παρακαλώ περιμένετε...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 21.09.2010 14:34
  razielraziel αν το στερεότυπο είναι επίκαιρο (όπως μια αντίθεση Ήλιου - Δία/Ουρανού στους άξονες 3ου - 9ου που είναι ο άξονας της λογικής, της εξερεύνησης, των πληροφοριών και του εγκεφάλου) τότε θα το αναφέρω, μπορώ να κάνω αλλιώς; Προφανώς δεν θίγεις κανέναν από τη στιγμή που εκφράζεις με τόσο άμεσο και μεστό τρόπο την άποψη σου. Ελπίζω μελλοντίκα το tip of the day να εκφράσει και κάποιες πτυχές των Καρκίνων που ανήκουν σε εσένα...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 21.09.2010 12:24
  GICRI, χαίρομαι πολύ για το παιδάκι σου!
  Καλή συνέχεια!
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 21.09.2010 11:48
  Star77, η ετήσια αντίθεση είναι απλά το μέσον της συνολικής διεργασίας που επιτελεί ένας πλανήτης όταν διελαύνει από έναν οίκο μας. Είναι αν θες το κομβικό σημείο που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ μέσα στη χρονιά μια αλλαγή.
  Δες εδώ συνολικά τα στάδια σε ένα έτος της διέλευσης ενός πλανήτη (σε ορθή κι ανάδρομη πορεία):
  http://www.stardome.gr/tribes/leo/20202.html
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 21.09.2010 10:58
  hunter, για την ώρα, αν η σχέση στηρίζεται στο σεβασμό, θα έχουμε εκτόξευση (Δίας). Δεν βαρεθήκατε οι Παρθένοι τόση προσγείωση (Κρόνος) τα τελευταία χρόνια;
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 21.09.2010 09:07
  Η εκτόξευση είναι πάντα προς τα πάνω. Αν ήταν για προς τα κάτω θα μιλούσα για πρόσκρουση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stargazer @ 20.09.2010 20:15
  babis1, η ηλιακή και η σεληνιακή επιστροφή είναι οι μόνες δύο "επιστροφές" πλανητών, που χρησιμοποιούνται ευρέως ως μέθοδοι πρόβλεψης. Με τον όρο "επιστροφή" ενός πλανήτη εννοούμε την επιστροφή του στην ακριβή θέση που είχε κατά τη στιγμή της γέννησής μας και τον αστρολογικό χάρτη που φτιάχνουμε κάθε τέτοια στιγμή. Αυτό ισχύει για όλους τους πλανήτες, αλλά επειδή ο ¨Ήλιος και η Σελήνη είναι τα δύο σημαντικότερα πλανητικά σώματα σε έναν γενέθλιο χάρτη, είναι οι μόνες δύο επιστροφές που χρησιμοποιούνται για πρόβλεψη. 
   
  Ο Ήλιος επιστρέφει μία φορά τον χρόνο στη γενέθλια θέση του και η Σελήνη κάθε 28 μέρες περίπου. Η μια λοιπόν ηλιακή επιστροφή και οι 12 σεληνιακές επιστροφές θεωρείται ότι δείχνουν τις τάσεις για την επόμενη χρονιά. 
   
  Υπάρχουν αστρολόγοι που εξετάζουν αυτούς τους χάρτες ως ξεχωριστούς, είναι όμως κατά τη γνώμη μου φρονιμότερο να εξετάζονται κάτω από το πρίσμα του γενέθλιου χάρτη. Πολύ απλά, αν ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής δείχνει σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς, αλλά ο γενέθλιος χάρτης μας δεν συμφωνεί, τότε η άσχημη επιρροή θα είναι σαφώς ηπιότερη. Αντίστοιχα, μπορεί ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής να υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια, αλλά αν δεν υπάρχει αντίστοιχη ένδειξη ΚΑΙ στον γενέθλιο χάρτη, η όποια επιτυχία θα είναι μικρότερου μεγέθους.
   
  Τι κοιτάμε συνήθως; Κοιτάμε τον ωροσκόπο της ηλιακής επιστροφής για να δούμε σε ποιον γενέθλιο οίκο μας "πέφτει". Δηλαδή, αν έχω ωροσκόπο Ζυγό στη σεληνιακή επιστροφή και ο Ζυγός είναι το ζώδιο του 5ου οίκου μου στον γενέθλιο χάρτη, τότε λέω πως θέματα του 5ου οίκου θα με απασχολήσουν αυτή τη χρονιά. Σε πολύ γενικές γραμμές.
   
  Κοιτάμε επίσης αν κάποια από τις γωνίες της ηλιακής επιστροφής βρίσκεται σε στενή σύνοδο (1-2 μοίρες ανοχή) με κάποιον γενέθλιο πλανήτη μας. Αυτός ο πλανήτης ενδεχομένως θα παίξει καθοριστικό ρόλο την επόμενη χρονιά, ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει στον γενέθλιο χάρτη.
   
  Σημαντικές χρονιές για την εξέλιξή μας θεωρούνται οι χρονιές που έχουμε τα ίδια ζώδια στις γωνίες τόσο του γενέθλιου όσο και του χάρτη της ηλιακής επιστροφής. ¨Όσο πιο κοντά στις μοίρες, τόσο καλύτερα. 
   
  Τέλος, κοιτάμε πράγματα που "βγάζουν μάτι" όπως λέμε. Δηλαδή, πλανήτες στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής ακριβώς πάνω στις γωνίες, στέλλιουμ (μεγάλες συγκεντρώσεις πλανητών) σε κάποιον οίκο, ιδιαίτερα αν αυτός είναι γωνιακός, τον οίκο που βρίσκεται ο Ήλιος της ηλιακής επιστροφής και τις όψεις που κάνει αυτός, ιδιαίτερα αν είναι στενές, διότι δείχνει πως αυτές οι διελεύσεις θα μας απασχολήσουν πιθανότατα όλη τη χρονιά, παρόλο που σε πραγματικό χρόνο θα έχουν ενδεχομένως απομακρυνθεί.
   
  Οι σεληνιακές επιστροφές βοηθούν πολύ στο timing των γεγονότων. Με την ηλιακή επιστροφή λες "κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά". Με τις σεληνιακές επιστροφές, αν διαπιστώσεις ότι επαναλαμβάνεται κάποιο στοιχείο του γενέθλιου ή του χάρτη της ηλιακής επιστροφής, τότε αυτός ή αυτοί οι συγκεκριμένοι μήνες θεωρούνται οι πιθανότεροι για να εκδηλωθεί το γεγονός.
   
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 20.09.2010 08:28
  Με τον Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη σου και σε αντίθεση με τη Σελήνη σου είναι αλήθεια ότι βιώνεις κάτι πολύ έξω από τα νερά σου! Καλείσαι να αφήσεις πίσω σου συνήθειες του παρελθόντος, να υποχωρήσεις πολλές φορές στην επικοινωνία σου με τους άλλους, να νιώσεις κενό ανάμεσά σας, να παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, να κάνεις θυσίες στο όνομα της αγάπης, να εξιδανικεύσεις καταστάσεις και μετά να προσγειωθείς απότομα, να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες, να γίνεις πιο ευαίσθητη, κλπ κλπ.  
  Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το διάστημα αυτό θα κρατήσει λίγο ακόμα καθώς η κίνηση του Ποσειδώνα είναι πολύ αργή, και για το λόγο αυτό σου συνιστώ: 
  1. Υπομονή
  2. Απόλαυσε τον ρομαντικό και ανιδιοτελή έρωτα, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο για την καθ'όλα λογική σου φύση 
  3. Μήπως να έγραφες κανένα βιβλίο/μουσική/σενάριο ή κάτι τέτοιο έτσι ώστε να διοχετεύσεις κάπου όλες τις ανησυχίες σου και τη δημιουργικότητα που σου χαρίζει ο Ποσειδώνας; 
  4. Διαλογισμός, γιόγκα και επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο 
  5. Βρες οπωσδήποτε μία προσγειωμένη κολλητή (κάτι σε πολύ Κρόνιο θα έλεγα, Αιγόκερως, άντε το πολύ Παρθένος) και ανάθεσέ της το πολύ σημαντικό καθήκον να σε φέρνει σε επαφή με την σκληρή πραγματικότητα και να σε ενημερώνει για τις κακοτοπιές που εσύ θολωμένη δεν μπορείς να δεις! 
  6. Αν τίποτα από αυτά δε σου ταιριάζει, ερωτεύσου έναν Ποσειδώνιο τύπο (με έντονο Ποσειδώνα ή Ιχθύ) και ζήσε μαζί του λίγη από την δική του τρέλα, φαντασία, υπέρβαση ορίων, γκλάμουρ!!!! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 20.09.2010 08:05
  Εγώ λεώ να αφήσεις τις αναβολές και τις δικαιολογίες περι διελεύσεων και αν αρχίσεις αμέσως με την ρύθμιση των οικονομικών σου. Η αναβολή είναι εξίσου ψυχοφθόρα. Μόλις τακτοποιηθούν λίγο τα οικονομικά σου, θα νιώσεις αμέσως καλύτερα. (Που πήγε ο ωροσκόπος Παρθένος;;  με την ρύθμιση των οικονομικών σου. Η αναβολή είναι εξίσου ψυχοφθόρα. Μόλις τακτοποιηθούν λίγο τα οικονομικά σου, θα νιώσεις αμέσως καλύτερα. (Που πήγε ο ωροσκόπος Παρθένος;; 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Starface @ 20.09.2010 08:02
  Με τον Κρόνο να μπαίνει σε λίγο στον 2ο οίκο σου, δεν νομίζω ότι είναι και το καλύτερο χρονικό διάστημα για "σημαντικό ρίσκο", όπως λες. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα: μετρημένες κινήσεις, διπλός έλεγχος, οικονομία εξόδων-κινήσεων-ένέργειας, και ίσως να ζητούσες επαγγελματική βοήθεια από κάποιον μεγαλύτερο, είτε γνωστό σου είτε σύμβουλο καριέρας για να σε προσανατολίσει προς ένα ένα συγκεκριμένο στόχο, δεδομένου ότι ταλανίζεσαι ακόμα με το ποιο θα είναι το αντικείμενο εργασίας.  
  Είμαι υπέρ της αλλαγής εργασιακού αντικειμένου εάν κάτι δεν μας γεμίζει, και ειδικά σε σένα αυτή η περίοδος έχει φτάσει με τον Πλούτωνα απέναντι από τον 10ο οίκο (καριέρα). Αλλά είμαι επίσης υπέρ των προσεκτικών κινήσεων και της σκληρής δουλειάς, κάτι το οποίο προστάζει και ο Κρόνος στον 2ο οίκο σου! 
  Καλή επιτυχία, λοιπόν! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 20.09.2010 07:52
  8 Οκτώβρη με 18 Νοέμβρη δεν θεωρείται καλό διάστημα για αγορά σπιτιού, εύρεση, ανακαίνιση, αναδιακόσμηση, καθώς η έννοια του "μ' αρέσει, είναι ωραίο" είναι κάπως συγκεχυμένη με την ανάδρομη Αφροδίτη! Όλο το άλλο διάστημα, δικό σου...! 

έχουν γενέθλια 283 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ολυμπία, Άννα, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...