παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 25.05.2011 21:01
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 19.05.2011 13:30
  *ο γενέθλιος Δίας σου είναι σε σύνοδο με το Μεσουράνημα, φυσικά, και όχι ο γενέθλιος οίκος... Κακό πράγμα η βιασύνη... Ευχαριστώ Magneto! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 18.05.2011 21:54
  vicky23, o Καρκίνος ή η Σελήνη δεν σημαίνει καταπίεση συναισθημάτων. Όταν είναι αναχαιτισμένος ο Καρκίνος σημαίνει ότι η Σελήνη δεν έχει πεδίο για να δράσει και το άτομο νιώθει ότι δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να χειριστεί τον ψυχικό σου κόσμο και αναζητεί τρόπους για να εκφράσει το συναισθήματά του με έναν πιο συνειδητό ή/και εσωτερικό τρόπο, αλλά αυτό θα χρειαστεί πολύ κόπο και πολύ χρόνο. 
   
  (Απ' ότι είδα όμως, εσύ δεν έχεις αναχαιτισμένο Καρκίνο) 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Starface @ 18.05.2011 21:31
  beba19, επιστροφή Δία θα έχεις το Νοέμβριο του 2017 και εκεί η επίδραση του Δία θα είναι παρόμοια με ό,τι έζησες όταν πέρασε ξανά από τη γενέθλια θέση του την περίοδο Δεκέμβριο του 05 με Αύγουστο του 06. Για σκέψου τι έγινε τότε... 
   
  Όταν ο Δίας θα έρθει απέναντι από τον γενέθλιο Δία σου θα έχεις μία ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό της πορείας που αποφάσισες πριν από 5 χρόνια, αν τα σχέδια σου είναι σε καλό δρόμο, καινούργιες προκλήσεις μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις πλάνα, και γενικά θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να κρίνεις κατά πόσο σε βοηθούν ή όχι. Επειδή ο γενέθλιος οίκος σου είναι σε σύνοδο με το Μεσουράνημα, οι ευκαιρίες αυτές θα αφορούν τη δημόσια εικόνα, τη σταδιοδρομία και την καριέρα σου, με γεγονότα που θα επηρεάσουν τον άξονα καριέρα - οικογένεια. Παράλληλα, επειδή ο γενέθλιος Δίας σου τετραγωνίζει τον Ερμή σου, ο οποίος κυβερνά 5ο και 8ο, μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιες ανακατατάξεις ή αλλαγή πλεύσης στον ερωτικό τομέα. 
  Όλα αυτά περίπου τον Αύγουστο του '11, και αφού γυρίζει ανάδρομος, θα ξαναπεράσει από το ίδιο σημείο τον Μάρτιο του '12. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Starface @ 18.05.2011 21:17
  gosteraki, εξαρτάται για το αν μιλάμε Σεληνιακή ή Ηλιακή Έκλειψη, και φυσικά παίζουν ρόλο και οι όψεις που κάνει η γενέθλια Αφροδίτη στο χάρτη σου. 
   
  Γενικά όμως, μπορούμε να πούμε ότι συνδέεται με διασκέδαση ή απόκτηση υλικών αγαθών, οικονομικά ζητήματα (κέρδη ή απώλειες), συναντήσεις με νέα πρόσωπα που μας ελκύουν, κλείσιμο συνεργασιών ή σχέσεων ή ξαφνικοί αποχωρισμοί, ευκαιρία να γίνουμε πιο ελκυστικοί, επιθυμητοί και γοητευτικοί, αλλά και ματαιόδοξοι. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 18.05.2011 20:24
  katerinakfi, το ότι έχεις αναχαιτισμένο κάποιο ζώδιο σημαίνει ότι εμπεριέχεται ολόκληρο σε έναν οίκο, και καμία ακμή, ούτε του προηγούμενου οίκου ούτε του επόμενου, δεν πέφτει σε αυτό το ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι ο οίκος αυτός, στη δικιά σου περίπτωση ο 4ος και ο 10ος, είναι αρκετά σημαντικοί για σένα, καθώς περιέχουν το μεγαλύτερο αριθμό μοιρών. Αν έχεις κάποιο πλανήτη στην Παρθένο ή τους Ιχθύες τότε η ενέργεια αυτού του πλανήτη αυτού θα εκφράζεται πολύ συγκρατημένα ή με έναν πιο εσωτερικό τρόπο ή θα αργήσει να απελευθερωθεί. 
   
  Επίσης, δεδομένου ότι κυβερνήτης της Παρθένου (και των Διδύμων) είναι ο Ερμής και των Ιχθύων ο Ποσειδώνας και ο Δίας, έχε υπόψη σου ότι ο Ερμής θα εκφράζεται μόνο μέσω του οίκου που έχει ακμή στους Διδύμους (αφού η Παρθένος δεν έχει κάποια ακμή οίκου), αλλά ο Ποσειδώνας δεν έχει κάποιον οίκο. Αυτό επικεντρώνει την προσοχή μας και στον Ποσειδώνα στο γενέθλιο χάρτη σου, όπου έχει μεγάλη σημασία να δεις πώς τον εκφράζεις, πόσο σε προβληματίζει και πόσο σημαντική είναι η ενέργειά του στη ζωή σου. 
  Ελπίζω κάπως να ξεκαθάρισε το τοπίο και να πήρες μία ιδέα τι πρέπει να μελετήσεις στη συνέχεια. Συμβουλεύσου και την βιβλιοθήκη του Stardome. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 18.05.2011 19:35
  fpreventi, ο χάρτης σου δεν έχει την πόλη γέννησής σου. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο καθώς με βάση τις συντεταγμένες του τόπου (πέρα από την ημερομηνία και ώρα γέννησης) κρίνεται ο ωροσκόπος. Και ενώ κάθε πόλη έχει συγκεκριμένες συντεταγμένες με το να μην καταχωρείς τον τόπο γέννησής σου, το πρόγραμμα επιλέγει μηδενικές συντεταγμένες και σου βγάζει αυτό τον ωροσκόπο. Το πρόγραμμα δουλεύει με συγκεκριμένο λογισμικό, και είναι λίγο δύσκολο να βγάζει λάθος αστρολογικά στοιχεία, εκτός κι αν εμείς παραλείψουμε κάτι. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Starface @ 12.05.2011 01:17
  VI1980, ο Άρης σου είναι όντως σε ζώδιο έξαρσης και αυτό ενισχύει αυτά που είπαμε, αλλά κυβερνάει μόνο τον 6ο οίκο, και όχι τον 11ο. Ο 11ος οίκος κυβερνάται από Δία και Ποσειδώνα, αφού έχει ακμή στους Ιχθύες. 
   
  kloe507, ο Πλούτωνας ούτως ή άλλως συνδέεται με μεταμορφωτικές αλλαγές. Το ότι οι όψεις αφορούν 5ο και 8ο οίκο, τότε θα σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τις ερωτικές σου σχέσεις. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 12.05.2011 00:57
  popitsa292, δώσε τον αγώνα σου με όλες σου τις δυνάμεις και μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο πέρα από τα διαβάσματα σου και ξεκούραση με καλό ύπνο τις βραδινές ώρες. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 11.05.2011 23:12
  eere, αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι αν ένας πλανήτης κάνει πολλές όψεις δίνει στο άτομο τα χαρακτηριστικά του πλανήτη, όχι του ζωδίου. Άλλο ο Δίας και άλλο ο Τοξότης. Μπορεί σε κάποια σημεία να αλληλοκαλύπτονται αλλά δεν παύουν να είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Ο πλανήτης είναι το "ΤΙ" και το ζώδιο είναι το "ΠΩΣ". Ο Δίας είναι η ανάγκη για επέκταση, για πίστη, για όνειρα, ανάγκη η οποία εκφράζεται ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Δίας, ενώ ο Τοξότης είναι ένα μεταβλητό, θετικό ζώδιο της φωτιάς, και είναι το χρώμα με το οποίο χρωματίζονται οι οίκοι και οι πλανήτες. 
   
  Επίσης, για να συμβεί αυτό στο οποίο αναφέρεσαι πρέπει να κάνει πολλές όψεις με τα Φώτα - Ήλιο, Σελήνη - προκειμένου να μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι Πλουτώνιος ή Κρόνιος. 

έχουν γενέθλια 283 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ολυμπία, Άννα, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...