παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 08.09.2010 15:12
  Ναι, η ημερομηνία που φαίνεται είναι η ημερομηνία ανάρτησης της απάντησης
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 07.09.2010 17:03
  Οι διελεύσεις είναι οι θέσεις των πλανητών για μία δεδομένη στιγμή. Τις διελεύσεις λοιπόν της τρέχουσας μέρας μπορείς να τις δεις στο πάνω μέρος της σελίδας του stardome* εκεί όπου λέει ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ. Καθώς λοιπόν θα διαβάζεις τις θέσεις των πλανητών θα τις σημειώνεις πάνω στο γενέθλιο χάρτη σου από την εξωτερική πλευρά του κύκλου, κι έτσι μπορείς να δεις ποιος πλανήτης πέφτει σε ποιον οίκο και με ποιούς πλανήτες από το γενέθλιο χάρτη σου κάνει κάποια όψη! Πολλή δουλειά δηλαδή!  
  Να ξέρεις ότι τα στοιχεία αυτά αλλάζουν καθημερινά για πλανήτες που κινούνται γρήγορα, όπως η Σελήνη, και σε πιο αραιά διαστήματα για πλανήτες που κινούνται αργά, όπως ο Πλούτωνας. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 07.09.2010 16:50
  Ευχαριστώ και πάλι για τα καλωσορίσματα και για το δωράκι fireworks!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starface @ 07.09.2010 16:48
  Eirhnh23 το ζώδιό σου είναι Σκορπιός, αλλά μπορείς να βάλεις σωστά όλα τα στοιχεία της γέννησής σου στο προφίλ που έχεις στο Stardome* έτσι ώστε να μπορέσεις να δεις όλο το γενέθλιο χάρτη σου. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 07.09.2010 16:09
  Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο vairs... Για παράδειγμα με Ουρανό και Ποσειδώνα στον 1ο οίκο πως μπορείς να αποφανθείς ότι κάποιος/α είναι μόνο Ουράνιος ή μόνο Ποσειδώνιος; Όπως πολύ σωστά έθεσε το ζήτημα η Starface, αυτό που συμβαίνει ότι υπάρχει μια σχετική ισορροπία ή αν θες μια δυναμική ισορροπία ανάμεσα σ' αυτά τα ετερόκλιτα στοιχεία μας.
  Και ναι Sillia, ανά περιόδους επιλέγουμε τον ένα ή τον άλλο, ανάλογα τις περιστάσεις. Όμως η καταπίεση των υπόλοιπων θα φέρει μοιραία και την μεταστροφή στην πορεία μας. Και μετά θα έχουμε έναν νέο κύκλο... Η αστρολογία είναι μια δυναμική γλώσσα, τίποτα στο χάρτη μας δεν μένει ανεπηρέαστο στο διηνεκές.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 07.09.2010 15:56
  Starface πήρες φόρα βλέπω! Επίσημο καλωσόρισμα κι από εδώ!
  Να προσθέσω κι ένα ακόμη στοιχείο στην κουβέντα σας; Είμαστε πολύ σύνθετα πλάσματα για να μας επηρεάζει μόνο ένας πλανήτης. Μάλιστα υπάρχουν περίοδοι της ζωής μας που επιλέγουμε το ένα άκρο του φάσματος και άλλες που επιλέγουμε το άλλο. Συνεπώς αντί ν' αναζητάς lenag μου ποιος σ' επηρεάζει περισσότερο, θα ήταν χρήσιμο να διαβάσεις και για τους 3 (και τους 10 για να είμαστε ακριβείς) για να ξεχωρίζεις πότε επικρατεί ποιος... Η βιβλιοθήκη μας μπορεί να σε βοηθήσει σ' αυτό το κομμάτι. Καλό διάβασμα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Starface @ 07.09.2010 15:32
  Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά έχεις και σύνοδο του Ωροσκόπου σου με Ουρανό, που είναι κι αυτό πολύ δυνατό χαρακτηριστικό στο χάρτη σου! Άρα έχεις δύο εξωκρόνιους πλανήτες (Ουρανό - Ποσειδώνα) στον ωροσκόπο σου, και τον Κρόνο σε αντίθεση με τον Ήλιο σου! Ο λόγος που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι πιο σημαντικός είναι γιατί παίζουν και οι τρεις καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, κι ενώ οι Ουρανός-Ποσειδώνας σε ωθούν σε πιο πνευματικές, αντισυμβατικές, ιδεαλιστικές αναζητήσεις, ο Κρόνος σε κρατάει σε επαφή με την πραγματικότητα και τις καθημερινές φιλοδοξίες σου! Οπότε υπάρχει μία σχετική ισορροπία! Άρα λοιπόν έχει σημασία πώς νιώθεις εσύ τον εαυτό σου και πώς σε βλέπουν οι άλλοι, δηλαδή ποια από αυτές τις δυνατές ενέργειες νιώθεις πιο οικείες με τον εαυτό σου; Τον Ουρανό (εκκεντρικότητα, επαναστατικότητα, ελευθερία πνεύματος); Τον Ποσειδώνα (δημιουργικότητα, καλλιτεχνική φύση, πνευματική/ψυχική ανησυχία); Ή τον Κρόνο (ρεαλισμός, όρια, υλοποίηση πρακτικών στόχων, καταξίωση); 
  Πάνω απ' όλα, η Αστρολογία είναι ελεύθερη βούληση κι εσύ ορίζεις τις δυνάμεις μέσα σου!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 07.09.2010 15:05
  Μήπως να το ξανασκεφτώ;;; .....Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα αν και λίγο αγριεμένο το βλέπω το πλήθος.... Όχι, θα μείνω εδώ γιατί πιστεύω στις αγνές προθέσεις των μελών!
  Όσο για το Starface, πηγάζει από το Scarface (βλ. ομώνυμη ταινία με Αλ Πατσίνο), γι' αυτό πρόσεχε JohnnyG  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Starface @ 07.09.2010 14:53
  Lenag, η απορία σου δεν είναι καθόλου χαζή, αλλά εύλογη! Ας πάρουμε για παράδειγμα το χαρακτηρισμό "κρόνιος". Κρόνιος είναι κάποιος που έχει ως κυβερνήτη του ζωδίου του ή του ωροσκόπου του τον Κρόνο ή όταν ο Κρόνος βρίσκεται μέσα στον 1ο οίκο ή κάποιος που έχει έντονο τον Κρόνο στο γενέθλιο χάρτη του, δηλαδή κάνει δυνατές όψεις κυρίως με Ήλιο - Σελήνη ή όταν ο Κρόνος είναι κεντρικό σημείο κάποιου σχηματισμού όψεων (π.χ. ταυ-τετράγωνο, yod, κλπ). Επίσης Κρόνιος μπορεί να χαρακτηριστεί και κάποιος (αλλά για πιο περιορισμένο χρονικο διάστημα) όταν έχει διέλευση Κρόνου σε ζώδιο ή ωροσκόπο, και η συγκεκριμένη φάση της ζωής του χαρακτηρίζεται από συμπεριφορές ανάλογες του Κρόνου. 
   
  Ελπίζω κάπως να ξεδιάλυνε το τοπίο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 07.09.2010 14:38
  Ο Κρόνος έφυγε από την Παρθένο και πήγε στο Ζυγό. Εσύ λοιπόν UNDERCOVER που έχεις ωροσκόπο Ζυγό, είσαι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα με δυνατά χαρτιά- δεν είναι η ώρα να πεις ακόμα "πάσο"! Επιπρόσθετα αν λάβεις υπόψη σου ότι ο Κρόνος θα είναι για περίπου δύο χρόνια απέναντι από τον οίκο των σχέσεων, έχεις ακόμα πολλές αλλαγές να ζήσεις που αφορούν τους ανθρώπους που επιλέγεις να στέκονται δίπλα σου, την εικόνα που παρουσιάζεις στους άλλους, τις επιλογές σου, τους στόχους σου, τις προθέσεις σου!  
  Όλα αυτά δεν σημαίνουν το τέλος του κόσμου. Αντίθετα σημαίνουν μία πολύ σημαντική περίοδο στη ζωή σου, όπου θα ωριμάσεις πολύ και όντας πιο κατασταλλαγμένη θα ξέρεις για τι πράγμα παλεύεις στη ζωή σου και ποιες είναι πλέον οι προτεραιότητές σου! Ο Κρόνος δε σημαίνει μόνο "χάνω κάτι που δεν είχε γερά θεμέλια" αλλά και "κερδίζω εκεί που έχω δουλέψει πολύ και μου αρέσει". 
  Σε καταλαβαίνω είναι βαρύ το πλήγμα, καθώς δεν έχεις προλάβει να πάρεις ανάσα από τον Κρόνο στην Παρθένο, αλλά αν μέσα από όλο αυτό προσπαθήσεις να δεις τι σου λέει το σύμπαν για τη ζωή σου, πίστεψέ με, στο τέλος θα αξίζει η δοκιμασία!  

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...