παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (12.06.2013)
  Stardome* @ 12.06.2013 21:03
  nescafe, κάθε ζώδιο έχει μια πορεία μέσα από την οποία βρίσκει τις δυνατότητες και τις αδυναμίες τους και προσπαθεί να κατακτήσει τη θέση που του ταιριάζει στο κόσμο. Αυτή την πορεία δεν την καταλαβαίνουμε από την αρχή της ζωής μας παρά μόνο όταν αρχίζουμε να βλέπουμε το μοτίβο των επιλογών που πιστεύαμε ότι κάναμε "συνειδητά" και "γνωρίζοντας τι κάνουμε"... Μακάρι να μπορούσα να σου πω ότι αυτό αποφεύγεται ή γίνεται πιο εύκολο για έναν Αιγόκερω, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι ο τρόπος του. Μπορεί να το αρνείται μια ζωή αν θέλει αλλά αυτό το μονοπάτι δεν αρνείται εκείνον. 
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 12.06.2013 19:03
  fedra χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Σημαίνουν πολλά για εμάς. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο από τη μεριά μας με όσους πόρους διαθέτουμε. Να είστε καλά και να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 12.06.2013 15:10
  mima23,
   
  το e-mail έχει ληφθεί. Μέσα στην ημέρα θα έχει επιλυθεί το ζήτημα. Μην ανησυχείτε.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (12.06.2013)
  Stardome* @ 12.06.2013 14:59
  mpoumpou255, satisfied? 
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (12.06.2013)
  Stardome* @ 12.06.2013 14:53
  Όταν έχουμε ένα σχηματισμό Ταυ - Τετράγωνο σημαίνει ότι καλύπτονται από πλανήτες τα 3/4 μιας συγκεκριμένης ομάδας οίκων. Στη προκειμένη περίπτωση είναι οι γωνιακοί οίκοι για τα παρορμητικά. Οπότε ας το δούμε συνολικά στα διάφορα επίπεδα ερμηνείας.
   
  Ο κανόνας του ταυ τετραγώνου δηλώνει ότι ο πλανήτης που βρίσκεται στο κοντό πόδι του ταυ είναι αυτός που δέχεται την μεγαλύτερη πίεση και αυτός που θα δεχθεί όλη την ένταση της αντίθεσης. Πάμε να δούμε την αντίθεση πιο στενά πρώτα λοιπόν.
   
  Σε μια αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα το ζήτημα που τίθεται είναι: οι αξίες μου και οι επιλογές μου (που μπορεί να αντικατοπτρίζονται και στις σχέσεις μου, μπορεί και όχι) έρχονται αντιμέτωπες με μια εσωτερική διαδικασία καταστροφής και αναγέννησης στην οποία δεν έχω κανένα έλεγχο (όπως εκφράζεται από τον Πλούτωνα). Τα αντικείμενα και οι αξίες που μου δίνουν αίσθηση αυτοεκτίμησης αλλά και ο τρόπος συνολικά που αποζητώ μέσα από τις σχέσεις ικανοποίηση και απόλαυση (που οδηγούν στην αυτοεκτίμηση) σταδιακά καταστρέφονται για να αντικατασταθούν από κάτι νέο. Αυτό δε συμβαίνει μόνο μια φορά, ούτε είναι κάτι που ολοκληρώνεται σε διάρκεια μερικών μηνών. Κάθε χρονιά αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται από την ετήσια σύνοδο Αφροδίτης - Πλούτωνα (μέσα στο Γενάρη πλέον, αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω) και συνεχίζεται με τα τετράγωνα (Μάρτιο και Οκτώβρη, με την Αφροδίτη σε Κριό και Ζυγό) και την αντίθεση φυσικά που έχουμε τώρα (με Αφροδίτη στο Καρκίνο). Όταν ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη πιάνουν κυριολεκτικά την ακμή ενός οίκου στο χάρτη μας ή έναν πλανήτη μας που συμμετέχει σ' αυτή την αντίθεση με όψη τότε βιώνουμε έντονα αυτή τη διαδικασία καταστροφής/αναγέννησης, είτε μέσα στις υπάρχουσες σχέσεις μας, είτε εσωτερικά σαν μια αίσθηση θλίψης, θανάτου, απουσίας νοήματος από αυτά που ως τώρα μας έδιναν χαρά. Όταν όμως δεν κάνει άμεση όψη τότε συσσωρεύεται σαν ενέργεια στο ασυνείδητο που περιμένει να εκφραστεί με τη πρώτη ευκαιρία.
   
  Ο Ουρανός είναι ένας καταλύτης στη συγκεκριμένη όψη καθώς από μόνος του φέρνει στην επιφάνεια καινούργια στοιχεία στη συνείδηση. Εισβάλει με τη μορφή νέων επιθυμιών, νέων τρόπων σκέψης, νέων τρόπων ζωής και εμπειρίας. Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που συμβολίζει στον απόλυτο βαθμό την επιθυμία της ζωής να εξελίσσεται. Κι αυτό είναι ένα ένστικτο που υπερνικά τον έλεγχο της κοινής ανθρώπινης συνείδησης, εξ ου και ανήκει στους εξωκρόνιους πλανήτες. Έτσι, από τη μια πλευρά επιταχύνει τη διαδικασία της καταστροφής/αναγέννησης που προαναφέραμε και κάνει επιτακτικό να αφεθούμε στην αλλαγή γιατί δεν έχουμε κανένα περιθώριο να την ελέγξουμε έτσι κι αλλιώς. Από την άλλη πλευρά όμως γεννά άμεσα την πρόκληση του καινούργιου, του διαφορετικού και του εκκεντρικού σε σχέση με το προηγούμενο τρόπο ζωής και επιλογών μας.
   
  Για τους Κριούς η πρόκληση του διαφορετικού αφορά το τρόπο που βλέπουν τη ζωή και τον εαυτό τους μέσα σ' αυτή αφού ο Ουρανός είναι στο 1ο οίκο τους. Αυτό σημαίνει ότι ταυτίζονται άμεσα με την επιθυμία να ζήσουν χωρίς τα δεσμά όσων οι άλλοι περιμένουν από αυτούς. Έρχονται σε ρήξεις με πατρικά πρότυπα και κάθε φορά που η Αφροδίτη συμμετέχει στις όψεις, η ρήξη αφορά και το τι θεωρεί η οικογένεια και η κοινωνία εν γένει "πως τους ταιριάζει συντροφικά". Εξ ου και η Ελισσάβετ στη πρόβλεψη των Κριών μιλά για την αγάπη σαν ελευθερία. Η ελευθερία αναφέρετε στα δεσμά του παρελθόντος, είτε με τη μορφή μιας οικογενειακής παράδοσης, είτε με τη μορφή του πως σχετίζονταν στο παρελθόν και τι συντρόφους διάλεγαν.
   
  Για τους Καρκίνους η πρόκληση του διαφορετικού αφορά το τρόπο που αντιμετωπίζουν την δημόσια εικόνα τους. Ο Ουρανός δεν αφήνει περιθώρια στους Καρκίνους να υποτάσσονται πλέον στους ρόλους που οι γονείς ή και ένας/μια σύντροφος περιμένει από αυτούς. Ο Πλούτωνας εδώ αρχικά μπορεί να εκφράζεται σαν βίαιη (ψυχολογικά ή και σωματικά) καταπίεση από ένα ερωτικό σύντροφο που απαιτεί από τον/την Καρκίνο να υποταχθεί στο ρόλο που εκείνος/η έχει επιλέξει για εκείνον. Ο ρόλος είναι και να είσαι σύζυγος, να είσαι μητέρα/πατέρας ή και εργαζόμενος. Όμως το νόημα είναι ότι ο/η Καρκίνος πρέπει πλέον να επιλέξεις μόνος/η του και με βάση αυτά που για τον ίδιο/α έχουν αξία (όπως δηλώνει η περιοδική κίνηση της Αφροδίτης στο χάρτη). Μπορεί όμως και να εκφραστεί και με την ακατανίκητη επιθυμία για ένα/μια σύντροφο που είναι εσωτερικός και βαθύς, που μπορεί να αντέξει και τα τραύματα του παρελθόντος και την ελευθερία του παρόντος. Και φυσικά μέχρι να έρθει αυτός ο/η σύντροφος ένας/μια Καρκίνος μπορεί απλά να φυλάγεται ή να απέχει από τις σχέσεις. Ο Πλούτωνας σε όλες του τις εκφάνσεις και στερεί και κλέβει πριν δώσει πίσω. Γι' αυτό η Ελισσάβετ στις προβλέψεις των Καρκίνων για τη σημασία των προσωπικών αξιών και των πήχη των επιλογών. Όλα αυτά είναι θέματα που σχετίζονται και με τον 10ο οίκο και με την Αφροδίτη.
   
  Για τους Ζυγούς η πρόκληση του διαφορετικού αφορά αφορά καθαρά την αυτοεκτίμηση και την ικανοποίηση που απολαμβάνει μέσα από τις σχέσεις. Και αυτή δεν μπορεί παρά να συνδέεται με την δικαιοσύνη καθώς ο Ουρανός από αυτή τη θέση δεν μπορεί να δεχτεί οποιοδήποτε άλλο νόμο ή κανόνα πέρα της απόλυτης ισονομίας. Σε μια σχέση κανένας δεν είναι Θεός, κανένας δεν υποτάσσεται ούτε είναι υπόλογος στον άλλο. Ο Πλούτωνας στη περίπτωση των Ζυγών μιλά για εσωτερικές διεργασίες απομυθοποίησης και καταστροφής συναισθηματικών δεσμών με το παρελθόν και την οικογένεια. Αυτή μπορεί να εκφράζεται σαν μια πολύ συνειδητή ενδοσκόπηση και αναμέτρηση με τους δαίμονες των παιδικών χρόνων και της οικογένειας, είτε ασυνείδητα με την επιθυμία να βρίσκονται σε άλλη στέγη/πόλη/χώρα από την οικογένεια γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση βιώνουν από τη πλευρά της οικογένειας ψυχολογικό πόλεμο. Οπότε η ανάγκη για ισονομία στις διαπροσωπικές σχέσεις γίνεται φανατική ακριβώς γιατί δεν θέλει ο Ζυγός να επαναλάβει πια τα ίδια μοτίβα και να εξαρτηθεί συναισθηματικά από τα ίδια παιχνίδια εξουσίας που τώρα αντιλαμβάνεται ότι παίζουν στον οικογενειακό στίβο.
   
  Για τους Αιγόκερους η πρόκληση του διαφορετικού είναι και η πιο μεγάλη από όλα τα ζώδια καθώς εντοπίζεται στο πιο προσωπικό σημείο του ωροσκοπίου τους. Η Ελισσάβετ μιλά ξεκάθαρα γι' αυτό όταν λέει ότι γκρεμίζεται ότι δεν έχει σχεδιαστεί να αντέχει για 9 Ρίχτερ και για το "ένα σπίτι καίγεται". Κυριολεκτικά το σπίτι που καίγεται είναι η ψυχολογική δομή των Αιγόκερων. Και καίγεται στα καζάνια της κόλασης καθώς από τη μια πλευρά ο Πλούτωνας βιώνεται σαν μια βασανιστική απορία "Εγώ τώρα πως έχω βρεθεί σ' αυτή τη ζωή, μ' αυτές τις επιλογές και μ' αυτούς τους ανθρώπους;". Ξαφνικά ο έλεγχος χάνεται γιατί ο Αιγόκερως παύει να βρίσκει νόημα στις σχέσεις και τα αντικείμενα που γι' αυτό είχαν σημασία ως σήμερα. Και ο έλεγχος του Αιγόκερω είναι σε μεγάλο βαθμό καταπιεσμένη οργή. Μην ξεχνάμε ότι ο Αιγόκερως αναλαμβάνει πάντα ευθύνες, μαγνητίζεται από δύσκολες επιλογές και αν δεν υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο για να ξεπεραστεί σε κάθε σχέση ή επιλογή ίσως και να μην ασχοληθεί ποτέ μ' αυτή. Με άλλα λόγια ο Αιγόκερως με τις επιλογές ουσίας που θέλει να κάνει δημιουργεί τη μοίρα του. Στο άλλο φάσμα μπορεί να έχουμε φυσικά τον Αιγόκερω που απορρίπτει επαναστατικά να μεγαλώσει και να ενηλικιωθεί, αλλά κι αυτός με την άρνηση πάλι δημιουργεί τη μοίρα του. Ο Πλούτωνας είναι αυτό το άγγιγμα της μοίρας και ο Ουρανός είναι ο μεγεθυντικός φακός ότι όλα ξεκινά εκ των έσω και από όλα αυτά που χρόνια ο Αιγόκερως καταπίεζε: την διεκδίκηση, την ένταση, το σπάσιμο του καλουπιού και ναι, την επανάσταση απέναντι σε κάθε οικογενειακή ή παραδοσιακή σύμβαση. Ερωτικά πάθη που είναι ανεξέλεγκτα και σοκάρουν, σχέσεις που είχε επενδύσει όλη του την ασφάλεια νομίζοντας πως θα κρατήσουν για πάντα και είναι ελεγχόμενες, τρόποι ζωής που νόμιζε ότι του καλύπτουν όσα χρειάζεται - όλα είναι οι ξεκάθαρες ενδείξεις ότι εσωτερικά οι Αιγόκεροι φλέγονται από την ανάγκη να έρθουν σε ωμή, κολασμένη επαφή μ' αυτά που καταπίεζαν.
   
  Τελικά ο Ουρανός είναι ο παίχτης που δίνει ένα άλλο νόημα και έκφραση στην αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα. Είναι ο φορέας της καταστροφής και αυτός που ζητά τώρα να ακουστεί η φωνή του. Η ίδια η μυθολογία μας λέει ότι η μοίρα του Ουρανού είναι να μην καταφέρει ποτέ την απόλυτη, ιδεατή εμπειρία αυτού που θέλει να βιώσει. Για κανένα από τα ζώδια που αναφέραμε δεν μπορεί να υπάρξει 100% μετουσίωση των επιθυμιών τους στη πραγματική ζωή. Όμως αν δεν μπει ψηλά ο πήχης, αν δεν γίνει τώρα η επανάσταση και το σπάσιμο των μοτίβων και να έρθουν καλύτερα από, αν κάθε ζώδιο δεν εκφράσει τώρα μέσα στη ζωή του τα παραπάνω ένστικτα/επιθυμίες/συναισθήματα δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να θάβει τις δυνατότητες του όπως ο Ουρανός έθαβε τα παιδιά του κάτω από τη Γη. Και αυτό το μόνο που θα προξενήσει σε μεταγενέστερο στάδιο της ζωής είναι ο διαμελισμός...
   
  Τώρα νομίζω ότι είναι αρκετά πιο κατανοητό το μοτίβο τόσο αυτής της όψης όσο και της διαδικασίας που συμβολίζει σε βάθος χρόνου. Και αυτό το βάθος χρόνου το τονίζω. Δεν ξεμπερδεύει κανείς μ' αυτές τις διελεύσεις. Απλά κάποιες εποχές της χρονιάς είναι λιγότερο έντονες και άλλες, όπως τώρα, πολύ πιο έντονες.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (12.06.2013)
  Stardome* @ 12.06.2013 13:33
  Ακούει! What's the problem Αιγόκεροι?? Επαναλάβετε την ερώτηση να μην ψάχνομαι!
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 12.06.2013 13:09
  fedra, πέραν τούτου και το σημερινό ποστ του συγκεκριμένου ιστολογίου 
   
   
  http://stargos.blogspot.gr/2013/06/12.html
   
  έχει πάρει το υλικό μας ξανά. Αυτό είναι προς διερεύνηση καθώς δεν αναφερόμαστε πουθενά σαν πηγή. Αναρωτιέμαι αν παρακολουθείτε τακτικά την ιστοσελίδα και γνωρίζετε τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό.
   
  Σε καμία περίπτωση δε λαμβάνουμε ως επίθεση το σχόλιο σας. Η λογική με την οποία υποστηρίζετε το σχόλιο σας είναι σωστή. Όμως ήδη το tip of the day είναι μια υπηρεσία που βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών. Δεν μπορούμε να επεκταθούμε περισσότερο για την ώρα. Όμως να είστε σίγουρη ότι θα αλλάξει ριζικά μέσα στους επόμενους μήνες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 11.06.2013 16:18
  mima23, κοιτάμε αμέσως το θέμα σας. Έχετε στείλει και e-mail από την υποστήριξη του site?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 10.06.2013 21:27
  Κουρασμένα, κουρασμένα, βεβαίως βεβαίως...
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (10.06.2013)
  Stardome* @ 10.06.2013 19:28
  mr_Mister προσυπογράφω and I rest my case.

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...