παρακαλώ περιμένετε...
 • Σχετικά με τη λειτουργία του Forum
  Stardome* @ 16.05.2012 16:50
  hesg, αυτή η ανακοίνωση έχει γενική ισχύ για όλα τα μέλη. Στο εξής, αν εξακολουθήσουν παρόμοια ζητήματα στο δημόσιο χώρο του site, τα αναφέρετε στο mail επικοινωνίας και το διερευνούμε.
 • Σχετικά με τη λειτουργία του Forum
  Stardome* @ 16.05.2012 16:42
  manini, στην επιλογή Επικοινωνία. Πρόκειται για το λογαριασμό support@stardome.gr
  Και φυσικά να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε πως θίγει τα προσωπικά σας δεδομένα, ειδικά στην περίπτωση που δεν τα έχετε δώσει εσείς με ευθύνη σας.
 • Σχετικά με τη λειτουργία του Forum
  Stardome* @ 16.05.2012 16:32
  calamityjane, θα το φτιάξουμε και αυτό.... That\'s a promise. Ήδη σε λίγο θα φανεί η διόρθωση μερικών χοντράδων.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 16.05.2012 15:44
  Θα επιθυμούσαμε να εφιστήσουμε την προσοχή σας σε αυτά που θα ακολουθήσουν που λανθασμένα δεν έχουν ειπωθεί ξανά.
   
  Όπως γνωρίζετε όλοι, το forum μας υπήρξε πάντα ανοιχτό στη διαφορετικότητα. Οι απόψεις διακινούνται ελεύθερα, οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από όλα τα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο την αστρολογία και πιστεύουμε ακράδαντα πάντα σαν Stardome* πως τα μέλη μας έχουν την ωριμότητα να επιλύουν τις παρεξηγήσεις και να λύνουν τις διαφορές τους μόνα τους. Για αυτό το λόγο είχαμε σαν αρχή να μην επεμβένουμε άμεσα και να αφήνουμε χρόνο στα μέλη να έρχονται σε συνεννόηση. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ποστ όμως θα παραβούμε την αρχή μας και επιπρόσθετα μας αναγκάζει για το επόμενο διάστημα να αλλάξουμε στάση σχετικά με τo forum.
   
  Στο εξής υβριστικά ή κοροϊδευτικά σχόλα, σεξιστικά υπονοούμενα και ποστ που στοχεύουν να προσβάλλουν δημόσια στο χώρο του forum συγκεκριμένα μέλη δεν θα γίνονται ανεκτά από όποιον/α κι αν προέρχονται. Αυτό αφορά όλους. Κι αυτούς που υποκινούν ή ποστάρουν αυτά, και εκείνους/ες που θιγόμενοι/ες, αντί να επικοινωνούν μαζί μας απαντούν σε παρόμοιο ύφος.
   
  Ελπίζουμε το ζήτημα που εγείρεται να έχει λήξει εδώ. Το forum παρακολουθείται πλέον στενά από τους Administrators. Επαναλαμβάνω πως πιστεύαμε πάντα και πιστεύουμε πως τα μέλη μας θεωρούν το χώρο του forum προσωπικό τους χώρο και μπορούν να τον προστατεύσουν και να διατηρήσουν το επίπεδο των συζητήσεων. Ελπίζουμε να μην πληγεί ξανά στο μέλλον αυτή εμπιστοσύνη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 16.05.2012 11:21
  abgb532, φυσικά και οι περισσότεροι έχουν μια άποψη πάνω σ\' αυτό με βάση τα ζώδια γιατί  δεν αντιλαμβάνονται πως το ζώδιο είναι (αστρολογικά μιλώντας) μόνο μια διάσταση της προσωπικότητας. Επίσης όταν κάποιος είναι πληγωμένος απαλύνει σχετικά τον πόνο να ρίξει την απιστία στο ζώδιο, παρά να αντιμετωπίσει κατάματα τη λάθος τροπή που έχει πάρει η σχέση ή την λανθασμένη επιλογή του. Τα ζώδια είναι 12 και οι άνθρωποι τριγύρω δισεκατομμύρια. Δεν είναι τουλάχιστον αφελές να αποδίδεις σε δισεκατομμύρια ανθρώπους ένα τέτοιο χαρακτηρισμό επειδή έτυχε να γεννηθούν μια συγκεκριμένη ημερομηνία;
  Που θέλω να καταλήξω; 1)Η αστρολογία είναι πολύ πιο ουσιαστική από την στείρα απόδοση χαρακτηρισμών. 2) Το ζώδιο μας είναι μια μόνο διάσταση της προσωπικότητας μας, και μάλιστα αυτή που σχετίζεται λιγότερο με τις σεξουαλικές μας ορμές και τη συμπεριφορά μας στις σχέσεις σε σχέση με άλλες.
   
 • Η Ανάδρομη Αφροδίτη
  Stardome* @ 16.05.2012 10:52
  elinamale, οι πληροφορίες δίνονται μόνο για γενέθλιο χάρτη...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 16.05.2012 10:51
  pisces1112, είναι πράγματι χρήσιμο να παραθέτουμε δίπλα δίπλα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του γενέθλιου χάρτη με τον προοδευμένο. Ας δούμε όμως τι πληροφορίες μπορούμε να αντλήσουμε.
  Τι είναι ο ωροσκόπος στο γενέθλιο χάρτη; Είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε και εμπλεκόμαστε με τον έξω κόσμο. Είναι η διάθεση μας να συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε στη ζωή, να ανακαλύπτουμε και να βάζουμε σε εφαρμογή τους στόχους μας. Ο προοδευμένος ωροσκόπος τι συμβολίζει συνεπώς; Ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο θα εμπλακούμε σ' αυτή την περίοδο της ζωής μας - τι άρωμα έχουμε τα νέα μας ξεκινήματα, τι στοιχεία προστίθενται στην εικόνα που έχουμε για τη ζωή.
  Στην δική σας περίπτωση, με προοδευμένο ωροσκόπο στη μηδενική μοίρα των Διδύμων, έχουμε ακόμη ένα στοιχείο να αξιολογήσουμε: το γεγονός πως ο προοδευμένος ωροσκόπος σας άλλαξε πρόσφατα ζώδιο. Η μετάβαση αυτή, σηματοδοτεί πάντα μια νέα περίοδο της ζωής μας: οι προηγούμενες επιλογές μας (σε επίπεδο προσώπων ή και στόχων) αρχίζουν και μας ξενίζουν, στοιχεία του εαυτού μας που θεωρούσαμε δεδομένα, ξαφνικά δεν μας καλύπτουν πια ή τα βλέπουμε με διαφορετικό, πιο κριτικό βλέμμα.
  Συνδυαστικά τώρα! Η έκλειψη, αν δεν πιάνει κανένα άλλο προσωπικό σας πλανήτη (με αντίθεση, σύνοδο ή τετράγωνο) μάλλον έρχεται για να ενεργοποιήσει και να σφραγίσει οριστικά την παραπάνω μετάβαση που αναφέραμε. Με αφετηρία την περίοδο γύρω από την έκλειψη και για περίπου ένα εξάμηνο (μέχρι δηλαδή ο Ήλιος να έρθει σε όψη αντίθεσης με τις ακριβείς μοίρες της έκλειψης) θα βρίσκεστε σε διαδικασία κριτικής των επιλογών σας και αναθεώρησης των βασικών κατευθύνσεων που έχει πάρει η ζωή σας ("Τι δεν έχω ακόμη πετύχει από τους στόχους μου;", "Μήπως χρειάζομαι αλλαγή περιβάλλοντος (εργασιακό ή σπιτιού);", "Μήπως ήμουν υπερβολικά εξαρτημένος/η στις σχέσεις μου;"). Την περίοδο της αντίθεσης του Ήλιου με το σημείο της έκλειψης (γύρω στις 20 Νοεμβρίου) ενδέχεται να έρθει η ώρα μερικών σημαντικών αποφάσεων, με βάση πάντα τις απαντήσεις που έχετε δώσει στα παραπάνω ερωτήματα....
  Όσο για τον Δία, από μόνος του σαν διέλευση πάνω από τον προοδευμένο ωροσκόπο σας δεν νομίζω πως έχει τη δυναμική εκείνη ώστε να ανακινήσει σημαντικά ζητήματα. Μπορείτε να το ελέγξετε πάντως εκείνες τις μέρες και να μας δώσετε feedback αν έχετε κάποιο γεγονός.
  Τέλος, όχι κατηγορηματικά, δεν σας ενδιαφέρουν οι προβλέψεις των Διδύμων. Ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον. Οι προβλέψεις γράφονται με γνώμονα το γενέθλιο ζώδιο και δεν έχουν καμιά αξία για προοδευμένα ωροσκόπια.
  Ελπίζω να έλυσα τις απορίες σας.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 16.05.2012 10:21
  labtec θέλετε να ξαναπροσπαθήσετε να την ανεβάσετε. Θα διαγράψουμε το συγκεκριμένο ποστ αν το καταφέρετε σε κάποιο επόμενο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 16.05.2012 10:18
  abgb532, μακάρι να αρκούσε μόνο το ζώδιο για να καταλήξουμε τι οδηγεί κάποιον στην απιστία. Μην προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις την αστρολογία με τόσο καταδικαστικό και ντετερμινιστικό τρόπο. Ενδέχεται να διαμορφώσεις τόσο αρτηριοσκληρωτικές απόψεις ακολουθώντας αυτό το μονοπάτι που να χάσεις ευκαιρίες ή να κριτικάρεις ανθρώπους χωρίς να τους γνωρίσεις καν...
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 16.05.2012 10:13
  laspogovios, στην αστρολογία συνήθως αναφερόμαστε στις εκλείψεις σαν κύκλους. Για παράδειγμα λέμε πως βρισκόμαστε στο κύκλο εκλείψεων στον άξονα Διδύμων - Τοξότη (που έχουμε τον τελευταίο χρόνο) ή πως σύντομα θα περάσουμε στον κύκλο εκλείψεων στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού. Αυτό το κάνουμε γιατί καμία έκλειψη δεν αποτελεί απομονωμένο αστρολογικό γεγονός, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο. Συνεπώς ναι, οι δύο εκλείψεις σχετίζονται στενά αφού γίνονται στο ίδιο ζώδιο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως φέρνουν ίδια γεγονότα ή μας επηρεάζουν το ίδιο. Αυτό συμβαίνει γιατί: 1) Μπορεί μια μόνο από τις δύο να γίνεται στις μοίρες που υπάρχει στο χάρτη μας ένας προσωπικός πλανήτης και 2) Το πλανητικό σκηνικό πριν μια χρονιά (οι θέσεις των υπόλοιπων πλανητών) διαφέρει σημαντικά από το φετινό, που σημαίνει πως υπάρχουν διαφορετικές επιμέρους επιρροές που χρωματίζουν τις δύο εκλείψεις.
  Ελπίζω να έλυσα έστω επιδερμικά τις απορίες σας. Για οτιδήποτε άλλο παρακαλώ μη διστάσετε.

έχουν γενέθλια 282 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύκαρπος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...