παρακαλώ περιμένετε...
 • 10 λόγοι για να ερωτευτείς με Κριό
  Stardome* @ 17.02.2014 18:13
  iridaKapa, η αμεσότητα είναι (σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον) η επιθυμία του Κριού. Ένας/Μια Κριός αισθάνεται άβολα αν πρέπει να πει ψέματα και εκνευρίζεται μάλλον όταν τον εξαπατούν με ψέματα.
   
  Ariete, δεν θα το ξανακάνω, το υπόσχομαι!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 17.02.2014 15:25
  Feggaraki, Κύπρος που? Σε ποια πόλη?
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (17.02.2014)
  Stardome* @ 17.02.2014 14:09
  Dastar, νομίζω η πρόταση "...καλείσαι να επιστρέψεις στην καθημερινότητα σου, στην επαγγελματική σου ζωή και να συζητήσεις κάτι νέο που έρχεται ακόμα και ως ηλεκτροσόκ την ώρα που δεν το περίμενες.", περιγράφει με σχετική ακρίβεια που πρέπει να επικεντρωθεί η εβδομάδα. Καλησπέρα σας!
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (17.02.2014)
  Stardome* @ 17.02.2014 14:07
  tramp, καλή εβδομάδα και δυναμική! #cancer_power
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (17.02.2014)
  Stardome* @ 17.02.2014 14:06
  Καλή εβδομάδα σε όλους/ες Διδύμια!
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (17.02.2014)
  Stardome* @ 17.02.2014 14:05
  mairyblue, όταν ενεργοποιείται o 6ος ηλιακός οίκος η σχέση με το σώμα επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο 6ος οίκος είναι άλλωστε η περιοχή του ωροσκόπιου μας που βλέπουμε τη σχέση με το σώμα σε επίπεδο λειτουργικότητας - το σώμα ως όχημα/όργανο για να παράγουμε, να εργαστούμε, να προσφέρουμε. Επίσης ο ανάδρομος κύκλος του Άρη που ακολουθεί μέσα στον Μάρτιο και μέχρι τις 20 Μαΐου θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά τα ζητήματα για πολλούς/ες Ταύρους.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 17.02.2014 14:00
  Ο τελευταιος κύκλος (του 1997) έφερε στην επιφάνεια τα γενετικά πειράματα και τη γέννηση της Dolly, του κλωνοποιημένου προβάτου αλλά και κλιμάκωση των σχέσεων στο Κόσοβο που οδήγησε ένα χρόνο μετά στην εμπόλεμη σύραξη και τη βομβαρδισμό της Γιουκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ. Παρόλ' αυτά ο προηγούμενος κύκλος αφορούσε κυρίως τις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και παρέμεινε στο Ζυγό για λίγες μέρες σχετικά μέρες.
   
  Ενδιαφέρον παρουσιάζει πάντως (ανησυχητικό) ο κύκλος του 1982 που μεταξύ άλλων μας έδωσε γεγονότα όπως (1) τη σφαγή στη πόλη Hama της Συρίας που οδήγησε στη κλιμάκωση των σχέσεων Συρίας - Η.Π.Α και το εμπάργκο της πρώτης (2) τον πόλεμο των Φόκλαντ μεταξύ Αργεντινής και Αγγλίας...
   
  Αναμένουμε λοιπόν τι θα μας φέρει ο νέος κύκλος...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 17.02.2014 13:27
  bhoy77, καλημέρα και σε ευχαριστούμε κατ' αρχήν για το ποστ και την ευκαιρία που μας δίνει να διυκρινήσουμε κάτι περί "απαγορευτικών", το οποίο αναφέρεται στις ερωτικές προβλέψεις του Stardome* προφανώς.
   
  Κάθε εβδομάδα δίνονται κάποιες γενικές τάσεις για τη σεξουαλική χημεία μεταξύ ζωδίων. ΟΚ, είναι τάσεις και ο σκόπο της συγκεκριμένης στήλης είναι να δώσει συχνά και μια πιο χιουμοριστική διάθεση στην ερωτική χημεία (σύγκρουση) μεταξύ των ζωδίων. Ίσως και για περιόδους ολόκληρες να μην συντονίζονται σεξουαλικά δύο ζώδια. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με μια δυσαρμονία που δεν μπορεί να δουλευτεί. Όπως έχουμε συχνά τονίσει, ο σκόπος της αστρολογίας είναι να μας φέρει σε επαφή με όλο το φάσμα των προσωπικότητων και των ανθρώπων που υπάρχουν εκεί έξω, όχι να μας βάλει φράγματα. Άλλωστε Αιγόκερως είστε, είναι γνωστό ότι η στάση ζωής σας είναι "αν υπάρχει εμπόδιο, εγώ θα το ξεπεράσω".
   
  Μια στάση που μας φέρνει στο δεύτερο σκέλος της ερώτηση σας. Ναι, ως ζώδιο ο Αιγόκερως (και πάντα μιλώντας με βάση το αρχέτυπο) είναι ένα ζώδιο με ιδιαίτερο πείσμα και εγωισμό. Αυτό όμως δεν είνα τυχαίο, ούτε μια ερμηνεία που προκύπτει με το έτσι θέλω. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο το Χειμερινού Ηλιοστασίου, είναι το ζώδιο που ξεκινά όταν έχουμε τη μέγιστη διάρκεια νύχτας, μέσα στη καρδιά του Χειμώνα, την εποχή που Ήλιος παλεύει να κερδίσει ξανά περισσότερη ώρα από το σκοτάδι. Είναι μαχητικό (παρορμητικό στην αστρολογική ορολογία) ζώδιο και μαθαίνει να ζει με ή μέσα από τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τις ευθύνες και τις κακουχίες. Πολλές φορές οι ζωές των Αιγόκερων φέρνουν από μικρή ηλικία περισσότερες ευθύνες μέσα στην οικογένεια ή την ανάγκη να επιβεβαιωθούν μέσα από τα αποτελέσματα και τη δουλειά που φέρουν είς πέρας. Οπότε, δημιουργείτε ένα σκληρό πυρήνας "Εγώ" από μικρή ηλικία, κάτι που βγαίνει στην επιφάνεια σε όλες τις σχέσεις. Επίσης είναι αυτός ο σκληρός πυρήνας που αποζητά να επιτυχεί και να επιβεβαιωθεί μέσα απο την εμπλοκή με την κοινωνική/εργασιακή σφαίρα. Δεν σας κρύβω ότι μερικές φορές αυτή η "επαγγελματική μανία" καταντάει ρετσινιά για το ζώδιο από όσους γράφουν σχετικά με αυτό κείμενα. Όμως, είναι προφανές για όποιον γνωρίζει βασική αστρολογία ότι ο Αιγόκερως, ως ζώδιο της Γης, είναι ένα ζώδιο που έχει εξίσου ανάγκη τον αισθησιασμό, την ηδονή και την απόλαυση όσο και την κοινωνική επιτυχία. Αν όχι περισσότερο.
   
  Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ευχόμαστε.
 • 10 λόγοι για να ερωτευτείς με Καρκίνο
  Stardome* @ 14.02.2014 16:47
  alice16 ανάδρομος... Ο Server αρνείται να τα εμφανίσει... Υπομονή λίγη ώρα. Ευχαριστούμε...
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (10.02.2014)
  Stardome* @ 13.02.2014 09:08
  Πείσμα! Να μια Ταυρίσια λέξη! Καλημέρα taurus7!

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...