παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 16.06.2010 13:51
  Ο Γιώργος Πανόπουλος είχε απαντήσει σε μια παρόμοια ερώτηση πριν μερικές μέρες. Διαβάστε το παρακάτω link και αν έχετε και άλλες απορίες, το ξανασυζητάμε!
   
  http://www.stardome.gr/tribes/scorpio/17838/comments.html#c516375
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 13.06.2010 12:40
  ave9313, αν διαβάσετε παρακάτω στο ίδιο άρθρο εξηγούμε ακριβώς τα διαστήματα που επηρεάζει τα δεκαήμερα και αναφέρουμε πως:
   
  "Το τρίτο δεκαήμερο όλων των ζωδίων
  επηρεάζεται από τον Ουρανό
  στο διάστημα 1/4/2008
  μέχρι 28/5/2010
  και από 15/8/2010
  μέχρι 10/3/2011."


   
  Ο Ουρανός θα επιστρέψει μετά την τρίμηνη παραμονή του στον Κριό στο
  ζώδιο των Ιχθύων μέχρι και τις 10/3/2011.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 12.06.2010 11:23
  Εφόσον λοιπόν ανάγκη=μοίρα, τότε δεν είμαστε πραγματικά ελεύθεροι άνθρωποι. Όσο ο φόβος του θανάτου (Πλούτωνας) καταδυναστεύει τις ζωές μας, τότε οι πράξεις μας είναι προδιαγεγραμμένες. Και το αγριογούρουνο θα σφάξουμε και άνθρωπο θα σφάξουμε όταν μας θερίσει η πείνα και απειληθεί η ζωή μας. Το να μιλάμε λοιπόν για ελευθερίες, ανθρωπισμούς και ευχέρεια επιλογών όταν έχουμε στέγη πάνω από το κεφάλι μας και τρεχούμενο νερό, είναι δώρον άδωρον. Μόνο όταν είσαι σε κατάσταση εξαθλίωσης και ΔΕΝ ληστέψεις το σούπερ μάρκετ, είσαι ελεύθερος. Μόνο όταν πεις ότι οι αρχές της τιμιότητας και της εντιμότητας είναι για μένα πιο σημαντικές από τη ζωή μου. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ. Όταν δηλαδή, ο θάνατος γίνει και ΕΠΙΛΟΓΗ πέρα από αναγκαίο κακό. Μόνο τότε είσαι πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Όταν οι ζωικές σου ανάγκες περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Πόσοι μπορούμε να το ισχυριστούμε αυτό;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 12.06.2010 10:39
  Γιατί υπάρχουν κι άλλοι πλανήτες εκτός από τον Πλούτωνα, με εντελώς διαφορετική λογική. Το "ανθρωπόμορφο" που λες κι εσύ είναι γιος/κόρη κάποιου, που θα συντριβεί από τον χαμό του, άρα ο Πλούτωνας συγκρούεται με τη Σελήνη. Ή υπάρχουν Δίας/Ποσειδώνας που βλέπουν νόημα στην ύπαρξη των ανθρωπόμορφων  και πιστεύουν ότι όλοι ανεξαιρέτως είμαστε μικροί Θεοί, και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να το συνειδητοποιήσουμε. Ο μόνος φίλος του Πλούτωνα στην ουσία είναι ο Άρης, που είναι περίπου της ίδιας λογικής. Ο Πλούτωνας δηλαδή, εκπροσωπεί μία αλήθεια, αλλά όχι τη μοναδική. Υπάρχουν κι άλλες.
  Αλλά κυρίως γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, ο Πλούτωνας δεν μας αρέσει καθόλου και προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Ή καλύτερα, έχουμε κρατήσει μόνο ό,τι μας βολεύει, δηλαδή τους παθιασμένους έρωτες και την έκρηξη της αδρεναλίνης. Που ασφαλώς και είναι χαρακτηριστικά του, αλλά δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά. Θέλουμε τον έρωτα από τον Πλούτωνα, αλλά όχι τον βιασμό. Δεν μας πειράζει, επίσης, να θανατωθεί  ο βιαστής ανηλίκων γιατί είναι ειδεχθής εγκληματίας και παράσιτο. Παράσιτο όμως για τον Πλούτωνα είναι και η κατάκοιτη για 20 χρόνια μάνα μας, που αν δεν ήμασταν εμείς να τη φροντίζουμε και τα μέσα της σύγχρονης ιατρικής, θα είχε πεθάνει προ πολλού. Αυτόν τον θάνατο όμως δεν τον θέλουμε.
  Αλλά δεν θέλουμε τον Πλούτωνα ή κομμάτια του Πλούτωνα γιατί δεν μας συμφέρει. Αν δούμε τα πράγματα ξεκάθαρα, στο βάθος μοιάζουμε αρκετά με αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα και αν αυτά θεωρηθούν παράσιτα και ξεριζωθούν, φοβόμαστε ότι κάποτε θα έρθει κι η σειρά μας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 12.06.2010 09:21
  Όταν κατηγορούμε τον Πλούτωνα, είναι σαν να κατηγορούμε την ίδια τη ζωή που δεν μένει σταθερή. Είναι σαν να ρωτάμε γιατί υπάρχουν τυφώνες, σεισμοί, ηφαίστεια που παραλύουν τις αεροπορικές συγκοινωνίες, γιατί υπάρχουν οικονομικές κρίσεις (καλή ώρα), γιατί πεθαίνουν οι άνθρωποι κλπ. Γιατί ΕΤΣΙ. Αυτές είναι οι συνθήκες της ζωής, είτε μας αρέσει είτε όχι. Σύμφωνα με τη λογική του Πλούτωνα, δεν μπορείς ποτέ να εφησυχάζεις. Δεν μπορείς να λες, έχω ένα σταθερό μισθό, τι ωραία τι καλά, όλη η ζωή μου θα κυλήσει έτσι. Μπορεί. Αλλά, μπορεί και όχι. Και αυτό το όχι, πρέπει να το έχεις κατά νου. Και πάντα να έχεις εναλλακτικές λύσεις.
  Ο Πλούτωνας κατά περιόδους περνά όλους μας από ένα τεστ επιβίωσης, γιατί αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το ξεσκαρτάρισμα, να διώξει τα παράσιτα. Θα παραμείνουν κοντά μας μόνο αυτοί που θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Ο Πλούτωνας, αν θέλετε, ειναι ο πλανήτης του άκρατου φιλελεθερισμού. Μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει αξία. Δεν έχει πολιτικές πρόνοιας, δεν έχει συσσίτια από την Εκκλησία, δεν έχει επιδόματα ανεργίας, δεν έχει ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους πολύτεκνους... Σου λέει, δεν μπορείς να ζήσεις αυτά τα παιδιά; Να μην τά'κανες. Τόσο απλά και τόσο σκληρά. Δεν πρόκειται να στα μεγαλώσω εγώ. Ανάλαβε τις ευθύνες σου.
  Όταν βρεθείς λοιπόν ναυαγός σε ερημονήσι και το μόνο που έχεις να φας είναι αγριογούρουνα, δεν μπορείς να λες, ναι, ξέρετε, είμαι vegetarian και η προσωπική μου ιδεολογία μου απαγορεύει να αφαιρέσω άλλη ζωή. Σεβαστή η ιδεολογία σου, και πολύ σωστή ενδεχομένως, αλλά ο Πλούτωνας σου λέει διάλεξε: Την ιδεολογία σου ή τη ζωή σου; Εσύ θα αποφασίσεις.
  Ποιο είναι το κέρδος του Πλούτωνα; Ότι στα δύσκολα φαίνεται ο άνθρωπος. ΔΕΝ θα σφάξεις το αγριογούρουνο, θα μείνεις πιστός στην ιδεολογία σου και θα επιλέξεις να πεθάνεις με αξιοπρέπεια; Μπράβο σου, απέδειξες ότι δεν είσαι μόνο λόγια και έχεις δύναμη ψυχής. Τότε, θα σου στείλει κι ένα πλοίο να σε περιμαζέψει. Θα σφάξεις το αγριογούρουνο; Τότε, φίλε, λυπάμαι, αλλά κάτι πάει στραβά με την ιδεολογία σου και ήταν όλα φούμαρα.
  Και στις δυο περιπτώσεις, κέρδος έχεις. Γιατί μαθαίνεις ΠΟΙΟΣ πραγματικά είσαι, πέρα από ρομαντισμούς, ψευδαισθήσεις και παχιά λόγια.
  Όλα αυτά βέβαια, ΑΝ επιζήσεις. Γιατί, αν έχεις φτάσει σε ένα σημείο που έχεις τόσο σαπίσει που δεν είσαι σε θέση να παλέψεις για τη ζωή σου και τα πιστεύω σου, τότε θα αποχωρήσεις. Γιατί είσαι επικίνδυνος για τους άλλους ανθρώπους.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 10.06.2010 18:58
  BLUE PHOENIX,  γενικά δεν αγγίζω συναστρίες μέσα στο site γιατί είναι και πολύ χρονοβόρες αλλά δεν θεωρώ ηθικό και σωστό να μιλάω για έναν άνθρωπο και να κοιτάζω στην ζωή και τον ψυχισμό του χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Θα μπορούσαμε να πούμε για το δικό σας χάρτη και μόνο δύο λόγια όμως δεν έχετε καταχωρημένη την πόλη γέννησης σας στα στοιχεία σας και εδώ δεν αναφέρετε ούτε ώρα ούτε πόλη γέννησης.
  Είτε καταχωρήστε πόλη γέννησης στα στοιχεία σας είτε αναφέρετε εδώ τα στοιχεία που χρειάζομαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 10.06.2010 18:54
  uranusinscorpio, αν όλα πάνε καλά, ελπίζουμε να οργανώσουμε τα πρώτα μετά το καλοκαίρι. Δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι πρόχειρο ή μια από τα ίδια, γι' αυτό και το πάμε βήμα βήμα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 10.06.2010 18:52
  aphelion, θα περάσουν τουλάχιστον 3.5 - 4 χρόνια μέχρι να περάσει ο Ουρανός από τον ωροσκόπο σας. Όποτε ας αφήσουμε για την ώρα την κουβέντας σχετικά με αυτή τη διέλευση. Εντούτοις δεν έχετε ξεμπερδέψει με τον Ουρανό στους Ιχθύς καθώς και τον Οκτώβρη του 2010 αλλά και τον Φλεβάρη του 2011 πρόκειται να επηρεάσει τον Ερμή σας στις τελευταίες μοίρες αυτού του ζωδίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πιθανόν εκ νέου ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο/το χώρο/το αντικείμενο εργασίας σας (με άμεση συνέπεια την εξ ολοκλήρου αλλαγή της εργασιακής ρουτίνας).
  Πάντως για να μην κατηγορούμε για όλα τον Ουρανό, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια έχει βάλει και το χεράκι του ο Κρόνος, ειδικά στις εργασιακές αναταραχές και απογοητεύσεις.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 10.06.2010 18:43
  γαρδένια, όπως σας είχα εξηγήσει και την τελευταία φορά (παραθέτω και το link της απάντησης μου προς σε εσάς πριν από περίπου ένα μήνα) χρειάζεται υπομονή γιατί τρέχω πολλά πράγματα ταυτόχρονα στο site και δεν μπορώ να απαντάω πάντα με συνέπεια και σε όλους. Με το να κάνετε σχόλια του τύπου "μήπως σας πιάνει αλλεργία με τη γαρδένια" δεν με προσελκύεται να σας απαντήσω, το αντίθετο μάλιστα.
   
  http://www.stardome.gr/tribes/virgo/17895.html
   
  Ελπίζω να παραμείνετε πιστή στην τελευταία σας απάντηση στο συγκεκριμένο ποστ. Ευχαριστώ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 10.06.2010 18:35
  dominiki, οι δύσκολες όψεις Σελήνης - Κρόνου μιλάνε για θέματα όπως: ενστικτωδώς αμυντική συμπεριφορά σε νέες σχέσεις ή σε αλλαγές στην καθημερινότητα, προσπάθεια για αυτοέλεγχο - να μην επιτρέπω στον εαυτό μου ακραίες αντιδράσεις, επιφυλακτική στάση απέναντι στην έκφραση συναισθημάτων - έχω ανάγκη από χρόνο, διάρκεια και δομή για να αφεθώ συναισθηματικά στις προσωπικές μου σχέσεις (όλες! οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές), μια οικογένεια ή μια μητέρα που ωθεί το παιδί να είναι συναισθηματικά και υλικά αυτάρκες - το συναίσθημα εκλαμβάνεται ως αδυναμία, σε κάνει τρωτό, πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός, συνεπής και να μην έχεις ανάγκη κανένα...
  Τι καλείται να διαχειριστεί λοιπόν κάποιος/α με αυτή τη όψη; Προφανώς καλείται να δουλέψει πάνω στην συναισθηματική έκφραση και στο ανήκειν. Να αποδεχθεί πως μερικές φορές ο δρόμος της μοναχικότητας φέρνει αφόρητη μοναξιά, πως κι αυτός/η έχει ανάγκη από ανθρώπους και συναισθηματική αλληλεπίδραση. Οπότε να μην σαμποτάρει σχέσεις από τον φόβο μην πληγωθεί, ούτε να αποφεύγει την στενή αλληλεπίδραση με τους γύρω του. Η αλήθεια είναι πως εξαιτίας του Κρόνου τα βιώματα αυτά αφομοιώνονται και γίνονται μάθημα με την πάροδο των χρόνων, συνήθως μετά την πρώτη επιστροφή Κρόνου (ηλικία 28-30).
  Ελπίζω να λύθηκε σε ένα πρώτο στάδιο η απορία σας. Για οτιδήποτε άλλο ανεβάζετε ποστ και με λίγη υπομονή θα έχετε την απάντηση σας.

έχουν γενέθλια 68 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...