παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 21:19
  Αφού αυτή καλέ είναι η δουλειά τους αυτή την εβδομάδα των Υδροχόων, να δοκιμάζουν και να τεντώνουν νεύρα και αντοχές - τί να πω, άλλα να πω από αυτά που βλέπω; Χαχαχαχα - βέβαια, όλα αυτά τα τεντώματα έχουν πάρα πολύ ρίσκο, το οποίο είναι επίσης όλο δικό τους μαζί με τις όποιες συνέπειες.... Έτσι για να επικρατήσει δικαιοσύνη!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 21:16
  The famous νήσσα, κλίνεται κατά το famous grouse!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 21:15
  Όχι απλά δεν κρυβόμαστε, αλλά βγαίνουμε και στο γυαλί (του υπολογιστή) αύριο για πάρτη σας! Περιμένω τις ερωτήσεις σας - πόσο να σας νοιαστούμε πιά ακόμα σε αυτό το site, ποσο!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 21:13
  Έχω κλάψει που ερμηνεύσατε την πρότασή μου διά Ζυγούς ως επιπλοκή της γρίππης μου, χαχαχαχαχαχα! Ωστόσο σας προκαλώ να δοκιμάσετε Ζυγό αυτή την εβδομάδα (αν δε σας αρέσει φάτε μόνο τις πατάτες, πιά, κι εσείς!) Κανονίστε δε, αύριο θέλω δυναμική την παρουσία του ζωδίου μας στις ερωτήσεις! Κίσσεζζζζζ!!!!!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 21:11
  Εδώ που τα λέμε, η σοκολάτα είναι θρησκεία!!!!!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 21:06
  @elisaslany, η ερώτησή σου "γιατί μας πάνε κόντρα τα άστρα;"¨, όσο κι αν σου φανεί αστείο ή υπερβολικό, είναι η αρχή της αυτογνωσίας. Η απάντηση είναι "γιατί κάτι υπάρχει που πρέπει να μάθεις". Το θέμα είναι τί - με πολλή ψυχραιμία και με βοήθεια κι εμάς όποτε θέλεις, θα το βρούμε κι αυτό. Σκέψου ερωτήσεις για το live chat μας αύριο!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 21:04
  Ωωωω, σας μερσώ - άστρα μη με μαλώνετε, χεχεχε! Επίσης, σας περιμένω αύριο να μου πείτε απορίες, τον πόνο σας, να αναλύσουμε μαζί αψυχολόγητους απίστους και ούτω καθ' εξής! Luv ya Cancer kids!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 21:02
  Σίγουρα το ποιός/ά αισθάνεται ασφάλεια δίπλα σε έναν/μία Δίδυμο, δεν έχει να κάνει τόσο με τον εν λόγω Δίδυμο αλλά με τον ίδιο. Αν μιλήσουμε λίγο ....απλοϊκά για ζωδιακούς χαρακτήρες, δούμε δηλαδή τα 12 ζώδια ως αμιγώς Κριούς, Αιγόκερους κλπ, σαφώς αλλιώς εννοεί την ασφάλεια και τη χαρά του έρωτα μία Ταυρίνα κι αλλιώς πχ μία Υδροχόος. Υπάρχουν ζώδια για τα οποία η αέναη αλλαγή και η έκπληξη είναι ευπρόσδεκτη, και η προβλέψιμη συμπεριφορά ισοδυναμεί με καταδίκη εις θάνατον διά της πλήξης. Υπάρχουν κι αυτοί που δεν μπορούν να μην ξέρουν τί θα τους ξημερώσει.
  Σε δεύτερη ανάγνωση, αυτές τις τάσεις και τις προτιμήσεις μπορούν να τις υπαγορεύουν οι διάφορες όψεις. Να φέρω ως παράδειγμα τον εαυτό μου, για να μη θιγεί κανείς. Είμαι διπλή Σκορπιός με Σελήνη στον Καρκίνο. Εκ πρώτης ανάγνωσης, όλοι μα όλοι θα σου έλεγαν "απαπάαααα, ανάγκη για συναίσθημα, για ασφάλεια, κλπκλπ". Η Σελήνη μου κάνει τετράγωνο με τους Άρη και Ουρανό (οι οποίοι είναι σε σύνοδο). Βαριέμαι με ταχύτητα φωτός, πνίγομαι με τις χειρονομίες, τις σφιχτές αγκαλιές (σας ορκίζομαι), με την κτητική συμπεριφορά, ο συντομότερος τρόπος να με χάσει κάποιος είναι να με ρωτήσει "πού ήσουν;" και πάει λέγοντας. Επίσης, μισώ τις διεκπεραιωτικές δουλειές γραφείου και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με ωράριο και πρόγραμμα.
  Τέτοιες "αλχημείες" ισχύουν για όλους. Έτσι μπορεί να έχουμε πιστούς και σταθερούς Διδύμους (σκεφτείτε ένα Δίδυμο με μπόλικο Ταύρο ή Αίγα ή Σκορπιό πχ), αλλά σκεφτείτε και κάτι ακόμα: ποιός είναι συνήθως αυτός που "κρατάει" ένα/μία Δίδυμο; Μα, φυσικά, κάποιος πιό απρόβλεπτος από τους ίδιους, που τους κάνει να τρέχουν και να αναρωτιούνται. Ο κλασσικός βλέπετε Δίδυμος δεν είναι ευτυχισμένος στον καναπέ του, αγκαλιά με το ταίρι του ενώ μέσα ψήνεται παστίτσιο, είναι ευτυχισμένος όταν τρέχει κι όταν αναρωτιέται.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (27.03.2013)
  Starhicker @ 27.03.2013 20:51
  Χεχεχε, κάμερες ΔΕΝ έχουμε βάλει - ή μάλλον όχι, ψέματα, βάλαμε, μία, και θα μας δείτε αύριο live! Κρίμα που δεν θα μπορώ να δω και εγώ όλες τις δικές σας φατσούλες πάντως... Περιμένω πώς και πώς!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 25.03.2013 13:54
  Gemini86, πρώτα από όλα με τον Ήλιο να βρίσκεται ήδη 3 μοίρες απόσταση από την ακριβή όψη του yod, θα το χαρακτήριζε κάποιος χαλαρό σχηματισμό ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι που δεν θα το θεωρούσαν καν yod. Γενικά η όψη χιαστί είναι minor όψη, οπότε αν δεν είναι πολύ στενή (συν ή πλην δύο μοίρες το λιγότερο) καλό θα ήταν να της δώσουμε σημασία σε δεύτερη ανάγνωση - δηλαδή να μην σταθούμε σ' αυτή σαν βασικό συστατικό του χάρτη. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αν μια δευτερεύουσα όψη όπως η χιαστί είναι η μοναδική όψη για ένα πλανήτη τότε φυσικά και αποκτά βαρύνουσα σημασία.
   
  Φυσικά ο χαρακτήρας ενός yod είναι σύνθετος, όπως έχουμε πολλές φορές επαναλάβει, αφού είναι ένα σχηματισμός που προσπαθεί να συνδυάσει εικόνες του ασυνείδητου και ψυχολογικές τάσεις αρκετά ξένες μεταξύ τους. Και αυτό ξεκινά από το γεγονός ότι οι τρεις πλανήτες που συμμετέχουν βρίσκονται όλοι σε διαφορετικό στοιχείο και ποιότητα. πχ Δίδυμοι μεταβλητό και Αέρας, Αιγόκερως παρορμητικό και Γη και Σκορπιός σταθερό και Νερό. Πολλοί αστρολόγοι (μάλλον της παραδοσιακής σχόλης) αποκαλούσαν αυτό το σχηματισμό ως "Δάκτυλος του Θεού" κυρίως για να δηλώσουν ότι το άτομο που διαθέτει yod έχει αυτό το δύσκολο έργο του να φέρει σε επικοινωνία από μόνο του, χωρίς εξωτερικούς παράγοντες και σχέσεις ή προβολές, και τις 3 βασικές ποιότητες της ανθρώπινης ψυχής και εν γένει της φύσης. Σε μια περισσότερο ανθρωποκεντρική και ψυχολογική αντιμετώπιση του θέματος, αυτό που συμβαίνει είναι μια ανάγκη για συνεχή ενδοσκόπηση σε ότι αφορά τις συγκεκριμένες ενέργειες. Μια προσπάθεια να εντάξει κανείς στη ζωή του κομμάτια του παζλ που από τη φύση τους δεν έχουν κοινές εγκοπές. Αυτή η εσωτερική μάχη φυσικά καταναλώνει μεγάλο ποσό σκέψης και ενέργειας και ανοίγει το άτομο σε διαφορετικές μεταξύ τους φιλοσοφίες ζωής και γνώσεις, που προσπαθεί να γεφυρώσει με τη στάση ζωής του.
   
  Τα yod Πλούτωνα στο Σκορπιό - Ποσειδώνα στον Αιγόκερω θα έλεγε κανείς ότι ένας σχηματισμός γενιάς. Οι δύο πλανήτες βρίσκονταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε όψη εξαγώνου μεταξύ τους (από το 1983/84) και για τουλάχιστον μια εξαετία αυτό το εξάγωνο ήταν αρκετά στενό για να δικαιολογεί το σχηματισμό yod με πλανήτες που περνούσαν από τους Διδύμους. Μάλιστα αυτή είναι μια φυσική συνέχεια των yod που ξεκίνησαν ήδη από το δεκαετία του 1970 με τον Ποσειδώνα στο Τοξότη και τον Πλούτωνα στον Ζυγό να σχηματίζουν yod με πλανήτες στον Ταύρο. Ένα Yod γενιάς σαν κι αυτό, δηλώνει φυσικά την ανάγκη συγκεκριμένων ατόμων να γεφυρώσουν και να κρίνουν με όπλο τη λογική, τη γνώση και την παρατήρηση (δυνάμεις του Διδύμου όλες), τόσο τον χώρο του ασυνειδήτου που μιλά για αυτοκαταστροφικές τάσεις, μεγαλομανία, έλεγχο των συναισθημάτων και ταμπού και τον συναισθηματικό πυρήνα των ανθρώπινων σχέσεων (Σκορπίος στο τετράγωνο εδώ λόγω του κυβερνήτη Πλούτωνα σ' αυτό το ζώδιο), αλλά και τη σύνδεση όλων αυτών με την εξιδανίκευση (Ποσειδώνας) της κοσμικής εξουσίας, της υλικής αυτονομίας και παντοδυναμίας (Αιγόκερως) και της μάλλον αφελούς προσέγγισης ότι μπορεί να έρθει η λύτρωση (Ποσειδώνας) από συναισθηματικές άμυνες και κοινωνικά κατεστημένα χρόνων μέσω της κοινωνικής ανέλιξης του Εγώ (Αιγόκερως ξανά).
   
  Εντάξει προφανώς και αυτοί οι σχηματισμοί γενιάς που επαναλαμβάνονται σε συγκεκριμένα ζώδια για πολλά χρόνια είναι τεράστιο θέμα κουβέντας για να το καλύψουμε με μια μόνο παράγραφο... Αλλά μια μικρή εισαγωγή στο θέμα είναι ενδιαφέρουσα παρ' όλα αυτά!

έχουν γενέθλια 270 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κυριάκος, Κυριακή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...