παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 03.04.2014 12:00
  alice16, να επισημάνω μερικά πράγματα που ίσως σε βοηθήσουν.
   
  1. Μια Ηλιακή επιστροφή αποτυπώνει πράγματα που έτσι κι αλλιώς συμβαίνουν στη ζωή μας από τις τρέχουσες διελεύσεις. Γι' αυτό και σαν τεχνική χρησιμοποιείται πάντα σε συνδυασμό με άλλες. Τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο.
   
  2. Ο Ωροσκποπος της Ηλιακής επιστροφής σε ποιο οίκο σου πέφτει στο γενέθλιο χάρτη. Αυτή είναι η σφαίρα της ζωής που θα πρέπει φέτος να εστιάσεις. Αυτή είναι κρίσιμη και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Ο 11ος οίκος είναι πολύ πιο σημαντικός απο τους φίλους και τους ομοϊδεάτες μας. Συμβολίζει την ανάγκη να γίνουμε κάτι περισσότερο και μεγαλύτερο από αυτό που είμαστε ήδη. Συνεπώς φέτος τονίζεται η ανάγκη να ενταχθείς σε ένα σκοπό, σε μια εργασία, σε ένα μέλλον που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι καταφέρνεις κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις αυτή τη στιγμή. Πολλές φορές αυτό σημαίνει ότι υπερβαίνουμε, αφήνουμε πίσω μας, εγκαταλείπουμε σχέσεις και συνεργασίες για την προοπτική κάτι καλύτερου.
   
  3. Το Μεσουράνημα της Ηλιακής επιστροφής σε ποιο οίκο σου πέφτει στο γενέθλιο χάρτη; Τα χαρακτηριστικά αυτού του οίκο θες να αποτυπώσεις στην κοινωνική σου είκονα. Αν λοιπόν το Μεσουράνημα της Ηλιακής επιστροφής πέφτει μέσα στο 10ο οίκο σου, αυτή είναι μια χρονιά που πρέπει να θυμηθείς για τι θέλεις να είσαι γνωστή, για τι θες να σε αναγνωρίζουν; Είναι ένας κοινωνικός ρόλος (σύζυγος ή μητέρα ή ακόμη και σπουδές για να αλλάξεις επαγγελματική ταυτότητα) ή μήπως είναι μια καριέρα με επίκεντρο τις φιλοδοξίες σου;
   
  4. Οι πλανήτες που αποτυπωνονται δείχνουν ότι οι 4 κύριες σφαίρες της ζωής σου βρίσκονται σε αναταραχή. Στο δικό σου επίκεντρο είναι να διεκδικήσεις συστηματικά με συνέπεια και προγραμματισμό (ωροσκόπος Παρθένος) τις ανάγκες σου και τη συναισθηματική σου πληρότητα (Σελήνη) με όπλα τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου (Ζυγός). Με άλλα λόγια είναι μια χρονιά που ξεχωρίζεις φίλους από εχθρούς. Όμως το πεδίο των σχέσεων και των συνεργασίων σου ελκύει ανθρώπους που έχουν φαινομενικά τονισμένο Εγώ (Ήλιος) αλλά στη πραγματικότητα το δηλώνουν έμμεσα είτε συναισθηματικά, με παθητικό τρόπο ή με εκβιασμούς (Ιχθύες) και επιπλέον μάλλον έχουν την τάση να δηλώνουν με εξάρσεις και επιθετικά την ασυμβίβαστη φύση τους (Ουρανός στο Κριό). Επομένως έχεις μια δύσκολη ισορροπία όλη τη χρονιά σε αυτό το τομέα. Αντίστοιχα θα κρίνεις την αντίθεση Πλούτωνα/Δία στον άξονα 4ου/10ου οίκου. Από τη μια υπάρχει μια υπερβολή και μια διάθεση ρίσκου σε ότι αφορά τη κοινωνική σου εικόνα (οπότε το θέμα που αναφέραμε με το Μεσουράνημα στην 3η παρατήρηση το βλέπεις από δύο πλευρές να βρίσκεται στο επίκεντρο).
   
  5. Όλα αυτα που συμβαίνουν στην Ηλιακή επιστροφή πρέπει να το συγκρίνεις και με διελεύσεις στο γενέθλιο χάρτη σου αλλά και με προόδους. Για παράδειγμα, έστω ότι αυτή τη στιγμή περνάει από διέλευση ή σε πρόοδο ένας πλανήτης από τον ωροσκόπο σου. Έχεις ήδη στην Ηλιακή επιστροφή ένα πλανήτη στον Ωροσκόπο, οπότε να δεις τον ωροσκόπο να δέχετε επιρροή από τουλάχιστον μια ακόμη τεχνική τότε προφανώς τα θέματα του ωροσκόπου θα είναι πιο κεντρικά από ότι πχ του 7ου οίκου. Αντίστοιχα αν κάποιος από τους οίκους που αναφέραμε δέχεται επιρροές και από τις άλλες τεχνικές τότε αυτός ή αυτοί που δέχονται τις περισσότερες βρίσκονται στο επίκεντρο. Με άλλα λόγια έχεις πολύ δουλειά να κάνεις ακόμη. Η Ηλιακή επιστροφή είναι μια αφετηρία μόνο...
   
  Καλημέρα!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ (02.04.2014)
  Starhicker @ 02.04.2014 11:40
  @Toksotozygos, ασφαλώς και μπορείτε! Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, θα τα γράψω λοιπόν έτσι για όλες τις εβδομάδες του Απρίλη!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (02.04.2014)
  Starhicker @ 02.04.2014 01:14
  Είδες; Είδες; Είδες;
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ (02.04.2014)
  Starhicker @ 02.04.2014 01:13
  Thx guyz, να πω την αλήθεια το βαρέθηκα το ενιαίο κείμενο, κι άμα βαριέμαι αλλάζω αυτό που με κάνει να βαριέμαι (Υδροχοϊζω λιγάκι!)
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (02.04.2014)
  Starhicker @ 02.04.2014 01:09
  Ποιός γιατρός τα λέει αυτά, καλέ;
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (02.04.2014)
  Starhicker @ 02.04.2014 01:08
  Φχαριστώ παιδάκια, χαίρομαι που σας άρεσε γιατί μου άρεσε πολύ κι εμένα (και του @Stardome που δε μου χαλάει χατίρι και το ανέβασε όπως μου άρεσε).
  Το βαρέθηκα λίγο το παλιό στυλ, κι είπα να παίξω!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (02.04.2014)
  Starhicker @ 02.04.2014 01:05
  Χμμμ, fucked up δε θα την έλεγα - δίνει πολύ ενδιαφέροντα παιδιά η όψη!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (02.04.2014)
  Starhicker @ 02.04.2014 01:03
  Αχχχχ καρδουλίνια, τα Διδύμια μου ανεβάζουν Σαίξπηρ!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (02.04.2014)
  Starhicker @ 02.04.2014 01:01
  Thanks guys, γράφοντας αυτή τη φορά κάπως βαρέθηκα το παλιό στυλ και είπα να παίξω, διότι τί αξία έχει ο κόσμος αν δεν παίζεις και δεν περνάς καλά;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.04.2014 13:27
  kalliacancer, είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να εξερεύνησετε κάτι διαφορετικό από εσάς. Αν άρχισαν από τώρα τα άγχη και τα "ταιριάζουμε" ζήτω που καήκαμε. Απολαύστε το (υπεύθυνα ή ανεύθυνα, εσείς θα το πείτε) και ότι είναι να ανακαλύψετε θα φανεί στη πορεία! 

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τίχων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...