παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 21.02.2013 15:20
  Αγαπητό μέλος Stauros M7,
   
  παρά τις παρατηρήσεις για την παρουσία σας στο forum του Stardome* και τις προκλήσεις προς συγκεκριμένο μέλος, εξακολουθείτε να τις αγνοείτε.
   
  Σε συμφωνία με τους Όρους Χρήσης του Stardome*, σε επόμενη πρόκληση σας προς το συγκεκριμένο μέλος θα προχωρήσουμε σε απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 21.02.2013 14:17
  Stavros M7 παρακαλούμε πολύ μην επανερχόμαστε στα χθεσινά. Οι προσωπικές διαφορές μεταξύ μελών δεν είναι για το δημόσιο χώρο του forum. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 20.02.2013 18:18
  Infernal δεν το βρίσκουμε πια καθόλου αστείο όλο αυτό. Και δεν μας αφορά να γίνονται μάχες τέτοιου επιπέδου. Το Forum μπορεί να ήταν αρένα για όσο καιρό δεν υπήρχε επίβλεψη τα προηγούμενα χρόνια. Όχι πια.
   
  Moisture666 το θέμα μας δεν είναι η γλώσσα. Το θέμα είναι αυτό ακριβώς που εξηγούμε και στον Infernal. Προσωπικές διαφορές σε αυτό το επίπεδο καλό είναι να μένουν προσωπικές. Δεν αφορούν δημόσια το forum.  Δεν έχουμε προσωπικά κάτι με τα δικά σας σχόλια ή με εσάς τον ίδιο. Αντίθετα είστε από τα πιο ενεργά μέλη του forum μας, συμμετέχετε σε συζητήσεις, απαντάτε και πάντα τα κάνετε αυτά με καλή πρόθεση. Σας αδικεί πιστεύουμε να σύρεστε σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Δεν βρίσκετε;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 20.02.2013 17:44
  Moisture666 μη το τραβάτε άλλο το σκοινί παρακαλώ. Ζητήσαμε κάτι πολύ ευγενικά και από εσάς και από τον Shark στο χώρο που φιλοξενείστε όλοι για να κάνετε κουβέντες και έχει κανόνες και όρους που αποδέχεστε όταν εγγράφεστε σ' αυτόν.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 20.02.2013 17:37
  Η θέση του Ερμή του κάθε admin δεν είναι το θέμα μας. Σας συμπεριφερόμαστε με σεβασμό με την ελπίδα ότι θα σεβαστείτε το χώρο και θα σταματήσετε μόνοι σας αυτή την, ας πούμε, διένεξη. Αν δούμε ότι δεν εισακουόμαστε υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να την διακόψουμε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 20.02.2013 17:18
  Δεν βρίσκω κανένα λόγο που αυτή η συζήτηση πρέπει να συνεχίζεται δημόσια. Ρίξτε τους τόνους παρακαλώ.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (20.02.2013)
  Stardome* @ 20.02.2013 14:03
  mevaki,  κάπως σαν την απαγωγή της Ευρώπης από τον Δία μεταμορφωμένο σε Ταύρο... Τόσο δε κρατιόταν, που έτρεχε πάνω στο Αιγαίο. Κοτζαμ Ταύρος περπάτησε στο νερό.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ (20.02.2013)
  Stardome* @ 20.02.2013 13:39
  toxovolos, make it a double!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 20.02.2013 12:53
  mpoumpou255, αν απομονώσει κανείς τις όψεις των εξωκρόνιων, φυσικά και δεν παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, πέρα βέβαια από κάποιες συνόδους που από μόνες τους είναι πολύ ιδιαίτερες.
   
  Όμως δες το από μια άλλη σκοπιά. Έστω ότι εγώ έχω μια αντίθεση Ουρανού - Άρη. Ναι; Και έρχεται ο Ποσειδώνας της συντρόφου μου και κάνει τετράγωνο με τον Άρη μου. Αυτό στη συναστρία θα το έκρινες πολύ σημαντικό, σωστά; Μπορώ όμως να απομονώσω τον Άρη μου από τον Ουρανό μου; Φυσικά και όχι! Η σωστή αντιμετώπιση μιας συναστρίας είναι να μιλήσουμε για το σύνολο των ενεργειών που εμπλέκονται και όχι για τα επιμέρους. Φυσικά λοιπόν και ο Ουρανός μου (η ανάγκη μου για ανανέωση, έξαψη, ρήξη στερεοτύπων) θα επηρεαστεί από τον Ποσειδώνα της συντρόφου μου. Και μάλιστα σε τρομερό βαθμό. Ο Ποσειδώνας έχει τη δυνατότητα να μουδιάσει και να παγώσει την επιθετικότητα μου, μπορεί συνολικά να ακολουθήσω, όσο είμαι μαζί της, ένα μοτίβο ζωής περισσότερο συγκαταβατικό, που δεν ταιριάζει στη φύση μου, που είναι ΚΑΙ ουράνια στη συγκεκριμένη περίπτωση.
   
  Με άλλα λόγια, τα επιμέρους καλά είναι. Αλλά το σύνολο, η σύνθεση της εικόνας, αποκαλύπτει την αλήθεια.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 20.02.2013 12:34
  Επειδή δεχθήκαμε για το συγκεκριμένο ποστ καταγγελίες να τοποθετηθούμε για ορισμένα θέματα δημόσια.
   
  1ον) Επειδή υπάρχουν υπόνοιες ταυτοπροσωπίας του μέλους Stauros M7 με άλλο το μέλος του Shark, να τονίσουμε ότι δεν έχουμε στοιχεία που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. 
   
  2ον) Στο Stardome* επιτρέπουμε την έκφραση ακόμη και αρνητικών απόψεων προς το περιεχόμενο μας. Και δεν έχουμε ποτέ, από κανέναν στερήσει το δικαίωμα να φέρεται εναντίον του site δημόσια.  Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν άφθονοι δικτυακοί τόποι, αστρολογίας ή άλλου περιεχομένου, που θα καλύπτουν το ενδιαφέρον όσων δεν ικανοποιούνται από μας. Είμαστε σίγουροι επίσης ότι τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να εκθέσουν απόψεις ή να συζητήσουν στο forum μας έχουν μάθει να ζουν και να χειρίζονται ορθότερα αυτές τις καταστάσεις.
   
  3ον) Το support@stardome.gr είναι ο λογαριασμός που μπορείτε πάντα να απευθύνεστε για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύπτει.
   
  Τέλος να αναφέρουμε πως όλα τα δεικτικά/υβριστικά  σχόλια σε αυτό το thread από όποιον κι αν έγιναν έχουν διαγραφεί σε συμφωνία με τους όρους χρήσης του stardome.gr, που είναι πάντα διαθέσιμοι στη σελίδα http://www.stardome.gr/terms.html

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...