παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardhomme @ 15.01.2010 22:10
  Tsquare, να παλέψω λίγο το χάρτη σου; Να ξεκινήσω από την πρόταση σου πως προοδεύεις πάντα με Κρόνο παρόντα. Μα ναι, αφού έχεις αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, δε νοείται πρόοδος στη ζωή σου χωρίς Κρόνο. Βλέπεις, έχεις Κρόνο στο μεσουράνημα και Λέοντα στον 9ο οίκο με αποτέλεσμα η πρόοδος για εσένα να είναι η αναγνώριση, η μάθηση, η εύρεση νέου νοήματος στη ζωή σου. Επιπλέον, έχεις και Δία στον 9ο οίκο που σε συνδυασμό με τον Τοξότη ωροσκόπο σου δε νοείται πρόοδος χωρίς πίστη στη γνώση, στη δημιουργικότητα, στο ταξίδι (πραγματικό ή μη). Και μόλις φτάνουμε στην πηγή του θέματος σου. Το ταξίδι: αυτή την εποχή πιέζεσαι όσο δεν παίρνει να "φύγεις". Με το Δία στη Σελήνη σου (σε αντίθεση με γενέθλιο Δία, Άρη, Β. Δεσμό) στο ζώδιο του Υδροχόου και τον Ουρανό (κυβερνά Υδροχόο να μην ξεχνάμε) πάνω στον Ήλιο σου στην ακμή του 4ου οίκου σου, δε νοείται να μην κάνεις το ταξίδι!! Όμως, αυτή την εποχή αρχίζει να μπλέκεται και το παρελθόν σε σχέση με το μέλλον σου. Η Σελήνη σου που ενεργοποιείται από το Δία αναζητά ρίζες γνώσης (ίσως η γνώση να βρίσκεται και στο παρελθόν σου αυτή την εποχή, στην κατανόηση του παρελθόντος σου) ώστε να κάνει ένα βημα παρακάτω και να αναζητήσει τη δημοφιλία που αναζητά. Ο Ουρανός ζητά επανάσταση εδώ και τώρα και σου λέει φύγε μακριά. Όμως, επειδή μιλάμε για Σελήνη, τέταρτο οίκο και αντίθεση Ουρανού με Κρόνο, το παρελθόν, οι συνήθειες, το άμεσο περιβάλλον σου, οι γνώσεις του αλφάβητου προν περάσεις στη γραφή στον υπολογιστή είναι παρόντα ώστε να μπουν εμπόδια στην ανάπτυξή σου. Μήπως όμως επιθυμούν να γίνουν σκαλοπάτια για να ανέβεις; Μήπως λειτουργούν ως ο Ν. Δεσμός σου και τα κατάλοιπα που υπάρχουν και θέλουν να τα δουλέψεις για να πας παραπέρα; Με λίγα λόγια: μη βγεις στην εθνική οδό αν δεν μπορείς να οδηγήσεις το όχημα της ψυχής σου στον επαρχιακό δρόμο. Και αυτή την εποχή, στον επαρχιακό δρόμο ίσως να σου προσφέρεται απόθεμα βενζίνης για να εκτοξευθείς εκεί που ονειρεύεσαι. Δέξου τη βενζίνη έστω και αν στο μέλλον τα οχήματα θα είναι υβριδικά και ηλεκτροκίνητα..... Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο... Να είσαι καλά!!!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardhomme @ 13.01.2010 15:40
  watershine, ο Κρόνος θα επανέλθει για να τσεκάρει αν οι αλλαγές που έγιναν στη ζωή σου τα τελευταία χρόνια είναι πλέον συνειδητές. Αν έχεις εμπλακεί σε κάτι χωρίς μέλλον, τότε θα φύγει από τη ζωή σου όσο πιο γρήγορα και βίαια γίνεται. Αν έχεις εστιάσει σε κάτι που αξίζει, τότε ο Κρόνος σε συνδυασμό με το Δία θα το κάνουν πολύ λαμπερό και όμορφο για τη ζωή σου...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardhomme @ 11.01.2010 17:34
  watershine, μία έκλειψη Ηλίου πάνω στον ωροσκόπο σε συνδυασμό με την ακριβή σύνοδο του Ουρανού με τον Ήλιο σου είναι ένα τόσο απρόβλεπτο γεγονός... Σίγουρα, θα πρόκειται για το ξύπνημα σου από τη χειμερία νάρκη, για έναν επαναπροσδιορισμό της ζωής σου ώστε να αισθανθείς και πάλι ζωντανή. Ο Κρόνος πλέον έφυγε από τη ζωή σου και πρέπει να αποφασίσεις να κινηθείς προς κάποιον τομέα αφού το μούδιασμα που αισθάνεσαι είναι μάλλον στο μυαλό σου. Υπάρχει κάποια σκέψη για το εξωτερικό; Για ταξίδι ή σπουδές; Υπάρχει μία γνωριμία με ένα άτομο που θα σε βοηθήσει να ανακινήσεις την επαγγελματική σου ζωή; Ίσως να γίνει κάποιο ηλεκτροσόκ σε οτιδήποτε υλικό κατέχεις με στόχο να απελευθερωθείς από γήινες άχρηστες δεσμέυσεις. Πάντως να θυμάσαι πως μία γνωριμία που κάνεις αυτή την εποχή ή μία απόφαση που λαμβάνεις είναι καρμικά σημάδια της ζωής σου από εδώ και πέρα. Για εμένα το επόμενο εξάμηνο (και μέχρι την επόμενη Ηλιακή έκλειψη της 11/7 και πάλι πολύ κοντά στον ωροσκόπο σου) είναι καθοριστικό για να αρπάξεις ευκαιρίες από τα μαλλιά και να αισθανθείς πως και πάλι έχεις υπόσταση, βούληση, εκτίμηση στον εαυτό σου και πόδια για να σταθείς αυτόνομα. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα ανήκεις σε μία επαγγελματική ομάδα ή πως δε θα έχεις σχέση. Απλά θα πρέπει να φύγουν κάποια πράγματα από τη ζωή σου για να μπορέσεις να δεχτείς τα νέα δώρα. Έχε μάτια και αυτιά ανοικτά, γιατί το δωράκι έρχεται.....
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardhomme @ 04.01.2010 20:18
  alexia4, την εποχή που αναφέρεις (από το φθινόπωρο του 2010 και μετά) που θα έχεις επιστροφή Κρόνου θα καταλάβεις πως ένα παλιό πατρόν ζωής σου έφτασε στο τέλος του. Αυτό μπορεί να αφορά μία σχέση σου, τη δουλειά σου ή γενικότερα τη ζωή σου μέσα στο σπίτι σου. Σε κάθε περίπτωση όμως θα έχεις την εύνοια του Δία από τον Κριό που θα σου δίνει ευκαιρίες για νέες ενάρξεις. Τέλος, επειδή ο ωροσκόπος και ο Κρόνος σου κάνουν καλές γενέθλιες όψεις στο χάρτη σου, οι όποιες δυσκολίες δε θα είναι ακατόρθωτο να τις κατανοήσεις και αποδεχτείς και να προχωρήσεις παρακάτω με αισιοδοξία...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardhomme @ 03.01.2010 16:22
  liadeals, με τον Άρη στο Λιοντάρι θα έχεις αρκετή κίνηση μέχρι τον Ιούνιο. Μέχρι τον Μάρτιο που είναι ανάδρομος καλό θα ήταν να σκεφτείς πολύ καλά πριν αποφασίσεις κάτι που σχετίζεται με σπουδές, εξωτερικό ή με μία αρσενική φιγούρα που έρχεται από το παρελθόν. Από εκεί και πέρα θα είσαι σε θέση να λάβεις τις αποφάσεις σου και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Μάλιστα προς τον Ιούλιο θα δεις κάποια θέματα να αλλάζουν εντελώς στη ζωή σου και να ανοίγεται μία νέα δάσταση στη ζωή σου. Πάντως μία γέννηση που θα σε κάνει και πάλι δημιουργική θα είναι προ των πυλών.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 29.12.2009 19:05
  Lavros, έχετε γεννηθεί με τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα σε δύο παρορμητικά ζώδια και αυτή τη στιγμή έχουμε τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα στις ίδιες μοίρες επίσης σε παρορμητικά ζώδια. Άρα, το δύσκολο αυτό τετράγωνο σας επηρεάζει άμεσα. Ο Κρόνος επίσης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης και έχετε πολλούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των αντίστοιχων ζωδίων τους. Επομένως, το συγκεκριμένο τετράγωνο δημιουργεί διαφόρων ειδών όψεις με πολλούς πλανήτες σας. Σημειωτέον, ότι Ποσειδώνας, Δίας και Χείρωνας βρίσκονται απέναντι από τη Σελήνη σας. Γενικότερα - από πλευράς διελεύσεων και μόνο - στο ωροσκόπιό σας επικρατεί μεγάλη κινητικότητα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 19.12.2009 09:32
  Yperexios, όπως καταλαβαίνετε, το να έχει κανείς πλανήτες στον 12ο οίκο είναι κάτι πολύ σύνηθες, καθώς είναι μία από τις 12 πιθανές θέσεις για κάθε πλανήτη. Στατιστικά δηλαδή και μόνο να το δούμε, δεν μπορεί ο 12ος οίκος από μόνος του να έχει τα αποτελέσματα που αναφέρετε. Όπως είδατε και στην απάντησή μου στην mariaa47, για κάθε θέμα είναι πολλές οι παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη.
  Στη δική σας περίπτωση δε, ο Δίας στον Καρκίνο, στο ζώδιο της έξαρσής του, προσφέρει μια πολύ καλή προστασία στα θέματα του 12ου οίκου και δίνει και μια χείρα βοηθείας στον Άρη σας, που είναι σε δυσμενέστερη θέση από τον Δία.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 19.12.2009 08:29
  Mariaa47, όσον αφορά στο πρώτο ερώτημά σας, για το θέμα των καταχρήσεων θα κοιτάξουμε αρχικά την κατάσταση της Σελήνης και του Ποσειδώνα και σε δεύτερο βαθμό την Αφροδίτη και τον Δία. Επίσης, ένας γεμάτος 12ος οίκος (με προσωπικούς πλανήτες κυρίως) μπορεί να δώσει αυτοκαταστροφικές τάσεις στο άτομο. Τέλος, θα κοιτάξουμε τον ωροσκόπο και τον κυβερνήτη του για να δούμε κατά πόσο αυτός μπορεί να αντισταθεί στην "επίθεση" των καταχρήσεων.
  Για το θέμα του παιδιού, και αν αναφέρεστε στον δικό σας χάρτη, τότε να σας πω ότι κατά τη δική μου άποψη ο Άρης σας είναι πλανήτης 6ου οίκου κι όχι 5ου, οπότε στο θέμα "παιδί" συμμετέχει ως κυβερνήτης 11ου οίκου, που είναι μία από τις πολλές παραμέτρους που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Η Σελήνη στον 7ο στον Καρκίνο είναι μια πάρα πολύ καλή ένδειξη, η σύνοδος που κάνει με τον Κρόνο όχι. Παρόλα αυτά, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΠΑΙΔΙ", δεν θα τη θεωρούσα αυτή τη σύνοδο ως ιδιαίτερα αρνητική, καθώς ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου. Περισσότερη βαρύτητα θα έδινα στην ύπαρξη του Νότιου Δεσμού στην ακμή του 5ου οίκου σας και στον κυβερνήτη του 5ου οίκου, την Αφροδίτη, που είναι ανάδρομη, στο άγονο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο οίκο. Τα τελευταία δύο στοιχεία θα μπορούσαν να δείχνουν μια δυσκολία, αν και σήμερα, λόγω της προόδου της ιατρικής, ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα γονιμότητας φαίνεται ότι έχουν βρει λύση.
 • Ο Κρόνος στο Ζυγό
  Stargazer @ 08.12.2009 19:18
  tessy1969, εφόσον ο ωροσκόπος σου είναι Ζυγός, θα διαβάσεις την πρόβλεψη τόσο για τους Υδροχόους όσο και για τους Ζυγούς. Θα επηρεάζεσαι σε γενικές γραμμές για όλο το διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Ζυγό, αν του δώσουμε μια ανοχή 10 μοιρών πριν και μετά, κυρίως βέβαια το διάστημα που θα κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο σου. Το αν οι αλλαγές που έγιναν στη ζωή σου θα είναι μόνιμες, θα εξαρτηθεί και από το πέρασμα του Πλούτωνα και του Ουρανού από τις γωνίες του ωροσκοπίου σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 07.12.2009 15:45
  Sofgyf, όχι, οι ερασιτέχνες δεν έχουν δίκιο. Αυτή η μέθοδος του διώρου (κάθε δύο ώρες και αλλαγή ωροσκόπου) είναι πολύ πρόχειρη και εξαιρετικά επισφαλής. Με τα στοιχεία που δίνεις ο ωροσκόπος σου είναι σίγουρα Τοξότης και η Σελήνη σου σίγουρα επίσης στον Τοξότη. Θα έπρεπε να έχεις γεννηθεί 6 ώρες νωρίτερα τουλάχιστον για να έχεις Σελήνη στον Σκορπιό.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...