παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 29.05.2010 12:47
  aniaania, οι όψεις Αφροδίτη - Κρόνου σε συναστρία έχουν πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Σε ένα πολύ βασικό επίπεδο πρέπει κανείς να γνωρίζει πως στα πρώτα τους στάδια είναι δύσκολες ή τουλάχιστον προχωράνε με πολύ αργό βήμα. Αυτό συμβαίνει για δύο σημαντικούς λόγους:1) η Αφροδίτη στο χάρτη μας δείχνει τι μας δίνει αρμονία, τι μας προσφέρει χαρά, πως γοητεύουμε τους γύρω μας, πως κοινωνικοποιούμαστε. Έτσι όταν μας αγγίζει ο Κρόνος του άλλου έχουμε μια αίσθηση παγωμάρας, πως δεν μπορούμε να τον γοητεύσουμε εύκολα ή εντελώς απρόσμενα γίνεται εξαιρετικά σημαντικός στη ζωή μας οπότε φοβόμαστε να εκφραστούμε ελεύθερα από φόβο μην τον χάσουμε. 2) Ο Κρόνος δοκιμάζει και θεμελιώνει βήμα βήμα, συνεπώς κόβει την έξαψη και τον ενθουσιασμό μετά την πρώτη γνωριμία για να προχωρήσει εκ του ασφαλούς.
  Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά το πρώτο διάστημα μιας σχέσης με εναλλάξ όψεις Αφροδίτης - Κρόνου είναι το δυσκολότερο. Ο ένας μπορεί να αρχίσει να ζηλεύει τον άλλο για τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κινείται, ντύνεται μέσα στον κόσμο (ο Κρόνος είναι ο μεγαλύτερος ζηλιάρης του χάρτη μας) ή τα δύο άτομα να μην περνάνε πολύ χρόνο μαζί ή να υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στη ζωή τους τη στιγμή που γνωρίστηκαν και αναγκάζονται να στερηθούν την παρουσία ο ένας του άλλου. Αν ξεπεραστεί αυτό το πρώτο στάδιο (συνήθως κρατάει μερικούς μήνες, ανάλογα και με τις υπόλοιπες όψεις της συναστρίας) τότε η σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και των δύο. Δεν υπάρχουν εδώ στατιστικά πάντως. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να προχωρήσει στο μέλλον ή να διακοπεί πολύ γρήγορα.
  Γενικά ο Κρόνος σε συναστρία είναι ένας πλανήτης που θέλεις να τον έχει σύμμαχο γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να θεμελιώσει σχέσεις/συνεργασίες που έχουν αντοχή στον χρόνο.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 29.05.2010 01:00
  UNDERCOVER, έχω ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα να αφιερώνω τα ΣΚ σε διδακτικά tips για όλα τα ζώδια... Το ΣΚ είναι πάντα μια ευκαιρία να δούμε τα πράγματα από προοπτική και απόσταση...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 26.05.2010 13:15
  * εννοείτε (σόρι)
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 26.05.2010 13:13
  Cappie, το σημερινό τιπ είναι μια ερμηνεία του τετραγώνου Σελήνης - Άρη για όλα τα ζώδια. Αυτό το τετράγωνο έχει ισχύ για σήμερα και αύριο ως το μεσημέρι... Μετά νομίζω θα είναι πιο κουλ τα πράγματα
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 26.05.2010 13:11
  sixamenhkampia, τι εννοείται σας έχει τσακίσει αυτό? Λόγω θέσης, λόγω διελεύσεων; 
  Θα σας πω κάτι λίγο πιο γενικό, από την μέχρι τώρα πείρα μου. Ένας πλανήτης από μόνος του ποτέ δεν ευθύνεται για ότι κακό και στραβό συμβαίνει γύρω μας. Άλλωστε όλοι έχουμε κάπου ένα Κρόνο, ένα Πλούτωνα κοκ....
  Αν θέλετε να λοιπόν να σχολιάσουμε κάτι συγκεκριμένο, μια συμπεριφορά σας, μια περίοδο της ζωής σας να το κάνουμε και να δούμε ποια δυναμική κρύβεται από πίσω. Όμως μην περιμένετε από αυτό το Site να ακούσετε ευκολάκια τύπου: "Ναι χρυσό μου, με τον Κρόνο εκεί είσαι καταδικασμένη να...." . Αυτά αλλού, όχι εδώ.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 26.05.2010 13:04
  Krissy, Ο Ουρανός δεν φέρνει πόνο (ευτυχώς) αφού σου σκάνε τα ξεγυρισμένα από εκεί που δεν το περιμένεις. Αλλά κόπο, πίστεψε με, φέρνει με τα ντουζένια... Αφού έχεις τόση τσίτα που δεν μπορείς να κοιμηθείς πάνω από 4-5 ώρες την ημέρα (και αν...)
  Rover, αναμένω την γραπτή, ξεγυρισμένη  κοκ πρόσκληση... Παντού χρειάζεται ένας αστρολογός, ακόμη και σε πατσατζίδικο!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 26.05.2010 13:01
  Gon, μια σ'ύνοδος πλανητών σε διπλανά ζώδια δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο. Η ερμηνεία δεν αλλάζει σημαντικα, κρίνεται σαν να ήταν οι πλανήτες στο ίδιο ζώδιο. Αυτό που διαφοροποιείται σε κάθε περίπτωση είναι ποιος πλανήτης από τους δύο θα επικρατεί, δηλαδή θα είναι πιο έντονη η δική του ενέργεια μέσα στη σύνοδο. Στη δική σας περίπτωση, η Σελήνη ως προσωπικός πλανήτης θέτει τον τόνο της συνόδου (μεγάλη ανάγκη για προστασία και ασφάλεια, ενστικτώδης επιθετικοτητα για να μην εισχωρήσει κανείς μέσα μου, μεγάλη ανάγκη να έχω τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μου). Ο Πλούτωνας στο Ζυγό λειτουργεί συχνά σαν έναν απορυθμιστικός παράγοντας καθώς η εμμονή (Πλούτωνας) έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, την ειλικρίνεια, την ισότητα (Ζυγος) μέσα σε μια σχέση. Όπως καταλαβαίνεται αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται σε αντίθεση συνήθως με τα έμφυτα χαρακτηριστικά του ελέγχου (ή της χειραγώγησης) του Σκορπιου...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 26.05.2010 12:54
  Undercover ευχαριστούμε! Όλη τη μέρα σπάμε την κούτρα μας για να σας πιάνει...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 26.05.2010 12:53
  Rover με μη κακομαθαίνεται... έχω και την τάση να βάζω κιλάκια..
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 26.05.2010 12:51
  Ο Ουρανός είναι ανηλεής... Δεν λυπάται, ούτε χαίρεται. Είνα εκεί απλά για να σου αποδεικνύει ανά πάσα στιγμή πόσο πιο ενδιαφέρουσα θα μπορούσες να κάνεις τη ζωή σου (φυσικά αυτό σημαίνει πως θα μισήσεις τη ζωή που ζούσες προ Ουρανού, αλλά αυτό μεταξύ μας...)

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...