παρακαλώ περιμένετε...
 • Ο Ερμής στα Ζώδια (Κριός έως Παρθένο)
  Stardome* @ 09.10.2013 18:27
  Προφανώς είναι για τα ζώδια από Κριό έως Παρθένο. Ο σωστός τίτλος θα φανεί σε λίγη ώρα. 
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (09.10.2013)
  Starhicker @ 08.10.2013 23:21
  @Ritakil25...."είπε η Σκορπιός και κατέβασε με δύναμη το καμτσίκι!"
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (09.10.2013)
  Starhicker @ 08.10.2013 23:20
  Στο οποίο θεϊκό αν δε με απατά η μνήμη μου παίζει η ατάκα Κ. Τέρνερ "και μόνο που σε βλέπω τον τελευταίο καιρό θέλω να σου σπάσω τα μούτρα" - ΠΟΣΟ Κριάρι αυτή η ατάκα; Πόσο;
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (09.10.2013)
  Starhicker @ 08.10.2013 23:18
  Τεριγιάκι, τεριγιάκι, ξέρω ΄γω τί λέω.
 • Όψεις Ήλιου - Ουρανού σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 04.10.2013 14:12
  @AriesLeo, ωραία η ερώτησή σου. Νομίζω ότι είχε ξανατεθεί και σε προηγούμενο άρθρο, αλλά το συζητάμε κι εδώ. Όταν έχουμε σύνοδο, αλλά σε διαφορετικά ζώδια, τότε οι πλανήτες δυσκολεύονται να αναμείξουν τις ενέργειές τους, που θεωρητικά θα έπρεπε να εναρμονίζονται λόγω όψης. Οι κανόνες αναιρούνται. Οι πλανήτες δεν στηρίζουν ο ένας τον άλλο και η ένταση γίνεται μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη. Δεδομένης αυτής της διαφορετικότητας, αυτή η όψη αν και ευνοϊκή, έχει στοιχεία και δυσαρμονικής, γιατί πρέπει να φέροουμε κοντά δύο πλανήτες σε δύο διαφορετικά -και μάλιστα διπλανά- ζώδια. Να τους ερμηνεύσουμε χωριστά, πριν τους ενώσουμε, να τους κατανοήσουμε ως ανεξάρτητους και μετά να συγκεράσουμε τις ενέργειές τους. 
  Σίγουρα είναι ασυμβίβαστοι χαρακτήρες γιατί μιλάμε για σύνοδο με Ουρανό. Αλλά, ενώ περιμένεις να δεις μία αντιδραστική/εκκεντρική συμπεριφορά που ταιριάζει με τον Ήλιο του, βλέπεις και στοιχεία από το προηγούμενο ή το επόμενο ζώδιο. Και αυτό είναι που μπερδεύει περισσότερο τα πράγματα, και περισσότερο αυτόν που έχει αυτού του είδους την όψη. 
 • Όψεις Ήλιου - Ουρανού σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 04.10.2013 14:02
  Δεδομένου ότι ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης με πολύ εκρηκτική ενέργεια και επαναστατική διάθεση, μάλλον θα κατέτασσα τη σύνοδο στις δυσαρμονικές.
   
  Αλλά, ας το πάμε και λίγο παρακάτω. Ο Ουρανός είναι ένας εξωκρόνιος και συλλογικός πλανήτης. Πράγμα που σημαίνει ότι εκφράζει κάτι μεγαλύτερο από έμας, επηρεάζεται από το περιβάλλον και τις τρέχουσες συνθήκες και για το λόγο αυτό μιλάμε για ολόκληρες γενιές ανθρώπων με συγκεκριμένη θέση και όψη με αυτόν τον πλανήτη. Άρα, το πόσο δυσαρμονικά τον βιώνουμε, εγώ θα έλεγα ότι παίζει ρόλο και το περιβάλλον. Όταν βρίσκεσαι, δουλεύεις, μεγαλώνεις μέσα σε ένα περιβάλλον, μία οικογένεια, μία πόλη, μία χώρα, μία κοινότητα, γεμάτη κανόνες, στερεότυπα και παρωχημένες αξίες, τότε ο Ουρανός σου (ειδικά αν είναι έντονος), περνάει δύσκολες ώρες. Αν όμως βρίσκεσαι μέσα σε ένα ανοιχτόμυαλο και φιλελεύθερο περιβάλλον, τότε ο Ουρανός σου αγαλλιάζει και εκφράζεται πιο αρμονικά, ακόμα κι αν εσύ τον έχεις σε δυσαρμονική όψη. 
  Σίγουρα είναι θέμα πώς το βιώνει ο καθένας και πώς αισθάνεται με αυτό που πρέπει να εκφράσει και τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η συμπεριφορά του. Αλλά καλό είναι να βλέπουμε και τις παράπλευρες συνθήκες σε κάθε περίπτωση. 
  Αυτό το σχόλιο ήταν εντελώς προσωπική γνώμη, και μου ήρθε στο μυαλό, δεδομένης της κατάστασης στη χώρα. Ναι, είμαστε μία Κρόνια χώρα, γεμάτη γραφειοκρατικές διαδικασίες, ανασφάλειες και στερεότυπα, εμμονικές τάσεις προς παραδόσεις και αντίσταση προς την αλλαγή και το διαφορετικό, και κάθε φορά που θέλουμε να επανασταστήσουμε το κάνουμε σπασμωδικά και χωρίς καμία οργάνωση σε συλλογικό επίπεδο. Και όταν διαλέγουμε το διαφορετικό ή την αντίσταση σε κάτι, δεν είναι μία συνειδητή και ώριμη απόφαση, είναι η συσσώρευση ενός τεράστιου θυμού, που πρέπει να διοχετευτεί κάπου -δεν μας νοιάζει πού, κάπου πάντως- και συνήθως αυτό το κάπου είναι μία άδικη και ίσως καταστροφική απόφαση, Σίγουρα μία δυσαρμονική όψη με Ουρανό. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 04.10.2013 10:25
  Τίποτα δεν αναιρεί τίποτα άλλο. Είναι αντικρουόμενες δυνάμεις, όπως σαν άνθρωποι είμαστε αντικρουόμενοι χαρακτήρες. Μια εποχή υπερισχύει κάτι, άλλη εποχή κάτι άλλο. Η αστρολογία δεν είναι ερμηνεία και αποτέλεσμα. Είναι ρυθμός...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 04.10.2013 09:58
  Δες το σαν επένδυση! Και μετά σε περιμένουμε για συνεργασία!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 04.10.2013 09:44
  Ιδανικά ξεκινάς με τη σειρά Mapping The Psyche (τα link σε πάνε στο amazon για να δεις περιγραφή):
   
  v. 1 :The Planets and the Zodiac Signs

  v. 2: Planetary Aspects and the Houses of the Horoscope
   
  Αυτά τα δύο καλύπτουν σε εισαγωγικό επίπεδο και με πολύ διδακτικό τρόπο όλα όσα αφορούν στα βασικά στοιχεία της αστρολογίας (πλανήτες, ζώδια, οίκοι, όψεις, άξονες, δεσμοί).
   
  Στη συνέχεια μπορείς να κατευθυνθείς όπως θες... Ενδεικτικά προτείνω για τους οίκους το ευαγγελίο του Howard Sasportas, το "The 12 Houses" , για πρώτη σημαντική επαφή με τους εξωκρόνιους του Stephen Arroyo το "Astrology, Karma & Transformation" και ένα εξαιρετικό Cookbook για όψεις της Sue Tompkins το "Aspects in Astrology".
   
  Αν διαβάσεις αυτά έχεις πολύ στέρεες βάσεις για να προσεγγίσεις τα περισσότερα πιο σύνθετα ζητήματα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 04.10.2013 09:05
  Καλημέρα!
   
  Πολλά υπάρχουν, ειδικά στ' αγγλικά! Αυτά είναι τα πιο αξιόλογα.
   
  Σε τι θα σε ενδιέφερε να εμβαθύνεις;

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...