παρακαλώ περιμένετε...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 03.06.2010 00:36
  Dimi, είσαι ο πρώτος άνθρωπος εδώ και 3μιση μήνες που γράφω τα tip που αποδίδει στον Καρκίνο ένα καλό λόγο!! Είμαι συγκινημένος...
  Καλό ξημέρωμα να έχουμε όλοι μας, ανεξαρτήτως ζωδίου και τάσεων.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 02.06.2010 17:53
  Αρεια, του Άρη. Πληροφορίες για τον Άρη έχει στη βιβλιοθήκη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 02.06.2010 16:49
  smilee, αν τα στοιχεία στο προφίλ σας είναι σωστά, θα έλεγα ότι είστε εξαιρετικά "άρεια" με τέσσερις πλανήτες στον Σκορπιό, μεταξύ αυτών τον Ερμή, κυβερνήτη του ωροσκόπου, αλλά και τα δύο φώτα, καθώς και τον Άρη στον Κριό. Δεν ξέρω πόσο το εκδηλώνετε, μιας και οι πλανήτες αυτοί δεν βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους, ούτε υπάρχει άλλη φωτιά στον χάρτη σας που θα διευκόλυνε την άρεια ενέργεια να φανερωθεί, πάντως ο Θεός που προσκυνάτε είναι ο Άρης.
  Ο Άρης στον Λέοντα και στον 12ο σας, μπορεί να σας έφερε μια ένταση όπως λέτε, αλλά πιθανότατα ήταν πιο εσωτερική. Τώρα, ο Άρηςθα βρεθεί πάνω στον ωροσκόπο σας, άρα θα κάνει αισθητή την παρουσία του, και θα κάνει και αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή σας. Με δεδομένο ότι είστε αρκετά "άρεια" προσωπικότητα, θα σας συμβούλευα σε γενικές γραμμές να προσέξετε τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιον το λέτε. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 02.06.2010 15:49
  annaele, οποιοσδήποτε πλανήτης βρεθεί σε οποιοδήποτε ζώδιο τονίζει, δίνει έμφαση στη συγκεκριμένη ζωδιακή ενέργεια. Η Παρθένος είναι το τελευταίο ζώδιο του εγώ, και από αυτήν την άποψη ο Άρης δεν έχει πρόβλημα εκεί, αλλά είναι συγχρόνως και το ζώδιο όπου βασιλεύει ο Ερμής. Ο Άρης εκ φύσεως δεν θέλει να σκεφτεί, γιατί αν κάτσει και σκεφτεί, θα χάσει όλη την ορμή του. Οπότε, σε γενικές γραμμές και για όλον τον κόσμο, θα λέγαμε είναι θα είναι μια περίοδος όπου τις προσωπικές μας επιθυμίες, τα δικά μας θέλω θα πρέπει να τα εκφράζουμε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Δηλαδή, θέλω αυτό για τον α΄, τον β'  ή τον γ΄ λόγο. Να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, αλλά χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες. Κάτι σαν "σπεύδε βραδέως".
  Για τους Ιχθύς ειδικότερα, ο,τιδήποτε υπάρχει στην Παρθένο είναι ικανό να δημιουργήσει προβλήματα, γιατί τονίζεται μια ενέργεια που δεν ταιριάζει καθόλου στο ζώδιό σας Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε έναν ατομικό, χωριστικό πλανήτη σε ένα ζώδιο του Ερμή. Ούτε οι χωριστικοί πλανήτες σας αρέσουν, γιατί είστε ζώδιο ενωτικό και δεν θέλετε να αποξενώνετε τους άλλους, ακόμα κι οταν έχετε δίκιο, ούτε ο Ερμής σας αρέσει, γιατί δεν θέλετε να σκέφτεστε, αλλά να αισθάνεστε. Ο Άρης λοιπόν από την Παρθένο,από τη μία θα σας αναγκάσει να αναρωτηθείτε εσείς προσωπικά τι θέλετε από τη ζωή σας και πώς κοντράρονται οι προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές του/της συντρόφου σας, της οικογένειάς σας κλπ. και από την άλλη, αυτές τις επιθυμίες σας θα πρέπει να τις εκφράσετε με σαφή τρόπο ώστε οι άλλοι να τις καταλάβουν. Ακατόρθωτο όχι, δύσκολο όμως ναι. Σε πολύ καλύτερη μοίρα θα βρίσκονται όσοι Ιχθύες έχουν δυνατό Άρη ή έναν Ερμή στα διπλανά ζώδια.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 02.06.2010 15:17
  krikri, χθες έβλεπα τον καταχωρημένο γενέθλιο χάρτη σας με την κανονική ημερομηνία όμως στα στοιχεία του συστήματος ήταν καταχωρημένα στοιχεία Υδροχόου με χρονιά γέννησης το 2010.
  Σήμερα όμως βλέπω πως το αλλάξατε στη δική σας ημερομηνία. Μήπως πατήσατε "Ενημέρωση των Στοιχείων μου"?? Αν δεν το έχετε κάνει, κάνετε το ξανά για να είμαστε σίγουροι.
  Όπως και να έχει τεστάρετε πάλι την Δευτέρα ποια πρόβλεψη θα σας έρθει και το συζητάμε πάλι.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 02.06.2010 14:55
  protoniooo, όπως και σε όλες τις προβλέψεις, έτσι και στο tip of the day είναι σημαντικό να κοιτάμε και τον ωροσκόπο μας και όχι μόνο τον Ήλιο μας. Υπάρχει η πιθανότητα να επηρεάζεστε εξίσου...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 02.06.2010 09:27
  gb488 η αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα στον άξονα 1ου - 7ου των Λεόντων... Ο Άρης θα ξανακάνει επαφή με τον Ποσειδώνα σε γωνιακούς οίκους για τους Λέοντες όταν μπει στο Σκορπιό...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 01.06.2010 13:16
  Krikri αυτό δεν έχει ξανασυμβεί... Θα κοιτάξω να δω τι έγινε λάθος με το σύστημα και θα επανέλθω...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 31.05.2010 20:50
  smileeeeeeeeeee, δομικές αλλαγές. Αλλαγές χαρακτήρα...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 29.05.2010 13:04
  toxotis84, δεν οφείλεται αποκλειστικά στην διέλευση του Κρόνου το δύσκολο διάστημα που διανύετε. Σίγουρα πριν από τρία χρόνια, όταν και ξεκίνησε η διέλευση του από τον 12ο οίκο σας και πέρασε έπειτα από τον ωροσκόπο σας βιώνατε συνεχώς μεταβάσεις, καμία σταθερότητα σε επίπεδο συναισθηματικό/στόχων/φιλοδοξιών/αποτελεσμάτων. Όμως μόλις άρχισε να ατονεί η επίδραση του Κρόνου από τον ωροσκόπο σας και αρχίσατε να πιστεύετε πως μπορείτε να οικοδομήσετε ένα μέλλον που να ταιριάζει στην αληθινή σας φύση, ήρθε ένα πιο κρίσιμο τεστ.
  Ο Πλούτωνας σε ακριβείας αντίθεση με τη Σελήνη σας στον Καρκίνο την τελευταία χρονιά παρέλυσε το συναισθηματικό σας ραντάρ. Πιθανόν βιώσατε σκληρές δοκιμασίες ή απώλειες στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή, ίσως ανέκυψαν ζητήματα υγείας δικά σας ή κάποιου γονέα, ίσως καλείστε να θυσιάσετε ακόμη και μέρος της υλικής ασφάλειας/χρημάτων. Η συνολική ομπρέλα κάτω από την οποία εντάσσεται η περίοδος της των τελευταίων 8 μηνών περίπου είναι: "Πρέπει να συνεχίσω να πολεμάω χωρίς να έχω καμία εξασφάλιση και τίποτα σίγουρο!".
  Άδικο; Σίγουρα. Υπερβολικό; Εννοείτε. Όμως σε διελεύσεις Πλούτωνα δεν πιάνουν ούτε τα ευχολόγια, ούτε τα ψεματάκια, ούτε τα λόγια παρηγοριάς. Το αποτέλεσμα είναι να αποκτήσετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την γνώση πως κανείς και τίποτα (ακόμη και η προοπτική της χειρότερης απώλειας) δεν μπορεί να σας αγγίξει. Αυτή η έντονη περίοδος θα συνεχιστεί τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο (ίσως και λίγο παραπάνω, αν θέλετε να μιλήσουμε με ημερομηνίες μπορώ να το κάνω), ίσως όχι με την ίδια ένταση αλλά σίγουρα γύρω από τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
  Το μόνο που μπορώ να πω είναι καλές μάχες και να μην νομίζετε ότι έχετε κακοτυχία, γκαντεμιά ή έχετε φάει μούντζα. Απλώς έσκασε λίγο βίαια η φούσκα της προσδοκίας για μια άμεσα καλύτερη/ομορφότερη/ευτυχισμένη πραγματικότητα. Όσο στέκεστε όρθια και πολεμάτε λυσσαλέα τίποτα δεν έχει χαθεί. Αν τα παρατήσετε όμως είναι σαν να παρατάτε τον εαυτό σας έρμαιο. Δεν το αξίζετε αυτό. Κανείς δεν το αξίζει.

έχουν γενέθλια 282 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύκαρπος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...