παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 06.06.2012 11:47
  Yiannis29, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τώρα το λογαριασμό σας αν αυτό επιθυμείτε. Όσο για την κατάσταση που πρόσφατα έχει διαμορφωθεί στο forum αναφέραμε και πριν από λίγες μέρες πως σύντομα θα προβούμε σε αλλαγές στο πολιτική που το διέπει.
  Αναμένουμε το ΟΚ ώστε να προβούμε στην απενεργοποίηση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 06.06.2012 09:31
  Yiannis πες μας σε ποια συναστρία συγκεκριμένα βρίσκεται το λάθος για να το διορθώσουμε., γιατί δυστυχώς δεν λειτουργεί το link.  Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα κείμενα είναι τόσο παλιά όσο το ίδιο το Stardome* και δεν τα έχουμε περάσει από ένα ξεσκόνισμα τελευταία...
  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 04.06.2012 14:14
  xainitsa2009, το ζώδιο μας είναι μια μόνο διάσταση του χαρακτήρα μας. Φυσικά και δεν παίζει μόνο αυτό ρόλο στο αν δύο άνθρωποι ταιριάζουν μεταξύ τους ή όχι... Αν ψάξεις λίγο πιο βαθιά την αστρολογία (και η βιβλιοθήκη μας μπορεί να σε βοηθήσει σ' αυτό αν την ψάξεις λίγο), θα δεις πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τις επιλογές μας...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 01.06.2012 13:25
  astrofun, η διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο μας, δηλαδή από το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος μας, είναι μια περίοδος περίπου δύο χρόνων που αποκρυσταλλώνεται σε μεγάλο βαθμό η προσωπικότητα μας. Τα χαρακτηριστικά του εαυτού μας που παγιώνονται αυτή την περίοδο μας συντροφεύουν για αρκετά χρόνια και πάνω σ' αυτά θεμελιώνουμε όλες τις μετέπειτα προσπάθειες μας.
  Όμως ποιο τρόπο έχουμε για να παγιώσουμε την προσωπικότητα μας; Πρώτον επιλέγοντας τα πρόσωπα του κοινωνικού μας κύκλου, δεύτερον με την επιλογή κοινωνικών ρόλων (επάγγελμα, οικογένεια, ευρύτεροι κοινωνικοί ρόλοι) και τρίτον αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν περιλαμβάνουν μόνο εμάς αλλά και άλλους ανθρώπους. Γι' αυτό το λόγο, θεωρούμε πολύ σημαντικές αυτές τις δύο χρόνιες, γιατί επιλογές που κάνουμε αυτή την εποχή μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. Και όπου υπάρχουν επιλογές, υπάρχουν και καταστάσεις, πρόσωπα, θέλω και ανάγκες που αποκόπτονται από τη ζωή μας - συχνά με πόνο. Αν υπάρχει κάτι που κάνει ανεκτό την πίεση αυτής της περιόδου είναι η επιτακτική αναγκαιότητα να αναλάβουμε στα χέρια μας τα ηνία της ζωής μας.
  Vasiliki28, η διαφορά ανάμεσα στην Κρόνια επιστροφή και την διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο μας μπορεί να εξηγηθεί ως εξής: όταν ο Κρόνος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του είμαστε υποχρεωμένοι να μάθουμε με ποιο μηχανισμό βάζουμε όρια, τι σημαίνει ευθύνη, τι σημαίνει να έχουμε υποχρεώσεις, τι σημαίνει προστατεύω τον εαυτό μου από τις απαιτήσεις των άλλων. Με άλλα λόγια, τα γεγονότα, οι πιέσεις και οι καταστάσεις που βιώνουμε σε μια επιστροφή Κρόνου συνήθως είναι εξωτερικές επιρροές στις οποίες καλούμαστε να ανταποκριθούμε και μέσα από αυτές να καλλιεργήσουμε τις προαναφερθείσες ποιότητες. Αντίθετα όταν ο Κρόνος περνά πάνω από τον Ήλιο μας καλούμαστε να προσαρτήσουμε αυτή τη γνώση στις επιλογές που κάνουμε, καλούμαστε να αναδείξουμε την προσωπικότητα μας με ρεαλιστικό τρόπο μέσα από τις επιλογές, να αποδείξουμε στον εαυτό μας (κυρίως) πως δικαιούμαστε τον τίτλο του ενήλικα, ώριμου ανθρώπου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 31.05.2012 15:20
  UNDERCOVER, οι διελεύσεις Δία μπορεί να έχουν τις εξής επιδράσεις:1) Δημιουργία συνθηκών για την εκμετάλλευση ευκαιριών (αν φυσικά επιδείξουμε τόλμη και πάρουμε ρίσκο). π.χ. παρουσιάζεται ένα ευνοϊκό που τίποτα δεν μας εμποδίζει από το να αναλάβουμε δράση και να αλλάξουμε τη καθημερινότητα μας ή εμφανίζεται μια ευκαιρία για αλλαγή εκεί που στο παρελθόν βλέπαμε μόνο κλειστές πόρτες.2) Μεγέθυνση των ζητημάτων που αφορά ο πλανήτης και υπερβολή. πχ αν ο Δίας περνά από την Αφροδίτη που συμβολίζει τι μας προσφέρει απόλαυση, τότε η ανάγκη μας για προσωπικές απολαύσεις εκείνη την περίοδο εκτινάσσεται.Έτσι λοιπόν, με τον Δία να περνά πάνω από τον Άρη σου (αυτό δεν θα γίνει άμεσα αλλά μετά το Φεβρουάριο του 2013) θα δεις σταδιακά να αλλάζουν/αναθεωρούνται/ανανεώνονται προσωπικές σου αξίες και στόχοι ζωής που στο παρελθόν είχες θέσει και πλέον δεν σε γεμίζουν. Άλλωστε ο 9ος οίκος είναι πάντα το σημείο που ονειρευόμαστε το προσωπικό μας μέλλον, που δείχνει τι ονειρευόμαστε και ποιες είναι οι ηθικές αξίες/πιστεύω μας που διαμορφώνουν τα όνειρα μας για το μέλλον. Αυτή η ανανέωση, κάποιες φόρες θα αντιμετωπίζεται με φανατισμό ("Γιατί καθόμουν τόσα χρόνια ρε γαμώτο σ' αυτή τη δουλειά/σχέση/πόλη και πάλευα με θηρία;") και πότε με διάθεση ανανέωσης ("Ήρθε ο καιρός να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό στη ζωή μου, να της δώσω νέα ώθηση και μελλοντική κατεύθυνση. Οι δρόμοι που έχω πάρει ξέρω που οδηγούν..."). Όμως που θα δεις τα αποτελέσματα αυτής της διαφοροποίησης; Μα στους οίκους που κυβερνώνται από ζώδια του Άρη!Στην περίπτωση σου μιλάμε κυρίως για τον 7ο οίκο (ακμή στον Κριό) και τον 2ο οίκο (ακμή στον Σκορπιό που έχει για παραδοσιακό κυβερνήτη τον Άρη). Για τον 7ο οίκο, που αφορά τις στενές διαπροσωπικές σχέσεις (συντροφικές, επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και στενές φιλικές), μιλάμε σίγουρα για ανανέωση του στενού κοινωνικού σου κύκλου. Άνθρωποι που είχες πιστέψει στην δυναμική τους αποχωρούν από τη ζωή σου και δημιουργούν χώρο για να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα που ταιριάζουν περισσότερο στις ανανεωμένες αντιλήψεις σου ή τις διαμορφώνουν κιόλας...Για τον 2ο οίκο, που αφορά τόσο τις υλικές κτήσεις και οικονομικά σου, όσο και τη σχέση με το σώμα σου (κυρίως σε επίπεδο αισθήσεων, ομορφιάς κοκ), σίγουρα με τον Δία θα υπάρχει ροή χρήματος (και έσοδα και έξοδα) με σκοπό την ανανέωση σου όμως ενδέχεται να υπάρξει και εμμονή με την εικόνα. Πρόσεχε τις ακρότητες λοιπόν...Ελπίζω να έλυσα μερικές από τις απορίες σου.
  Ελπίζω να έλυσα μερικές από τις απορίες σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 31.05.2012 11:45
  Διαβάζω ξανά τα σχόλια και προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο
  εξακολουθείτε να μην σέβεστε το χώρο που προσφέρεται για τις συζητήσεις
  σας. Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο, σε μια συζήτηση που
  παρακολουθούν δεκάδες μέλη, είτε συζητούν, είτε όχι, επιλέγετε το δρόμο
  αυτής της πολεμικής.  Αδυνατώ να σας κατανοήσω πραγματικά...
   
  Σεβαστείτε το χώρο και τους εαυτούς σας. Είναι τελευταία έκκληση συνεργασίας που σας απευθύνουμε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 17.05.2012 11:47
  Εγώ είχα πάντα μια απορία, ανεξαρτήτως αστρολογίας. Αυτό που θέλεις
  πως περιμένεις να το μάθεις πριν το συναντήσεις; Μήπως το "ξέρω τι θέλω"
  είναι η μεγαλύτερη νοητική παγίδα στην ιστορία; Απλά μια εναλλακτική
  τοποθέτηση είναι αυτό. Τίποτα περισσότερο...
  Στο διά ταύτα τώρα, και υποθέτοντας ότι ο χάρτης που έχετε στο προφίλ
  σου είναι ο σωστός, δύο σχόλια που αγγίζουν μόνο επιδερμικά ενδεχομένως
  το θέμα.
   
  1. Εδώ και περίπου ένα χρόνο βιώνεις το πρώτο τετράγωνο γενέθλιου
  Ουρανού με διελαύνοντα Ουρανό. Αυτή είναι μια χαρακτηριστική όψη που
  βιώνουμε στην ηλικία των 22-23. Πρακτικά, επιθυμούμε να γίνουμε ακόμη
  πιο ανεξάρτητοι, αυτόνομοι και ξεχωριστοί μέσα στην κοινωνία που ζούμε.
  Τα περισσότερα μοτίβο συμπεριφοράς μας αρχίζουν και μας φαίνονται
  πιεστικά. Έτσι αν βρισκόμαστε σε μακροχρόνια σχέση (γνωστό μοτίβο) τώρα
  θέλουμε ελευθερία (το καινούργιο) ή να την πάμε αμέσως στο επόμενο
  επίπεδο (το αναπάντεχο, αυτό που δεν περιμένουν από εμάς). Αντίστοιχα
  συμβαίνει και το αντίθετο και αν αγαπούσαμε την ελευθερία μας (το
  μοτίβο) τώρα θέλουμε να βρεθούμε σε μια σχέση για αλλαγή (το
  καινούργιο). Ακόμη πιο σημαντικό όμως, ειδικά το πρώτο διάστημα της
  διέλευσης (κρατά περίπου ένα χρόνο) είμαστε κυριευμένοι από την αίσθηση
  πως η ζωή μας παρουσιάζει τόσες εναλλακτικές επιλογές που δεν ξέρουμε τι
  να επιλέξουμε. Όλα μας ελκύουν εξίσου. Τι να επιλέξει κανείς;
   
  2. Στην περίπτωση σου, η συγκυρία το ήθελε, να βιώνεις αυτή τη
  διέλευση με ταυτόχρονη διέλευση του Πλούτωνα από τον Ουρανό σου. Σε όλα
  τα παραπάνω που ισχύουν προσέθεσε ένα βαθύ αίσθημα πως το μέλλον
  (Ουρανός) είναι γεμάτο από σκοτεινές σκέψεις και κινδύνους. Είναι σαν
  βρίσκεσαι παγωμένη σε ένα σημείο που γνωρίζεις πως πρέπει να διαλέξεις
  άλλες διαδρομές ζωής όμως την ίδια στιγμή τρέμεις να κάνεις το παραμικρό
  βήμα. Μια συμβουλή πάνω σ' αυτό: κανένας δεν σε αναγκάζει να έχεις όλες
  τις απαντήσεις και κανένας δεν σε πιέζει να λύσεις τώρα, άμεσα, τα
  μυστήρια της ζωής. Η πίεση είναι εσωτερική, την αισθάνεσαι και την
  επιβάλλεις εσύ στον εαυτό σου (τι Σκορπιός θα ήσουν άλλωστε αν δεν το
  έκανες αυτό?). Πάρε χρόνο. Δεν θα το μετανιώσεις.
 • Σχετικά με τη λειτουργία του Forum
  Stardome* @ 16.05.2012 17:42
  Εμείς έχουμε δει μέλη να διαγράφουν τα σχόλια τους μόνα τους. Εμείς ουδέποτε έχουμε διαγράψει ποστ ούτε πρόκειται να το κάνουμε.
  Και για να τοποθετηθώ στο θέμα της "αστυνόμευσης" όπως το θέτεις moisture. Φυσικά και ένα μέλος που έχει δώσει με δική του ευθύνη τα προσωπικά του στοιχεία έχει προσωπική ευθύνη. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά σ' αυτή την περίπτωση. Όμως όταν εγείρονται ζητήματα εξύβρισης ή προσβολής (και δεν αναφερόμαστε εδώ σε μια βρισιά που μπορεί να ειπωθεί στη ροή του λόγου, όλοι το έχουμε κάνει αυτό) λυπάμαι, αλλά το να τοποθετηθούμε πάνω σ' αυτό το φαινόμενο είναι υποχρέωση μας. Αυτό κάνουμε σήμερα. Τοποθετούμαστε, δηλώνουμε την παρουσία μας. Αυτό δεν είναι αστυνόμευση. Είναι το ελάχιστο βήμα προστασίας του χώρου που σεβόμαστε, έχουμε χτίσει με προσωπικό ιδρώτα και πνευματική εργασία και τυγχάνει της εκτίμησης κάποιων ανθρώπων που συνεχίζουν να τον στηρίζουν.
 • Σχετικά με τη λειτουργία του Forum
  Stardome* @ 16.05.2012 17:06
  moisture ούτε θέλουμε να αστυνομεύσουμε, ούτε συλλαμβάνουμε ή επιβάλλουμε ποινές. Όμως είναι υποχρέωση μας, όταν ένα μέλος αισθάνεται πως προσβάλλεται δημόσια και το καταγγέλλει να δηλώσουμε την παρουσία μας. Δεν είναι ότι δεν δώσαμε χρόνο και ευκαιρίες σε διάφορες περιπτώσεις που υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα σε μέλη. Και μάλιστα έχουμε αφήσει μεγάλα περιθώρια σε όλους να εκφράζονται όπως θέλουν.
 • Σχετικά με τη λειτουργία του Forum
  Stardome* @ 16.05.2012 16:55
  hesg οι πολλαπλοί λογαριασμοί είναι ένα σύνθετο ζήτημα. Μόλις καταλήξουμε με τους developers μας σε μια πορεία δράσης θα σας ενημερώσουμε. Για την ώρα δεν μπορώ να προσθέσω κάτι πιο σημαντικό.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...