παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 03.08.2010 19:01
  princess_elena αν έχεις γεννηθεί στην Αθήνα (το τονίζω αυτό γιατί η πόλη γέννησης είναι πολύ σημαντική) ο ωροσκόπος σου είναι στις 2 μοίρες του Τοξότη...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 03.08.2010 18:55
  Αν και η kid δεν μας δίνει ώρα γέννησης, κοιτάζοντας τους πλανήτες της και μόνο υπάρχει μια πολύ τρανταχτή διέλευση που λέγεται αντίθεση Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Κρόνο. Είναι υποχρεωμένη πράγματι να διαλύσει πολλές από τις δομές και τις σταθερές της ζωής της - η έννοια της διέλευσης είναι να θυσιάσουμε τη σταθερότητα για την προοπτική μιας διαφορετικής/εναλλακτικής/συναισθηματικής πραγματικότητας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του ζωδίου της και έχει και Αφροδίτη στους Ιχθύς - πάντα θα έχει ανάγκη σαν άνθρωπος από το κάτι μαγικό/μη ρεαλιστικό/φανταστικό ή φαντασμένο.
  Όλα αυτά τα λέω γιατί θα ήταν χρήσιμο να είμαστε λίγο πιο ανεκτικοί με τους ανθρώπους και να μην βιαζόμαστε να υψώνουμε το δάχτυλο, ειδικά σε site που προσφέρεις μια διαφορετική προοπτική στο να "διαβάζουμε" την πολυσύνθετη ψυχή μας . Δεν έχω αμφιβολία πως έζησε πράγματα ευτυχισμένα μαζί με αυτό τον άνθρωπο για όσο ήταν μαζί του. Όμως, ειδικά για έναν Ιχθύ, η ευτυχία δεν μπορεί να είναι μια αλυσίδα που τον κρατά  δέσμιο/α στο για πάντα (εντάξει αν είσαι ζώδιο της Γης έτσι θα το δεις, αλλά δεν είναι όλοι γήινοι)... 
  Είναι σίγουρο πως με τόσο Ποσειδώνα πολλές από τις προσδοκίες της θα εξανεμιστούν αργά ή γρήγορα, αλλά αν προλάβει να ζήσει όσο έντονα μπορεί αυτό που της προέκυψε μην έχετε καμιά αμφιβολία πως θα είναι τρισευτυχισμένη. Να μην ξεχνάτε πως όλοι έχουμε διαφορετικά μονοπάτια να περπατήσουμε σ' αυτή τη ζωή. Εκείνη περπατά το δικό της, εσείς περπατήστε το δικό σας και φροντίστε να κάνετε την επιλογή που σας ταιριάζει σε μια παρόμοια περίπτωση, χωρίς να (συγ)κρίνετε την δική σας πιθανή επιλογή με τη δική της.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 03.08.2010 18:38
  schnick83, προφανώς και πρέπει να κοιτάζουμε όλο το χάρτη και μάλιστα, αν δεν ξέρετε πολύ αστρολογία, το ότι καταφέρατε να βγάλετε αυτό το συμπέρασμα σχετικά με την απουσιά ζωδίων της Γης στο χάρτη σας, δηλώνει μια κάποια αστρολογική ευφυΐα... Ενδιαφερθείτε για την αστρολογία και δεν θα σας απογοητεύσει.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 03.08.2010 18:24
  eleni123456, σχετικά με την πρώτη ερώτηση σου. Όλα συνδυάζονται με το γενέθλιο και μόνο. Συνδυασμός γενέθλιου - προοδευμένου: Ναι! Συνδυασμός διελεύσεων - γενέθλιου: Ναι! 
  Συνδυασμός διελεύσεων - προοδευμένου: Όχι χωρίς τον γενέθλιο για σύστημα αναφοράς.
  πχ αν έχω προοδευμένο Κρόνο σύνοδο με διελαύνοντα Πλούτωνα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αν δεν υπάρχει ένας γενέθλιος πλανήτης να δεχθεί την ενέργεια της όψης!
   
  Για την δεύτερη ερώτηση: Σε ενδιαφέρουν κυρίως οι εξής περίοδοι: 1) όταν ο προοδευμένος Ήλιος περάσει πάνω από την ακμή του 12ου. 2) Όταν περάσει πάνω από τον Κρόνο (ανοχή συν/πλην μια μοίρα) και 3) όταν περάσεις πάνω από την Αφροδίτη (ανοχή συν/πλην μια μοίρα). Αν έχουν λάβει χώρα κάποιες απ' αυτές τις διελεύσεις εντόπισε αν θες χρονικά πότε συνέβησαν στον παρελθόν και κοίτα τι γεγονότα είχες εκείνη την περίοδο. Και αν θες δώσε και το feedback και σ' εμένα, έτσι σαν ανταμοιβή για το κατεβατό που σου έγραψα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 03.08.2010 18:11
  tzenika, άσχετα με το τι διαδίδεται, εγώ είμαι ακόμη εδώ και δεν έχω πάει διακοπές...
  Σχετικά με την έκλειψη τώρα πάνω στη γενέθλια Σελήνη σου, δεν ανήκω στην καρμική σχολή της αστρολογίας οπότε θα ήταν άτοπο να ερμηνεύσω από αυτή τη σκοπιά το συγκεκριμένο γεγονός. Όμως μπορώ να σου προσφέρω την δική μου θεώρηση πάνω στο θέμα και το συγκρίνεις με την καρμική που έλαβες εκ Ρωσίας...
  Η Σελήνη στο χάρτη μας έχει δύο βασικές λειτουργίες: 1. Εκφράζει τις καθημερινές μας συνήθειες, τον τρόπο δράσης μας μέσα στην καθημερινότητα που τον γνωρίζουμε και μας παρέχει ασφάλεια. 2. Την συναισθηματική ανταπόκριση προς τους οικείους μας - πως τους παρέχουμε και πως επιθυμούμε να μας παρέχουν για να νιώθουμε ξανά (μάντεψε τι ασφαλείς!
  Μια Σεληνιακή έκλειψη και δη πάνω στην Σελήνη μας, δείχνει ακριβώς πως σ' αυτές τις συμπεριφορές μας πρόκειται να αλλάξουμε/τροποποιήσουμε τον τρόπο προσέγγισης μας. Συνεπώς με αφορμή την σφαίρα της καριέρας (η Σελήνη σου βρίσκεται στον γήινο 10ο οίκο σου) θα αναγκαστείς να αλλάξεις/μεταμορφώσεις τόσο την καθημερινή σου ρουτίνα όσο και μερικές πολύ στενές σχέσεις (οικογενειακές ή προσωπικές). Από την άλλη, η έκλειψη θα μπορούσε να δηλώνει αλλαγή στο κοινωνικό στάτους - πολύ γάμοι μπαίνουν σε κρίσεις μέσα από διελεύσεις στον 10ο οίκο ή χαλαρές σχέσεις αποκτούν επίσημο χαρακτήρα.
  Τονίζω τέλος εδώ πως η επιρροή μιας Σεληνιακής έκλειψης μπορεί να κρατήσει για αρκετούς μήνες και να επηρεάζεται από περιοδικές διελεύσεις άλλων πλανητών πάνω από τον άξονα της έκλειψης. Ο κανόνας λέει πως διαρκεί τόσο όσο διαρκεί και η πλήρης σκιά της Γης πάνω στη Σελήνη...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 03.08.2010 17:57
  Αν το μοτίβα έσπαγαν εύκολα, θα ήταν πολύ απλό να βρεις που στέκεσαι σ' αυτή τη ζωή. Έλα όμως που δεν είναι...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 03.08.2010 17:54
  skeftome, πρώτα απ' όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν προκαθορίζεται η πίστη του καθενός στις ερωτικές σχέσεις με βάση το ζώδιο του και μόνο.
  Στα ερωτήματα σου τώρα. Ο Ουρανός είναι ένας συλλογικός πλανήτης, συνεπώς σε προσωπικό χάρτη λιγότερο μας ενδιαφέρει το ζώδιο του και περισσότερο ο οίκος στον οποίο βρίσκεται και οι όψεις που κάνει με προσωπικούς μας πλανήτες. Αν τα αναφέρεις αυτά τα στοιχεία μπορούμε να κάνουμε μια κουβέντα. Κατά τα άλλα, από το ζώδιο που συναντάμε τον Ουρανό λίγα χρήσιμα συμπεράσματα βγαίνουν.
  Στο θέμα του Βόρειου Δεσμού τώρα. Ο Βόρειος Δεσμός στο χάρτη μας δείχνει ποιο είναι το μονοπάτι προς μια πνευματική πραγμάτωση - ποιες εμπειρίες μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε πνευματικά/ψυχικά τη θέση μας στο κόσμο και σε ποια σφαίρα της ζωής μας θα τις συναντήσουμε. Και πάλι δεν αναφέρεις τον οίκο (ούτε έχει σωστά αποθηκευμένα τα στοιχεία του χάρτη σου) οπότε θα μείνω στο ζώδιο μόνο αυτή τη φορά.
  Ο Βόρειος Δεσμός στο Σκορπιό δείχνει πως ουσιαστικά μαθήματα ζωής προκύπτουν μέσα από τις σχέσεις που εμφανίζουν βαθιά συναισθηματική εμπλοκή από μέρους σου. Μόνο μέσα από σχέσεις που περνούν από βαθιές μεταμορφωτικές κρίσης, σχέσεις που έχουν χαρακτήρα πολέμου/εμμονής/πόνου/έντασης/πάθους μαθαίνεις πράγματα για την ίδια τη φύση σου και τη φύση του κόσμου γύρω σου. Τονίζω πάλι πως δεν μπορώ να ξέρω σε ποια σφαίρα εντοπίζονται αυτές οι σχέσεις αφού είναι ελλιπή τα στοιχεία.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 03.08.2010 17:35
  Marillena9, αν έχεις δει άλλες απαντήσεις μου, ξέρεις πως ούτε ωραιοποιώ τα πράγματα, ούτε υπόσχομαι ουράνια τόξα, άσπρες μέρες και παραδεισένια ευτυχία. Μπορώ όμως να σου δώσω μια προοπτική στο χάρτη σου και να σου δείξω τις επιλογές στο μετέπειτα...
  Η διέλευση του Κρόνου από τον 4ο οίκο σου τα τελευταία δυόμιση χρόνια, που επηρέασε άμεσα τους περισσότερους προσωπικούς σου πλανήτες στους 1ο και 12ο οίκο σε έσπρωχνε συνεχώς να είσαι λιγότερο παιδί και περισσότερο ενήλικας (κι αυτό είναι πολύ δύσκολο για κάποια που είναι μόλις 19-20 χρονών αλλά αυτό είναι και δεν αλλάζει). Πιο συγκεκριμένα σ' ανάγκασε να δεις πως ο χρόνος σου εδώ δεν είναι άπειρος αλλά πεπερασμένος, πως οι άνθρωποι που σχετιζόμαστε θα μας πληγώσουν, ο έρωτας δεν είναι για πάντα και το παραμύθι της ευτυχισμένης μεσοαστικής ζωής με τον έναν και μοναδικό σύντροφο της ζωής μας είναι αυτό ακριβώς. Παραμύθι. Σκληρό; Ναι. Δύσκολο; Αφόρητα. Αυτός είναι ο Κρόνος όμως και δεν αλλάζει.
  Πλέον ο Κρόνος περνά στον 5ο οίκο σου και από εκεί σαφέστατα δεν θα είναι τόσο σκληρός όσο στον 4ο. Τουλάχιστον όχι συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα μέχρι και τα τέλη Οκτώβρη θα βρίσκεται σε στενή ακόμη αντίθεση με την Σελήνη σου στον Κριό (τελευταίο πέρασμα). Μέχρι εκείνη τη στιγμή η ψυχολογία σου θα βρίσκεται συχνά υπό το μηδέν, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τον Πλούτωνα που σχηματίζει τετράγωνο μαζί της, τότε η αφορμή μάλλον είναι κάποια ερωτική εμμονή που είναι εγγυημένο αδιέξοδο.
  Ουσιαστική ψυχική ηρεμία επανέρχεται πρακτικά από τα τέλη Δεκέμβρη, οπότε και μπορείς να θεωρήσεις πως μπαίνουν και οι τίτλοι τέλους σ' αυτό το διάστημα των τελευταίων δύο ετών. Ενώ κι εσύ η ίδια θα μπεις στη λογική να κοιτάξει ρεαλιστικά μπροστά και όχι πίσω.
  Εδώ να τονίσω και κάτι σημαντικό: ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε σύνοδο με το Μεσουράνημα σου και θα συνεχίσει μέχρι και το τέλος του 2011. Πρακτικά υπάρχει μάλλον μια μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με το τι θέλω να κάνω επαγγελματικά. Ποιοι είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μου; Κι αυτά είναι πολύ σημαντικά ερωτήματα, γιατί όσο δεν έχεις πατήματα στην υλική σφαίρα της ζωής και δεν κατευθύνεις προς τα εκεί μέρος της ενέργειας σου, οι εμμονές και η θλίψη γίνονται ακόμη χειρότερες γιατί δεν υπάρχει κάτι για να αποσπά το μυαλό σου... Δούλεψε λίγο μέσα σου κι αυτή την προοπτική.
  Καλή συνέχεια και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού εύχομαι.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 03.08.2010 12:27
  Πράγματι thymhsh, βαριέμαι αφόρητα...  Γι' αυτό γράφω 3000 λέξεις tip of the day κάθε εβδομάδα εδώ και 4.5 μήνες και μάλιστα ούτε από ψυγείο, ούτε από καμιά τράπεζα κειμένων, αλλά κάθε μέρα διαφορετικά. Γι' αυτό γράφω μηνιαίες προβλέψεις 7000 λέξεων κάθε μήνα. Γι' αυτό παρατείνω τα tip of the day και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ενώ ο ίδιος ο Γιώργος Πανόπουλος μου είπε να ξεκινήσω τις διακοπές μου και να αρχίσω πάλι από το 29 Αυγούστου. Γι' αυτό ασχολούμαι με ό,τι τρέχει στο site, από διαφημιστικά concept μέχρι να απαντήσω αν θα δουν μια άσπρη μέρα τα Καρκινάκια. Τώρα αν συμπεραίνεις από μια μέρα που είπα να βάλω κάτι διαφορετικό στα tip of the day πως βαριέμαι, τι να πω; Ίσως θα πρέπει πράγματι να σταματήσω να γράφω γενικά - να σας γλιτώσω κι από την ξενέρα ρε παιδί μου...
  Για να εξηγηθώ, προφανώς και έχετε κάθε δικαίωμα να μην σας αρέσει η έμπνευση μου να κάνω κάτι διαφορετικό στα tip. Είναι δικαίωμα σας και φυσικά μπορείτε να εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας. Αυτό είναι και υγιές και δημοκρατικό. Όμως αυτό απέχει πολύ από το να με αποκαλείται τεμπέλη ή να βγάζετε το συμπέρασμα ότι βαριέμαι αυτό που κάνω...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 03.08.2010 00:03
  Εδώ σας χαιρετώ... Πάω να διαβάσω λίγο και να κοιμηθώ! Καλή συνέχεια! C u around!

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...