παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.05.2023 έως 04.06.2023
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να είναι καθοριστικής σημασίας σχετικά με τις κινήσεις που κάνεις στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα και δείχνουν την ανάγκη σου να βρεις τα πατήματα σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να διαμορφώνεις μία περισσότερο σταθερή βάση στο κομμάτι της δουλειάς σου, να έρχεσαι πιο κοντά σε μία ομάδα ανθρώπων τους οποίους μπορείς να χαρακτηρίσεις ως οικογένεια και να καταφέρεις να ανακαλύψεις την ασφάλεια που αναζητάς. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να επενδύσεις κάποια από τα χρήματα που κερδίζεις στο σπίτι σου, να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές και επενδύσεις που σε βοηθούν να νιώσεις καλύτερα με το χώρο μέσα στον οποίο κινείσαι, να δημιουργήσεις ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον για εσένα και τους οικείους σου. Στον προσωπικό τομέα, αν θεωρείς πως βρίσκεσαι σε μία σχέση που μπορεί να σου ταιριάζει, τότε είναι καιρός να συζητήσεις το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης ή ακόμα και της δέσμευσης χωρίς να σκέφτεσαι με αρνητικό τρόπο σχετικά με το μέλλον της σχέσης σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 31.05.2023 έως 06.06.2023
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Μια από τις θετικότερες, πιο ευεργετικές πανσελήνους της χρονιάς ανατέλλει στις 4 του μήνα στον τομέα της φιλίας, της κοινωνικότητας, της κοινωνικής δικτύωσης, των ονείρων και των ευχών σου! Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα ...
 • Κάθε φορά, σε κάθε σχέδιο και κάθε όνειρο για το μέλλον, υπάρχει μια μικρή φωνούλα στο κεφάλι κάθε Υδροχόου που του λέει "Δεν μπορείς να κερδίσεις!". Είναι αυτή η ίδια φωνή που θα γίνει το καύσιμο για να πετύχει, αλλά τις μέρες που υπερισχύει (σαν τη σημερινή) αισθάνεσαι λες και σ' έχουν πετάξει σ' ένα λευκό κελί. Και θες να αποδράσεις! Να δραπετεύσεις! Ή μπορείς να περιμένεις μέχρι ν' ανοίξει η πόρτα. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στο πολεμάω και το καταστρέφω: η υπομονή. Τι επιλέγεις λοιπόν;
 • Ιούνιος

  Το καλοκαίρι του 2023  δεν θα μπορούσε να έχει ένα εντυπωσιακότερο ξεκίνημα, Υδροχόε. Οι εξελίξεις είναι πολύ έντονες αλλά ως επί το πλείστον θετικές σε όλα τα επίπεδα.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Ο Δίας σχηματίζει μια θαυμάσια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο και η όψη αυτή χρωματίζει ολόκληρο τον μήνα μας: έχουμε την καλοτυχία και την εύνοια του Δία σε ό,τι αφορά στο σπίτι και την οικογένειά σου (στον Ταύρο βλέπεις ο Δίας, στον 4ο ηλιακό σου οίκο) και ο Κρόνος σταθεροποιεί και εξισορροπεί τα οικονομικά σου, όντας στους Ιχθύς και στον 2ο οίκο σου που μιλά για τα χρήματα αλλά και τις αξίες σου. Για τις αξίες σου μιλώντας, η όψη αυτή θα σε βοηθήσει να βάλεις σωστές προτεραιότητες και ο καλοπροαίρετος Δίας θα σε βοηθήσει να δείχνεις μεγαλύτερη ενσυναίσθηση στους ανθρώπους σου. Ο Ερμής στον πιο παιχνιδιάρικο κι ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σου θα φέρει φλερτ, γνωριμίες και πολλή, πολλή χαρά ενώ απέναντί σου, στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών συνυπάρχουν για όλο τον μήνα ο Άρης και η Αφροδίτη. Η δε Αφροδίτη θα παραμείνει εκεί, στο λαμπερό και φλογερό ζώδιο του Λέοντα  για περίπου τέσσερις μήνες φωτίζοντας τις σχέσεις σου και χαρίζοντας όλη τη θετική της ενέργεια καθώς και πολλή τρυφερότητα, γενναιοδωρία, θέρμη, πάθος και χαρά. Η πανσέληνος του μήνα στις 4/6  στον Τοξότη λέει «ναι» στο  άνοιγμα των οριζόντων σου, σε έναν νέο κύκλο ζωής, αν θέλεις, με καινούργιες παρέες, φίλους, ομάδες και δραστηριότητες. Σε κάθε περίπτωση το παλιό, το φθαρμένο και το άνευ ουσίας πεθαίνει – και κάτι νέο γεννιέται. Αυτό λέει και η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα στους Διδύμους. Όλα αλλάζουν – τι καλύτερο για έναν Υδροχόο;

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  2 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 27° 28’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 28’ Ιχθύων
  4 Ιουνίου 2023    Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 20° 24’ Ταύρου
  5 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 00° 05’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 05’ Υδροχόου
  8 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 34’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° 34’ Ιχθύων
  11 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 05° 38’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 05° 38’ Ταύρου
  15 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 13’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 7° 13’ Ιχθύων
  17 Ιουνίου 2023    Ερμής 10° 50’ Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 10° 50’ Λέοντα
  18 Ιουνίου 2023     Ήλιος 27° 39’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 39’ Ιχθύων
  21 Ιουνίου 2023    Ερμής 18°40’ Διδύμων εξάγωνο με Άρη 18°40’ Λέοντα
  25 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 41’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 41’ Ιχθύων
  26 Ιουνίου 2023    Άρης 21° 30’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 21° 30’’ Ταύρου
  28 Ιουνίου 2023     Ήλιος 7° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 07’ Ιχθύων
  30 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 05’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 05’ Ιχθύων

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023

  Αναζητώντας νέες βάσεις στήριξης

  Το 2023 μοιάζει να κλείνει μία περίοδο τριετίας που βάλθηκε να σε πιέσει, να σε στριμώξει, να σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις δυνάμεις και τις αντοχές σου. Με την έξοδο του Κρόνου από το ζώδιο σου στις 7 Μαρτίου, θα κληθείς να κάνεις ταμείο και να εξετάσεις τι κέρδισες και τι έχασες. Μπορεί να βγαίνεις πληγωμένος/η και με αμυχές μέσα από αυτή μάχη, αλλά παράλληλα έχεις κερδίσει σοφία και την ικανότητα να θέτεις τις προτεραιότητες σου με διαφορετικό πλέον τρόπο. Μπορεί να μετράς τους κοντινούς σου ανθρώπους στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά παράλληλα έχεις δημιουργήσει αρκετό ελεύθερο χώρο ώστε να προσθέσεις πρόσωπα στο περιβάλλον σου. Μπορεί να αισθάνεσαι πως έχεις χάσει κάποιες μάχες, αλλά τουλάχιστον έχεις πάρει μαθήματα τα οποία θα σου φανούν πολύ χρήσιμα από εδώ και πέρα.
  Το 2023 σου ζητά να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να εκτιμήσεις με διαφορετικό τρόπο τις αξίες που πρεσβεύεις στη ζωή. Θα μπορούσες να λάβεις αποστάσεις από περιβάλλοντα μέσα στα οποία συνήθισες να κινείσαι και να φροντίσεις να χτίσεις το νέου ασφαλές πλαίσιο διαβίωσης, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σου. Μπορεί πάλι να προχωράς σε μία επαγγελματική στροφή, ειδικά αν ανήκεις στους/ις γεννημένους/ες τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου, συνειδητοποιώντας πως είναι καιρός να εξελιχθείς ή να αφεθείς στη μοίρα που σε τραβά προς τα κάτω. Τι διαλέγεις; Πως επιλέγεις να το επιτύχεις; Είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις ένα κομμάτι σου για να ζήσεις περισσότερο;

  Κεφάλαιο Δίας
  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου προσφέροντας την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κοντινές ή πιο μακρινές αποδράσεις, να έρθεις και πάλι σε επαφή με ανθρώπους που έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να αποδράσεις από το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι, να κάνεις ταξίδια μόνος/η λαμβάνοντας αποστάσεις από συγγενικά σου πρόσωπα ή από καταστάσεις που σε φθείρουν στη διάρκεια της ημέρας σου. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να επενδύσεις στην προσωπική σου κατάρτιση μέσα από μία σειρά σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων, που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι, να σε κάνουν να εγκλιματιστείς περισσότερο  αρμονικά στο νέο κόσμο που έχει δημιουργηθεί. Ίσως πάλι να ανεβάσεις ταχύτητα στα διαβάσματα σου και να ολοκληρώσεις έναν κύκλο εκπαίδευσης που έχεις ανοίξει εδώ και καιρό, και έχει ως στόχο να πάρεις το πτυχίο σου ώστε να το χρησιμοποιήσεις στο επόμενο επαγγελματικό σου βήμα.
  Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και η παραμονή του στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος του έτους φαίνεται να φέρνει περισσότερες προκλήσεις στη ζωή σου. Μπορεί να αποφασίσεις πως είναι καιρός να μετακομίσεις σε ένα χώρο στον οποίο κινείσαι πιο άνετα και δε χρειάζεται να πιέζεσαι. Μπορεί να είναι καιρός να κάνεις ένα άλμα προς μία ξένη χώρα, να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου κάπου μακριά, εκεί που νιώθεις πως οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ πιο ανταποδοτικές σε σχέση με τον εργασιακό σου κόπο. Αυτό βέβαια σημαίνει πως απομακρύνεσαι από γνώριμα άτομα και πρόσωπα, πως μπορεί να αφήνεις πίσω την οικογένεια, πως έχεις αποφασίσει να κάνεις μερικά βήματα προς μία άγνωστη πραγματικότητα. Ίσως πάλι να μεγαλώνει η οικογένεια σου και να αναζητάς ένα νέο σπίτι μέσα στο οποίο θα χωρέσετε, να χρειάζεται να εξοπλίσεις το σπίτι σου με αντικείμενα που είναι απαραίτητα στη νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται. Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα προόδου και να αποφύγεις τα άλματα, ώστε να νιώσεις πως πατάς καλά στα πόδια σου. Ίσως να σου προσφέρεται η δυνατότητα της αλλαγής του ρόλου, αλλά να θυμάσαι πως χρειάζεται πάντα να εξετάζεις αν το έδαφος πάνω στο οποίο πατάς συνεχίζει να είναι στέρεο.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Ο Κρόνος θα παραμείνει στο ζώδιο σου μέχρι τις 7 Μαρτίου, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, μέσα από μία πίεση που έχει ως στόχο να σε βάλει στη διαδικασία να θέσεις με κατάλληλο τρόπο τις προτεραιότητες σου. Μπορεί να νιώθεις πως δεν έχεις αρκετές δυνάμεις, πως έχει επηρεαστεί η υγεία σου, πως δεν είσαι σε θέση  να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις στο μυαλό σου λόγω σωματικής και πνευματικής αδυναμίας. Αυτό σημαίνει πως είναι καιρός να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις προτεραιότητες σου και να θέσεις τον εαυτό σου σε πρώτη μοίρα, προσφέροντας σου την ευκαιρία να απολαύσεις κάποια πράγματα. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να στηρίζεις άλλους, να φροντίζεις να φέρεις εις πέρας όλα όσα σου ανατίθενται χωρίς να εξετάζεις αν έχεις τις αντοχές για να πραγματοποιήσεις κάτι τέτοιο. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε διαδικασία χωρισμού από μία σχέση που θεωρείς πως δεν έχει μέλλον, από ένα άτομο που είναι πλέον φανερό πως σκέφτεστε με διαφορετικό τρόπο και πως δεν είναι εφικτό να συνεχίσεις να κάνεις τις υποχωρήσεις που συνήθισες να πραγματοποιείς. Αν πάλι απομακρύνεσαι από μία δουλειά, τότε είναι καιρός να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, μήπως είναι καιρός να πάψεις να ξοδεύεσαι σε περιστάσεις που δεν έχουν κανένα όφελος για εσένα.
  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου θα προσφέρει μία ανάσα ανακούφισης, αφού φεύγουν από πάνω σου ευθύνες τις οποίες κλήθηκες να φέρεις εις πέρας. Από εδώ και πέρα, έχεις την ευκαιρία να χτίσεις σταθερά θεμέλια στον οικονομικό τομέα, να φροντίσεις να βάλεις τις βάσεις για μία δουλειά που θα σε ανταμείβει για αυτό ακριβώς που κάνεις. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως ζορίζεσαι βραχυπρόθεσμα οικονομικά, πως χρειάζεται να αποφύγεις τις σπατάλες και τις επενδύσεις που δεν είναι και πολύ σίγουρες στη βάση του μέλλοντος, πως είναι καιρός να συμμαζέψεις τα ανοίγματα σου. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να έχεις στο μυαλό σου πως αυτό δε σημαίνει πως παύεις να στηρίζεις κοντινά σου πρόσωπα και εστιάζεις μόνο στον εαυτό σου, αλλά πως οριοθετείς το βαθμό της στήριξης που μπορείς να προσφέρεις σε ανθρώπους που σου ζητούν κάτι τέτοιο.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που φαίνεται να επηρεάζει την επικοινωνία σου με ανθρώπους που κινούνται στη σκιά σου. Προσπάθησε να είσαι σαφής και ειλικρινής μαζί τους και να αποφύγεις να δικαιολογήσεις τη στάση σου, εφόσον έχεις επιχειρήματα που μπορούν να σταθούν. Αν πάλι θέλεις να λειτουργήσεις στο σκοτάδι, τότε φρόντισε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου και να μιλήσεις ανοικτά για τα σχέδια σου, αφού δεν είσαι ακόμα σε θέση να γνωρίζεις αν έχεις κοντά σου ανθρώπους που θα σε υποστηρίξουν ή θα προσπαθήσουν να ρίξουν αλάτι στην πληγή σου. Αν πάλι ξεκινάς μία εκπαιδευτική προσπάθεια, τότε να θυμάσαι πως ο δρόμος μπροστά σου είναι δύσκολος και μακρύς, και δεν μπορείς να θεωρείς πως θα τα καταφέρεις ξεγελώντας τους γύρω σου, αλλά κυρίως τον εαυτό σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να δώσεις απαντήσεις σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου. Μπορεί να κουβαλάς αρκετό θυμό και να θέλεις να ξεσπάσεις πάνω σε ένα άτομο που θα μπορούσε να γίνει ο σάκος του μποξ. Χρειάζεσαι όμως μία τέτοια διέξοδο διαφυγής ή μήπως είναι προτιμότερο να αντιμετωπίσεις το θέμα που είναι μπροστά σου στοχεύοντας τη ρίζα του; Ίσως να πρέπει να επιστρέψεις στη συμπεριφορά σου μέσα στην οικογένεια που μεγάλωσες και να αναζητήσεις λόγους για τους οποίους δεν μπορείς ακόμα και σήμερα να ανεχθείς άτομα που λειτουργούν ως αυθεντίες και με διάθεση να επιβάλουν τις προθέσεις τους πάνω σου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να ενεργοποιεί θέματα εκπαίδευσης και ταξιδιών, να ανοίγει την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει το όπλο σου στην προσπάθεια να κάνεις βήματα προόδου για την καριέρα σου. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η, κάτι που σημαίνει πως θέλεις να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από γνώριμα πρόσωπα που δε σε βοηθούν να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Τέλος, αν υπάρχει ένα θέμα με συγγενικά σου πρόσωπα, τότε μη βιάζεσαι να δώσεις λύση, αφού χρειάζεται κατανόηση για να μπορέσεις να βρεις τα πατήματα σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό θα φέρει στην επιφάνεια την αντίδραση από κοντινά σου πρόσωπα στον τρόπο που σκοπεύεις να λειτουργήσεις. Προσπάθησε να είσαι σαφής με τις προθέσεις σου, γνωρίζοντας πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα σχέδια σου. Παράλληλα όμως, φρόντισε να διώξεις από κοντά σου ανθρώπους που καταφέρνουν να σε εγκλωβίζουν σε ένα πατρόν επαγγελματικής λειτουργίας που δε σε βολεύει και παράλληλα σε δυσκολεύει να είσαι ο εαυτός σου.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στο Σκορπιό θέλοντας να τονίσει πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας αλλάζουν δομικά και ουσιαστικά οι σχέσεις σου στον τομέα δουλειάς και οικογένειας. Μπορεί να προκαλείσαι ώστε να ρίξεις το βάρος σου στον ένα από τους δύο τομείς, να χρειάζεται να αποφασίσεις προς τα πού θα στρέψεις τις δυνάμεις σου, κάτι που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να φέρεις εις πέρας, αφού χρειάζεται να ισορροπήσεις πάνω στο συγκεκριμένοι σκοινί. Ίσως να κατανοείς πως οι γονείς σου μεγαλώνουν και χρειάζεται να είσαι κοντά τους, την ίδια όμως στιγμή που υπάρχουν επαγγελματικές προκλήσεις και μπορείς να εκμεταλλευτείς καταστάσεις ώστε να πετύχεις περισσότερα πράγματα. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει φθορά στη σχέση σου, πως χρειάζονται τονωτικές ενέσεις για να μπορέσει να πατήσει καλύτερα στα πόδια της, οι οποίες όμως δεν αφορούν τον υλικό, αλλά το συναισθηματικό τομέα και την προσέγγιση σου προς το έτερο ήμισυ. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης του νέου σου σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης, κάτι που σε αγχώνει και δυσκολεύει αφού καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και ίσως και να αλλάξεις εντελώς την καριέρα σου. Οι προκλήσεις του να αφήσεις πίσω σου ένα μοτίβο ζωής που γνώρισες είναι παρούσες και σε καλούν να ακούσεις τις φωνές που φτάνουν στα αυτιά σου, όσο και αν θέλεις να τα κλείσεις θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο θα απομακρυνθείς από αυτές.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου και η παραμονή του στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος του έτους θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να πάρεις τις ανάσες που έχεις ανάγκη. Η εξωστρέφεια σου θα επανέλθει και θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ταξίδια και εκδρομές, τα οποία δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να θελήσεις να ξεκινήσεις μία εκπαιδευτική διαδικασία που έχεις αφήσει στη μέση το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να επενδύσεις στις γνώσεις που μπορείς να λάβεις ώστε να καταφέρεις να κάνεις το μεγάλο βήμα στον επαγγελματικό βήμα. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα νέο περιβάλλον διαβίωσης και να χρειάζεται να δημιουργήσεις συνδέσεις με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, να συστήνεσαι εκ νέου και να ξεκινάς να δημιουργείς τη βάση της νέας σου ζωής. Τέλος, αν υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στον τομέα των δικαστηρίων και διεκδικήσεων, προσπάθησε να είσαι τολμηρός/η με τις αποφάσεις σου και να μην αφήσεις τρίτους να εκμεταλλευτούν το φόβο της διεκδίκησης από την πλευρά σου.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού. Η φιλία είναι η γερή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθεί κάθε ρομαντική σου περιπέτεια. Οι κοινές αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, πιστεύω, κοινωνικές ευαισθησίες, στόχοι, όνειρα μπορούν σίγουρα να σε φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ανήκεις στην λέσχη που οι συντροφικές σου επιλογές μοιάζουν πολύ συχνά τουλάχιστον εκκεντρικές για τους άλλους, ή το λιγότερο διαφορετικές. Σημασία για σένα έχει η ιδιαίτερη προσωπικότητά του άλλου και όχι η ταξονόμησή του από το πολύ κόσμο. Η αχίλλειος πτέρνα ωστόσο στις κατ΄εποχάς σχέσεις σου είναι η αυτόματη εμποστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Χρειάζεται να μάθεις ότι κάθε λαμπερή προσωπηκότητα δεν οδηγεί σίγουρα στην ισσοροπία, αλλά μπορεί να γίνει μια θλιβερή ιστορία παραπλάνησης και απώλειας. Ακόμα κι έτσι όμως σπάνια μεταμορφώνεσαι σε κυνικό, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ιδιαιτερότητα του άλλου και τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους.

  Στη δέσμευση και το γάμο (ή οποιαδήποτε εναλλακτική του μορφή) είσαι κοινωνικός , ευγενικός, γενναιόδωρος αφήνοντας πολύ ελευθερία στο σύντροφό σου και περιμένοντας να κάνει κι αυτός το ίδιο για σένα. Οι σχέσεις όταν γίνονται πνιγηρές, γεμάτες περιορισμούς , υπερβολικά συναισθηματικές, με μεγάλες δόσεις ζήλειας και κτητικότητας αρχίζουν να σε κάνουν να ψάχνεις τη πόρτα της εξόδου. Μπορείς πανεύκολα να οδηγήσεις μια σχέση στην κατάρρευση εάν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξής της. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά παρόλες τις φήμες για το αντίθετο, αλλά εκτός από αισθήματα χρειάζεσαι επίσης- και μερικές φορές περισσότερο - τον διανοητικό ενθουσιασμό, τη συγκίνηση που προκαλεί ένα ευφυές μυαλό. Φυσικά και σε ενδιαφέρει η ευτυχία και η άνεση των άλλων. Μερικές φορές αυτοί που θέλουν να πλησιάσουν τη καρδιά σου και το μυαλό σου θα πρέπει να διαθέτουν στρατηγική και επιμονή γιατί δεν αποφασίζεις εύκολα να μπεις σε σχέσεις, ή να κατανοήσεις τις σχέσεις που σε φέρνουν σε στενή επαφή με τον άλλο. Τέλειος σύντροφος είναι αυτός που δείχνει κατανόηση, ανοχή, και που υπερασπίζεται την ελευθερία σου ενώ μπορεί να ισορροπήσει άνετα τις πνευματικές σου ανάγκες με τις υλικές σου υποχρεώσεις.

 • Paris Hilton

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...