παρακαλώ περιμένετε...
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 26.10.2013 11:58
  Μπορώ να δεχτώ οτι η σύνοδος μπορεί να μην είναι η πρώτη επιλογή, οτι θα προτιμούσαμε ένα τρίγωνο λόγου χάρη, αλλά και πάλι θα κοίταζα το χάρτη συνολικά ΚΑΙ δε θα θυσίασα μια καλή σχέση μεταξύ των Φώτων.
   
  Πάνω σε αυτό να πω το άλλο. Καλώς ή κακώς ο καθένας επηρεάζεται απο τις πηγές του, απο τη "σχολή" του κτλ κτλ , οπως θα μπορούσαμε να το πούμε. Κι εγώ έχω πει οτι έχω επηρεαστεί πάρα πολύ απο την April Elliott Kent την οποία και ονομάζω μέντορά μου. Η April έχει κάνει παρά πολλή μεγάλη έρευνα πάνω στους χάρτες γάμων, και μέσα απο αυτή, έχει καταλήξει στο οτι η σχέση των Φώτων είναι μέγιστη προτεραιότητα. Κάνει consider συνόδους και αυτό που μου έλεγε είναι ότι, ακόμα κι αν δεν ειναι πρώτη επιλογή, έχει διαπιστώσει ότι η καύση, στους γάμους που έχει μελετήσει, δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα, κι ότι σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αυτή ειναι προτιμότερη απο μη σχέση ή (ακόμα περισσότερο φαντάζομαι) δυσαρμονική σχέση ανάμεσα στα Φώτα.
   
  Αφήνω επίσης, χωρίς να αυτοπροσδιορίζομαι ως "γκουρού των παραδοσιακών τεχνικών" η καύση τελικά να έχει μεγαλύτερη σημασία για την ωριαία παρά για την επιλεκτική.
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 26.10.2013 11:45
  Κι αυτό το λέω για να πω ότι καλό είναι να είμαστε και λίγο ευέλικτοι. Και απο την πλευρά αυτού για τον οποίο διαλέγουμε, και απο την πλευρά αυτού που διαλέγει. Διότι βάλε αυτό το δεδομένο δίπλα απο το ζευγάρι που επιμένει σε μια μόνο ημερομηνία γιατί τότε ειναι η επέτειος του λχ και θέλει να του την κάνεις καλή - και πίστεψέ με, συμβαίνει. Απο την άλλη κι αυτόν που κάνει την επιλογή δεν τον παίρνει να είναι "ψείρας". Με την επιλεκτική απλά δεν μπορείς. Και γι ´ αυτό και επέμεινα στο θέμα των προτεραιοτήτων. 
   
  Είπα σε προηγούμενο άρθρο ότι παρακολουθώ τον Chris Brennan. Υπήρξε ένα διάστημα τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου  (27 με 8 αν δεν κάνω λάθος) που μιλούσε για περίοδο excellent elections και δή excellent Mercury elections, στο Mountain Astrologer, στη σελίδα του και παντού. Κι ο Ερμής ήταν καμμένος. Ναι μέν, αλλά. Καμμένος αλλα πολύ δυνατός στην Παρθένο (κι άρα η καύση δεν μπορούσε να τον αποδυναμώσει τόσο) και με εξαιρετική συγκυρία κατά τα αλλα. Και θα πω πάλι, χαρακτήριζε τις επιλογές εξαιρετικές κι έβαζε αυτό τον καμμένο Ερμη κυβερνήτη χάρτη για θέματα σχετικά.
   
  Εδω θα κάνω ένα σχόλιο, απο τα διάφορα που θέλω. Αν η Σελήνη ηταν στον Καρκίνο κι ο Ηλιος επίςης εκεί περιπλανώμενος; Πως θα τη βλέπαμε αυτή την επιλογή με την παραπάνω λογική;
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 26.10.2013 11:30
  Και πάλι πάει η απάντηση...Και ξανά...
   
  Δες, εγώ αυτό που είπα στο προηγούμενο σχόλιο, λίγο ως πολύ, ήταν ότι αν κάποιος δε νιώθει καλά με την καύση, ας εξετάσει την περίπτωση της μεγαλύτερης απο 8 μοίρες και 30 λεπτά ανοχής, εφόσον κατά τα άλλα είναι μια καλή επιλογή. 
   
  Είναι πολλά τα σημεία που θέλω να σταθώ. Και δεν ξέρω που να αρχίσω.
   
  Ας πω λοιπόν καταρχάς οτι δεν είναι εύκολο να βρεθεί κανεις με μια "ποικιλία" καλών επιλογών. Και το λέω αυτό γιατι δεν ξέρω τι μπορεί να νομίζουμε γενικά. Όταν άρχισα να ασχολούμαι εντατικά με το θέμα, ομολογώ ότι μου έκανε και μένα εντύπωση το γεγονός οτι σε ένα ολόκληρο έτος μπορεί να είχαμε περί τις 12 ημερομηνίες μόνο που να μπορούσαμε να συστήσουμε. Οπως και το οτι υπήρχαν διαστήματα μηνών χωρίς ούτε μία καλή ημερομηνία. 
   
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 25.10.2013 21:58
  Τώρα, όσον αφορά την καύση...δεν είναι σίγουρα το πιο απλό, εύκολο και straightforward θέμα. Τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ

  Φαντάζομαι οτι αυτό που απασχολεί είναι η περίπτωση που η Σελήνη ειναι 8,5 μοίρες ή λιγότερο μακριά απο τον Ήλιο καθώς τον πλησιάζει; Δεδομένου οτι οι ανοχές δε μας "ενδιαφέρουν", θα μπορούσαμε ίσως να δεχτούμε να εξετάσουμε μια περίπτωση που η Σελήνη θα ηταν στο ίδιο ζώδιο, πλησιάζοντας τον Ήλιο, αλλα θα ηταν ας πούμε 10 μοίρες μακριά ώστε να μη φοβόμαστε την καύση; Ειναι συγκλίνουσα όψη. Θα μπορούσε κι αυτό να ειναι ένα ενδεχόμενο , υπό συνθήκες πάντα.

  Τόσο η ωριαία όσο και η επιλεκτική ειναι κλασσικές τεχνικές. Βασικά η μια ειναι η αντίστροφη τεχνική της άλλης - στην ωριαία αναζητούμε την απάντηση σε μια ερώτηση που τέθηκε μια ορισμένη στιγμή. Στην επιλεκτική ξέρουμε την απάντηση που θελουμε και ψάχνουμε την κατάλληλη στιγμή για να την πάρουμε.
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 25.10.2013 20:41
  Είπαμε επίσης οτι μας ενδιαφέρουν οι συγκλίνουσες όψεις οπότε θελουμε και συγκλίνουσα αρμονική σχέση μεταξύ των Φώτων. Για να ειναι συγκλίνουσα η σύνοδος είμαστε - προφανώς - ΠΡΙΝ τη Νέα Σελήνη. (Είναι μια απο τις περιπτώσεις με Σελήνη σε "χάση" που τη δεχόμαστε εφόσον προτιμάμε την αρμονική σχέση)
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 25.10.2013 19:59
  Ok...πόση ώρα προσπαθούσα να γράψω την απάντηση μου προς τον / την astrolover και χάθηκε ως δια μαγείας...
   
  Επειδή λοιπόν ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα τα λέμε λίγα-λίγα και θα προσπαθούμε και να είμαστε εξαιρετικά σαφείς...
   
  Όπως στο ότι, αυτό που είπαμε είναι ότι θέλουμε αρμονική σχέση μεταξύ των Φώτων, τρίγωνο, εξάγωνο Ή σύνοδο. Νομίζω οτι αυτό πρεπει να έγινε αντιληπτό , αλλα για να είμαστε σίγουροι το διευκρινίζω.
   
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 24.10.2013 23:26
  For the record, ο Ερμής παραμένει ανάδρομος ως τις 10 Νοέμβρη και η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στις 21 Δεκέμβρη. Αυτά για το ´13...
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 24.10.2013 23:20
  Το νούμερο 3 (Η τελευταία όψη της Σελήνης πριν μπει σε τροχιά κενή πορείας ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αρμονική) θα σας το βάλω σαν τεστ...! Μέχρι να πούμε και τα υπόλοιπα!
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 24.10.2013 23:01
  Προτείνω να φτιάχνεται σιγά σιγά μια checklist με ο,τι λέμε.
   
  1. ΟΧΙ Αφροδίτη ανάδρομη
  2. Απόφυγε Ερμή ανάδρομο
   
  Για 30 Νοέμβρη έχουμε check και check
   
  Και καθώς θα τα λέμε θα συνεχίζεται
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 24.10.2013 21:43
  Αυτού του έτους; Το έχετε ήδη κανονίσει liontarakimou? 

έχουν γενέθλια 190 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δανιήλ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...