παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23.10.2013)
  Starhicker @ 26.10.2013 21:58
  @mr_Mister, υποκλίνομαι και κλέπτω το σχόλιόν σας δι΄ανάρτησιν εις τον τοίχον μου, με τα εύσχημα να σας αποδίδονται βεβαίως βεβαίως!!!!!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23.10.2013)
  Starhicker @ 26.10.2013 21:55
  @Shera, u made my day! Τέλεια νέα, χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ γιατί αν μη τί άλλο σου άξιζε. Άντε, να ηρεμήσεις!
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 26.10.2013 18:21
  Βασικά κατι άλλο είχα στο μυαλό μου αλλα γράψτε λάθος. Κατι δεν υπολόγισα σωστά.
   
  Σε κάθε περίπτωση, το ζώδιο απο μόνο του μπορεί να μην είναι πρόβλημα. Το ίδιο και για τη Σελήνη. Υπό συνθήκες, μπορούμε να το δούμε. 
   
  Αυτά θα αναλυθούν στην πορεία. Ας μην μπερδεύουν αστέ τωρα με μισά πράγματα. Και ιδίως με καύσεις κτλ. 
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 26.10.2013 17:43
  astrolover μη βιάζεστε! Μια Αφροδίτη σε πτώση per se θα μπορούσαμε να τη δεχτούμε υπό προϋποθεσεις. Η εν λόγω Αφροδίτη έχει άλλο πρόβλημα, μπορείτε να το δείτε; 
   
  Το να λέμε οτι ειναι πρόβλημα που ο Ήλιος στο Ζυγό ειναι σε πτώση για χάρτη γάμου , οχι, αλίμονο. 
   
  Κι εν παση περιπτώσει δε νομίζω οτι dignities/debilities ειναι ένα θέμα στο οποίο πρεπει να αναλωθούμε πολύ.
   
  Επίσης, πρεπει τελικά να μιλάμε για ένα γάμο που ειναι ήδη ορισμένος και δεν αλλάζει; Και με ποιο σκοπό; Και ιδίως όταν δε ρωτά ο άμεσα ενδιαφερόμενος; 
  Τα ζητήματα ηθικής / δεοντολογίας πάντα με απασχολούν...
 • Η Αφροδίτη στα ζώδια (από Κριό έως Παρθένο)
  Starfemina @ 26.10.2013 17:09
  @madmoo Λίγο ή πολύ, όλοι μας έχουμε όψεις και θέσεις πλανητών αντικρουόμενες μεταξύ τους και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βιώνουμε εσωτερικές συγκρούσεις ή να ερχόμαστε μπροστά σε διλήμματα στην πορεία της ζωής μας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, όπως είπαμε, σε γενικές γραμμές λειτουργεί με ευαισθησία και προστευτικότητα μέσα στις σχέσεις της. Σε ακριβές τρίγωνο με Ουρανό, μπορεί όπως λες να θέλεις να νιώθεις ελευθερία στις σχέσεις σου, μπορεί να έλκεις άτομα αντισυμβατικά ή μπορεί οι σχέσεις που δημιουργείς να έχουν κάτι το ασυνήθιστο (να αρχίζουν και να τελειώνουν απρόσμενα, να υπάρχει ζήτημα απόστασης, ή να μην είναι απόλυτα διαθεσιμος ο άλλος ή εσύ). Όλα αυτά όπως καταλαβαίνεις, ίσως να κοντράρουν την ανάγκη της Αφροδίτης για συναισθηματική εγγύτητα και ασφάλεια. Από την άλλη, το τετράγωνο με Πλούτωνα, μας μιλάει για εντάσεις και παθιασμένα συναισθήματα τα οποία πολλές φορές δε μπορείς εύκολα να διαχειριστείς. Ίσως να γίνεσαι καχύποπτος και να δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς ή μπορεί να προσπαθείς να επιβληθείς στον άλλον. Έχε κατά νου πως αυτά τα σενάρια λειτουργούν αντίστροφα, με την έννοια ότι μπορεί να έλκεις εσύ άτομα να οποία δρουν με αυτό τον τρόπο. Για το ερώτημα σου σχετικά με το πως μπορεί να υπάρξει ισορροπία, είναι σίγουρα αρκετά δύσκολο να συμφιλιώσεις τόσο διαφορετικές ενέργειες μεταξύ τους. Αυτό που έχει σημασία είναι να τις αποδεχτείς και να μάθεις να ζεις με αυτές και να είσαι σε θέση να συνειδητοποιείς το πότε βρίσκεσαι στο ένα ακρό και πότε στο άλλο, αλλά και πάλι κανείς δεν σου εγγυάται ότι κάποια στιγμή θα βρεις τη χρυσή τόμη. Να τονίσω ότι σε αυτά τα άρθρα επικεντρωνόμαστε στα βασικά χωρίς να λαμβάνουμε υπόψην οίκους, όψεις κλπ αλλά σε κάποιο μελλοντικό άρθρο από τη Βάσσια θα βρεις απαντήσεις για τις όψεις που έχεις και θα μπορέσεις να κατανοήσεις τη λειτουργία τους σε βάθος. 
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 26.10.2013 16:28
  Χρόνια σοφίας σε λίγες προτάσεις. Μόνο για εσάς παιδιά μου..
   
  Με εκτίμηση,
   
  ο Θείος σας...
   
  ( )
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 26.10.2013 14:29
  Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθησεως. Η τελευταία όψη της Σεληνης προτού μπει σε τροχιά κενή πορείας ΠΡΕΠΕΙ να είναι αρμονική. Ειναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας και στο ερχόμενο άρθρο θα πούμε περισσότερα (γενικά για τις όψεις της Σεληνης).
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 26.10.2013 13:54
  Αυτό που ήθελα να πω σχετικά με εκείνο το χάρτη, για να μείνουμε και σε αυτά που έχουμε πει ειναι οτι:
   
  1. Αν έχει γίνει πριν το μεσημέρι, εκεί γύρω (κι εγώ σκέφτηκα πως σα Δευτέρα μπορεί να ηταν πολιτικός) , πιθανότατα έχει γίνει με Σελήνη στον Κριο σε τροχιά κενή πορείας
   
  2. Εάν έχει γίνει αργότερα, με Σελήνη στον Ταύρο, έχουμε τελευταία όψη της Σεληνης τετράγωνο με Ουρανό.
   
  Και οι δυο περιπτώσεις ειναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα απο την καύση, και βασικά η μέρα ηταν για απόρριψη και μόνο απο αυτά. 
   
  Ίσως το τελευταία όψη Σεληνης να ειναι τετράγωνο με Ουρανό να ειναι ο,τι χειρότερο μπορείς να. Κανεις σε χάρτη γάμου, αλλα ας μη λέμε μεγάλες κουβέντες. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ μεγάλο Χ.
   
  Κατά τα αλλα ναι, ούτε η Αφροδίτη ειναι σε καλή κατάσταση, και η ώρα βεβαίως παίζει μεγάλο ρόλο, τέλος πάντων. Προσπαθώ να μένω σε αυτά που εχουν αναφερθεί ήδη.
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 26.10.2013 13:06
  Τελευταίο μήνυμα ελπίζω, κουράζει να έχεις 200 σχόλια γραμμένα το ένα μετα το άλλο αλλά είπαμε, για το φόβο των Ιουδαίων...
   
  Λοιπόν, ας περάσουμε λίγο απο το θεωρητικό στο πρακτικό. Ας ανοίξουμε διάλογο καλύτερα, μη τα πω έτσι μόνη αυτά που θέλω. 
   
  Ας πάρουμε για παράδειγμα αυτό το γάμο της 23ης Απριλίου 2001. Έφτιαξα ένα χάρτη παρότι δεν ξέρω καν που έγινε. 
   
  Ας ξεκινήσουμε απο εδώ. Έχεις δει το χάρτη, έστω και χωρίς ώρα ή απλά γνωρίζεις ότι έγινε σε μέρα που είχαμε Νέα Σελήνη; Διότι πράγματι, αν μιλάμε για Ελλάδα, το βραδάκι της 23ης Απρίλη είχαμε Νέα Σελήνη στις πρώτες μοίρες του Ταύρου.
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 26.10.2013 12:00
  *αφήνω ένα παράθυρο ανοιχτό

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...