παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 28.09.2010 12:10
  Ήλιος στο Τοξότη
  Σελήνη στο Λέοντα
  Ερμής και Άρης στο Τοξότη
  Αφροδίτη και Κρόνος Ζυγό
  Ουρανός και Δίας στους Ιχθυς
  Ποσειδώναςκαι Χείρωνα στον Υδροχόο
  Πλούτωνας και Βόρειος Δεσμός στον Αιγόκερω
   
  Η Πανσέληνος του Νοέμβρη είναι στις 21 του μήνα, στις 29 μοίρες Ταύρου/Σκορπιού
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Starface @ 28.09.2010 09:51
  Aries81, μην ανησυχείς, υπάρχει φως στο τούνελ... Μπορεί ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο να σου φέρνει έντονες αλλαγές στον άξονα οικογένεια - καριέρα, μπορεί να έχεις επιστροφή Κρόνου και μάλιστα στον 1ο οίκο σου, αλλά ο Δίας βρίσκεται ήδη στον οίκο των σχέσεων-γάμου, και απο 18 Νοεμβρίου γυρίζει ορθόδρομος και αρχίζει να σε ευνοεί ξανά. Το Φεβρουάριο του 2011 δε, διελαύνει πάνω από τον Ήλιο, Άρη και Αφροδίτη σου, άρα σου ανοίγει νέες πόρτες και σου δίνει ευκαιρίες σε θέματα οικονομικά-επαγγελματικά, ταξιδιων, σπουδών και σχέσεων. Μην αφορίζεις λοιπόν τίποτα ακόμα. Μπορεί αυτές οι μούτζες που λες, να βγουν σε καλό... (ο Κρόνος μας ωριμάζει/σοβαρεύει, δεν μας γκαντεμιάζει...)
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 28.09.2010 08:52
  maryl, η ώρα γέννησης παίζει καθοριστικό ρόλο στην εύρεση του ωροσκόπου και στη δικιά σου περίπτωση ακόμα πιο πολύ: αν έχεις γεννηθεί στις 22.00 εισαι παρθένος, αν είσαι γεννημένη στις 22.30 είσαι ζυγός. 
   
  Κατά τ' άλλα, η Σελήνη σου είναι στην Παρθένο, ο Άρης στον Τοξότη, Κρόνος στους Διδύμους και Αφροδίτη, Δίας και Ερμής στον Αιγόκερω. 
   
  Αν βάλεις τα στοιχεία σου μέσα στο προφίλ σου (3ο κουμπάκι κάτω αριστερά) θα μπορέσεις να δεις όλο το χάρτη σου, πλανήτες, οίκους και όψεις και με τη βοήθεια της βιβλιοθήκης του stardome* να αρχίσεις την εξερεύνηση και να μάθεις πολλά περισσότερα από το αν είναι θετικός ή όχι ο χάρτης σου, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να απαντηθεί αντικειμενικά. 
   
  Για οποιαδήποτε βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ.  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 28.09.2010 08:41
  katerina89, o Κρόνος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία πολλών φιλικών σου σχέσεων, δεδομένου ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια διένυε των 11ο οίκο σου, ο οποίος έχει μεν ακμή στο τέλος του Λέοντα αλλά καταλαμβάνει και τα 2/3 της Παρθένου. Επίσης μέσα στον 11ο οίκο έχεις και τον Ήλιο και τον Άρη σου, οι οποίοι ως πλανήτες αφορούν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου και του δυναμικού σου. Δηλαδή, με Ήλιο και Άρη στον 11ο οίκο οι φιλίες είναι ζωτικής σημασίας παράγοντας για την εξέλιξή σου και παίζουν μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σου. Άρα όταν "επεμβαίνει" ένας Κρόνος για περίπου 2 χρόνια σε αυτό τον τομέα, νιώθεις ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις ποιους φίλους επιλέγεις να σε στηρίζουν και ποιοι πιστεύεις ότι δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν στους καινούργιους πλέον στόχους σου. Και όλο αυτό βέβαια δεν γίνεται ανώδυνα, αλλά με παρεξηγήσεις, ψυχρότητα, ή ακόμα και απομάκρυνση. Με τον Κρόνο όμως μας δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε πιο σοβαρές και ώριμες αποφάσεις, οπότε οποιεσδήποτε αλλαγές ελπίζουμε να είναι προς το καλύτερο.   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 28.09.2010 08:29
  18/2 είναι η τελευταία μέρα του Υδροχόου, άρα είσαι Υδροχόος. Και αν η ώρα γέννησης είναι σωστή και ακριβής έχεις ωροσκόπο Ιχθύες (δεν το γλίτωσες τελικά...). 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Starface @ 28.09.2010 08:23
  to3otaki, από το χάρτη του προφίλ σου λείπει ο τόπος γέννησης. Αν το προσθέσεις και αυτό θα έχεις τον ακριβή ωροσκόπο σου. 
 • Ο Ήλιος και ο Ωροσκόπος στους οίκους σε συναστρία
  Stardome* @ 27.09.2010 16:45
  piggy με την πρώτη ευκαιρία θα απαντήσω στο ποστ που ανέβασες μέσα στο ΣΚ με τις ερωτήσεις σου. Σήμερα Δευτέρα είναι αδύνατο να γίνει αυτό... Thanks για την κατανόηση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 27.09.2010 16:39
  Marillena πόλη γέννησης;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 27.09.2010 16:36
  ania σε παρακαλώ μην μου καις τα εγκεφαλικά κύτταρα από τώρα και είναι μόλις Δευτέρα... Σε ποιο σημείο είπα εγώ ότι είσαι γεννημένη άτυχη, ότι έχεις μια προκαθορισμένη μοίρα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο συμπέρασμα έβγαλες...
  Διάβασε σε παρακαλώ αυτά που γράφω... Για τις σχέσεις, ναι δεν μπορείς να πιστεψείς στο οριστικό τέλος τους γιατί κανένας Ζυγός δεν θέλει να χάνει ανθρώπους. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα χάσεις ανθρώπους, ούτε πως θα γυρνάς πάντα στους πρώην. Σημαίνει ότι η φυσική σου ροπή είναι να δίνεις πολλές ευκαιρίες. Αν θες, το στοίχημα είναι να μάθεις κάποια στιγμή που πρέπει να σταματάς να δίνεις ευκαιρίες και που ο προσωπικός σου εγωισμός θα πρέπει να υπερισχύει της ροπής σου για συντροφικότητα.
  Όσο για τα επαγγελματικά με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και 10ο οίκο σου αναφέρω χαρακτηριστικά πως: "ρέπεις με μεγαλύτερη ευκολία προς πιο σταθερές αποφάσεις". Ο παρορμητισμός του ζωδίου του Αιγόκερω έχει να κάνει με την ανάγκη να υπάρχει μια ανανέωση στόχων και ικανότητα ανέλιξης στο εργασιακό περιβάλλον - σιχαίνεται να λιμνάζει αυτό το ζώδιο σε μια θέση για 20 χρόνια...
  Κατανοητά τώρα όλα;;;;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 27.09.2010 15:21
  Όλοι μπορεί να είμαστε αφηρημένοι κάποτε. Γι' αυτό είμαστε εδώ για να λύνουμε απορίες.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...