παρακαλώ περιμένετε...
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (??????? 2014)
  Stardome* @ 01.06.2014 19:45
  mairyblue, όλα καλά!
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (??????? 2014)
  Stardome* @ 01.06.2014 19:39
  mini2012, ακόμη και τώρα, ένα μήνα πριν φύγει από το ζώδιο του Καρκίνου, επανερχόμαστε ξανά και ξανά και ξανά στο θέμα "Δίας". Δε νομίζω ποτέ κάνενας εδώ μέσα, ειδικά δε στις μηνιαίες προβλέψεις, να σας έταξε λαγούς με πετραχείλια και θαύματα με το Δία. Λέμε ξανά και ξανά ένα χρόνο τώρα ότι ο Δίας θέλει ανατροπές, θέλει ρίσκα, θέλει να τολμήσουμε να δούμε τη ζωή αλλιώς. Και αυτό απαιτεί να μην περιμένουμε προφανώς να αλλάξει κάτι από μόνο του αλλά να αλλάξουμε εμείς. Αυτές οι πράξεις με τη σειρά τους περιλαμβάνουν και ένταση και ίσως θυσίες και πόνο. Οπότε αν θέλετε να εκνευριστείτε, με το ελεύθερο. Αλλά αυτό δεν αλλάζει ποτέ τίποτα. Νομίζω το ξέρετε πολύ καλά πια. Ίσως αυτό να είναι και το σημαντικόρο μάθημα όλης της χρονιάς. Καλό μήνα κατά τα άλλα εύχομαι!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 29.05.2014 10:15
  Nova101, μόνο του ένα quincunx, δεν μπορεί να φέρει προβλήματα υγείας. Θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλες ενδείξεις/τάσεις. Ο χάρτης που έχετε στο προφίλ σας είναι ο σωστός;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 29.05.2014 10:06
  Αν μπορούσατε μελλοντικά να μας δίνετε και κάποια από αυτά τα ενδιαφέροντα και με κάποια μεταφρασούλα. Έστω τα κύρια σημεία! Ευχαριστούμε για το ποστ! Περιμένουμε κι άλλα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 29.05.2014 10:03
  manini μου αγαπημένη (μου επιτρέπεις τη προσφώνηση μετά από τόσες συζητήσεις μεταξύ μας) επανερχόμαστε ξανά σε μια κλασική περίπτωση βλέπω το δέντρο και όχι το δάσος. Παρθένος δεν είπαμε είσαι; Σε πειράζω...
   
  Σε ό, τι αφορά τη κλασική αστρολογία και παραδοσιακές τεχνικές νομίζω ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: οι όψεις εκτός ζωδίου δεν χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης. Υπάρχει βέβαια και ο κανόνας της συγκλίνουσας και αποκλίνουσας όψης. Έτσι μια όψη που είναι συγκλίνουσα χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης καθώς ακόμη κι αν είναι εκτός ζωδίου θα προοδεύσει και υποχρεωτικά θα γίνει σε ζώδιο που συμφωνούν με βάση το κανόνα της όψης.
   
  Σε ό, τι αφορά την ψυχολογική προσέγγιση της αστρολογίας, αντιλαμβανόμαστε τα ζώδια, τους πλανήτες και τις μεταξύ τους όψεις με τη μορφή επικοινωνίας (ή συμπλοκής) αρχετύπων. Οπότε μια όψη από μόνη της, είτε εντός, είτε εκτός ζωδίου δε στέκεται και δεν σημαίνει κάτι από μόνη της από τη στιγμή που θα την εντάξουμε σε ένα πλαίσιο ανάλυσης με βάση όλο το χάρτη.
   
  Αναγνωρίζω φυσικά ότι το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί εν μέρει και από την εμμονή της αστρολογικής κοινότητας να δίνει έμφαση στα cookbook ερμηνειών που σε κάνουν αστρολόγο σε 200 σελίδες - πράγματα αδύνατο όπως έχεις καταλάβει κι εσύ. Όπως και να έχει, εμένα η άποψη μου είναι να παρατήσεις τα του Ερμή σου στο Ζυγό που ζητάει απόψεις αριστερά και δεξιά και να πάρεις μια απόφαση! Διάλεξε ξεκάθαρα μια θέση και ξεκίνα να δοκιμάζεις τη θέση σου και να δεις αν βγάζεις συμπεράσματα που συμφωνούν με αυτό που διάλεξες.
   
  Καλημέρααα!
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 29.05.2014 09:46
  μαμούνι2403, δεν ξέρω αν η λέξη "απελπισία" είναι η σωστή για να περιγράψει αυτό που απαιτείται να πράξετε αυτό το δύσκολο πράγματι διάστημα. Και εξηγούμαι.
   
  Με βάση το χάρτη σας είστε ένας μάλλον σταθερός χαρακτήρας ως ιδιοσυγκρασία (οι μισοί σας πλανήτες όπως και ο ωροσκόπος και το μεσουράνημα σας βρίσκονται σε ζώδια που στην αστρολογία τα ονομάζουμε σταθερά, που έχουν δηλαδή τη τάση να παγιώνουν καταστάσεις). Αυτό σημαίνει ότι όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία έχετε τη τάση να μην ενεργείτε αυτόματα αλλά να υπομένετε καταστάσεις ακόμη και σε σημείο ψυχολογικής και συναισθηματικής εξάντλησης σας. Και δεν είναι καθόλου απίθανο μια τέτοια εξάντληση να σας έχει οδηγήσει να απευθυνθείτε σε εμάς.
   
  Αυτή την εποχή βιώνετε τη διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο σας και το 1ο οίκο σας που επηρεάζει τόσο την Αφροδίτη σας (στο Σκορπιό), όσο και τον Άρη σας (στον Λέοντα). Αυτή η συνδυασμένη διέλευση φέρνει στην επιφάνεια όλα τα πιθανά προβλήματα σε σχέσεις (φιλικές και προσωπικές) και επιπλέον ρίχνει έντονα τις αντοχές σας, τη φυσική σας δύναμη και δεν αποκλείεται να φέρνει στην επιφάνεια και κάποια θέματα υγείας. Το ζητούμενο μιας τέτοιας περιόδου είναι όχι μόνο να γίνει μια σημαντική εκκαθάριση του κοινωνικού σας κύκλου, αλλά και να μάθετε πως όταν δυσκολεύουν τα πράγματα θα πρέπει να στηρίζεστε αποκλειστικά και μόνο στις δυνάμεις και τον εαυτό σας. Ο Κρόνος μας διδάσκει πως τελικά ο μόνος άνθρωπος που έχουμε πάντα στη ζωή μας είναι ο εαυτός μας και καλά θα κάνουμε να αναπτύξουμε μια σωστή σχέση μαζί του.
   
  Δεν θα σας πω ψέματα πως αυτή η περίοδος πρόκειται να τελειώσει γρήγορα και ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να πορευθείτε με τα δεδομένα αυτής της περιόδου. Με απλά λόγια μάχη, υπομονή και συνειδητοποίηση ότι πρέπει να αναπτύξετε μια σχέση με τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε γεγονότα από αυτά που αλλάζουν τη ζωή μας.
   
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (21.05.2014)
  Stardome* @ 21.05.2014 16:56
  sagtar, διορθώθηκε! Ευχαριστούμε για την υπόδειξη!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 21.05.2014 16:04
  μαμούνι2403, είδα και την πρώτη φορά το ποστ σας. Καταλαβαίνετε ελπίζω πως ακόμη και δύο τρία λόγια να πω για το χάρτη σας θα πρέπει να αφιερώσω χρόνο, ειδικά από τη στιγμή που δεν μου απευθύνεται συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν είναι ότι κοιτάζω το φλυτζάνι και κατεβάζω ερμηνείες από τη κούτρα μου. Οπότε παρακαλώ να κάνετε υπομονή και μέσα στις επόμενες μέρες, όταν θα υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου θα δω την ερώτηση σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη κατανόηση.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (19.05.2014)
  Stardome* @ 21.05.2014 14:37
  scorpidi, καλό θα ήταν να μην υπογράφουμε συμβόλαια με ανάδρομο Ερμή. Από εκεί και πέρα και εφόσων η πρόσληψη και η συμφωνία έχει κλειστεί προ του ανάδρομου, ακόμη και αν ξεκινήσετε μέσα στην ανάδρομη πορεία, δε σας επηρεάζει. Οπότε μέχρι τις 5 Ιουνίου μπορείτε να κινηθείτε και να κλείσετε όποια εκκρεμότητα μένει.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 21.05.2014 14:34
  ka12, αποστέλετε ένα e-mail στο support@stardome.gr με το ψευδώνυμο σας και το e-mail με το οποίο κάνατε εγγραφή και μας ζητάτε να τον αφαιρέσουμε.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...