παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (12.04.2010)
  Stardome* @ 19.04.2010 17:22
  piggy, αναρωτιέμαι από ποιο ακριβώς σημείο της πρόβλεψης εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο κος. Πανόπουλος σας αποκάλεσε αποτυχημένη... και εν γένει όλα τα ψάρια αποτυχημένα...
  Και μάλιστα πως γίνεται μόνο εσείς από όσους σχολίασαν να διακρίνετε αυτή την ερμηνεία...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stargazer @ 17.04.2010 09:56
  to3otaki, η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι στο ζώδιο που κυβερνάει, άρα εξ ορισμού είναι "καλή". Αυτή η Αφροδίτη όμως δεν είναι η Αφροδίτη του Ταύρου, που ενδιαφέρεται περισσότερο για την σαρκική επαφή και απόλαυση, αλλά αυτό που την ενδιαφέρει είναι η σχέση, η αρμονική συνύπαρξη δύο ατόμων. Και η σχέση, όσο κι αν ενοχλεί τους πιο ρομαντικούς από μας, είναι σύμβαση. Σχέση δεν είναι ο ενθουσιασμός των ζωδίων της φωτιάς που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα, ούτε το πάθος των ζωδίων του νερού, που προσδοκούν από τον άλλο συναισθηματική κάλυψη μέσω της προσκόλλησης. Σχέση χωρίς επίγνωση της πεζής καθημερινότητας δεν υφίσταται.  Μπορεί να λέγεται έρωτας, μπορεί να λέγεται πάθος, μπορεί να λέγεται μεγαλείο αν θέλεις, πάντως σχέση δεν είναι.
  Στη δική σου περίπτωση, με τον Κρόνο στον ωροσκόπο (εάν κι εφόσον έχεις γεννηθεί Αθήνα), δεν υπάρχει σύγκρουση. Υπάρχει όμως μεγάλη σύγκρουση με τους τέσσερις προσωπικούς πλανήτες που έχεις στον Τοξότη. Εσύ από τη μία θέλεις να να περιφέρεσαι στον κόσμο χωρίς δεσμεύσεις κι από την άλλη θέλεις να έχεις και μία βάση, κάπου να επιστρέφεις όταν κουράζεσαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 17.04.2010 09:28
  Akanthous, μην ακούτε υπερβολές. Δηλαδή, όλοι οι ελεύθεροι Παρθένοι αυτού του κόσμου σε ηλικία γάμου πρέπει να παντρευτούν τώρα, διαφορετικά πάει, τελείωσε; Κάθε διελευση, είτε Δίας είτε Κρόνος λέγεται αυτή, πρέπει να ερμηνεύεται σε σχέση με τον εκάστοτε γενέθλιο χάρτη και από μόνη της, χωρίς άλλες ενδείξεις, δεν είναι συνήθως ικανή για τόσο μεγάλες αλλαγές. Αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά και κάθε φορά που ο Δίας διελαύνει από τον 2ο οίκο μου π.χ., βρίσκομαι με ένα τσουβάλι λίρες, δεν θα υπήρχε λόγος να μελετούμε αστρολογία.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 16.04.2010 00:19
  Να τολμήσω να διεκδικήσω τις δάφνες για το tip of the day γιατί εγώ τα γράφω κάθε μέρα?? Μπορώ navyboy??
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 16.04.2010 00:14
  krikri31, απαντάμε όσο πιο συχνά μας επιτρέπουν όλες οι υπόλοιπες δουλειές που πρέπει να τρέξουν για τον ιστότοπο... Μακάρι να είμαστε 50 άνθρωποι και να απαντάγαμε σε όλα τα ποστ, αλλά εκ των πραγμάτων εύκολο αυτό δεν είναι.
  ingvar, στο ερώτημα σας τώρα... ο Κρόνος στο Ζυγό άγγιξε επιδερμικά με αντίθεση τον γενέθλιο Κρόνο σας στον Κριό και θα ξαναπεράσει από το Σεπτέμβρη για να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε. Ποια είναι αυτή; Μα να σας θυμίσει πως ως Αιγόκερως με ωροσκόπο Ταύρο είστε παιδί των ρεαλιστικών σχέσεων και όχι των θεωρητικών - πλατωνικών. Με βάση το δικό σας χάρτη και μόνο λοιπόν (το τονίζω αυτό εξ αρχής, στο stardome δεν κοιτάζουμε χάρτες μη μελών, ειδικά όταν τα στοιχεία τους δίνονται εν αγνοία τους) από το Σεπτέμβρη και μετά θα μπείτε οριστικά σε μια διαδικασία να δείτε αν αυτή η σχέση θα προχωρήσει σε ένα ρεαλιστικό βήμα ή όχι. Αν πάρετε ξανά θεωρητικές απαντήσεις ή αν προσπαθήσεις ο "σύντροφος" σας με συναισθηματικά μέσα να εκβιάσει μια συνέχιση αυτής της κατάστασης τότε αν ενδώσετε μόνο τον εαυτό σας θα έχετε να κατηγορείτε. Μπορεί να ακούγομαι λίγο σκληρός και τελεσίδικος, όμως το τονίζω, είστε άνθρωπος για ρεαλιστικές σχέσεις και όχι για θεωρητικολογίες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 15.04.2010 23:24
  life1973, το τελευταίο πέρασμα του Κρόνου από την Παρθένο θα ολοκληρώσει επί της ουσίας και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον γενέθλιο Άρη σας. Ο Άρης είναι εκτός από κυβερνήτης του χάρτη σας και κυβερνήτης του 8ου οίκου (οικονομικές σχέσεις και συνεργασίες, σχέσεις με τράπεζες, δανεισμό κτλ). Επομένως από το μέσα Ιουλίου και μετά φαίνεται να κατασταλάζει το θέμα των οικονομικών σας. Προσέξτε εδώ δεν σας λέω πως θα κερδίσετε κάποιο ποσό ή πως θα γλιτώσετε αμετάκλητα από τις δυσκολίες, όμως: 1) αν τα οικονομικά σας προβλήματα σχετίζονται με χρέη θα προκύψει ένας τελικός διακανονισμός, 2) αν σχετίζονται με πρόβλημα εργασίας μάλλον θα επέλθει μια κάποια εξασφάλιση σε αυτό το μέτωπο.
  Το μεγάλο πρόβλημα αυτής της περιόδου όμως, αυτή η κατάσταση απελπισίας στην οποία φαίνεται να έχετε περιέλθει οφείλετε εξ ολοκλήρου στη σύνοδο του Ποσειδώνα με τη Σελήνη σας στον Υδροχόο. Μια τέτοια διέλευση φέρνει απογοήτευση, συναισθηματική κατάρρευση, αίσθηση ορφάνιας ή αποξένωσης... Την ίδια στιγμή ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο οίκο σας - έχετε ανάγκη από ανοιχτούς ορίζοντες, από εναλλακτικές πιθανότητες, από πίστη και νόημα στον εαυτό σας. Με τον Κρόνο να κάνει δύσκολη όψη λοιπόν με τον πλανήτη της μαχητικότητας και της διεκδίκησης, δεν αποκλείεται να νιώθετε (ειδικά τον τελευταίο χρόνο) σαν να σας έχουν ακρωτηριάσει, σαν να μην μπορείτε να βρείτε καμία διέξοδο (άραγε υπάρχουν και προβλήματα υγείας στην οικογένεια??)...
  Δεν μπορώ να πω πως ο Ποσειδώνας θα φύγει τόσο γρήγορα από τη Σελήνη σας. Πρακτικά μέχρι και το τέλος του 2011 πρέπει να αναμένετε πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα νιώθετε σαν ένας ανυπεράσπιστος συναισθηματικός χυλός... Πάντως το γεγονός πως ο Κρόνος από το καλοκαίρι και έπειτα μπαίνει οριστικά στο Ζυγό είναι εχέγγυο βελτίωσης...
  Σας εύχομαι καλή δύναμη και για οποιαδήποτε άλλη απορία, με λίγη υπομονή, θα σας απαντήσουμε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 15.04.2010 23:10
  Αν αναφέρονταν μόνο σε ένα φύλο θα το δηλώναμε.. Αφού δεν αναφέρουμε tip ανδρών και tip γυναικών σημαίνει πως είναι κοινά...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 15.04.2010 23:08
  argiroulaki, παρακαλώ αναφέρετε τον τόπο γέννησης σας γιατί δεν φαίνεται στα στοιχεία σας. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 15.04.2010 23:02
  spgirl, αρχικά να σας τονίσω πως στο διάστημα 18/4 με 11/5 εισερχόμαστε σε διάστημα ανάδρομου Ερμή. Μέσα λοιπόν σε αυτό το χρονικό διάστημα επιτρέπονται τα πάντα (συνεντεύξεις, αποστολή βιογραφικών, αναζήτηση) εκτός από το να κλείσετε συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια με τον επόμενο εργοδότη σας.
  Καθώς η παραίτηση σας έρχεται την ημέρα που ο ανάδρομος Κρόνος (φιλοδοξίες, ευθύνες, στάτους, καριέρα) κάνει ακριβείας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας (παραίτηση, απογοήτευση, φοβίες), φαίνεται πως οι λόγοι της παραίτησης συνιστούν μια δήλωση υγιούς επαγγελματικού εγωισμό, ένας τέλος στην αίσθηση πως γίνεστε θύμα στο χώρο εργασίας σας. Η συνήθης πρακτική του Κρόνου είναι να επαναφέρει το status quo των πραγμάτων όταν περνά ξανά από το ίδιο σημείο σε ορθή πορεία. Επομένως μια καλή πρόταση είναι πιθανό να προκύψει στα τέλη Μάιου με πρώτη εβδομάδα Ιουνίου ή μετά μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου...
  Σας εύχομαι καλή επιτυχία!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 15.04.2010 22:32
  denisco, η εταιρία υπάρχει επίσημα από τη στιγμή που γίνεται η έναρξη εργασιών της από την εφορία... Επομένως ημερομηνία και ώρα που υπογράφηκαν τα έγγραφα της έναρξης.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...