παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 15.04.2013 15:40
  motaba, δεν ξέρω αν καταλαβαίνω απόλυτα τη λογική που θέτεις το ερώτημα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια να απαντήσω. Και μετά μου λες αν πέτυχα.
   
  Πρώτα απ' όλα κοιτάμε την αστρολογική εφημερίδα (ephemeris) για τη χρονιά της γέννησης μας. Εκεί θα βρούμε την ακριβή ημερομηνία που ο πλανήτης γυρίζει σε ορθή πορεία. Με την πρόοδο μια μέρα αντιστοιχεί σε ένα χρόνο, μπορώ να βρω λοιπόν ακριβώς την ηλικία στο προοδευμένο χάρτη μου που θα πάψει η ανάδρομη πορεία!
   
  Προσοχή όμως στο εξής σημείο: όταν σταματά ένας πλανήτης την ανάδρομη πορεία του θεωρείται για να διάστημα στάσιμος. Αυτό το διάστημα είναι για τον Ερμή ή την Αφροδίτη πολύ μικρό (της τάξης των 2 έως 4 ημερών, που μεταφράζονται φυσικά σε 2 έως 4 χρόνια στο προοδευμένο χάρτη) αλλά πολύ μεγαλύτερο για τους πλανήτες από τον Άρη και πέρα. Η ερμηνεία ενός στάσιμου πλανήτη σε προοδευμένο χάρτη είναι πολύ διαφορετική από την ορθή πορεία του. Μιλάμε για μεταβατικά διαστήματα και κύκλους που μπορούν να εκτείνονται μέχρι και μια δεκαετία, ίσως και περισσότερο, ανάλογα με τη φύση του πλανήτη.
   
  Γενικά η ακριβής ημερομηνία που σταματά η ανάδρομη πορεία στο προοδεύμενο χάρτη δεν είναι από μόνη της σημαντική. Συνήθως όταν αναφερόμαστε σε προοδευμένο χάρτη μας ενδιαφέρουν οι χρονιές που γίνονται οι μεταβάσεις αυτές και κοιτάμε για σημαντικές διελεύσεις που υποστηρίζουν ή καθυστερούν αυτές τις εσωτερικές αλλαγές.
   
  Για οποιαδήποτε απορία επανέρχεσαι με ποστ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 15.04.2013 15:26
  skorpios12, μια διέλευση Κρόνου έχει πάντα το χαρακτήρα τεστ αντοχής. Ό, τι αγγίζει δοκιμάζεται σε ρεαλιστικό επίπεδο και οδηγεί είτε σε ενδυνάμωση, είτε σε απώλεια. Όταν μιλάμε για τον πλανήτη των σχέσεων και των επιθυμιών μας, την Αφροδίτη, μια διέλευση Κρόνου έρχεται να φέρει στην επιφάνεια την πραγματική αντοχή της και τις προοπτικές της. Δεν είναι ασυνήθιστο λοιπόν με διελεύσεις Κρόνου να έχουμε το τέλος μιας σχέσης, που σηματοδοτεί και το τέλος ενός κύκλου που κάνουμε σχέσεις με συγκεκριμένα θέλω και επιθυμίες. Παράδειγμα, προ διέλευσης Κρόνου από την Αφροδίτη μπορεί να σχετιζόμαστε με προτεραιότητα το ερωτικό/σεξουαλικό θέλγητρο και μετά Κρόνου προτεραιότητα να λαμβάνει η συναισθηματική ασφάλεια ή μια σχέση πιο λειτουργική στη καθημερινότητα.
  Αντιλαμβάνομαι ότι λόγω του πρόσφατου του γεγονότος, είναι νωπά ακόμη τα συναισθήματα. Όμως σε περίοδο Κρόνου μαθαίνουμε λίγο καλύτερα τον εαυτό μας και τις ανάγκες του, οπότε στην επόμενη σχέση μας προσπαθούμε να επιλέξουμε λίγο πιο σωστό αισθητήριο το σύντροφο μας. Οπότε όχι, δεν προδικάζεται με μια διέλευση, όσο ζόρικη κι αν είναι, ό, τι η ερωτική ζωή θα καταρρεύσει. Το αντίθετο θα έλεγα. Υπομονή λοιπόν για την ώρα και αποδοχή της νέας κατάστασης.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (10.04.2013)
  Stardome* @ 15.04.2013 14:55
  Stauros M7 ότι φαίνεται το ζώδιο του Λέοντα σε όσους απαντούν (είναι μια default ρύθμιση αυτή από παλαιότερα) δε σημαίνει ότι ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο. Η Ελισάβετ είναι Σκορπιός και γι΄αυτό αναφέρεται στους Σκορπιούς ως ομοζώδιους της.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (10.04.2013)
  Starhicker @ 10.04.2013 21:07
  @FARSALAKIA, βεβαίως! Ο ωροσκόπος μας είναι κομβικότατο σημείο του χάρτη μας!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (10.04.2013)
  Starhicker @ 10.04.2013 09:47
  @reye, θα εκτελέσω κατά γράμμα την ευχή εννοείται (τόσοι πλανήτες στο Σκορπιό εκτός από τον Ήλιο μου) - αλλά είστε σίγουρη πως ΔΕΝ τα ξέρω τα γεγονότα;;;;;
  (υ.γ.: έχω πλειστάκις "κατηγορηθεί" για κάμερες κλπκλπ, χεχεχε....αλλά η αλήθεια είναι πως τα άστρα είναι πιό αξιόπιστοι κουτσομπόληδες όσον αφορά στις εξελίξεις στις ζωές σας.... : )))  )
   
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (10.04.2013)
  Starhicker @ 10.04.2013 09:44
  @nohope, ο Πλούτωνας είναι δύναμη της φύσης, βαθιά και αμετάκλητα μεταμορφωτική. Το να διελαύνει από τον Ήλιο μας, από το ζώδιό μας δηλαδή, σίγουρα αλλάζει τον άνθρωπο για πάντα, και πολύ συχνά αυτό γίνεται με εξαιρετικά επώδυνο τρόπο. "Σμιλεύει" αργά και υπόγεια, αφαιρώντας πάντοτε το νεκρό και το φθαρμένο προκειμένου να επιβιώσει το υγιές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη κατάσταση, βοηθά όμως σίγουρα η προσπάθεια αυτογνωσίας - προφανώς και υπάρχουν νεκρά και σαπισμένα κομμάτια μας που κατά βάθος ξέρουμε πως μας δηλητηριάζουν. Προφανώς όπως όλα τα έμβια πλάσματα θα γνωρίσουμε πράγματα όπως η απόρριψη, η απώλεια και ο πόνος. Άλλωστε, κανείς μας δεν μαθα΄'ινει ποτέ του τίποτα περνώντας καλά, και μόνο περνώντας καλά. Οι Αιγόκεροι είστε πλάσματα που κατανοείτε στο πετσί σας έννοιες όπως σκληρή προσπάθεια, δικαιοσύνη, δομή, ιεραρχία, αξία, οικονομία δυνάμεων...Με λίγη πιστη στο Σύμπαν, δε νομίζω πως ο Πλούτωνας θα σας βλάψει: το αντίθετο μάλιστα!
   
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (10.04.2013)
  Starhicker @ 10.04.2013 09:39
  @rainbow! καλό μου, σκέψου το κι εσύ: ο Κριός αποτελεί τον 6ο μας ηλιακό οίκο (εργασία, υπηρεσία, καθημερινότητα, υγεία). Έχουμε λοιπόν εκεί αυτή την περίοδο Ήλιο (σήμερα ΚΑΙ τη Νέα Σελήνη), Αφροδίτη, Άρη και Ουρανό. Ο δε Άρης σε πεδίο απίστευτης ισχύος μιας κι είναι και ο κυβερνήτης του Κριού. Με τόση δράση και ένταση στα του οίκου που προανέφερα, είναι θαύμα και το ότι αναπνέουμε ακόμα. Ωστόσο, λόγω της φύσης μας, πάντα υποβόσκει, πάντα υπάρχει και ο Έρωτας. Αν μη τί άλλο τουλάχιστον από την πλευρά μας, αν και χλωμό το κόβω να είναι μονόπλευρο για πολύ ακόμα...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (10.04.2013)
  Starhicker @ 09.04.2013 23:29
  @GUIDE μου, σας έχω και στα φαβορί, μη μου πτοείστε - άλλωστε ρόδα είναι και γυρίζει!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (10.04.2013)
  Starhicker @ 09.04.2013 23:27
  @IOKASTH 1980 οι Γόρδιοι δεσμοί δεν είναι πάντοτε ο δεσμός κυριολεκτικά. Ίσως χρειαστεί να κόψεις κάποιες συμπεριφορές ένθεν κι ένθεν, που σας οδηγούν σε τσακωμούς ή αδιέξοδα, πχ.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (10.04.2013)
  Starhicker @ 09.04.2013 23:26
  Εμείς εδώ, καλέ! Όλα δικά σου μάτια μου, που λένε!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...