μία ιστορία, πριν καν τελειώσει. Αλλά παρασύρεστε από τις φωνές του κόσμου. Είστε σοφοί και δεν το ξέρετε, αυτό ξέρω εγώ. Αυτό πιστέψτε μόνο και αναλάβετε δράση. Μην αφήνετε το χρόνο να δείξει. Εσείς να μας δείξετε. 
   
  Να έχετε έναν καλό και υπέροχο μήνα! 

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...