παρακαλώ περιμένετε...

ΖΩΔΙΟ - ΟΡΟΣΚΟΠΟΣ

  • IdaAqua @ 10.03.2011 20:29
    και εγω παθαινω αυτο το μπερδεμα με τον ωροσκοπο μου.απλα πρεπει να προσεξεις τν χωρα στην οποια εβαλες πως γεννηθηκες.κ οχι. μετα τα 30 ισχυει ακομα το ζωδιο σου. απλα ειναι καλο παντα να ακους/διαβαζεις κ τον ωροσκοπο σου μαζι.
  • Evo8xt @ 10.03.2011 20:44
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου το πρόβλημα ομώς είναι οτι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πλέον ποιός ειναι ο σώστος οροσκόπος για να διαβάσω..  Υποθέτω πως είναι ο Ιχθύς γιατί οι προβλέψεις που διαβάζω είναι πιο κοντά σε αυτον παρά στο ζωδιο μου..γι αυτο και η ερώτηση το τι υπερισχύει...
  • Starfemina @ 10.03.2011 21:31
    Kακλησπέρα Εvo8xt. O ωροσκόπος σου είναι όντως Ιχθύς εάν έχεις γεννηθεί στην Αθήνα. Το ότι πολλές φορές οι προβλέψεις είναι πιο κοντά στον ωροσκόπο μας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις γενικές προβλέψεις που διαβάζουμε, λαμβάνεται υπόψη το ηλιακό ζώδιο ως ωροσκόπος/ 1ος οίκος, και σε καμία περίπτωση με το ότι υπερισχύει ο ωροσκόπος μετά τα 30. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, σε παραπέμπω στις συχνές ερωτήσεις που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη του site:
     
    http://www.stardome.gr/library/faq.html
  • Evo8xt @ 10.03.2011 21:51
    Τώρα καταταλαβα τι εννοείς Starfemina διαβάζοντας το σχετικό site.  Γιατί καμία πρόβλεψη του Λέοντα δεν αγγίζει την καθημερινότητα μου?  Συνηθώς απέχει πολύ. Επειδη η πρόβλεψη ειναι γενική για το ζώδιο? καλά που λένε οτι οι Λέοντες έχουν εγωισμό...εγώ τον δικό μου μάλλον κάπου τον ξέχασα...Τι τραβάμε και εμείς οι Λέοντες!!!Ερωτικά εχεις καταλάβει τι θα μας συμβεί γιατι δεν βλέπω φως στον ορίζοντα..πόσο ακόμη θα ταλαιπωρηθούμε? Κανείς καμία διαφώτιση επι του θέματος?

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...