παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 30.07.2014 15:19
  missrose, μια Πανσέληνος στην Ηλιακή Επιστροφή είναι φυσικά κάτι που θα μελετήσουμε με προσοχή αλλά θα πρέπει να ελέγξουμε πρώτα αρκετά θέματα. Πρώτον σε ποιο οίκο τη συναντούμε. Στη συνέχεια αν έχει ολοκληρωθεί πριν τα γενέθλια σου η ακριβής όψη ή όχι. Κάνει όψεις και με άλλους προσωπικούς πλανήτες; Με άλλα λόγια το ερώτημα σας είναι λίγο πιο σύνθετο απ' ό, τι φαίνεται εκ πρώτης όψης.
   
  Παρόλ' αυτά, μπορεί κανείς να αναφέρει ότι οι χρονιές που έχουμε Πανσέληνο στην Ηλιακή Επιστροφή είναι χρονιές που αισθανόμαστε την ανάγκη να πραγματώσουμε στόχους και επιθυμίες αρκετών ετών. Αυτό είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι στο κύκλο της Σελήνης η Πανσέληνος συμβολίζει τη μέγιστη φωτεινότητα και την ωρίμανση των συνθηκών. Από τη Πανσέληνο και μετά η Σελήνη βρίσκεται στη χάση της και συμβολικά παίζει όλο και μεγαλύτερο ρόλο η σοφία και η εμπειρία και λιγότερο η δράση. Οπότε, έχουμε να κάνουμε με μια χρόνια που ό, τι έχει ωριμάσει μέσα σου πρέπει να φωτιστεί, να εκφραστεί και να κλείσει έτσι το κύκλο του. Ανάλογα με τον οίκο που λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος θα έχουμε μάλλον και μια αίσθηση το θεμάτων που έχουν φτάσει σε ωρίμανση.
 • 4ος - 10ος οίκος: Ο άξονας των γονέων
  Stardome* @ 30.07.2014 14:29
  UltraViolet365, εγώ προσωπικά είμαι της σχολής που λέει ότι μια προβληματική σχέση δεν λύνεται με κάποια άλλη σχέση ή σε κάποιο άλλο οίκο. Νομίζω ότι το ρήμα ¨λύνεται" δεν ταιριάζει στη φύση των ανθρώπινων σχέσεων καθώς είναι υπερβολικά σύνθετες για να τις χαρακτηρίζουμε ως μόνο λειτουργικές ή μόνο προβληματικές. Θεωρώ ότι ένα πρόβλημα σε μια σχέση αντιμετωπίζεται προσπαθώντας να δουλέψεις την ίδια τη σχέση γιατί εκεί είναι τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που θα πάρεις. Οπότε, υπό αυτό το πρίσμα, δε μπορώ να απαντήσω σχετικά με τη λύση που σας πρότεινε ο αστρολόγος που επισκεφθήκατε.
 • 4ος - 10ος οίκος: Ο άξονας των γονέων
  Stardome* @ 30.07.2014 14:21
  wolface, αν και η ερώτηση σου αναφέρεται σε σύνθετο χάρτη, ενώ το άρθρο για γενέθλιο να κάνω ένα σχόλιο πάνω στη θέση του Ουρανού στον 10ο οίκο για τον οποίο ρωτάς.
   
  Ο 10ος οίκος στο σύνθετο χάρτη σχετίζεται με την εικόνα που δείχνει προς το κοινωνικό περίγυρο η σχέση, τον αντίκτυπο που έχει ή με πιο τρόπο γίνεται αποδεκτή. Έχοντας σε αυτό το σημείο του σύνθετου χάρτη ένα πλανήτη όπως ο Ουρανός προφανώς μιλάμε για μια σχέση που με κάποιο τρόπο αγνοεί ή επιτίθεται στα πρότυπα που έχει ο κοινωνικός περίγυρος για τη σχέση. Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε όμως μερικά θέματα σχετικά με τον όρο "κοινωνικός περίγυρος" ή "κοινωνικές δομές". Ας το προσεγγίσουμε με μερικά παραδείγματα. Ας πούμε σε άλλες εποχές, μια ερωτική σχέση που δεν είχε τις ευλογίες της οικογένειας ή της εκκλησίας συχνά κατακρινόταν. Αν και αυτό δεν είναι ο κανόνας στις μέρες μας, εντούτοις μπορεί να υπάρχουν κοινωνικοί κύκλοι οι οποίοι θα κατέκριναν μια σχέση σαν κι αυτή. Ένα άλλο παράδειγμα είναι οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών εθνικοτήτων. Σε κάποιες κοινωνικές ομάδες αυτές οι σχέσεις είναι απολύτως αποδεκτές ενώ σε άλλες ακόμη και σήμερα σοκάρουν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, όταν αναφερόμαστε στον 10ο αλλά και στον 11ο οίκο σε οποιοδήποτε χάρτη, πρέπει να περιλαμβάνουμε υπόψη μας το υπαρκτό κοινωνικό περιβάλλον του ατόμου ή των ατόμων που αφορά ο χάρτης. Αυτό που για τον αστρολόγο είναι φυσιολογικό για τον πελάτη μπορεί να είναι σοκαριστικό και αντίστροφα. Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε την ερμηνεία που εμείς θέλουμε ή να ασκούμε κριτική.
   
  Με αυτά κατά νου, ας γυρίσουμε πάλι στην ερώτηση σου. Το σημαντικό που υποδηλώνει αυτή η θέση στο σύνθετο είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο κοινωνικός περίγυρος των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτή την αντιμετωπίζουν ως κάτι εκκεντρικό (στη καλύτερη περίπτωση). Ίσως πάλι αυτό να μη φαίνεται από τα πρώτα στάδια της σχέσης αλλά θα γίνει σίγουρα προφανές όσο αυτή εξελίσσεται και ο εν λόγω πλανήτης ενεργοποιείται από άλλες ενέργειες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 30.07.2014 13:08
  sylvia__73, αν και με καθυστέρηση σου απαντώ. Ναι, προφανώς ελέγχεις τα θέματα κάθε οίκου. Φυσικά και τις μέρες λίγο πριν και λίγο μετά τη μετάβαση προς τον ωροσκόπο σου θα είναι πιο έντονη η επιρροή του Άρη. Φυσικά και ΠΡΕΠΕΙ να ελέγξεις τις διελεύσεις από τους πλανήτες σου στον Υδρόχοο γιατί όχι μόνο τα τετράγωνα είναι δυναμικές όψεις, αλλά κινητοποιούν και σε δράση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 25.07.2014 18:27
  Έως 13/9 λέει κανονικά ο τίτλος αλλά μας έφαγε ο δαίμων της πληκτρολόγησης. Θα φανεί σε λίγο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 25.07.2014 18:22
  moisture666, το "επανασύνδεση με Κάιρο" έγραψε. Μου επιτρέπεις να το χρησιμοποιώ ή έχει copyright?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 25.07.2014 18:21
  elkyr, 5 αστέρια για τα μότο σου. 
   
  Δεν έχω παρακολουθήσει τα προηγούμενα σχόλια για να πάρω συνολικά θέση γι' αυτό περιορίζομαι σ' αυτό!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (23.07.2014)
  Starhicker @ 22.07.2014 23:48
  Αγαπώ που θα προτιμούσατε το πρώτο, είναι τόσο Λεόντειο! Ωστόσο, θα έλεγα πως συμβαίνει το δεύτερο!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 22.07.2014 12:58
  Toksotozygos για 6.50 το πρωί, στο Χολαργό Αττικής όπως είχες δώσει και στο ποστ παράθεση ο Infernal και το Stardome* σε βγάζει με ωροσκόπο Τοξότη στη 1η μοίρα και 6 λεπτά. Με ένα e-mail στο support@stardome.gr o χάρτης θα είνα στη διάθεση σου σε μορφή εικόνας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 22.07.2014 12:46
  andreas_zepos χαιρετισμούς και καλά ξεκινήματα!!!

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...