παρακαλώ περιμένετε...
 • Ο Ποσειδώνας στους Οίκους του γενέθλιου χάρτη
  Stardome* @ 06.04.2011 18:31
  valiaadion, εγώ θα έλεγα πως σ' αυτή την περίπτωση πως κοιτάς την ερμηνεία του 8ου και, στην περίπτωση που δεν έχεις γεννηθεί με ανάδρομο Ποσειδώνα, στην πορεία της ζωής σου θα αποκτήσεις και κάποια από τα χαρακτηριστικά του Ποσειδώνα στον 9ο. Αλλά το σημαντικό είναι να δεις κι εσύ, με βάση την πορεία της ζωής σου, ποια θέση σε αντιπροσωπεύει περισσότερο.
 • Ο Ποσειδώνας στους Οίκους του γενέθλιου χάρτη
  Starface @ 06.04.2011 18:12
  Σας ευχαριστώ όλους για τα πολύ καλά σας λόγια! Χαίρομαι για την αγάπη σας - αμοιβαίο άλλωστε...  
  @newflame: ευτυχώς έχουμε κι άλλους 10 πλανήτες και δεν αφήνουμε μόνο έναν να κάνει κουμάντο στο χάρτη μας. Προφανώς, έχεις κάτι πολύ δυνατό (π.χ. Κρόνο) που συμμαζεύει τη σύγχυση του Ποσειδώνα. 
  @vespaki: πάντα χαίρομαι με τον χαρακτηρισμό "μικρή" , δεν είμαι και η Γηραιά Ήπειρος, αλλά δεν είμαι και παιδούλα! Αλοιφή μ' έκανες... 
  @selster: μπορείς να πεις ότι μία διέλευση έχει παρεμφερή χαρακτηριστικά, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν πρέπει να ξεχνάμε με τίποτα τη γενέθλια θέση του Ποσειδώνα (ζώδιο, οίκος, όψεις), γιατί όποια και να είναι η διελαύνουσα θέση του, δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω από τις δυνατότητες που του δίνει ο γενέθλιος χάρτης. Δηλαδή, επειδή είναι τώρα στους Ιχθείς δε σημαίνει ότι όλοι μας θα κλειστούμε σε κλινικές αποτοξίνωσης, μοναστήρια, ανώνυμους αλκοολικούς ή στην καλύτερη θα αρχίσουμε να γράφουμε ποιήματα και να παίζουμε στο Broadway! Αλίμονο... 
   
   
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 06.04.2011 17:47
  Θα ξεκινήσεις από τον Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σου. Αυτό είναι το κομβικό. Μετά, συμπληρωματικά, διαβάζεις και τον Ποσειδώνα στον 1ο οίκο.
 • Τα τέσσερα στοιχεία
  Stardome* @ 05.04.2011 17:57
  Magneto υπήρχε ένα άρθρο για τα τέσσερα στοιχεία το οποίο ήταν πολύ συνοπτικό και το συγκεκριμένο άρθρο το αντικαθιστά. Ίσως σε μπερδεύει το ότι χρησιμοποίησα την ίδια φωτογραφία όπως και στο παλιό...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 05.04.2011 17:52
  Οι πλανήτες από τον Δία και έπειτα εμφανίζονται ανάδρομοι περίπου 5 μήνες κάθε χρόνο. Είναι απόλυτα αναμενόμενο περίπου οι μισοί από όλους τους ανθρώπους του πλανήτη να έχουν γεννηθεί με ανάδρομους έναν ή περισσότερους από αυτούς τους πλανήτες. Συνήθως είναι άλλοι παράγοντες που θα καθορίσουν την ισχύ ή όχι αυτού του γεγονότος όπως το πόσες όψεις κάνει και αν βρίσκεται σε γωνιακό οίκο κοκ... Πάντως για μερικές παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ακόλουθο άρθρο της βιβλιοθήκης μας:
   
  Οι ανάδρομοι πλανήτες - Μια εισαγωγή
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 05.04.2011 13:32
  cheyenne, τίποτα δεν είναι εκ των προτέρων καταδικασμένο να αποτύχει. Αν ξεκινάμε έτσι ας το παρατήσουμε το θεματάκι.
   
  Προφανώς και τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να καθορίσουμε εμείς πότε μας προσλαμβάνει μια εταιρία ή πότε θα γυαλίσει το μάτι κάποιου/ας και θα κάνει κίνηση για να συνάψει σχέση μαζί μας. Αυτό σημαίνει πως πολλές δουλειές και πολλές σχέσεις μας θα ξεκινήσουν μέσα σε ανάδρομο. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Τελεία και παύλα.
   
  Όμως αν γνωρίζουμε πως πράγματι μια σχέση ή μια συνεργασία ξεκινά υπό καθεστώς ανάδρομου Ερμή θα ήταν ανόητο από μέρους μας να μην είμαστε προϊδεασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε. Έτσι σε μια συνεργασία που ξεκινά με ανάδρομο πιθανόν να έχουμε ένα από τα παρακάτω ζητήματα:
  - Να μας υποσχεθούν διαφορετικέ παροχές από αυτές που τελικά θα λάβουμε
  - Μας αναθέτουν περισσότερες ή άλλες υποχρεώσεις από αυτές που έχουμε συμφωνήσει
  - Καθυστερεί η οριστική μας πρόσληψη
   
  Αντίστοιχα μια σχέση με ανάδρομο πιθανόν να αντιμετωπίσει ορισμένα από τα ακόλουθα:
  - Ο/Η σύντροφος μας βρίσκεται σε μια προσωπική κρίση ή σε μια μεταβατική περίοδο της ζωής του/της και δεν επενδύει από την πρώτη στιγμή στη σχέση
  - Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα επικοινωνίας, δεν καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας, έχουμε άλλους στόχους από τη ζωή ή μάλλον βιαστήκαμε να μπούμε στη σχέση
  - Ο/Η σύντροφος μας πολύ σύντομα μετά τη σχέση αναγκάζεται να αλλάξει χώρο ή πόλη εργασίας (γενικά σχέσεις με ανάδρομο Ερμή καταλήγουν πολύ σύντομα να γίνουν σχέσεις εξ αποστάσεως)...
   
  Προφανώς λοιπόν τίποτα δεν είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Από την άλλη, κάθε νέο ξεκίνημα με ανάδρομο Ερμή έχει σημαντικές προκλήσεις.
   
   
  ΥΓ: Αν έχουμε γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή (το βλέπουμε στο γενέθλιο χάρτη μας) τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με νέα ξεκινήματα σε περίοδο ανάδρομου!
 • Παραδείγματα χρήσης της Ωριαίας Αστρολογίας
  Stargazer @ 02.04.2011 10:22
  Τι βλέπω, δυο φορές γράφτηκε το ποστ; Αν ο Ερμής είναι ανάδρομος...
 • Παραδείγματα χρήσης της Ωριαίας Αστρολογίας
  Stargazer @ 02.04.2011 09:01
  Taurus1986, πρώτον είμαι Ο Stargazer και δεύτερον κάθε χάρτη τον ερμηνεύουμε με βάση το ερώτημα. Εφόσον μιλάμε για επανασύνδεση, θέλουμε τον πλανήτη να "γυρίζει πίσω". Η αστρολογία είναι απίστευτα κυριολεκτική ορισμένες φορές. Οπότε, δεν το θεωρούμε πρόβλημα.¨Όπως επίσης, δεν θεωρούμε πρόβλημα τη σύνοδο του Ήλιου (δεύτερος δείκτης του άντρα) με τον δείκτη της γυναίκας. Εδώ ο πλανήτης της γυναίκας δεν είναι "καμμένος" ή κι αν είναι, αυτό είναι το ζητούμενο. Stargazer και δεύτερον κάθε χάρτη τον ερμηνεύουμε με βάση το ερώτημα. Εφόσον μιλάμε για επανασύνδεση, θέλουμε τον πλανήτη να "γυρίζει πίσω". Η αστρολογία είναι απίστευτα κυριολεκτική ορισμένες φορές. Οπότε, δεν το θεωρούμε πρόβλημα.¨Όπως επίσης, δεν θεωρούμε πρόβλημα τη σύνοδο του Ήλιου (δεύτερος δείκτης του άντρα) με τον δείκτη της γυναίκας. Εδώ ο πλανήτης της γυναίκας δεν είναι "καμμένος" ή κι αν είναι, αυτό είναι το ζητούμενο.
 • Παραδείγματα χρήσης της Ωριαίας Αστρολογίας
  Stargazer @ 01.04.2011 20:45
  Στο 99% των περιπτώσεων, μας ενδιαφέρει η απόσταση μέχρι το σημείο όπου πραγματικά θα γίνει η όψη, όχι η απόσταση σε μοίρες που έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή του χάρτη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 31.03.2011 21:26
  huanito, να συμπληρώσω σ' αυτά που είπε η Starfemina ότι μπορείς να κοιτάξεις και στις FAQ του site στο παρακάτω link, την τελευταία ερώτηση, που αναφέρεται στις επιστροφές των μικρών πλανητών πλανητών (Αφροδίτη, Άρης, Ερμής) στη γενέθλια θέση τους.

  http://www.stardome.gr/library/faq.html

έχουν γενέθλια 298 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αργύρης, Αργυρό

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...