παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 13.09.2021 έως 19.09.2021
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις από ένα σύστημα μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και σε δυσκολεύει ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Ίσως να βρεις την ευκαιρία να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε κάνει να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα, να έρθεις σε επικοινωνία με ανθρώπους που είναι σε θέση να σου παρουσιάσουν την εικόνα που έχεις μπροστά σου μέσα από μία διαφορετική ματιά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα μπορούσες να επιλέξεις να ακούσεις αυτή τη γνώμη και να αφήσεις για λίγο στο περιθώριο τις δικές σου εμμονικές σκέψεις, ώστε να καταλάβεις πως μπορεί να οδηγείσαι σε αδιέξοδο μέσα από τον τρόπο που προσπαθείς να κινήσεις τα πράγματα. Ίσως πάλι να έχεις πλέον λάβει τις τελικές σου αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου και να ετοιμάζεις το έδαφος για την αλλαγή που πρόκειται να λάβει χώρα, έχοντας κατά νου πως αυτό που μετρά δεν είναι μόνο το οικονομικό σκέλος, αλλά και ο βαθμός της ελευθερίας που σου παρέχεται μέσα από την καινούργια πρόκληση που έχεις μπροστά σου.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Ερωτική πρόβλεψη: 15.09.2021 έως 21.09.2021
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
The Love DiariesΚαλωσορίζουμε μια εβδομάδα ρευστότητας και απατηλών καταστάσεων γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς – δε γίνεται να τη διαολοστείλεις, φερ’ ειπείν την εβδομάδα, δε θα πάει πουθενά, εδώ θα μείνει. Οπότε κάνουμε τα πικρά – γλυκά, μήπως όντως γλυκάνουν. Ο Ποσειδώνας, πλανήτης των μεγάλων ναυαγίων, των ψευδαισθήσεων και της πλάνης παίζει μπάλα σχεδόν μονότερμα αυτή την εβδομάδα. ...
 • Το δίπολο υλική χρήμα – Υδροχόοι είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αντιφάσεις που έχει σκαρφιστεί το σύμπαν. Μάλλον ενδιαφέρουσα για εμάς που είμαστε απ' έξω. Γιατί για εσένα μοιάζει σαν ιδανική παγίδα: θεωρείς ότι είναι ανούσιο μπροστά στις γνώσεις και τα πιστεύω σου, κι όμως στην καθημερινότητα σου το κυνηγάς και δεν ανέχεσαι να μην το διαθέτεις σε επάρκεια. Μήπως το χρειάζεσαι τελικά σε τόση ποσότητα για να πολεμάς μετά τον εαυτό σου; Χμ... Μήπως;
 • Σεπτέμβριος

  Ο Σεπτέμβριος είναι για σένα ένας μήνας ιδιαίτερα κινητικός και πολύ πολύ παραγωγικός, Υδροχόε. Οι ορίζοντές σου ανοίγουν κι άλλο, δικτυώνεσαι με νέες γνωριμίες και γενικότερα πνέει ένας αέρας μεγάλης ανανέωσης και χαράς. Ο Δίας, πλανήτης της ευημερίας, της τύχης και της επέκτασης βρίσκεται στο ζώδιό σου έστω και ανάδρομος και αυτό είναι εξαιρετικά ευνοϊκό.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Παράλληλα, ο Ερμής, πλανήτης της πληροφορίας, της επικοινωνίας και της δικτύωσης βρίσκεται στον 9ο οίκο των ανοικτών οριζόντων, της ελευθερίας, της προσωπικής σου εξέλιξης κι επέκτασης και η θετική του δράση θα είναι παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Βέβαια, επειδή επίκειται ανάδρομη πορεία του προς το τέλος του μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 27/9, ίσως εκνευριστείς που τα πράγματα πηγαίνουν πολύ πιο αργά από όσο θα ήθελες. Μην πτοείσαι κι εκμεταλλεύσου την αργή εξέλιξη των καταστάσεων για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Από τα μέσα του μήνα στον 9ο οίκο σου βρίσκεται και ο Άρης και η δράση θα ενισχυθεί αρκετά. Έχε ανοιχτό μυαλό και να ξέρεις πως αρκετά από όσα συμβούν ή αποφασίσεις μέσα στον μήνα αυτόν θα αναθεωρηθούν και θα τροποποιηθούν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό όπου εισέρχεται στις 11 του μήνα ενισχύει τις επαγγελματικές σου προσπάθειες και φέρνει κάποια ευκαιρία στον χώρο της δουλειάς σου, αρκεί να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Η όψη της με τον Ποσειδώνα ενισχύει πολύ τη δημιουργικότητά σου και φέρνει έσοδα ενώ η υπέροχη όψη τριγώνου Άρη  - Κρόνου που κλείνει τον μήνα φέρνει μια απόφαση ζωής που θα σε οδηγήσει στην πραγμάτωση ενός μεγάλου σου στόχου.


  Η Νέα Σελήνη φέρνει ισορροπία και λύσεις σε θέματα χρεών, δανείων, κληρονομικών ζητημάτων και υποχρεώσεων ενώ σε κάνει πολύ πιο ρεαλιστή και οργανωτικό.
  Η Πανσέληνος φέρνει έναν επικοινωνιακό και κινητικό «οργασμό» αλλά κορυφώνει την ανησυχία σου για το οικονομικό κομμάτι κάποιας υπόθεσης.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  2 Σεπτεμβρίου 2021
  Άρης 22° 06’ Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 22° 06’ Ιχθύων
  4 Σεπτεμβρίου 2021
  Ερμής 7° 54’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 7° 54’ Υδροχόου
  5 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 24° 32’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 32’ Αιγόκερω
  6 Σεπτεμβρίου 2021
  -Άρης 24° 32’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° 32’ Αιγόκερω
  -Αφροδίτη 25° 01’ Ζυγού τρίγωνο με Δία 25° 01’ Υδροχόου
  -Ήλιος 14° 40’ Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 14° 40’ Ταύρου
  14 Σεπτεμβρίου 2021
  Ήλιος 21° 47’ Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 21° 47’ Ιχθύων
  16 Σεπτεμβρίου 2021
  Ήλιος 24° 24’ Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° 24’ Αιγόκερω
  17 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 7° 20’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 7° 20’ Υδροχόου
  20 Σεπτεμβρίου 2021
  Ερμής 23° 32’ Ζυγού τρίγωνο με Δία 23° 32’ Υδροχόου
  22 Σεπτεμβρίου 2021
  Ερμής 24° 22’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 22’ Αιγόκερω
  23 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 14° 19’ Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 14° 19’ Ταύρου
  25 Σεπτεμβρίου 2021
  Άρης 07° 04’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 07° 04’ Υδροχόου
  29 Σεπτεμβρίου 2021
  -Αφροδίτη 21° 22’ Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα Ιχθύων
  -Ήλιος 06° 59’ Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 06° 59’ Υδροχόου
  30 Σεπτεμβρίου 2021
  Αφροδίτη 22° 49’ Σκορπιού τετράγωνο με Δία 22° 49’ Υδροχόου

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

  06/10/2021 ώρα Ελλάδας 14:04, στις 13° 24’ Ζυγού
  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  21/09/2021 ώρα Ελλάδας 02:53, στις 28° 13’ Ιχθύ

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2021

  Η προσωπική σου εξέλιξη δεν μπορεί να περιμένει

   

  Το 2021 είναι μία εξαιρετικά σημαντική χρονιά για εσένα, αφού έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις αλλά και πράξεις που σε απομακρύνουν από το γνώριμο σκηνικό της ζωής σου. Με την παρουσία του Δία στο ζώδιο σου το μεγαλύτερο κομμάτι του έτους, θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τον κύκλο της επιρροής σου και να προσπαθήσεις να συνάψεις νέες σχέσεις. Μία γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να εξελιχθεί ταχύτατα και να σε κάνει να βλέπεις το μέλλον πολύ πιο αισιόδοξα σε σχέση με όσα συνέβαιναν μέχρι σήμερα. Μπορεί να απομακρυνθείς από το υπάρχον σπίτι σου για να επιλέξεις να ζήσεις με το έτερο ήμισυ ή ακόμα και να κάνεις σχέδια και όνειρα απόκτησης ενός παιδιού. Την ίδια στιγμή όμως, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου, ζητά την προσοχή σου επειδή καλείσαι να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις μεγάλες υποσχέσεις, αποδεικνύοντας κάθε φορά πως η σκέψη και η πράξη συμβαδίζουν,

  Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να τολμήσεις να δημιουργήσεις το δικό σου εργασιακό περιβάλλον, εφόσον έχεις κοντά σου τα άτομα που εμπιστεύεσαι. Αν σου δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσεις τις εξελίξεις, τότε θα δώσεις εξετάσεις σχετικά με το κατά πόσο μπορείς να έχεις το τιμόνι στα χέρια σου. Μη γίνεσαι αντιδραστικός/η απέναντι σε άτομα που ελέγχουν αυτή την ικανότητα σου, αφού είναι παρόντα ώστε να επιβεβαιώσουν πως έχεις αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος σου ζητούν να κλείνεις ανοικτές υποθέσεις που σε κρατούν δέσμιο/α της ζωής σου, ενώ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις πόρτες που σε οδηγούν στο μέλλον σου. Τέλος, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα δοκιμάσεις κατά πόσο μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου τα βάρη που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. 

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο σου το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και 2ο Ηλιακό σου οίκο.

  Η παραμονή του Δία στο ζώδιο σου προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ανοίγματα, να τολμήσεις να μεγαλώσεις το ζωτικό σου χώρο και να συνάψεις σχέσεις και συνεργασίες που ανοίγουν καινούργια κεφάλαια. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή, να επισημοποιήσεις τη σχέση σου και να μετακομίσεις σε ένα νέο σπίτι. Ίσως μάλιστα να είσαι έτοιμος/η να δημιουργήσεις και οικογένεια, κάτι που μπορεί να λάβει χώρα παράλληλα με τα παραπάνω. Αν είσαι μόνος/η ή βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει βαλτώσει, τότε οι ερωτικές προκλήσεις είναι μπροστά σου και δε σε αφήνουν σε ησυχία, με αποτέλεσμα να είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε ερωτικές προκλήσεις που δεν έχουν αξιόλογες βάσεις για να αντέξουν στη διάρκεια του χρόνου. Αν πάλι γνωρίσεις ένα άτομο που θα κάνει την παγωμένη σου καρδιά να χτυπήσει και πάλι έντονα, τότε ο ενθουσιασμός σου μπορεί να γεννήσει υψηλές προσδοκίες και να αποφασίσεις να επενδύσεις σε αυτή τη γνωριμία, χωρίς όμως να έχεις επιβεβαιώσει κατά πόσο κάτι τέτοιο έχει ισχυρές βάσεις.

  Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να τολμήσεις να κάνεις το επόμενο βήμα που μπορεί να σε μεταφέρει σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, εκεί που θα χρειαστεί να περάσεις και από κάποια εκπαίδευση. Αν είσαι έτοιμος/η να θέσεις σε εφαρμογή τη δική σου δουλειά, τότε φρόντισε να έχεις δημιουργήσει την ομάδα που θα σε υποστηρίξει και μέσα στη οποία θα ξεδιπλώσεις τα δικά σου ταλέντα. Μπορείς να είσαι αυτός/η που θα κινεί τα νήματα, αλλά να θυμάσαι πως κάτι τέτοιο δημιουργεί υψηλές προσδοκίες στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, οπότε δεν μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς υπευθυνότητα και με γνώση του ειδικού βάρους που αποκτά η αποστολή σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που σε κάνει να ασφυκτιάς ή που έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο, τότε καλείσαι να τολμήσεις να κάνεις το επόμενο βήμα που θα μπορούσε να μοιάζει και με απόδραση, αποδεικνύοντας πως διαθέτεις τη διάθεση να θέσεις εκ νέου τη ζωή σου σε κίνηση. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει ακόμα και πως είσαι έτοιμος/η να μετακινηθείς κάπου μακριά, εκεί που υπάρχει ελπίδα για την προσωπική σου εξέλιξη. 

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παραμονή του Κρόνου στο ζώδιο σου για όλη τη χρονιά, μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου, μέσα από μία έντονη πίεση ώστε να υπάρξουν αλλαγές που δείχνουν πως έχεις κατανοήσει το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής. Θα πιεστείς στον εργασιακό σου χώρο, ίσως επειδή έχεις ένα αφεντικό που δε σου επιτρέπει να έχεις την ευχέρεια των κινήσεων και τις ελευθερίες που είχες συνηθίσει με διαθέτεις. Ίσως πάλι να υπάρχουν πιέσεις στη δουλειά που βρίσκεσαι λόγω οικονομικής στενότητας, με αποτέλεσμα να νιώθεις έντονη αβεβαιότητα κατά πόσο έχει μέλλον η καθημερινότητας σου. Θα χρειαστεί λοιπόν να δοκιμάσεις τον εαυτό σου κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να αναζητήσεις ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, έχοντας βέβαια την υποχρέωση να εξετάσεις μήπως θα χρειαστεί να ρίξεις τις χρηματικές σου ανάγκες. Ίσως να δέχεσαι μία μείωση μισθού στην υπάρχουσα δουλειά σου, συμβιβαζόμενος/η με την ιδέα πως είανι προτιμότερο να έχεις μία δουλειά με λιγότερα χρήματα, παρά να χάσεις τη δουλειά σου και να αναζητήσεις κάτι καλύτερο σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που συρρικνώνεται.

  Ο Κρόνος όμως δοκιμάζει και την προσωπική σου ζωή, αφού καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που καλείσαι να κάνεις το επόμενο βήμα. Θα χρειαστεί να δείξεις πως ενηλικιώνεσαι μέσα σε μία σχέση που έχει χάσει την αρχική της σπιρτάδα και περνά στο επόμενο βήμα. Ένας γάμος μοιάζει με μία αρκετά σταθερή δέσμευση αυτή την περίοδο, αφού επιλέγεις ένα άτομο που γνωρίζεις πως μπορεί να στηρίξει το μέλλον σας. Από την άλλη όμως πλευρά, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχεις πλήρως αποξενωθεί από το άλλο πρόσωπο, τότε φρόντισε να κλείσεις αυτό το κεφάλαιο με όσο το δυνατό πιο ανώδυνο τρόπο, βλέποντας πως υπάρχει μέλλον εφόσον αποφασίσεις να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις. Ο χρόνος αρχίζει να μην είναι πλέον σύμμαχος, αλλά γίνεται ο αντίπαλος που δεν μπορείς να ξεγελάσεις, οπότε φρόντισε να τον κάνεις φίλο σου στην προσπάθεια να βάλεις τις βάσεις για ένα μέλλον με βάσεις και σταθερότητα. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μαΐου στην 5η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς, που φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων με άτομα του φιλικού κύκλου. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως ξοδεύεσαι υπέρ ανθρώπων που τελικά δε θα σου σταθούν στην περίπτωση που έχεις ανάγκη και αυτό να αρχίζει να σε εκνευρίζει. Θα προσπαθήσεις να αποφύγεις να πάρεις μέρος σε κάποιες συναντήσεις με φίλους ή θα θελήσεις να διακόψεις μία δραστηριότητα στην οποία συμμετέχεις, αλλά την ίδια στιγμή θα σκεφτείς μήπως λειτουργείς πολύ ατομικά και εγωιστικά. Στον προσωπικό τομέα, είναι πιθανό να μπερδεύεσαι μέσα σε μία γνωριμία που δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις αν είναι φιλική ή ερωτική. Θέλεις καταφέρεις να διαχωρίσεις τα αισθήματα σου, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στην 20η μοίρα των Διδύμων, σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα διάλογο ώστε να βγάλεις τα συμπεράσματα που αναζητάς. Ξεκίνησε τη συζήτηση που έχεις ανάγκη να κάνεις και προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου απέναντι σε ένα άτομο που προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς αισθάνεσαι. Να έχεις βέβαια στο μυαλό σου, πως μπορεί να μην είσαι σαφής, με αποτέλεσμα να μη λαμβάνεις και σαφήνεια στα λεγόμενα της άλλης πλευράς, οπότε η προσπάθεια δεν ολοκληρώνεται. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να συμμαζέψεις τα έξοδα σου, γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείς σε πράξεις που δεν έχουν ουσία για τη ζωή σου.

  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου με τη Σεληνιακή έκλειψη στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο σου, επηρεάζονται κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου. Θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις σε επεκτατικά σου σχέδια και να πείσεις κατά πόσο μπορούν να εμπιστευτούν τα λεγόμενα σου. Προσπάθησε να περπατάς χέρι-χέρι με την αλήθεια και την πραγματική διάσταση των καταστάσεων, ώστε να αποφύγεις να τρομάξεις τους ανθρώπους που μπλέκεις στα λεγόμενα σου. Μία απόφαση για μετακόμιση ή επαγγελματική μετακίνηση μπορεί να αποτελέσει τη βάση μίας συζήτησης που θα αλλάξει το ρόλο σου μέσα στην υπάρχουσα σχέση ή τη δουλειά που βρίσκεσαι. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να σε βοηθά να βρεις συμμάχους στα πλάνα σου, μακριά όμως από γνώριμα πρόσωπα. Ίσως να αναζητήσεις τη στήριξη από άτομα του φιλικού κύκλου, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις συζητήσεις που κάνεις με γνώριμα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ίσως να βλέπεις επαγγελματικό μέλλον σε μία πρόταση που έρχεται από μακριά και σε ωθεί να μετακινηθείς από ένα εργασιακό πλαίσιο που σε έχει θωρακίσει την τελευταία περίοδο. Ίσως πάλι να έχεις ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από μία καθημερινότητα που σε δυσκολεύει και αυτή η απόφαση σου να ταρακουνά τα άτομα που σε έχουν συνηθίσει να σε θεωρούν δεδομένο/η. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Τοξότη για όλο το 2021, σηματοδοτεί την ανάγκη σου να προσθέσεις νέα στοιχεία στη ζωή σου, να αισθανθείς πως μπορείς να κάνεις βήματα αναγέννησης μέσα από καινούργιες εμπειρίες στον ερωτικό τομέα, μία γέννηση στην υπάρχουσα σχέση σου ή επαγγελματικά βήματα με έντονες τις αισθήσεις της καινοτομίας και της νεανικότητας. Η ζωή μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία της γνωριμίας με ανθρώπους που κουβαλούν ένα φρέσκο τρόπο σκέψης και αντίληψης, κάτι που θα σε ιντριγκάρει ώστε να προσεγγίσεις αυτά τα άτομα, και να δημιουργηθούν ακόμα και ερωτικές σπίθες ανάμεσα σας. Μία τέτοια γνωριμία θα μπορούσε να βάλει φωτιά στη ζωή σου και να σε οδηγήσει ακόμα και στην απομάκρυνση από την υπάρχουσα σχέση σου, εφόσον αυτή έχει οδηγηθεί σε ένα τέλμα χωρίς διέξοδο. Ίσως πάλι να θέλεις να εξελίξεις τη σχέση σου και αυτό να προκύπτει μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού, κάτι που σε κάνει να βλέπεις το μέλλον πολύ πιο αισιόδοξα σε σχέση με όπως συνήθισες να ζεις τα τελευταία χρόνια.

  Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να διαθέτεις μία ιδέα που φαντάζει εξαιρετική ευκαιρία ώστε να αποτελέσει το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Θα χρειαστείς όμως να επενδύσεις στην απόκτηση γνώσεων και στον τρόπο διαχείρισης των ιδεών σου, αφού μπορεί να μη διαθέτεις την απαραίτητη εμπειρία ώστε να μετατρέψεις την ιδέα σε πράξη. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να αισθάνεσαι πως ανακαλύπτεις εκ νέου τα ταλέντα σου και στηριζόμενος/η σε αυτά πως είσαι σε θέση να δημιουργήσεις κάτι που φέρει την προσωπική σου σφραγίδα. 

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού. Η φιλία είναι η γερή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθεί κάθε ρομαντική σου περιπέτεια. Οι κοινές αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, πιστεύω, κοινωνικές ευαισθησίες, στόχοι, όνειρα μπορούν σίγουρα να σε φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ανήκεις στην λέσχη που οι συντροφικές σου επιλογές μοιάζουν πολύ συχνά τουλάχιστον εκκεντρικές για τους άλλους, ή το λιγότερο διαφορετικές. Σημασία για σένα έχει η ιδιαίτερη προσωπικότητά του άλλου και όχι η ταξονόμησή του από το πολύ κόσμο. Η αχίλλειος πτέρνα ωστόσο στις κατ΄εποχάς σχέσεις σου είναι η αυτόματη εμποστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Χρειάζεται να μάθεις ότι κάθε λαμπερή προσωπηκότητα δεν οδηγεί σίγουρα στην ισσοροπία, αλλά μπορεί να γίνει μια θλιβερή ιστορία παραπλάνησης και απώλειας. Ακόμα κι έτσι όμως σπάνια μεταμορφώνεσαι σε κυνικό, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ιδιαιτερότητα του άλλου και τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους.

  Στη δέσμευση και το γάμο (ή οποιαδήποτε εναλλακτική του μορφή) είσαι κοινωνικός , ευγενικός, γενναιόδωρος αφήνοντας πολύ ελευθερία στο σύντροφό σου και περιμένοντας να κάνει κι αυτός το ίδιο για σένα. Οι σχέσεις όταν γίνονται πνιγηρές, γεμάτες περιορισμούς , υπερβολικά συναισθηματικές, με μεγάλες δόσεις ζήλειας και κτητικότητας αρχίζουν να σε κάνουν να ψάχνεις τη πόρτα της εξόδου. Μπορείς πανεύκολα να οδηγήσεις μια σχέση στην κατάρρευση εάν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξής της. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά παρόλες τις φήμες για το αντίθετο, αλλά εκτός από αισθήματα χρειάζεσαι επίσης- και μερικές φορές περισσότερο - τον διανοητικό ενθουσιασμό, τη συγκίνηση που προκαλεί ένα ευφυές μυαλό. Φυσικά και σε ενδιαφέρει η ευτυχία και η άνεση των άλλων. Μερικές φορές αυτοί που θέλουν να πλησιάσουν τη καρδιά σου και το μυαλό σου θα πρέπει να διαθέτουν στρατηγική και επιμονή γιατί δεν αποφασίζεις εύκολα να μπεις σε σχέσεις, ή να κατανοήσεις τις σχέσεις που σε φέρνουν σε στενή επαφή με τον άλλο. Τέλειος σύντροφος είναι αυτός που δείχνει κατανόηση, ανοχή, και που υπερασπίζεται την ελευθερία σου ενώ μπορεί να ισορροπήσει άνετα τις πνευματικές σου ανάγκες με τις υλικές σου υποχρεώσεις.

 • Michael Jordan

έχουν γενέθλια 221 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...