παρακαλώ περιμένετε...
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (????? 2013)
  Starface @ 01.05.2013 21:00
  @AriesLeo, αν η γενέθλια Αφροδίτη σου είναι στον 8ο και η έκλειψη συμβαίνει στον 5ο (σωστά, τότε ναι, μιλάμε για σχέσεις, μέσα στις οποίες εσύ θέλεις να μοιραστείς τα πάντα με τον Άλλο, αλλά η πρόκληση είναι να μη χάσεις μέσα σε αυτή την ένωση την προσωπική σου αξία, τη μοναδικότητά σου και την ελευθερία σου. Με άλλα λόγια, πρέπει να βρεις τρόπο να συνδυάσεις την ωριμότητα με τον έρωτα. Δύσκολο; 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 01.05.2013 12:20
  sonik, για αρχή χρόνια σας πολλά.
   
  Πάντα θα υπάρχουν καλά όπως πάντα θα υπάρχουν και δυσκολίες στη ζωή. Δεν μπορείς να έχεις το πρώτο, χωρίς το δεύτερο. Σας εύχομαι λοιπόν όλη τη χρονιά να μην περιμένετε απλώς τα καλά να έρθουν (ή όπως λέει η Ελισσάβετ στις Ερωτικές Προβλέψεις του ζωδίου σου "Μη θέλεις το μέλλον σου στο πιάτο! Εσύ πρέπει να το φτιάξεις όπως το ονειρεύεσαι.") αλλά να εστιάζεις κάθε μέρα στα μικρά καλά πράγματα που έχεις!
   
  Κάθε ευτυχία λοιπόν σου ευχόμαστε εδώ στο Stardome* και ένα πανέμορφο Πάσχα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 01.05.2013 12:11
  pigi74, ο χάρτης σου είναι αυτό που λένε οι Άγγλοι "It never rains, it pours"... Όταν κάτι είναι να γίνει, θα γίνει καταιγίδα.
   
  Ας μην κρυφτούμε πίσω από τις λέξεις στη προκειμένη περίπτωση, μέχρι να φύγει ο Κρόνος από το Σκορπιό δεν θα είναι εύκολο το διάστημα. Πράγματι οι αλλαγές και η αίσθηση ότι πρέπει να προστατέψεις ό, τι μπορείς, να εργαστείς με τον εαυτό σου και να απορρίψεις/κόψεις/χάσεις σε επίπεδο σχέσεων θα είναι έντονη. Όμως το σημαντικό στη προκειμένη περίπτωση δεν είναι να αναθεματίσουμε αυτό το διάστημα αλλά να το δούμε από τη σωστή του προοπτική. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Ο Κρόνος συμβολίζει τη δύναμη της φθοράς και της αντοχής. Όταν ενεργοποιείται στο χάρτη μας δοκιμάζει με σχεδόν Δαρβίνεια τεστ τις σχέσεις και τις επιλογές χρόνων προκειμένου στο τέλος να αντέξουν οι πιο ισχυρές, αυτές που έχουν μεγαλύτερη ικανότητα προσαρμογής στις αντίξοες συνθήκες - δηλαδή τελικά, μετά το πέρας του Κρόνου, ό, τι έχει αντέξει, θα αντέξει μέχρι τέλους.
   
  Συνεπώς, ως Σκορπιός, κινητοποιείς όλες τις ψυχικές και συναισθηματικές σου αντοχές και προσπαθείς να ανταποκριθείς στις αλλαγές με όσο καλύτερο τρόπο μπορείς, με τη σιγουριά όμως ότι στο τέλος θα έχει δημιουργηθεί χώρος στη ζωή σου για νέες σχέσεις, καινούργια ερεθίσματα και εμπειρίες. Σίγουρα ένα κομμάτι του εαυτού μας θα αποζητά πάντα την ασφάλεια και την βεβαιότητα του γνωστού, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) η ζωή έχει άλλους νόμους και κανόνες (τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Κρόνος...)
   
  Σας εύχομαι καλή δύναμη και για ό, τι άλλο χρειαστεί, εδώ τριγύρω είμαστε. Με λίγη υπομονή και επιμονή (Κρόνος πάλι... ) θα σας απαντήσουμε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 01.05.2013 11:54
  vikaki88, η σεληνιακή έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας επηρέασε άμεσα τη Σελήνη σου, καθώς αυτή βρίσκεται στις 9 μοίρες του Ταύρου. Η αντίθεση της Σεληνιακής έκλειψης με τη Σελήνη σου ανακινεί ή μάλλον φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τη διέλευση του Κρόνου στο Σκορπιό, ο οποίος σχηματίζει εδώ και μήνες αντίθεση με τη Σελήνη σου. Καθώς η επιρροή μιας έκλειψη κλείνει όταν ο Κρόνος περνά από τον άξονα της, θα περίμενε κανείς ότι η διέλευση του Κρόνου από τις μοίρες της έκλειψης το Σεπτέμβρη θα κλείσει οριστικά όποια ζητήματα έχουν ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα. Ακόμη μια ενεργοποίηση της έκλειψης θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν ο Ερμής περάσει από τον άξονα της έκλειψης αλλά είναι μάλλον μικρή κλίμακας ενεργοποίηση...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 01.05.2013 11:42
  Καλημέρα και καλό μήνα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 01.05.2013 11:40
  Niceee...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 30.04.2013 18:03
  IOKASTH1980, σε καμία περίπτωση! Συνεχίστε να το ψάχνετε και να δοκιμάζετε ερμηνείες! Εγώ έχω το πλεονέκτημα να βλέπω το γενέθλιο χάρτη ενός μέλους όταν πρόκειται να απαντήσω. Εσείς δε το έχετε αυτό!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 30.04.2013 14:01
  Ω ναι mpoumpou255!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 30.04.2013 13:40
  UNDERCOVER για αρχή να σου ευχηθώ καλή επιτυχία με τη συνέντευξη και όλα να πάνε κατ' ευχήν. Στο δια ταύτα τώρα...
   
  Ο Κρόνος από το 2ο οίκο σου αγγίζει τον Ουρανό σου (και η προηγούμενη Σεληνιακή έκλειψη έκανε το ίδιο άλλωστε) και ενεργοποιεί τα εξάγωνα του με Ήλιο, Σελήνη και το τρίγωνο με Δία. Οπότε θα έλεγε κανείς ότι μια περίοδος που ξεκίνησε με την είσοδο του Κρόνου στο Σκορπιό από το περασμένο Οκτώβρη (και ενεργοποίησε αρχικά Ήλιο και Δία μόνο) τώρα φτάνει στα μισά της διαδρομής. Υπό αυτό το πρίσμα έχεις ένα σταθεροποιητικό παράγοντα στο χάρτη που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός.
   
  Νομίζω πάντως ότι σημείο που χρειάζεται περισσότερη προσοχή από την ίδια την έκλειψη είναι το γεγονός ότι ενεργοποιεί τον Ποσειδώνα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αντίθεση με τον Ήλιο σου. Να θυμίσω ότι η περσινή Έκλειψη Ηλίου στις 20/5 που άγγιζε τη μηδενική μοίρα των μεταβλητών ζωδίων σε επηρέαζε εξίσου και ίσως εκείνο να είναι τρόπον τινά και το σημείο μηδέν για πολλά θέματα που αφορούσαν τη καριέρα σου αλλά και την ίδια την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Όπου υπάρχει ο Ποσειδώνας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το πόσα πράγματα (συναισθήματα, ελπίδες κοκ) επενδύουμε σε κάθε τι. Με άλλα λόγια, ακόμη κι αν όλα εξελιχθούν κατ' ευχήν, θα σου συνιστούσα να κινείσαι με προσεκτικά βήματα και όχι μεγάλες προσδοκίες. Με άλλα λόγια ένα βήμα τη φορά.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 30.04.2013 10:54
  Ε μα τι να πω ρε aquairina πια ο άνθρωπας;; Ρε αρπαχτείτε από τα μούτρα και βουτήξτε στη σοκολάτα του έρωτα! Καθόμαστε και ψάχνουμε τώρα τις λούμπες στο κάθετι!
  aquairina πια ο άνθρωπας;; Ρε αρπαχτείτε από τα μούτρα και βουτήξτε στη σοκολάτα του έρωτα! Καθόμαστε και ψάχνουμε τώρα τις λούμπες στο κάθετι!

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...