παρακαλώ περιμένετε...
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 04.07.2013 00:54
  @mairyblue, οι πλανήτες αυτό το μήνα βάζουν τα δυνατά τους προς αυτή την κατεύθυνση. Σπρώξτε κι εσείς λίγο, και κάτι καλό θα γίνει, θα δείτε...  
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 04.07.2013 00:52
  @StaRdust80, ανάσες, ανάσες, ανάσες, φ-φ-φ-φ-φ-φ... Πού θα πάει, θα περάσει κι αυτό... 
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (03.07.2013)
  Starhicker @ 03.07.2013 00:36
  @FARSALAKIA, κλαίω όμως!
   
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (03.07.2013)
  Starhicker @ 02.07.2013 23:08
  Ασφαλώς και θα σας συμβεί, αν δεν ενδώσετε σε πρώην - αυτό λέμε!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (03.07.2013)
  Starhicker @ 02.07.2013 23:07
  Συμμετέχει μια χαρά κι ο Ουρανός, όμως προτίμησα να εστιάσω στο Υδάτινο στοιχείο που είναι εξαιρετικά τονισμένο. Θαρρώ πως τον Ουρανό θα τον αφήσω ήσυχο ως προς τις όψεις αυτής της εβδομάδας (με την ελπίδα να με αφήσει κι εκείνος, χου χου χου)
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (03.07.2013)
  Starhicker @ 02.07.2013 23:05
  @SAFIYE1975 καλησπέρα. Η Νέα Σελήνη της 8/7 και οι προς αυτήν όψεις Ερμή και Ποσειδώνα (αλλά και για κάποιους η όψη Αφροδίτης - Πλούτωνα) είναι το φαινόμενο που θεωρώ πως χρωματίζει αστρολογικά την ερωτική μας εβδομάδα. Είναι το "πρίσμα" από το οποίο διάλεξα να δω τα πράγματα, ας το πούμε έτσι. Η πρόβλεψη αφορά στις μέρες από 3 έως και 9/7.
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 25.06.2013 03:29
  @yianna_p, το "εξελίσσεις μία σχέση" σημαίνει ότι δοκιμάζεις τις αντοχές της: κάνεις ένα βήμα μπροστά, αν και οι δύο αντέχετε σε αυτό το βήμα, έχει καλώς. Αν ένας από τους δύο, δεν θέλει/ δεν τολμά/ δεν προσπαθεί, τότε η σχέση παρουσιάζει τους πρώτους τριγμούς. Απο κει και πέρα παίζουν πολλοί παράγοντες μέχρι να πούμε ότι φτάνουμε στο χωρισμό: πόση υπομονή διαθέτεις, πόσες υποχωρήσεις έχεις κάνει μέχρι τώρα, πόσο συναίσθημα έχει μείνει για να μπορεί να σβήνει κάθε φορά τα λάθη και να αρχίζει πάλι από την αρχή... κλπ κλπ. 
   
  Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και κατόπιν ο Δίας στο ίδιο ζώδιο, προσπαθούν να φέρουν ισορροπία και επέκταση αντίστοιχα. Αν το δοκιμάσεις με έναν τρόπο και δεν πιάσεις, τότε θα πρέπει να το ξαναπροσπαθήσεις με άλλο τρόπο. Αν δεν πετύχει με μία σχέση, τότε θα πρέπει να το δοκιμάσεις με μία άλλη. Γενικά, και οι δύο αυτές πλανητικές δυνάμεις, θεωρούνται ευεργετικές, ακόμα κι όταν μιλάμε για "κάθε εμπόδιο και καλό". 
   
  Βρες αυτό που θέλεις και κυνήγησέ το όσο δύσκολο κι αν είναι. Αργά ή γρήγορα θα το πετύχεις. 
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (12.06.2013)
  Stardome* @ 13.06.2013 15:01
  nescafe εσύ ξέρεις καλύτερα για εσένα και για την πορεία σου. Δεν δύναμαι να τοποθετηθώ στο τρόπο με τον οποίο εντελώς προσωπικά βιώνεις τη ζωή. Και αντιλαμβάνομαι ότι όπως μίλησα πιο κάτω μπορεί να υπονόησα κάτι τέτοιο. Δεν είχα διάθεση να κατηχήσω, μονάχα προσπάθησα να δώσω κάποιες άλλες αναγνώσεις (οι οποίες φυσικά πάντα παραμένουν ανοιχτές προς διερεύνηση και απόρριψη). Πάντως αν για οποιοδήποτε λόγο ακούστηκα διδακτικός, ζητώ συγνώμη. Δεν ήταν η πρόθεση μου αυτή.  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Starhicker @ 13.06.2013 14:37
  Ευχαριστώ πολύ όλους παιδάκια! Το έβλεπα η αλήθεια είναι το ταυ - τετράγωνο να μου 'ρχεται, το 'βλεπα, μάρτυράς μου ο @Stardome που με αποκάλεσε "Κασσάνδρα", χεχεχε. Ε ρε τί ζούμε.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (12.06.2013)
  Stardome* @ 13.06.2013 12:47
  nescafe, ο Jung έλεγε: "Ελεύθερη βούληση είναι η ικανότητα να κάνω μετά χαράς αυτό που πρέπει να κάνω". Συνήθως η αποδοχή ότι έτσι θα είναι τα πράγματα, δηλαδή έτσι θα εμφανίζονται στο δρόμο μου όσα είναι σημαντικά για να καταλάβω τον εαυτό μου (γιατί αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του γενέθλιου χάρτη) και τη θέση του σ' αυτό το κόσμο, είναι το πρώτο βήμα.
   
  Επίσης  η Liz Greene παρατηρεί ότι αυτή η αποδοχή εμφανίζονται συνήθως με μια αίσθηση ότι "η ζωή μου έχει κολλήσει" και παρατηρεί ότι πολλοί άνθρωποι σ' αυτά το στάδιο του "κολλήματος" αποζητούν να έρθουν σε επαφή με ένα ψυχολόγο/ψυχαναλυτή ή και με θέματα όπως η αστρολογία. Λέει ότι για να περιγράφεται η κατάσταση του ατόμου σαν "κολλημένη" υπάρχει προφανώς ένα εμπόδιο που ορθώνεται σ' αυτή τη κίνηση. Κι αυτό συνήθως δεν είναι άλλο από τον Εγώ και το τρόπο ζωής του που προσκολλάται άγρια στο τρόπο που έχει συνηθίσει να βλέπει τα πράγματα.
   
  Για να γυρίσουμε πίσω στο ζώδιο του Αιγόκερω τώρα, αν κάτι συμβολίζει ο κυβερνήτης Κρόνος, είναι αυτή η πεισματική άρνηση στην ανανέωση (αν θυμηθείς ότι καταπίνει τα παιδιά του, δηλαδή όλο το δημιουργικό δυναμικό του και την αλλαγή που αυτό φέρνει) και αυτή είναι μια πτυχή της πορείας του Αιγόκερω. Κάθε φορά, μπροστά σε μια σημαντική αλλαγή ή στροφή στην ζωή, να μπορεί εύκολα να διαχειριστεί την απουσία ελέγχου. Οπότε αν υπάρχει ένα ζώδιο που θα βιώνει κάθε μετάβαση σαν μια δύσκολη γέννα και κάθε αλλαγή σαν μια τιτάνια μάχη και εσωτερικό σχίσμα, αυτό είναι ο Αιγόκερως.
   
  Αυτά σαν μια πιο εσωτερική ματιά στο δυναμικό του ζωδίου σου. Και κάτι ακόμη για το τέλος: πάντα δίνω σημασία σ' αυτά που διαβάζω από όλους σας μέσα στο Stardome* ακόμη κι αν δεν σχολιάζω κάθε στιγμή.
   

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...