παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 21:31
  ESTER37, ένας πλανήτης που βρίσκεται έστω και στις 29 μοίρες και 59 λεπτά ενός ζωδίου ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Μάλιστα έχει παρατηρηθεί πως πλανήτες στις τελευταίες μοίρες εκφράζουν ακόμη πιο έντονα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που βρίσκονται.
  1) Ο Άρης και ο Δίας σας δεν σχηματίζουν κάποια σημαντική (κύρια) όψη μεταξύ τους...
  2) Ο Πλούτωνας σας επηρέασε στη δοκιμαστική του είσοδο στον Αιγόκερω (περίπου πριν από ενάμιση χρόνο) όταν έμεινε στάσιμος πάνω από τον Άρη σας. Σε εκείνο το διάστημα είναι πιθανό να βιώσατε αλλαγή σπίτιου/τόπου κατοικίας, μια σχέση βαθιά μεταμορφωτική (ή τη διάλυση μιας πολύ σημαντικής σχέσης) ή ίσως προβλήματα στις σχέσεις με τους γονείς (ειδικά τον πατέρα). Η επόμενη επίδραση του Πλούτωνα στο χάρτη σας αργεί ακόμη μερικά χρόνια.
  3) Για ποιο λόγο συνδέετε το τετράγωνο Ουρανού - Δία με τα επαγγελματικά σας; Υπάρχουν πιο σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν αυτό τον τομέα της ζωής σας...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 21:23
  Vicky75, δεν έχει καταχωρηθεί στο χάρτη σας η πόλη γέννησης και πιθανόν γι' αυτό να βγαίνει λάθος ο ωροσκόπος. Προσπαθήστε να καταχωρήσετε ξανά τα στοιχεία σας, αν σας είναι εύκολο...
 • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω - Η Αλλαγή είναι η μόνη σταθερά
  Stargazer @ 11.05.2010 17:46
  dimi84kara, εννοείται πως δεν πρόκειται να αρρωστήσουν όλοι οι ωροσκόποι Καρκίνοι ή Αιγόκεροι. Επειδή όμως ο 1ος οίκος έχει να κάνει με το σώμα και τη γενικότερη κατάστασή του, πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν έχει συνήθειες που το δηλητηριάζουν. Π.χ., κάπνισμα, κακή διατροφή, έλλειψη ύπνου κ.α. Ο Πλούτωνας γενικώς έχει την τάση να ξεριζώνει καρκινώματα, όπου κι αν τα βρίσκει αυτά, είτε στο σώμα είτε στη ψυχή. Αν ΔΕΝ υπάρχουν τέτοια, δεν υπάρχει λόγος να φοβάται κανείς. Αυτός όμως είναι ο θησαυρός του, ότι αποκτάς επίγνωση της τοξικής συμπεριφοράς σου.
  Έχει παρατηρηθεί συχνά ότι με σημαντική διέλευση ή πρόοδο Πλούτωνα, ιδιαίτερα σε σχέση με τον ωροσκόπο, επέρχεται μια δραστική αλλαγή της εμφάνισης, αν βεβαίως υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο, π.χ. σημαντική απώλεια βάρους. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι συνέπεια μιας δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης, που έχει αντίκτυπο στο σώμα, αλλά ένα από τα καλά του Πλούτωνα είναι ότι αρκετές φορές σου δίνει μια αίσθηση ελέγχου της κατάστασης, ένα είδος εξουσίας στον τομέα του ωροσκοπίου που επηρεάζεται. Και στον 1ο οίκο, μπορεί ξαφνικά να αισθανθείς πως για πρώτη φορά ελέγχεις απόλυτα το σώμα σου.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 10.05.2010 12:22
  gatinha, έχετε ωροσκόπο Υδροχόο. Να ενημερώσετε τα στοιχεία σας επιλέγοντας το κουτάκι της θερινής ώρας.
 • Η σχέση Ήλιου - Σελήνης - Ωροσκόπου
  Stargazer @ 09.05.2010 19:37
  ester37, δεν έχετε φτιάξει τον χάρτη σας, οπότε θα απαντήσω με βάση αυτά μόνο τα στοιχεία που μου δίνετε.
  Η φωτιά με τον αέρα είναι σχετικώς συμβατά στοιχεία και εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα. Ο Τοξότης όμως βρίσκεται απέναντι από τους Διδύμους και εκπροσωπεί μια εντελώς διαφορετική σχολή σκέψης. Εκεί που η Σελήνη σας θα θέλει απτές αποδείξεις για να εξηγήσει τον κόσμο και θα θέλει να προχωράει με τη λογική, ο ωροσκόπος σας θα προβάλλει αντιστάσεις. Μάλλον αυτός (ο ωροσκόπος) θα έχει τα περισσότερα προβλήματα σε αυτήν την τριπλή σχέση, γιατί η Σελήνη σας βρίσκει έναν πολύτιμο σύμμαχο τον Ήλιο, σε σχέση τριγώνου με αυτήν και ενισχύει τη λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Ο Τοξότης όμως ακούει την εσωτερική φωνή του και πιστεύει κυρίως σε αυτά που αισθάνεται μέσα του ως σωστά, ασχέτως αν αυτά αποδεικνύονται ή όχι. Λίγο τον νοιάζει.
  Με βάση αυτά τα δεδομένα, μπορεί λοιπόν στη ζωή σας να έρχονται καταστάσεις που να απαιτούν ένα "άλμα πίστης" και να αντιστέκονται στη λογική επεξεργασία. Καταστάσεις που να χρειάζεται να αφεθείτε και να χαλαρώσετε χωρίς εγγυήσεις. Τι κάνετε όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Μεγάλο ρόλο βέβαια, θα παίξει και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σας, ο Δίας, ανάλογα με το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκεται.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 17:48
  Αν είστε γεννημένος στην Ελλάδα, έχετε ωροσκόπο Ταύρο 101%...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 07.05.2010 17:44
  aniaania, είναι μεγάλο τριπάκι αν ξεκινήσουμε να αναλύουμε με βάση τη θέση των πλανητών ποια είναι η πιθανότητα κάποιας να κάνει ή να μην κάνει παιδιά... Δεν έχετε τίποτα ανησυχητικό πλανητικά που να δηλώνει κάτι τέτοιο, αλλά από την εμπειρία μου (και κρατήστε το αυτό) σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις χαρτών έχω δει τις "παραδοσιακά" αποκαλούμενες δύσκολες θέσεις να λειτουργούν αποτρεπτικά για σύλληψη. Επομένως μην καταλήξουμε να τρελιάζουμε για το κάθε τι με το χάρτη μας. Κάνει κακό και σε εμάς και στην χρησιμότητα της Αστρολογίας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 17:40
  Έχετε ακμή 5ου οίκου στον Ζυγό και περιλαμβάνει μέσα του όλο το ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό στην αστρολογία το λέμε αναχαιτισμένο ζώδιο ή αναχαίτιση... Πηγαίνετε στο γλωσσάρι (είναι στο κομμάτι της βιβλιοθήκης μας) στον όρο "αναχαίτιση" και μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για αυτό το φαινόμενο.
  Πρακτικά για τον 5ο οίκο σας πρέπει να κοιτάζετε πρωτίστως το Ζυγό, σαν το βασικό αίτημα του οίκου, και μετά και τον Σκορπιό σαν μια ενέργεια που προσπαθεί να απεγκλωβιστεί, να εξωτερικευθεί.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 17:35
  Η φάτσα είναι άσχετη... (ανάδρομος Ερμής)...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 17:34
  Γαρδένια να που προχωρώντας έφτασα και στο ποστ σας...
  Ο συνδυασμός της κίνησης του Άρη στον 10ο οίκο σας (που αφορά την καριέρα σας) με τον Κρόνο στον 12ο οίκο, πραγματικά ως τώρα άφηναν μόνο εκκρεμότητες, πολύ προσπάθεια, πολύ κόπο και μηδέν αποτέλεσμα... Αυτό δεν είναι τυχαίο αφού: 1) η διετής διέλευση του Κρόνου από τον 12ο οίκο σας (επηρεάζοντας πολύ σημαντικούς προσωπικούς πλανήτες, μεταξύ αυτών και τον Ήλιο σας) σας έμαθε ίσως με το σκληρό τρόπο που δεν υπάρχουν σταθερές στη ζωή μας που να έχουν το χαρακτήρα του αιώνιου και πως, όντας άνθρωποι, είμαστε απόλυτα αδύναμοι να ελέγξουμε τη ζωή μας, 2) η εξάμηνη παρουσία του Άρη στις ίδιες μοίρες του ζωδιακού (από την μηδενική ως τη 19η) ανακινεί τα ίδια θέματα (μήπως δεν είμαι καθόλου δυναμική; Μήπως μου λείπει αυτοπεποίθηση; μήπως δεν αξίζω; τι πρέπει να κάνω διαφορετικά...
  Τα ευχάριστα είναι ότι αρχικά ο Άρης από τις 18 αυτού του μήνα προχωράει επιτέλους πέρα από τις μοίρες που ήταν ανάδρομος και αυτό ανανεώνει την διάθεση σας για να ψάξετε πιο εντατικά, πιο άμεσα και με μεγαλύτερο πάθος την επόμενη επαγγελματική σας στάση. Πότε είναι πιο πιθανό να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Πιθανότερες ημερομηνίες είναι όταν ο Κρόνος γυρίσει από ανάδρομος σε ορθή πορεία στο τέλος του Μάη - Αρχές Ιουνίου. Ιδιαίτερα δε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα έχετε συνδυασμένη δράση Ουρανού - Δία σε όψη με τον γενέθλιο Δία σας, που δηλώνει πως δεν αποκλείονται ξαφνικές/αναπάντεχες προτάσεις σε εκείνο το διάστημα.
  Όσο για το θέμα του αρραβώνα, η διέλευση του Δία από τον 7ο οίκο σας, μέσα στην άνοιξη του 2011 θα δείξει αν η σχέση θα κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα. Ως τότε όμως έχουμε μπροστά μας καιρό...
  Εύχομαι τα καλύτερα όπως και να έχει.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...