παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 04.11.2012 18:12
  Ξεκινήσαμε να τους διαγράφουμε... Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (31.10.2012)
  Starhicker @ 03.11.2012 00:16
  Επίσης, δεν θα βαρεθώ ποτέ να λέω ότι ΟΛΑ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΑ.
  - Επηρρεάζει ο Καρκίνος το Λέοντα;;; πώς; αφού είναι "άσχετα'.
  Δεν είναι. Ο Λέων, έχει κάποιον από όλους τους 12 οίκους του στον Καρκίνο, έτσι δεν είναι; Δεν έχει και μία Σελήνη κάπου, ο χριστιανός; προφανώς! όλοι έχουμε. Μία βαρβάτη διέλευση από τον Καρκίνο, δεν θα επηρρεάσει τον οίκο του που αντιστοιχεί εκεί;
  Όλα συνδέονται. Μα όλα.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (31.10.2012)
  Starhicker @ 03.11.2012 00:10
  @Skeptomenos Toksotis, ας υποθέσουμε λοιπόν πως αυτό αφορά στο χάρτη ενός Παρθένου. Ήλιος στην Παρθένο, λοιπόν, οκ; Προφανώς, όλα όσα έχει ο χάρτης εκ γενετής κι όλα όσα κατά καιρούς συμβαίνουν σε αυτόν (διελεύσεις), έχουν σα στόχο να πορευτεί το άτομο προς τον Ήλιο του. Αυτή είναι η πορεία του στη ζωή, και δεν αλλάζει. Αυτό που αλλάζει, είναι Ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο επιλέγει να φτάσει εκεί. Το μέσον. Πώς αποκρυσταλλώνει τις διελεύσεις (γεγονότα, εμπειρίες) αλλά και πώς αξιοποιεί και βιώνει τον ίδιο το γενέθλιο χάρτη του. Άλλοτε εύκολα κι ευχάριστα κι άλλοτε σκληρά κι επώδυνα, όλα είναι δρόμος προς τον Ήλιο μας, προς την ταυτότητά μας. Είμαστε, πάντα, σε όλη τη διάρκεια, όλος ο χάρτης μας - ο Ήλιος όμως, είναι ο τελικός προορισμός.
  Βοήθησα;
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (31.10.2012)
  Starhicker @ 02.11.2012 23:31
  @Skeptomenos Toksotis, ένας Πλούτωνας πχ στον 3ο οίκο θα μεταμόρφωνε πρωτίστως την επικοινωνία μας. Τον τρόπο και το ύφος που κάποιος γράφει. Τη σχέση του με τα αδέλφια του, στενούς συγγενείς κλπ. Τη μάθηση, του τί "μαθητής" είναι. Αν αυτός ο 3ος οίκος είχε ακμή στον Ταύρο, τότε ο διελαύνων πλανήτης (ο Πλούτωνας εν προκειμένω) θα έκανε το έργο του με ...Ταυρίσια χροιά. Δηλαδή; δηλαδή ηδονοκεντρικά, με γνώμονα την απόλαυση, τη χαρά. Προσανατολισμένος στην ύλη, στο σώμα, στο υλικό πεδίο δράσης και ύπαρξης. Πχ - μεταμορφώνεται η επικοινωνία του ανθρώπου και γίνεται πιό χαλαρή και ηδονιστική: συναναστρέφεται, μιλά, επικοινωνεί, με στόχο την ευχαρίστησή του. Άλλο; κάποιος πχ που συγγράφει, αρχίζει να το κάνει για χρήματα, για την υλική απολαβή του πράγματος (Ταύρος) - ή, ακόμα πιό πραγματιστικά, ξεκινά να γράφει ένα βιβλίο μαγειρικής ή κηπουρικής!!! Οι εφαρμογές και τα πιθανά σενάρια είναι ατελείωτα, με έναν εντελώς μαγικό τρόπο...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (31.10.2012)
  Starhicker @ 02.11.2012 22:40
  @nikpaps, μιλάμε κλαίω - αυτό θα πει Ζυγίσια αυτογνωσία!!!! )))
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (31.10.2012)
  Starhicker @ 02.11.2012 22:38
  @Skeptomenos Toksotis, δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα την απορία σας, και θέλω πολύ να βοηθήσω, οπότε αν θέλετε μου εξηγείτε!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (31.10.2012)
  Starhicker @ 02.11.2012 22:36
  @toxovolos, κάτι θα κάνουμε και για σας (είμαστε αρκετοί οι Σκορπιοί
  στο team του Stardome, μια παράγραφο ο καθένας μας να γράψει, φτιάχνουμε
  βιβλίο!!!)
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (31.10.2012)
  Starhicker @ 02.11.2012 09:00
  @Shera, η κατ΄εξοχήν δράση του Πλούτωνα ειναι η μεταμόρφωση και η αναγέννηση. Εδώ, δεν πρόκειται για Ουρανό με γεγονότα-σοκ και ραγδαίες ανατροπές και μεταπτώσεις. Η δράση του Πλούτωνα είναι υπόγεια, μαζική, μεταμορφωτική και αμετάκλητη. Κάπως σαν το ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Όταν λοιπόν, ο πλανήτης αυτός διελαύνει στον 5ο ηλιακό μας οίκο (έρωτας, μεταξύ άλλων), μία από τις αναμενόμενες επιρροές του είναι η μεταμόρφωση του τρόπου που ερωτευόμαστε και μας ερωτεύονται. Που αντιμετωπίζουμε τον έρωτα.
  Σαν "υποβολιμιαίο" καύσιμο σε αυτή του την ενεργεια έχουμε  τις υπόλοιπες διελεύσεις που σχηματίζουν όψεις μαζί του, και βεβαίως τις όψεις που σχηματίζει με τους γενέθλιους πλανήτες και τις όψεις του.
  υ.γ.: άλλα πιθανά σενάρια με διέλευση Πλούτωνα στον 5ο μας οίκο, είναι η δημιουργική στροφή σε κάτι, το να γίνει κάποιο χόμπι μας και η δημιουργία εντός του πλαισίου του θέμα ζωής και θανάτου το να εκφραστεί, ή, επίσης...η τεκνοποιία (μία βασική μορφή δημιουργίας, θα έλεγα!!!).
  Ελπίζω να σε διαφώτισα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 31.10.2012 16:37
  Μη με πείτε αντιδραστικό ή ξενέρωτο τώρα, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικότερο να γεννήσετε πρώτα από όλα και να πάνε όλα υπέροχα και μετά, όταν θα έχουμε τον χάρτη του παιδιού μπορούμε να συζητήσουμε διάφορα πράγματα. Όμως, αρχικά, χωρίς να έχετε γεννήσει, ότι και να πούμε θα είναι άτοπο στην καλύτερη περίπτωση, αν όχι ανούσιο.
   
  Εύχομαι να πάνε όλα σούπερ και να γεννήσετε ένα υγιέστατο μωράκι!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 31.10.2012 13:58
  Τώρα ναι, αυτά είναι απείρως σημαντικότερα από το Βόρειο Δεσμό! Ο Κρόνος συγκεκριμένα είναι πιο σημαντικό καρμικό στοιχείο (αν είστε αυτής της προσέγγισης).

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διονύσης, Διονυσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...