παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 17:39
  AriesLeo, ότι ο οίκος που έχεις Λέοντα επηρεάζεται έμμεσα από διελεύσεις στον Ήλιο σου είναι κάτι που ευσταθεί. Όμως η αντίστροφή πορεία, από τον Λέοντα στον Ήλιο σου δεν θα έλεγα ότι είναι πρωταρχικής σημασίας σε επίπεδο διελεύσεων. Όχι ότι δεν θα το κοιτάξουμε, αλλά είναι δεύτερη ανάγνωση.
   
  Σε σχέση με τα άλλα, τα ακούω και ελπίζω να σε καλύψουμε από τη νέα... σχολική χρονιά.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 17:35
  iceberg, τα έκανες όλα μέσα σε μια χρόνια! Πραγματικά σαρωτική περίοδος και δε νομίζω ευθύνεται αποκλειστικά ο Δίας για αυτό! Πάντως εγώ θα έβλεπα, σε ότι αφορά το Δία και τη κουβέντα που κάνουμε, ότι με το Δία στο Λέοντα θα γίνει μια πιο ουσιαστική συνειδητοποίηση των αλλαγών και ίσως πιο προσεκτικές νέες επιλογές, με βάση την ωριμότητα όσων τόσο γρήγορα έζησες. Και καθώς ο Δίας είναι κυβερνήτης του απέναντι ζωδίου σου, οι επιλογές είναι προφανώς επιλογές προσώπων (σε επίπεδο φιλίας, συνεργασιών και ερωτικό)..
  Πραγματικά εύχομαι ότι καλύτερο και θα χαρούμε σε ένα χρόνο από τώρα να είσαι ακόμη καλύτερα σε όλους τους τομείς που αλλάξες!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 17:23
  Και μιας και σας πέτυχα εδώ, σε επίπεδο άρθρων και ύλης τι θα θέλατε να διαβάσετε από Σεπτέμβρη να το οργανώσουμε; Πείτε ιδέες και προτάσεις αν θέλετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 17:16
  Ariette79, συγχαρητήρια για αρχή για όλα!
   
  Και μιας και έθιξες ευαίσθητο θέμα, για τα χρήματα, να κάνω με την ευκαιρία και μια διευκρίνιση περί Δία. Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που παραδοσιακά κυβερνά το Τοξότη και τους Ιχθύες και είναι ένας κοινωνικός πλανήτης, δηλαδή αφορά και τη σχέση μας με το κοινωνικό περίγυρο που βρισκόμαστε. Οπότε όταν λέμε ότι ο Δίας φέρνει πλούτο θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας αυτές τις καταβολές του. Ως κυβερνήτης του Τοξότη μιλά για πλούτο πνεύματος - δηλαδή μας αφυπνίζει να λάβουμε νέες γνώσεις, να πάρουμε ερεθίσματα αλλά και να συνδέσουμε τις κουκίδες των εμπειριών μας για να δούμε που στεκόμαστε στο κόσμο. Ως κυβερνήτης του Ιχθύ μιλά για πλούτο συναισθημάτων/ενστίκτων - υπό την επιρροή του αισθανόμαστε πιο δυνατά, οι αντιδράσεις μας γίνονται υπερβολικές και γενικά ζητάμε περισσότερα από όσα έχουμε ανάγκη γιατί νιώθουμε ότι μας αξίζουν περισσότερα στο χώρο και το χρόνο που ζούμε. Συνεπώς μη συγχέουμε τον Δία με πλούτο χρημάτων και υλικών αξιών. Όχι ότι δεν μπορεί να μας βοηθήσει να θέσουμε τις βάσεις για μια ζωή με μεγαλύτερη αφθονια, αλλά και πάλι θα θέσεις τις βάσεις μόνο.
   
  Αλήθεια χαίρομαι που σε πήγε παρακάτω αυτή η χρονιά πάντως!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 17:06
  GwgwOuf ανταποδίδω αγάπη και ευχές για υπέροχες διακοπές!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 17:05
  AriesLeo είμαι των κλασικών εγώ. Είδα το The Cube το πρώτο. Του 1996 ή 1997 αν θυμάμαι καλά. Ο Κάφκα σε θρίλερ... Αγάπη μόνο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 17:03
  melisimo δε θέλω να ελπίζεις σε ανάσταση (αν μου επιτρέπεται αυτή η φράση). Θέλω να κοιτάζεις το πεδίο που έχεις καλύψει και να δίνεις στον εαυτό σου την αξία που του πρέπει. Αντιμετώπισες καταστάσεις, ήρθες σε δύσκολη θέση και παρά τις απώλειες βγήκες νικήτρια. Αυτό είναι τεράστιο κατόρθωμα!
  Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ως Ζυγός χρειάζεσαι ένα πλάνο και μια στρατηγική για να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου. Θα σου συνιστούσα λοιπόν να πάρεις ένα καλό φίλο/μια καλή φίλη (γιατί πάντα θα χρειάζεσαι και τον αντίλογο) και να καθίσεις χαλαρά αυτές τις μέρες να φτιάξεις μια στρατηγική για την επόμενη χρονιά. Τι θα ήθελες να καταφέρεις; Τι θα σε ευχαριστούσε; Να τα έχεις καταγεγραμμένα σα μπούσουλα και να ξεκινήσεις να διεκδικείς. Άλλωστε δεν μπορεί τόσους μήνες ο Άρης στο ζώδιο σου να πέρασε και να μην ακούμπησε: το ζητούμενο ήταν να μάθείς οτί πρέπει να πολεμάς για τη ζωή που θες να ζήσεις όχι να την περιμένεις να σου συμβεί απλώς. Όχι ανάσταση λοιπόν, αλλά ανάταση και ανασύνταξη δυνάμεων! Και θα τα καταφέρεις!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 16:58
  AriesLeo γενικά η αίσθηση που αφήνουν οι διελεύσεις πλανητών από τους κατιώντες οίκους (3ο, 6ο, 9ο και 12ο) είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε με όσα έχουμε, να τα φτάσουμε στο υψηλότερο βαθμό και όχι να ξεκινήσουμε νέα βήματα. Ειδικά ο 12ος δε που συνιστά τη ραχοκοκαλιά του ωροσκοπίου (μη ξεχνάμε ότι μπορεί ο ωροσκόπος να είναι ο πρώτος οίκος αλλά πρακτικά κάπου ακουμπά και αυτός) μας αναγκάζει σε συνολικές επισκοπήσεις των κύκλων μας. Οπότε όχι μόνο ανταποκρίνεται απόλυτα η περιγραφή σου στη θεωρία περί Δία στο 12ο αλλά μας δίνεις και την ουσιαστική της διάσταση.. Thank you!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 16:52
  GwgwOuF ήρθε και με προσπάθεια πολύ φαντάζομαι (ελέω Κρόνου) αλλά χαίρομαι που ακούω καλά νέα! Μπράβο και καλή συνέχεια λοιπόν!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 16:49
  melisimo, με προκαλείς τώρα να ρωτήσω:
  1. Είναι προτιμότερη μια κακή επαγγελματική συνεργασία από τη καθόλου συνεργασία;
  2. Τι έκανες για τα οικογενειακά χτυπήματα κάτω από τη μέση; Απάντησες; Τους έστειλες στα τσακίδια; Έσπασες τα δεσμά;
   
  Πάντα λέμε ότι ο Δίας γιγαντώνει τα προβλήματα και τις δυσλειτουργικές καταστάσεις για να ανοίξουμε τα μάτια και να δούμε που μας πάνε (δηλαδή κατευθείαν στο γκρεμό). Οπότε άποψη μου είναι ότι πριν την όποια ανάσταση που προσδοκάς, να έχεις τελειώσει με εκείνους και εκείνα που σε κάνουν να ζητάς μια ανάσταση.
  Όσο για το Δία στο Λέοντα, από τη στιγμή που ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στον 2ο δεκαήμερο του Καρκινου, νομίζω ότι παραμένει στο πρώτο οικο σου έστω για λίγο ακόμη. Οπότε όσο είναι εκεί, φέρσου σα Δίας και κατακεραύνωσε όποιον σε έχει φέρει στο αμην.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...