παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 29.04.2010 12:38
  8e8e8e8, αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα τότε έχετε ωροσκόπο Σκορπιό.
  Αν θέλετε περάστε ξανά τα στοιχεία του χάρτη σας γιατί δεν έχει καταχωρηθεί η πόλη γέννησης σας στο σύστημα. Μόλις τα ξαναπεράσετε πατήστε στο συγκεκριμένο μενού την επιλογή (ενημέρωση των στοιχείων μου). Μην ξεχάσετε να επιλέξετε και το κουτάκι "Θερινή ώρα"...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 29.04.2010 12:32
  jojoka, προσωπικά δεν είμαι της σχολής της προβλεψεολίας αλλά θα σας δώσω μερικές πληροφορίες για να ελεγξέτε. Έτσι, αν και ο οίκος της προοδευμένης Σελήνης θα μπορούσε να ευνοεί μια εγκυμοσύνη θα ήταν λάθος να κοιτάζετε μόνο αυτήν. Θα πρέπει τουλάχιστον με δύο τεχνικές (πχ διελεύσεις και πρόοδοι ή διελεύσεις και solar arc κοκ) να έχετε κοινές ενδείξεις. Για παράδειγμα, ταυτόχρονα έχετε κάποια σημαντική διέλευση από τον 5ο οίκο σας ή τον κυβερνήτη του 5ου οίκου; Από τη Σελήνη σας ίσως; Με Solar Arc έχετε κάποια σημαντική διέλευση πάνω από τη Σελήνη σας ή την ακμή του 5ου οίκου ή τον κυβερνήτη του;
  Τώρα να σας δώσω και την προσωπική μου στάση στα πράγματα. Περισσότερο από το αν ευνοεί ή όχι μια εγκυμοσύνη (που αν θέλετε είναι η περισσότερο παραδοσιακή προσέγγιση της αστρολογίας), η διέλευση της προοδευμένης Σελήνης από τον Κρόνο δείχνει την ποιότητα της εγκυμοσύνης αν αυτή προκύψει. Έτσι μια εγκυμοσύνη με αυτή τη διέλευση θα μπορούσε να σημαίνει μια δύσκολη εγκυμοσύνη ή μεγάλο άγχος για να μείνετε έγκυος (που όλοι ξέρουμε πόσο αποτρεπτικό είναι αυτό) ή ανησυχία για το αν θα προλάβω να γίνω μητέρα (λόγω ηλικίας). Αν θέλετε την άποψη μου, νομίζω πως μέσα στην επόμενη χρονιά (μεγαλύτερη πιθανότητα το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου), με τη διέλευση του Πλούτωνα σε αντίθεση με τη Σελήνη σας στον Καρκίνο, τον Δία στον 5ο οίκο σας (στον Κριό) και τον Κρόνο να έχει προχωρήσει μακριά από το τετράγωνο με τη Σελήνη σας, είναι πολύ πιο ευνοϊκό το πλανητικό σκηνικό...
  Όπως και να έχει σας εύχομαι καλή τύχη στην προσπάθεια σας. Και αν συμβεί το ευχάριστο περιμένουμε να μας πείτε για το χάρτη του/της...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 29.04.2010 12:19
  cutie, ας ξεκινήσω ανάποδα. Μια Ηλιακή έκλειψη αφορά πάντα το άνοιγμα ενός νέο κύκλο στη ζωή μας (μην ξεχνάτε πως η Ηλιακή έκλειψη είναι και μια Νέα Σελήνη) και μας επηρεάζει πάντα σε βάθος χρόνου (συνήθως μια επίδραση μια έκλειψης κρατάει σε χρόνια όσα λεπτά κρατάει η ολική σκιά της Σελήνης πάνω στον Ήλιο). Από την άλλη ο ωροσκόπος μας είναι το σημείο επαφής μας με τον κόσμο, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Με αυτά ως δεδομένα η Ηλιακή έκλειψη πάνω στον ωροσκόπο σας πρόκειται να αλλάξει μέσα στα επόμενα χρόνια τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται τη ζωή ως σύνολο, ποια είναι η θέση σας μέσα στην κοινωνία και την οικογένεια σας, πως συμπεριφέρεστε στις σχέσεις - όλο το πακέτο. Αυτό θα συμβαίνει με γεγονότα όποτε κάποιος πλανήτης ενεργοποιεί την έκλειψη είτε με σύνοδο (δηλαδή περνώντας από τις μοίρες της έκλειψης στον Καρκίνο) είτε με αντίθεση (δηλαδή περνώντας από τις απέναντι μοίρες του Αιγόκερω). Συνεπώς αν συμβεί κάποιο σημαντικό γεγονός αυτό θα λάβει χώρα είτε μέχρι και τρεις μέρες πριν την έκλειψη, είτε τρεις από την έκλειψη και έπειτα. Αν δεν συμβεί κάτι (που είναι πολύ πιθανό) τότε αναμένεται την επόμενη ενεργοποίηση της έκλειψης από κάποιον πλανήτη (μια αστρολογική εφημερίδα θα σας βοηθούσε εδώ). Για την επίδραση του κάθε πλανήτη από το σημείο της έκλειψης υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο του Γιώργου Πανόπουλου στη βιβλιοθήκη μας για να σας βοηθήσει.
  Τώρα η Σεληνιακή έκλειψη είναι σαφώς μικρότερης έντασης από την Ηλιακή (με την έννοια πως δεν φέρνει εξωτερικά γεγονότα πάντα) αλλά ως μια super Πανσέληνος σίγουρα θα παίξει παράξενα παιχνίδια με τον συναισθηματικό σας κόσμο. Η σεληνιακές εκλείψεις είναι (ειδικά για όσους έχουν ωροσκόπο Καρκίνο ή είναι Καρκίνοι) σημεία καμπής, επηρεάζουν τη συναισθηματική τους ανταπόκριση προς τους άλλους και προαναγγέλλουν συνήθως σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αν βρίσκεστε σε σχέση θα πρέπει να αναμένετε πως θα περάσει μια μίνι κρίση (σαν έκρηξη όλων των μικρών εντάσεων που συσσωρεύει μια σχέση στο πέρασμα του χρόνου). Όμως αν είστε ελεύθερη θα μπορούσε να σημαίνει πως περνάτε έναν συναισθηματικό εξαγνισμό, ξεπερνάτε πληγές του παρελθόντος και προετοιμάζεστε για μια καινούργια σχέση. Η επιρροή μιας Σεληνιακής έκλειψης πιθανόν να κρατήσει και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με την Ηλιακή. Αντίστοιχα αν συμβεί κάτι θα πρέπει να το αναμένετε 2-3 μέρες πριν την έκλειψη ή 2-3 μέρες μετά από αυτή.
  ΥΓ.: Χωρίς να σας πανικοβάλλω και χωρίς να το πάρετε σαν προαναγγελία κακών, στο διάστημα λίγο πριν τις εκλείψεις κάνετε ένα μικρό τσεκ απ γιατί ο ωροσκόπος πάντα σχετίζεται και με την κατάσταση της υγείας μας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 24.04.2010 21:42
  Για να μην υπάρχει μπέρδεμα, δες τον απλά ως ένα ακόμη σημείο από το οποίο μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες για τη γενικότερη ευημερία του ατόμου σε όλα τα επίπεδα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 23.04.2010 16:04
  Ο ωροσκόπος "κολλάει", γιατί από τον ωροσκόπο θα εκτείνεις τη διαφορά Ήλιου-Σελήνης. Να πω ένα παράδειγμα πολύ απλό για να γίνει αντιληπτό. Ας πούμε ότι έχεις Ήλιο στις 15,00 του Λέοντα, Σελήνη στις 25,00 του Λέοντα και ωροσκόπο στις 18,00 του Σκορπιού. (Επίτηδες βάζω εύκολα νούμερα, χωρίς λεπτά, για να είναι πιο εύκολος ο υπολογισμός). Αν γεννήθηκες ημέρα (το οποίο το καταλαβαίνεις αν ο Ήλιος σου βρίσκεται πάνω από τον άξονα AC/DC), τότε υπολογίζεις τη διαφορά του Ήλιου από τη Σελήνη, δηλαδή Σελήνη μείον Ήλιος, και έχεις (25,00 - 15,00=) 10,00 μοίρες. Αυτές τις 10 μοίρες τις προσθέτεις στις μοίρες του ωροσκόπου 18,00 + 10,00=) 28,00 του Σκορπιού. Εκεί βρίσκεται και ο Κλήρος της Τύχης. Τώρα, αν είσαι φαν του Πτολεμαίου και όσων τον ακολουθούν, κρατάς τον ίδιο αριθμό κι αν έχεις γεννηθεί νύχτα. Αν όχι, κάνεις το ανάποδο, άρα έχεις -10,00 μοίρες και ο Κλήρος της Τύχης σου βρίσκεται στις 08,00 του Σκορπιού.
  Ο σωστός υπολογισμός βέβαια δεν γίνεται έτσι. Κανονικά μετατρέπεις τις μοίρες σε άλλον αριθμό ξεκινώντας από την 0 του Κριού. Δηλαδή, ένας πλανήτης στις 15,00 του Ταύρου, τον μετατρέπεις σε 45,00, γιατί τόσες μοίρες απέχει από την 0 του Κριού (30 μοίρες του Κριού και 15 του Ταύρου=45).
  Από τον υπολογισμό αυτόν τι καταλαβαίνουμε; Ότι όσο πιο κοντά έχεις γεννηθεί σε Νέα Σελήνη (σύνοδος Ήλιου-Σελήνης) τόσο κοντά θα βρίσκεται ο Κλήρος της Τύχης στον ωροσκόπο. Αν έχεις γεννηθεί σε φάση πρώτου τετάρτου, ο Κλήρος θα βρίσκεται στο IC, στην πανσέληνο στον DC και σε φάση τελευταίου τετάρτου στο Μεσουράνημα. 
  Όσον αφορά στη σχέση Ήλου-Σελήνης, θα έλεγα πολύ πρόχειρα ότι ο Κλήρος της Τύχης είναι εκείνο το σημείο στο οποίο τα φώτα λειτουργούν συνδυαστικά. Πώς είναι τα μεσοδιαστήματα; (για όσους είναι εξοικειωμένοι κάπως με αυτή την τεχνική). Τα Μεσοδιαστήματα στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο από μία παραλλαγή της τεχνικής των Κλήρων της αρχαιότητας. Η διαφορά είναι ότι στους Κλήρους δεν σε ενδιαφέρει το μέσο διάστημα, αλλά η διαφορά σε μοίρες δύο πλανητών, την οποία την εκτείνεις από ένα τρίτο σημείο, που στο 90% των περιπτώσεων είναι ο ωροσκόπος.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 22.04.2010 21:06
  Ο οίκος του Κλήρου της Τύχης μας ενδιαφέρει περισσότερο για να αξιολογήσουμε τη δυναμική του, παρά για να βρούμε τη σημασία του. Δηλαδή, ένας γωνιακός οίκος είναι προτιμότερος από έναν κατιόντα, π.χ. Γενικότερα ο Κλήρος της Τύχης φαίνεται να αφορά θέματα ωροσκόπου, Σελήνης και Ήλιου μαζί. Σώμα, υγεία, ψυχή, ευημερία, καριέρα, υγεία, χρηματα, σχεδόν τα πάντα.
  Γενικά βλέπεις το είδος του οίκου (όχι τη σημασία του) και το ζώδιο που βρίσκεται, τις όψεις που δέχεται, τον κυβερνήτη του ζωδίου αυτού και σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτός.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 22.04.2010 20:02
  Ο Κλήρος της Τύχης (Part of Fortune, Fortuna) αντικατοπρίζει τη σχέση Ήλιου-Σελήνης. Η φόρμουλα είναι Ωροσκόπος + Σελήνη - Ήλιος για όσους είναι γεννημένοι μέρα και Ωροσκόπος + Ήλιος - Σελήνη για όσους είναι γεννημένοι νύχτα. Δηλαδή, τη διαφορά Ήλιου και Σελήνης σε μοίρες, την εκτείνεις από τον ωροσκόπο. Μπορείς να το υπολογίσεις και μόνος/η σου, αλλά μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα http://www.noendpress.com/pvachier/arabicparts/index.php, όπου μπορείς να υπολογίσεις και άλλους κλήρους.
  Να πω εδώ ότι παρόλο που οι περισσότεροι αστρολόγοι της αρχαιότητας έκαναν αυτή την αντιστροφή (μέρα-νύχτα), ο Πτολεμαίος κράτησε αποκλειστικά την πρώτη φόρμουλα, ανεξαρτήτως αν γεννήθηκε κανείς μέρα ή νύχτα και πολλοί αστρολόγοι έκτοτε τον ακολούθησαν. Κάποιοι λένε ότι έγινε παρερμηνεία του Πτολεμαίου και δεν εννοούσε αυτό. Διαλέγεις και παίρνεις.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 22.04.2010 13:37
  1. Κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Internet Explorer ή του Mozilla Firefox...
  2. Αν κάνετε συνεχή refresh και δεν σας την εμφανίζει δοκιμάστε να κάνετε Ctrl+F5 για να ανανεώνει το συνολικό περιεχόμενο της σελίδας...
  3. Αν μπαίνετε με Internet Explorer φροντίστε να μην είναι επιλεγμένη η λειτουργία συμβατότητας (αυτό μπορείτε να το ελέγξετε από το μενού "Ρυθμίσεις" του Explorer)...
  Αν δεν πιάσει τίποτα από τα παραπάνω ανεβάστε ξανά ένα ποστ και θα δούμε πιο σύνθετες λύσεις...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 22.04.2010 09:38
  Φυσικά και απαντάμε. Αν κοιτάξετε δεξιά, στο πλαίσιο που λέει "Stardome* απαντήσεις" απαντάμε σε ερωτήματα. Δυστυχώς είναι πρακτικά αδύνατο να απαντάμε σε όλα. Δεν υπάρχουν 50 άνθρωποι από πίσω που απαντάνε για να μπορούν να απαντηθούν όλα και έγκαιρα. Παρακαλώ λίγη υπομονή...
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (12.04.2010)
  Stardome* @ 19.04.2010 17:51
  Το να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι αποτυχημένος είναι μια εσωτερική αγωνία, άσχετη προφανώς από τα πρακτικά αποτελέσματα. Πόσοι άνθρωποι δεν ζουν μια ζωή αντικειμενικής κοινωνικής επιτυχίας και όμως νιώθουν συνεχώς ένα ανικανοποίητο ή ότι συνεχώς πρέπει να αποδεικνύουν την αξία τους;
  Το μήνυμα της πρόβλεψης έχει περισσότερο να κάνει με μια ενδοσκόπηση ώστε να ερμηνευθεί αυτή η αγωνία της αποτυχίας, παρά στο αν συμβαίνει ως αντικειμενικό γεγονός...

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...