παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 26.02.2013 18:40
  Moisture666 αν με τον όρο "επικοινωνία χωρίς στεγανά" εννοείτε εσείς ή οποιοσδήποτε άλλο μέλος μια διαδικασία όπου θα εκτοξεύονται απειλές και προσβολές εκατέρωθεν, τότε λυπόμαστε αλλά αυτή είναι μια μορφή "επικοινωνίας" που δεν μας ενδιαφέρει να έχουμε πλέον σ' αυτό το φόρουμ.
   
  Σχετικά τώρα με το αν είστε ή φαίνεστε καλύτερος ή χειρότερος σε οτιδήποτε, είναι ένα θέμα που δεν θίξαμε ποτέ, ούτε αναφέραμε ποτέ, ούτε κρίναμε ποτέ. Αντίθετα, αν ανατρέξετε σε προηγούμενο σχόλιο μας (στις Απαντήσεις του Stardome* φαίνονται όλα), θα παρατηρήσετε ότι σας χαρακτηρίσαμε ενεργό μέλος και ότι απαντάτε πάντα με τις καλύτερες προθέσεις. Αυτοί είναι και οι μόνοι χαρακτηρισμοί μας προς το μέρος σας και ουδείς άλλος.
   
  Σε ό, τι αφορά το συγκεκριμένο ποστ και κατά πόσον αυτό περιλαμβάνει διπλούς λογαριασμούς, τρολς ή οτιδήποτε άλλο, που φανταζόμαστε αυτό αφήνετε να εννοηθεί, έχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι η οποιαδήποτε παρεκτροπή αντιμετωπίζεται άμεσα με ένα απλό mail στο support@stardome.gr.
   
  Τέλος, σχετικά με το "προσβλητικό" της διαγραφής σχολίων, αποδεχόμενος να γίνετε μέλος του Stardome, αποδέχεστε και τους όρους χρήσης του. Μέσα σ' αυτούς περιλαμβάνεται και η δική μας δυνατότητα να αφαιρούμε σχόλια όταν κρίνουμε ότι είναι δεικτικά.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (25.02.2013)
  Stardhomme @ 26.02.2013 18:31
  Παρακαλώ moonstruck
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 26.02.2013 17:32
  Παρακολουθούμε Stavros m7 για να δούμε που το πάτε μ' αυτό το σχόλιο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 26.02.2013 17:24
  Αυτή η κουβέντα δεν γίνεται ούτε για να σας εκφοβίσουμε, ούτε να σας διαγράψουμε. Εξηγούμε τους κανόνες. Απλά πράγματα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 26.02.2013 17:04
  Stavros M7 το προσβλητικό σχόλιο έχει διαγραφεί.
   
  Moisture666, πρόσφατα πάλι ζητούσαμε να μην δίνετε αφορμές για συνέχιση οποιασδήποτε προσωπικής διαμάχης και όταν είσαστε εσείς δέκτης προσβλητικών σχολίων επεμβήκαμε. Για ποιο λόγο λοιπόν συνεχίζετε σ' αυτό το μοτίβο;
   
  Και μιας και είστε και οι δύο σας σ' αυτό το thread, να το ξεκαθαρίσουμε τελευταία φορά: την επόμενη φορά που θα υπάρξει ανταλλαγή προσβολών και δεικτικών σχολίων ανάμεσα σας θα υπάρξει διαγραφή και των δύο. 
   
   
 • Ναόμι Γουότς – Ήρεμη δύναμη σε βαθιά νερά
  Stardome* @ 26.02.2013 13:03
  manini, στη homepage, πατάς πάνω στον τίτλο της ενότητας "Oscars 2013 από το Stardome και τη Vichy" και σε μεταφέρει στη σελίδα που είναι όλα τα άρθρα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 25.02.2013 20:07
  GeminiofDagon έχετε αποστείλει e-mail στο support@stardome.gr και δεν
  προχωρήσαμε σε διαγραφή; Παρακαλούμε με ένα e-mail επαναλάβετε το αίτημα
  σας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
 • Ναόμι Γουότς – Ήρεμη δύναμη σε βαθιά νερά
  Stardome* @ 25.02.2013 18:58
  manini, έχουμε κι άλλα κειμενάκια να ανεβάσουμε... Έχουν μείνει κάτι
  σκηνοθέτες, αν και ο αγαπημένος σου, ο Tim Burton θα πρέπει να περιμένει
  λίγο...
 • Ναόμι Γουότς – Ήρεμη δύναμη σε βαθιά νερά
  Stardome* @ 25.02.2013 18:57
  pelia, είναι αλήθεια πως όσο περισσότερα στοιχεία κερδίζει κανείς από το γειτονικά ζώδια από τον Ήλιο του, του βγαίνει σε καλό σε βάθος χρόνου. Μπορεί να είναι δύσκολο να τα συγχρονίσεις στην αρχή, αλλά σου δίνω αυτήν την λίγη παραπάνω ώθηση για να καταλαβαίνεις καλύτερα τους γύρω σου...
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (25.02.2013)
  Stardhomme @ 25.02.2013 18:31
  Annamoz, μια χαρά την κούμπωσες πάνω σου την πρόβλεψη... 
   
  moonstruck, οι τάσεις των πλανητών για τους Αιγόκερους θα μπορούσαν να λένε πως θα μπορούσαν να σκεφτούν διαφορετικά από το σύνηθες. Όταν λοιπόν ο/η Αιγόκερως δε δέχεται υποδείξεις που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που χτίζει κάθε πλάνο του/ης, και καλά κάνει αφού λειτουργεί πολύ όμορφα σε αυτό το πλαίσιο, ή με το συναισθηματικό του/ης κόσμο (και καλά κάνει αφού αισθάνεται μια χαρά με αυτόν), τότε το αντίθετο που προστάζει η εβδομάδα θα ήταν να δεχτεί προτροπές. Με τόσους πλανήτες στους Ιχθείς λοιπόν συμπεριλαμβανομένου του ανάδρομου Ερμή, θα μπορούσε ένας/μία Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα να εξετάσει τον τρόπο που λειτουργούν το μυαλό και οι λέξεις όταν γράφονται ανάποδα από ότι  έχει συνηθίσει. Δε λέω πως θα υιοθετήσεις αυτή τη γραφή, αλλά επισημαίνω πως πιθανότατα να υπάρξουν ευκαιρίες (ευχάριστες ή δυσάρεστες είναι θέμα του καθενός) να σκεφτεί και εκφραστεί διαφορετικά. Ίσως και μόνο η ιδέα να είναι δύσκολη για κάποιους, άρα ο ανάδρομος Ερμής απλά επιβεβαιώνει την επιλογή που κάνουν οι Αιγόκεροι να σκέφτονται γήινα, πρακτικά και με πλήρη αυτοπεποίθηση...

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...