παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Starface @ 09.09.2010 01:08
  Αγαπητή bluetoothina, ο πραγματικός σου ωροσκόπος είναι όντως στις 9 των Ιχθύων. Ο λόγος που στο stardome* σου βγαίνει Κριός είναι γιατί δεν έχεις ενεργοποιήσει το κουμπάκι για τη θερινή ώρα, η οποία ίσχυε όταν γεννήθηκες εσύ.  
  Το περιθώριο λάθους στην εύρεση του ωροσκόπου είναι μηδαμινό, καθώς προκύπτει ύστερα από συγκεκριμένες μαθηματικές πράξεις που λαμβάνουν υπόψη την ημερομηνία γέννησης, την ακριβή ώρα γέννησης και τις συντεταγμένες της τοποθεσίας γέννησης. 
   
  Όσο για το ότι μοιάζεις περισσότερο με Κριό, ένας πολυ ισχυρός παράγοντας είναι το γεγονός ότι έχεις τον Άρη μέσα στον 1ο σου οίκο και μάλιστα στον Κριό!!!!!! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 09.09.2010 00:29
  Α και κάτι ακόμη. Φροντίστε να έχετε σωστά καταχωρημένα τα στοιχεία του χάρτη σας. Διπλοτσεκάρετε ότι έχουν καταχωρηθεί σωστά και η πόλη γέννησης και η ώρα γέννησης. Συναντάω πολλές ερωτήσεις κάθε μέρα που ο χάρτης είναι λάθος. Αυτές δεν θα απαντηθούν ποτέ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 09.09.2010 00:27
  Παιδιά τίποτα δεν έχει χαθεί... Έχει δημιουργηθεί μια λίστα πάνω από 1000 ερωτήσεις. Σιγά σιγά θα απαντηθούν όλες. Τώρα που ξεκίνησε να λειτουργεί το σύστημα δεν θα σταματήσει.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 08.09.2010 19:30
  denisco, μάλλον έχετε παρεξηγήσει τη λειτουργία του tip of the day... Εδώ πάντα κάνουμε μια προτροπή, τι να προσέξετε, για πράγματα ευνοείστε και για ποια θέματα καλύτερα να το αφήσετε. Αν είστε σε φάση αλλαγών και σχεδίων είναι μια καταπληκτική περίοδος αυτή που εγκαινιάζεται με την Νέα Σελήνη (ειδικά μετά το πέρας του ανάδρομου). Αν όμως δεν είστε σε φάση αλλαγών δεν είμαι εγώ κανένας τρελός για να σας πω να τα διαλύσετε όλα και να κάνετε reset στη ζωή σας. Λίγη κοινή λογική παρακαλώ...
  pastra, 1) η Αφροδίτη στο Σκορπιό μπήκε μόλις πριν μια ώρα (μπορεί και λιγότερο). Μην κρίνεις από τώρα. Μέχρι το Νοέμβριο που θα φύγει από το Σκορπιό έχουμε μπροστά μας άφθονο χρόνο να δούμε τα τερτίπια της. 2) Η Αφροδίτη μας κάνει πιο επικοινωνιακούς/γλυκομίλητους/γοητευτικούς, ποιος μίλησε ότι θ' ανοίξουν οι ουρανοί εξαιτίας της;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 08.09.2010 15:45
  koko, επειδή έχει τραβήξει πολύ το θέμα με τον 12ο γενικά και έχει απόλυτο δίκιο να εκνευρίζεσαι, υπόσχομαι να γράψω ένα πλήρες άρθρο για το συγκεκριμένο οίκο, με πλανήτες ακμές οίκων κτλ για να έχουμε μια βάση συζήτησης. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει ανέβει.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 08.09.2010 15:42
  Τα στοιχεία του προφίλ σου ή τα στοιχεία του χάρτη σου?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 08.09.2010 15:41
  Γενικά όσοι/ες έχουν γεννηθεί με ανάδρομο ευνοούνται σε περιόδους ανάδρομου. Στην περίπτωση σου ειδικά δεν βρίσκω κάτι πολύ απαγορευτικό. Go ahead!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 08.09.2010 15:39
  Τεράστιο λάθος να κρίνεις μια όψη μόνη της. Δεν έχει κανένα νόημα έτσι. Για παράδειγμα μπορεί ο συγκεκριμένος Ήλιος να έχει σύνοδο με Πλούτωνα ή αντίθεση με Κρόνο του άλλου μέλους, όποτε ο Ποσειδώνας να λειτουργεί κατευναστικά και να βοηθάει τη σχέση. Όμως αν είναι η μοναδική όψη μπορεί να διαλύσει σε βάθος χρόνο το άτομο που έχει τον Ήλιο - να είναι η σχέση που θα διαλύσει την ταυτότητα του, να χάσει την πίστη στον εαυτό του.
  Αν θέλει κανείς να ασχοληθεί με συναστρίες θα πρέπει να έχει ασχοληθεί για πολλά χρόνια με γενέθλιους χάρτες. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο αυξάνονται οι μεταβλητές ενός χάρτη. Εκεί που έχεις 10 πλανήτες δικούς σου, βάζεις και άλλους 10 πλανήτες ενός άλλου. Σχεδόν δεκαπλασιάζεις το μέγεθος και το βάθος ανάλυσης...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 08.09.2010 15:35
  lenaki2009, το ότι δεν έγινες νευρωτική με το τετράγωνο Πλούτωνα - Κρόνου πάνω στη Σελήνη σου (συναισθηματική ανταπόκριση, ενστικτώδεις αντιδράσεις, ανάγκη για ασφάλεια, οικογένεια, αίσθημα ασφάλειας) το οφείλεις μάλλον στον ισχυρότατο τρίγωνο Σελήνης - Δία, που με το Δία σου στο Σκορπιό στα δύσκολα λειτουργείς με τη λογική "Που****να ζωή δεν θα με φας εσύ, εγώ θα σε φάω!"... Όσο λειτουργεί αυτός ο Δίας να είσαι σίγουρη πως δεν θα επιτρέπεις στον εαυτό σου να καταβάλλεται από τις ήττες - η ήττα γίνεται τσαμπουκάς και δυναμισμός για τον Δία σ' αυτή τη θέση.
  Στο δια ταύτα τώρα, ο Πλούτωνας θα συνεχίζει να κάνει αντίθεση με τη Σελήνη σου και για τον επόμενο χρόνο, όμως πλέον απαλλαγμένος από τον Κρόνο που θα προχωρήσει στις επόμενες μοίρες του Ζυγού και δεν θα ενοχλεί πλέον τη Σελήνη σου. Αυτό σημαίνει πρακτικά πλήρης εσωτερική αναδόμηση, εγκατάλειψη εμμονών του παρελθόντος, σχέσεις με μεγαλύτερη εμμονή/πάθος/ζήλια/εξάρτηση... Ειδικά το διάστημα Γενάρη - Μάρτη είναι πολύ πιθανό να βιώσεις μια τέτοια σχέση (κάτι έχει να πει σ' αυτό και η ενεργοποίηση των εκλείψεων του καλοκαιριού από τον Άρη στον Αιγόκερω).
  Όσο για το εργασιακό μέτωπο, πιθανόν να προκύψει κάτι προσωρινό έστω στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη. Εναλλακτικά μετά έχεις και ένα πολύ καλό διάστημα το το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του Νοέμβρη. Σ' αυτές τις περιόδους γκαζώνεις μηχανές και κυνηγάς και τα ανέλπιστα.
  Καλή συνέχεια και καλή δύναμη εύχομαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 08.09.2010 15:18
  Για την διέλευση του Κρόνου από τον 7ο οίκο σου διάβασε εδώ για σχετικές πληροφορίες.
  Η επιστροφή Κρόνου τώρα στον 7ο οίκο σου (που για να λέμε την αλήθεια την περιμένεις σε 2 χρόνια άρα πολύ νωρίς για να σε αγχώνει), με τον Κρόνο να είναι και κυβερνήτης του 10ου οίκου σου είναι πιθανή ένδειξη: 1) μια πολύ σημαντικής επαγγελματικής συνεργασίας - εκκίνηση δικής σου δουλειάς - προαγωγής/ανάληψης περισσότερων ευθυνών στη δουλειά που ήδη βρίσκεσαι, 2) αν είσαι σε πολυετή σχέση θα μπορούσε να είναι και ένδειξη γάμου. Όμως καλύτερα να το δούμε όταν θα πλησιάζει η ώρα και όχι από τώρα.... Το θεωρώ πολύ πρώιμο.
   

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...